Hirdetés
-
Mobilarena
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
Szerintetek egy LiteOn iHES112-115 képes megírt bluray lemezek tesztelésére?
Illetve kapható manapság olyan blu-ray meghajtó ami tesztképes?üdv
szabi -
mcload21
tag
Sziasztok. Milyen 25 és 50 gigás BD lemezt érdemes venni, ami minőségi? (Régebben olvastam itt, hogy valamelyik kerülendő, mert valamilyen szerves alkotórésze nem túl jó.)
CD-t és esetleg még DVD-t is szeretnék, csak nem tudom milyet.
Innen rendelnék:
https://itmedia.sk/shop/308/Blu-Ray%20(BD-R)/ -
johnywalker
őstag
válasz
patroly61 #2694 üzenetére
Tudtommal lemezírás közben kikapcsolunk minden futó alkalmazást, legfőképp a torrentet, ami folyamatosan terheli a merevlemezt.4 giga Ram ebben az esetben talán elfogadható, de az Img progi pufferméretet is fel kell emelni az alapszintről.
Ebay-en pedig ilyenkor jön jól PayPal garancia. -
patroly61
tag
válasz
johnywalker #2692 üzenetére
Ebay-en vettem a lemezeket japánból úgyhogy a csere az bukta csak érdekesség miatt tettem fel a képeket, hogy ilyen is van. A többi lemezzel nem volt gond vagyis volt még egy de az én hibám volt az írás vége felé vettem észre, hogy megy a torrent az imgburn-ben fel le ugrált a puffer akadozik is a film rendesen amit ráírtam, kikapcsoltam a torrentet mindjárt stabil 98-100% lett a puffer 4gb ram van a gépben.
-
gg72
veterán
Íráspróbák Panasonic UJ272 slim íróval külső USB 3.0 házban.
Lemez: Verbatim BD-R 6X (25GB) 10cake Fullprint HTL (43804)
MID: CMAMAGBA5
Író: Panasonic UJ272 (FW: 1.01)
Program: IMGBURN 2.5.8.0
Írási sebesség: 2XLemez: Falcon Media BD-R 4X Printable
MID: TDKBLDRBB
Írási sebesség: 2XLemez: Traxdata BD-R 4X Printable
MID: RITEKBR2
Írási sebesség: 2XLemez: That's BD-R DL 4X Printable
MID: MEIT02
Írási sebesség: 2XNagyon szép eredmények 2X írási sebességen.
-
jeni
félisten
válasz
johnywalker #2690 üzenetére
Hello!
A hibás lemez esetén csak akkor érvényes a garanciális csere ha még nincs ráirva. Az ITmedia is csak fenntartásokkal vállalja. Igaz ez sem garancia ,hogy cserélik azt a lemezt vagy a pakkban a többit is. -
johnywalker
őstag
válasz
patroly61 #2688 üzenetére
Ritkán előforduló, durva gyártási hiba az.Ha az asztalain nem jól játszható, az nem sok jót jelent.Meo elsiklott fölötte, viszont ha tudod garanciában cseréltesd.
(#2689) tbalint3: Nyugodtan írhatsz rá alkoholos filccel, jó festékszívó a nyomtatható felülete, nem lesz baja.
-
tbalint3
tag
Üdv
Ezekre a Panasonic lemezekre: [link] lehet alkoholos tollal is írni?
Csak azért kérdezem mert a leírásban az szerepel hogy nyomtatható, nekem viszont nincs olyan nyomtatóm amivel lemezekre is tudnék nyomtatni, így csak alkoholos filccel tudom feliratozni az írott lemezeim.Köszönöm.
-
patroly61
tag
Sziasztok
Találkozott már valaki ilyen hibával
A képen az ujjlenyomat a hiba megmondom őszintén írás előtt nem néztem meg a lemezt, hogy rajta volt-e már 10db-ot megírtam ebből egyikkel sem volt gond de ezen ott a hiba és nem a felületén mert nem tudom letörölni.
Asztali Blu-ray lejátszón akadozik a film, gépen az iso-t lejátszva jó (erről írtam a filmet) -
gg72
veterán
válasz
yamakasi22 #2685 üzenetére
Nem ezzel van a gond, hanem az iroval... Ezt tudja ezzel a lemezzel. Mar rengetegszer leirtuk, hogy notis iroktol ne varjon senki sokat, kiveve a Panasonic es Pioneer tipusokat.
-
yamakasi22
újonc
Samsung SN-506BB/BEBE slim notebookba szerelhető íróval 2x es sebességgel
író: Samsung SN-506BB/BEBE
2x-es Nero Burning rommalNem lehetne valamit állítani a Neroban, hogy az első réteget ne írja ki egész a végéig? Szerintem ez egész 23 gigáig kiírja az első réteget és ott vált. A DVDket nem így írja meg hanem megfelezi a tartalom mérete alapján és a felénél indul el visszafelé. Így nem lesz jó a rétegek közötti váltás.
-
gg72
veterán
válasz
yamakasi22 #2683 üzenetére
Valóban, de nem ártana azt is megadni, hogy mivel írtad és milyen sebességgel.
-
yamakasi22
újonc
-
M107
addikt
Mi történt ?
Vagy én aludtam át 10 évet, de hogy pl nézegetve un it mé....t egyre kevesebb a BD-R lemez.
Még jó hogy berendeltem anno többet a minőségi és a közepes lemezekből.
Úgy látom, és érzem, vagy én aludtam át 5 évet vagy itt a BD korszakvége. -
gg72
veterán
válasz
yamakasi22 #2676 üzenetére
Dehogy kell! Teljesen jók ezek a lemezek, a kiugrások lehetnek porszemtől, piszoktól is, nem kell velük foglalkozni.
[link] -
yamakasi22
újonc
Mint mindenkinek így nekem is vannak gondjaim a lemezek minőségével. Amit pár hónapja rendeltem az amazonról szerintem elég gyenge minőségű széria volt. Érdekes, hogy sorozatban mindegyiknél kb. ott van benne a kiugró tüske.
Most akkor nekem azokat a lemezeket meg kéne írnom újból és kidobni a régit?
Van nekem egy Samsung SN-506BB/BEBE írom ami elvileg meg tudja írni a BD XL-t is és tesztelni is tud. A Verbatim lemezt viszont csak 2x-el lehet jól megírni és így azt csak a Samsung íromban tudom megírni. -
stanley00
aktív tag
[HP BluRay BD-R 6x]
Megkértek, hogy írjak rá, nem saját lemez de ha már megírtam csináltam egy tesztet is.
Érdekes, hogy „elméletileg” ugyanaz a lemez mint a Verbatim de szemmel láthatóan elmarad tőle ha az írás minőségét nézzük.PIONEER BD-RW BDR-208D 1.40
Írás 6X-osEgy korábbi Verbatim ugyanazzal az íróval
-
jeni
félisten
válasz
Daywalkerke #2672 üzenetére
A Panasonic nincs annyira jelen Európában. Bár kétségtelen ott legalább megvehető,itthon sehogy sem.
Ha jól gondolom leginkább készre szerelt laptopokban fordulnak inkább elő. -
jeni
félisten
válasz
Daywalkerke #2661 üzenetére
Már a laptopokba sem szerelnek optikai meghajtókat.
Az tény,hogy a táblagépekhez sosem voltak és nem is terveztek hozzá külső ODD-t.
Még ha a DVD fronton leállna az élet megértem,de a BD oldalon is??? -
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Olyan szépen elhangzanak itt ezek a "printable" nevezetű megjelölések...
Valaki tud olyan helyet ahol az általam kiválasztott (internetről letöltött, állítólag jogvédett) képet rányomtatják a lemezre, vagy valakinek van esetleg olyan printere amivel ez megoldható?
(Nem akarok kb.: 25 ezerért csak erre egyet venni.)
-
gg72
veterán
válasz
Beni2360 #2663 üzenetére
Keresd a Panasonic UJ272 típust.
[Írásminőség.] -
gg72
veterán
válasz
Daywalkerke #2661 üzenetére
A Pioneer is azért ott van még, csak kérdés, meddig?
A Liteon meghajtói tesztképesek, ilyen szempontból megbízhatóbbak is, mint a Samsung, pl. tudnak jittert is mérni, de szerintem ők sem lesznek már sokáig, normál PC-s íróik gyakorlatilag eltűntek a piacról.
Az LG-vel meg csak az a probléma, hogy amint kiad egy meghajtót, el is felejti őket, az FW-frissítések nincsenek. Persze ez sem akkora probléma, sokan használják őket gond nélkül.
Slim meghajtókból talán jobb a helyzet, ott még a Panasonic is gyárt, én pl. most készülök venni egyet, már csak biztonsági tartalék gyanánt is, egy külső USB-s házban fog majd "lakni", az írásminőségük a Pioneer-meghajtók szintjén van. -
Daywalkerke
aktív tag
Elég szomorú az alábbi hír:
Nem lesz több Toshiba-Samsung optikai meghajtó
A két gyártó közül akik maradnak (Hitachi-LG Data Storage (HLDS) és Lite-On) közül melyik termékét ajánlanátok? Ezen két gyártó írói egyáltalán teszt képesek? Mert nekem eddig mindig csak Samsung íróim voltak, így fogalmam sincs a másik két gyártó termékeiről.
-
M107
addikt
válasz
johnywalker #2652 üzenetére
Semmi baj nincs az LHT-s lemezekkel csak egy író kell hozzá Pio (206-207-208-209)
Van belőle több éves is semmi gondja gyorsan akadás mentesen olvasható bárhol még a mai napig.Tudom dögöljek meg, de aki ismer a fórumon az tudja hogy értek hozzá és nem hazudok soha.
Ezzel nem azt állítom hogy te igen. -
Daywalkerke
aktív tag
Akit érdekel 40db CMCMAG-BA5 MID-es HTL-es 25GB-os BD-R lemez(ugyanolyan mint itmedia-n ez a Verbatim lemez: Verbatim BluRay BD-R 6x (25GB) ) az írjon nekem pm-et.
Egybe a 40db lemez ára: 7500Ft
Budapesten tudom átadni. -
Beni2360
félisten
válasz
ExciterSoul #2651 üzenetére
Az itmedianál 200 ft körül megkapod ezeket.
-
stanley00
aktív tag
válasz
zozopapa68 #2656 üzenetére
Ebben teljesen igazad van
-
zozopapa68
tag
válasz
stanley00 #2655 üzenetére
A MABL címkés 50-es és 25-ös lemezekben még nem csalódtam. Eddig mindig eredeti Verbatim MID-el készültek. A CMC MID-es lemezeknél nincs MABL felirat csak Hard Coat, DataLife és webshoptól függően a HTL szerepelt.
Nekem eddig ezek alapján sikerült tájékozódni Verbatim háza táján.
Remélem ez nem a "vak vezet világtalant" esete lesz részemről. -
stanley00
aktív tag
válasz
zozopapa68 #2653 üzenetére
Köszi! Igazából csak a BD50-nél érdekel a MID. A 25-ös lemezeknél mint írtuk tisztában vagyok vele, hogy szinte már csak a CMC gyárt nekik.
-
zozopapa68
tag
válasz
zozopapa68 #2653 üzenetére
Egy kicsit elírtam, mert nem króm hanem metál fém alapú lemez.
MABL = Metal Ablative Recording Layer -
johnywalker
őstag
válasz
ExciterSoul #2651 üzenetére
Az Összefoglalót érdemes elolvasni, jó pár ajánlott-nem ajánlott típus szerepel benne.Kiemelten a kb 10.sor: LTH-s lemezek nem ajánlottak egyáltalán!
-
ExciterSoul
újonc
Most látom, hogy nem azt másoltam be amire gondoltam.
Erről lenne szó! -
ExciterSoul
újonc
És vajon ezt megérné megvenni?
-
stanley00
aktív tag
válasz
johnywalker #2646 üzenetére
Köszi a választ, igazából engem pl. a Verbatim esetében annyira nem érdekelne, hogy hol gyártják amíg saját MID-es a gyártás. De szerintem valamit nagyon keversz mert a Mitsubishi Kagaku Media Co., Ltd. az nem egyenlő a CMC Magnetics-el. Kb. 1994-től a „Verbatimos” cuccokat Japánban Mitsubishi márkanév alatt forgalmazták és kb. 2010-től egyesítették az összes terméküket világszerte a Verbatim név alá. A CMC Magnetics pedig egy Tajvani cég. És ha azt nem nézzük, hogy maga a gyártás nem Japánban történik akkor sem nevezném a Verbatimot multinacionális cégnek mivel a Mitsubishi Kagaku Media Co., Ltd. teljesen Japán cég aminek a termékeit forgalmazzák Verbatim márkanév alatt.
-
stanley00
aktív tag
Köszi! A 25-ös lemezzel tisztában vagyok, hogy csak CMC-s gyártmány csak az 50-es lemezeket ritkábban vásárolom és ezért kérdeztem, hogy tisztában legyek vele nehogy akkor koppanjak ha kézbe veszem. Igazából sejtettem ezt mert a legtöbb 50-es lemezt is már úgy árulják, hogy Japan import nem pedig Made in Japan.
-
gg72
veterán
válasz
Beni2360 #2643 üzenetére
Olyat olvasni más fórumon, hogy a Pana áthelyezi a gyártást Taiwanba, vagy Kínába, ezért van átmeneti készlethiány és árnövekedés. Aztán ki tudja... Mindenesetre nagy akciókra ne nagyon számíts mostanában. A Verbatim-ok ára nem ment fel, de azokat már nem is Japánban gyártják.
-
gg72
veterán
válasz
ExciterSoul #2640 üzenetére
Sajnos az 50GB Pana (vagy That's) lemezek árai is brutál mennek felfelé, ez nem sok jót sejtet...
-
Beni2360
félisten
válasz
ExciterSoul #2640 üzenetére
Vegyél innen. vagy innen.
-
ExciterSoul
újonc
kicsit felment az ára a pananának
[link] -
Beni2360
félisten
válasz
johnywalker #2636 üzenetére
az én 5 éves Pio íróm a legritkább esetben vacakol bármelyik alapanyaggal is.
Gondolom nem sim író? -
gg72
veterán
válasz
arnie555 #2635 üzenetére
Köszönjük a tapasztalatiadat.
Az összefoglalót nem találom elavultnak, de szívesen veszek bármiféle építő jellegű hosszászólást, hogy mivel tegyük jobbá, mi hiányzik belőle. A CMC és MBI lemezek nem szerepelnek az ajánlott lemezek között, így a rossz eredményeiden különösebben lepődtem meg, a MEI mides BD50 lemezekkel kapcsolatban tett megállapításaidon viszont igen:
Slim és USB-s meghajtók sosem a megbízható írásminőségükről voltak híresek, így én azt a sommás megállapításodat, miszerint "a több rétegű lemezeket csak papíron tudják megírni az írók", erős túlzásnak érzem. Rengetegen vagyunk itt a fórumon (meg úgy általában a világban), akik évek óta használják ezeket a lemezeket PC-s Pioneer, LG, Liteon írókban mindenféle gond nélkül (a Liteon iHBS112 sajnos régi típus, elképzelhető, hogy valamilyen hibája van). Egyébként ha általánosságban kijelenthető lenne, hogy nem lehet a MEI mides BD50 lemezeket semmilyen íróval gond nélkül megírni, ki venne egyáltalán ilyen lemezeket?
Én biztosan nem, miközben már több hengernyit elfogyasztottam belőlük az elmúlt években és egy sem végezte a kukában.
-
johnywalker
őstag
válasz
arnie555 #2635 üzenetére
Az általad linkelt lemezekről volt már szó korábban is, és sohasem az ajánlott értékelést kapták.Kivéve talán a Verbatim amit nem minősítettek egészen nem ajánlottnak.Pedig az is ugyanaz a kategória: ha tetszik ha nem, a "jóárasított" 200Ft-os kategóriás lemezek ennyit tudnak...
Ugyanakkor jócskán írófüggő is a dolog, az én 5 éves Pio íróm a legritkább esetben vacakol bármelyik alapanyaggal is. -
arnie555
újonc
Azért akadnak problémák bőven a lemezek minőségével, pl. a CMCMAG-ba5-000 mides lemezeim amit itmedia sajátmárkás lemezként vettem igencsak nem festenek rózsásan a tesztekben, az mbi-r06-000 mides lemezek szintén mintha nem lennének elég jók és ami legrosszabb az egészben a VERBAT-IMe-000 mides lemezek bizony korántsem olyanok mint amilyeneknek kéne lenniük.
Íme: mbi-r06 (esperanza 4x)
író: Pioneer BD-RW BDR TD05 1.02 firmware
sebesség: 4xescmcmag-ba5
4x-es sebességverbat-ime
2x-es sebesség - direkt, de hiábaritek-br2 (TDK 4x)
4xes sebességA másik dolog pedig a Pioneer író ami szerintem nem jó, folyton visszacsapkodja a fejet alapállásba és újból felpörgeti a lemezt írás közben és a tálcája is bele van szorulva kinyitáskor nem is mindig jön ki teljesen. Pedig a puffertáram sem ürül le.
De amúgy a Lite-Onnal sem tudtam megírni a cmcmag-ba5 mides lemezeket 30 db lemez kuka. Szerintem ez az összefoglaló már elavult és sok minden hiányzik is róla.És üzenem mindenkinek, hogy a több rétegű lemezeket csak papíron tudják megírni az írók. Sem az én Liteon-om sem unokatesóm USB-s Samsung írója nem tudta rendesen megírni a kétrétegű MEI-T02 mides Verbatim lemezeket.
-
Drexler
tag
Panasonic Elnéztem az elsőt.
Erről a lemezről lenne szó. Csak letelt a szerk. idő.
-
Drexler
tag
Sziasztok! Lemez vásárlás előtt állok, de nem szeretnék lyukra futni. Kinéztem az Ebayen 50gb lemezt. A véleményeteket szeretném kérni megvehető-e ez a lemez? Van valakinak tapasztalata vele?[Panasonic]
-
trancer
csendes tag
válasz
trancer #2626 üzenetére
Az író firmware-jét közben frissítettem a legújabbra, de a helyzet változatlan.
PIONEER BD-RW BDR-209D 1.33 (SATA)
Current Profile: BD-RPerformance (Write Speed):
Descriptor 1...
-> B0: 0x00; B1: 0x00; B2: 0x00; B3: 0x00
-> EL: 24438783 (0x0174E7FF)
-> RS: 8 990 KB/s (2x) - WS: 8 990 KB/s (2x)
Descriptor 2...
-> RS: 17 980 KB/s (4x) - WS: 17 980 KB/s (4x)
Descriptor 3...
-> RS: 26 970 KB/s (6x) - WS: 26 970 KB/s (6x)
Descriptor 4...
-> RS: 35 960 KB/s (8x) - WS: 35 960 KB/s (8x)
Descriptor 5...
-> RS: 44 950 KB/s (10x) - WS: 44 950 KB/s (10x) -
gg72
veterán
válasz
trancer #2626 üzenetére
Az egy dolog, hogy mi van a lemezre írva és az egy másik, hogy mit tud vele kezdeni az íród, milyen írási sebességekre és stratégiákra programozták (vagyis mi van az FW-jében). Nem kell aggódnod eredeti lemezt kaptál. Mindazonáltal ajánlott ezt az összefoglalót is elolvasni: [link]
Ezután kell beállítani az írási sebességet, újraírható lemezek esetében ez max. 2X, egyszer írható esetében pedig az író FW-jétől függ, de általános szabály, hogy soha ne írjuk gyorsabban a lemezt, mint amire a specifikációja szól, vagyis az írási sebesség az legyen, ami rá van írva a lemezre, ha max. 4, akkor annyi, ha esetleg max. 6, akkor meg annyi. -
trancer
csendes tag
Sziasztok!
eBay-en egy japán eladótól vásároltam Panasonic LM-BR50LP10 lemezeket.
Gyártó szerint 1-4x írási sebességeket támogat ez a lemez, a lemezre is ez van írva.De az ImgBurn 2.5.8.0 és az Opti drive Control azt írja, hogy: Supported Write Speeds: 2x; 4x; 6x; 8x; 10x
PIONEER BD-RW BDR-209D 1.20 (SATA)
Current Profile: BD-RDisc Information:
Status: Empty
State of Last Session: Empty
Erasable: No
Free Sectors: 24 438 784
Free Space: 50 050 629 632 bytes
Free Time: 5430:52:34 (MM:SSF)
Next Writable Address: 0
MID: MEI-T02-001
Supported Write Speeds: 2x; 4x; 6x; 8x; 10xBD Disc Information (L0):
Disc ID: MEI-T02-001
Disc Type: BD-R
Disc Size: 120 mm
Disc Class: 0
Disc Version: 1
Disc Time Stamp: 03/2007
Number of Layers: 2
Layer Type: Writable
DVD Layer Present: No
CD Layer Present: No
Channel Bit Length: 74.50 nm (25 GB Per Layer)
Push-Pull Polarity: Positive
Recorded Mark Polarity: HTL
BCA Present: Yes
Maximum Transfer Rate: Not Specified
First PAA of Data Zone: 131 072
Last PAA of Data Zone: 1 658 494BD Disc Information (L1):
Disc ID: MEI-T02-001
Disc Time Stamp: 03/2007
Number of Layers: 2
Push-Pull Polarity: Positive
Recorded Mark Polarity: HTL
First PAA of Data Zone: 2 535 808
Last PAA of Data Zone: 4 063 230Hamis Panasonic lemezeket kaptam volna?
Miért írja azt az ImgBurn, hogy a lemez támogatja a 6x,8x,10x -es sebességet is, ha valójában nem?
Mi ez a "Disc Time Stamp" és miért 2007 az év?Köszi a segítséget.
-
zozopapa68
tag
válasz
johnywalker #2624 üzenetére
Szerencsére csak párdarabot vettem kipróbálni.
Köszönöm a segítő jó szándékot! -
johnywalker
őstag
válasz
zozopapa68 #2623 üzenetére
Nem csak más fórumokon....:#2578. Itt is volt már róla szó.Valóban, olcsó húsnak híg a leve kategória...
-
zozopapa68
tag
Szia!
Liteon íróval írtam 4x-es sebességgel.
Nem éreztem lassabbak a többinél. Ez régebbi gyártású 4x-es Traxdata lemez ezért vettem belőle. Az itteni tesztek alapján nem tűnt rosznak. -
M107
addikt
válasz
zozopapa68 #2620 üzenetére
Ritek lemezek sokat töltenek mielőtt elindulnak, mind BD lejátszó mind sima sz.gép író/ lejátszó.
Az adatok le nyerhetőek 3 éves Ritek mides lemezről is kérdés milyen gyorsan, s mivel írtad.
Személyem csak BD-RW 206D íróra tudok hagyatkozni, azzal eddig mindent hiba nélkül mondjuk ő riploc-kos
8x seb max.UI:
Azzal is írva.
(PH! addikt)
YEAH vissza az őstag címet -
zozopapa68
tag
válasz
johnywalker #2619 üzenetére
-
johnywalker
őstag
válasz
zozopapa68 #2618 üzenetére
Szia Zozo! Nem olyan rossznak látszik, de Blu-Ray vonalon a Ritek inkább hanyagolandó, mert mostanság még ilyen átlagos eredmény is ajánlhatónak tűnik, pedig nem az...
-
M107
addikt
Első lemezem, 2012 Ápr 12 íródott, durván 4 éves és hibátlanul olvasható PIO 206D íróval írva.
-
Beni2360
félisten
válasz
Daywalkerke #2614 üzenetére
Hát szvsz hosszú távra nem terveznék vele.
-
Daywalkerke
aktív tag
Vett valaki mostanában ebből a lemezből:
HP BluRay BD-R 6x (25GB) 10cake Fullprint
Ha igen milyen eredményeket adott, illetve mik vele a tapasztalatok?
-
Suineg
senior tag
Gyerekek, mi az a 'Jewel Case' ?
-
johnywalker
őstag
-
Beni2360
félisten
válasz
johnywalker #2609 üzenetére
Hát ez lehangoló számomra.
-
johnywalker
őstag
válasz
taurus1962 #2607 üzenetére
Nem rossz lemez az!Nem szeretnélek rábeszélni, de le sem!Nyugodtan vedd meg és használd, a Verbatim blu-ray lemezek elfogadható minőséget képviselnek.
2608 Beni2360: A Dvd lemezek minősége, főképp a régebbi sorozatoké nem összehasonlítható a Bd lemezekével.Nekem is van 10 éves Princo lemez ami simán olvasható, pedig a saját idejében is a legolcsóbbak közé tartozott.Viszont van olyan 4 éves BD lemezem (pár Hsz-el korábban írtam róla) ami már kuka...
-
taurus1962
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ez milyen lemez?
http://itmedia.sk/showitem.php?item=bdr-verbatim2x06normaljc-fullprintNOID_43736
Köszi
Csaba
-
M107
addikt
3 éves 2 hónapos lemez tökéletesen olvasható PIO 206D íróval írva.
Disc Information:
Status: Complete
State of Last Session: Complete
Erasable: No
Sessions: 1
Sectors: 12 215 520
Size: 25 017 384 960 bytes
Time: 2714:35:45 (MM:SSF)
MID: VERBAT-IMu-000
Supported Write Speeds: 2x; 4x; 6xDisc Definition Structure:
Certified: No
Scanned: No
Manufacturers Name: PIONEER
Additional ID: BD-RW BDR-206D
Serial Number: JKDP003690WLBD Disc Information:
Disc ID: VERBAT-IMu-000
Disc Time Stamp: 06/2012
Number of Layers: 1
Push-Pull Polarity: Negative
Recorded Mark Polarity: LTH
First PAA of Data Zone: 131 072
Last PAA of Data Zone: 1 658 494 -
stanley00
aktív tag
válasz
Daywalkerke #2603 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Daywalkerke #2603 üzenetére
Csak egy filmet írtam még ki ilyen lemezre és az íróm nem tud pio 209 tesztet csinálni. Van valami progi fent az asztalin de nem nagyon ismerem.De azért érdekes olyan a hátsó felülete mint egy tükör,( fémes kivitel) míg a sima egészen sötét.
Ha van valami épkézláb ötleted szívesen végig futtatom. -
Beni2360
félisten
válasz
Daywalkerke #2600 üzenetére
ezt mutatja az ImgBurn
BD Disc Information:
Disc ID: VERBAT-IMe-000
Disc Size: 120mm
Disc Class: 0 -
Beni2360
félisten
válasz
Daywalkerke #2600 üzenetére
Majd holnap ha nem feledem és bekapcsolom az asztali gépet akkor felírom. És ide teszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Telekom mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Jogász topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest