Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
-
Mobilarena
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ébri
senior tag
Sziasztok!
Lehet csak én vagyok béna, de itmedia-nál nem találtam Pana lemezt, kapható valahol jelenleg? Vagy jó az itmedia-ban kapható 4x Verbatim is?
-
gg72
veterán
Hasznos oldal médiakódok és írók szerinti írástesztekkel:
[link] -
vypera
csendes tag
Ez a Verbatim mennyire jó? [link]
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Verbatim 50GB DL lemez ez a Panasonic mides fajta [link]

Pio 207 íróval 4x-en írva, Pio 150-el játsszva tökéletesen reccenés nélkül megy beletekerve vagy fejezetekre ugorva. -
skybridge
újonc
Sziasztok,
Archiválás céljából kellene pár BL lemezt írnom. Régen használtam TDKBLD lemezeket, azzal nem volt problémám, de ilyet nem nagyon találok most. A vélemények alapján kipróbálnám a Panasonic MEIRA1 lemezeket. Az író LG BH10LS30 1.01 FW-vel (ahogy nézem, közben kiadták az 1.02-t, azt majd felpattintom). A kérdés az, hogy meg tudom-e vele jól írni a Panasonic 6x lemezeket (természetesen 4x-szel)? Tárolásra mit ajánlatok? Jó a lapozgatós CD/DVD tartó?
köszönöm!
(az íróprogram ImgBurn ofcourse)
-
thomas77
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
Nem. A lemezek érintetlennek és hibátlannak tűnnek.
Most megpróbáltam még egy lemezt megírni.
LiteOn író + ImgBurn. Mivel 4x-es a lemez, így 4x-es sebességgel próbálkozva. Mindenféle hiba nélkül elkészült. Vissza is olvastattam és néhány szakaszba bele is teszteltem.
Az egyenlegem: 3 jó írás, 3 kuka.Korábban a 25 GB-os pana lemezekkel nem volt gondom. Vettem 50 GB-os RW-t is, szintén panát, azzal sem volt gond. De van TDK 25GB-os RW lemezem is. Az is hibátlan.
Csak arra tudok tippelni, hogy ezt a lemezt nem szereti az íróm, vagy tényleg selejtes szériát fogtam ki.
-
thomas77
senior tag
Sikerült ImgBurn hibaüzenetet is produkálnom:

Lehet, hogy megkotlott az íróm?
De ezzel az a baj, hogy bármilyen más lemezre akarok írni, az megy. Akár Nero-val, akár ImgBurn-el...
Ráadásul a LiteON-om is csak gyök kettővel írta ezt a lemezt...Rettentő csalódott vagyok.
Pioneer író + Panasonic lemez... Ennek működnie kellene...
És idáig működött is. -
Audi20V
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hátha tudja valaki a megoldást. Most vettem egy Pioneer BDR 209 írót és a hozzá ajánlott Panasonic lemezeket az itmediatól. Az a problémám, hogy PS3-on szeretném lejátszani a megírt lemezeket, de csak hangot ad ki a gép, képet nem. Már több filmmel próbáltam és írtam már 3x az IMGburn-el, illetve a Nero-val is, de mindíg ugyan az az eredmény. Nincs kép. Gyári BD korongot hibátlanul lejátszik a PS3, illetve eddig az összes irott dvd-t is. Mi lehet szerintetek a megoldás? Hol hibázok. Irtam már ISO formátumból is, illetve BDMV mappabehúzásos módszerrel is.
A válaszokat előre is köszönöm! -
thomas77
senior tag
Köszi az infot!
Akkor kipróbálom ImgBurn-el.
Szerintem valami kevésbé hozzáértő hozzászólása maradt meg bennem, miszerint nem tud egyedi összeállítást.Az 1.40-es FW azért nem találtam, mert a BDR-S08XLT link alatt kerestem, de ott nincs, csak 1.30.
A BDR-S08 mappában valóban van 1.40...
Amúgy a liteon írását reggel kipróbáltam az asztali bluray lejátszóban is. Hibátlanul ment! Úgy néz ki, hogy a lemez legalább jó. Az is valami!

-
gg72
veterán
válasz
thomas77
üzenetére
Van hozzá és én tegnap fel is tettem az enyémre, ahogyan azt írtam is: [link]
Miért ne tudna egyedi összeállítást csinálni az Imgburn, annyi fájlt, vagy mappát adsz hozzá a lemezhez, amennyit akarsz, csak kicsit figyelmesebben kellene elolvasni a dolgokat: [link]
A Nero hibaüzenetivel nem tudok mit kezdeni, évek óta nem használom.
-
thomas77
senior tag
Akkor valamit félreértettem... Az BDR-S08XLT-hez nincs újabb az 1.30-nál...
Mind1...Megnéztem a lemezt: MEIT02 (001) DB-R DL
Hogy miért kell formázni? Azt én sem tudom, de csinálja a Nero. Illetve talán "előkészíti" a lemezt. A pontos kifejezésre nem emlékszem. És itt volt a hiba.Itt a hibanapló vége:
13:24:27 #25 Text 0 File WriterStatus.cpp, Line 245
<E: PIONEER BD-RW BDR-S08> start writing Lead-Out at LBA 24408448 (1747180h), length 0 blocks13:24:35 #26 SPTI -1061 File SCSIPassThrough.cpp, Line 225
CdRom0: SCSIStatus(x02) WinError(0) NeroError(-1061)
CDB Data: 0x00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
Sense Key: 0x04 (KEY_HARDWARE_ERROR)
Sense Code: 0x44
Sense Qual: 0x03
Sense Area: 0x71 00 04 00 00 00 00 0E 00 00 00 00 44 0313:24:35 #27 CDR -1061 File Writer.cpp, Line 301
Internal target failure
E: PIONEER BD-RW BDR-S0813:24:35 #28 TRANSFER -24 File ThreadedTransfer.cpp, Line 1235
Could not perform end of Disc-at-once13:24:35 #29 TRANSFER -20 File ThreadedTransfer.cpp, Line 1235
Could not perform Write13:24:35 #30 CDR -1061 File Writer.cpp, Line 340
Internal target failure
E: PIONEER BD-RW BDR-S0813:24:35 #31 Text 0 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 1464
SetDriveCaps: Set LAST LBA of layer 1 to 013:24:35 #32 PHASE 38 File dlgbrnst.cpp, Line 2066
Burn process failed at 4x (17 980 KB/s)13:24:35 #33 Text 0 File SCSIPTICommands.cpp, Line 454
SPTIDismountVolume - completed successfully for FSCTL_DISMOUNT_VOLUME13:24:35 #34 Text 0 File Cdrdrv.cpp, Line 12266
DriveLocker: UnLockVolume completed13:24:35 #35 Text 0 File SCSIPTICommands.cpp, Line 617
UnLockMCN - completed sucessfully for IOCTL_STORAGE_MCN_CONTROLA liteon megírta hibátlanul. Azzal a különbséggel, hogy ott bekapcsoltam a "DB hiba menedzselés"-t. Így ki fogom próbálni újra a pio-val is.
Hogy miért írok a Nero-val? Az ImgBurn-t csak 2x-3x használtam idáig. Nem nagyon ismerem. Ha jól vettem ki, akkor az nem tud egyedi összeállítást írni. Vagy igen? Mondom, nem ismerem... -
gg72
veterán
válasz
thomas77
üzenetére
Nem értem, hogy egyszer írható lemezt miért kell formázni. Csak az újraírhatót kell. (Az írási sebességből ítélve szerintem te újraírhatóra akarsz írni. Mi a pontos médiakódja? Abból kiderül.) Illetve miért nem az [összefoglalóban] is ajánlott ImgBurn-t és beállításokat használod? Próbáld meg úgy.
-
thomas77
senior tag
Van 1.40-es FW?
Hol?
Hivatalos?
Ha jól látom, a teszt szerint javult a minőség?Ha már itt tartunk...
Vettem pana 50GB lemezt. 4x-es egyszer írhatót.
Már 2 kuka lett. Nero-val írtam. mkv fájokat írtam volna, de a formázásnál hibát jelzett. Utána a lemezt még mindig üresnek nézte, ezért megírtam. Miután végzett, a lezárásnál is hibát jelzett.
Ezután beraktam újra a lemezt és megint üresnek nézte!!!
Mivel üresnek nézte, megint írtam rá!!! 
Ha nekem írná valaki ezt a hülyeséget, biztos nem hinném el, de tényleg így volt. Persze a lemez ezután se sikerült.Most épp a harmadik próbálkozásnál tartok, de most írót cseréltem. iBSH112-vel próbálkozom, de ez meg nem hajlandó 4x-es sebességgel írni, pedig azt állítottam be. A Nero szerint 1.6-1.9-el ír.
Lehet, hogy valami kamu lemezt küldött a japán eladó?
-
gg72
veterán
Lemez: Verbatim Blu-ray Disc 50 Spindle - 50GB 4X BD-R DL
MID: MEI-T02-001
Író: Pioneer BDR-S08XLT (FW: 1.40)
Program: IMGBURN 2.5.8.0
Írási sebesség: 4XÖsszehasonlításképpen ugyanilyen lemez 1.30-as FW-vel:
[link] -
törölt tag
Értem, köszönöm

A szó szerinti fordítást megértettem, csak nem tudtam, hogy miről beszél, mit kezdjek vele? De így már világos.
Őszintén szólva azt sem tudtam, hogy ISO file esetén tartalmaznia kell a rétegváltás pozícióját, én azt gondoltam, egyszer csak elfogy a layer0 és kezdődik layer1 
-
gg72
veterán
válasz
üzenetére
Ez itt OFF, mert DVD-ről van szó, inkább ide tartozna: [link]
Amúgy te Angliában élsz, nem? Az angol hibaüzenetből egyértelmű, hogy rossz a DVD rétegváltásának beállítása, így én az iso-t kicsomagolnám és az úgy kapott mappákat írmám ki ImgBurn-nel, elvileg akkor jó lesz beállítva a rétegváltás. -
-
Tibor691
tag
válasz
üzenetére
Én is ImgBurn 2.5.8.0-sal szoktam írni BD25-ös lemezeket, azokkal soha sem volt gondom.
Neked ad hibaüzeneted az ImgBurn a BD50 média esetén, ha úgy indítod el az írást, hogy az ellenőrzés az írás előtt gombot nyomod? Nemek azt írja, hogy a média nem támogatja ezt a funkciót, úgyhogy, ha ezután leokézom elkezdi írni a lemezt.
-
törölt tag
válasz
Flashget
üzenetére
Semmi gondom (eddig) a lejátszással, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ritkán veszek elő régebbi filmeket, hiszen mindig van új.

Azonban most elevenítettem fel egy 4 részes filmsorozatot, PHILIP04 MID-es Aone lemezeken, és hibátlan. Legalábbis nem vettem észre semmit.szerk: Nem pontos az Aone lemez MID-je, csak emlékezetből írtam.
gg72
Én ezeket a Verbákat nem láttam még CMC MID-del
-
gg72
veterán
Igaz CMC mides lemez, de 200 Ft-ért akciósan megéri: [link]
-
törölt tag
válasz
Flashget
üzenetére
Húúú ... Hát, nem több fél évesnél, kezdetben Taiyo Yuden-re és Verbára írtam, a TDK csak később jött be, mint a legolcsóbb.
(Ez azért is volt fontos, mert a TDK 20 font alatt volt, a Taiyo és Verba pedig felette, ami a vám szempontjából nem volt mindegy. Ma ez már lényegtelen, mivel mind3an olcsóbbak) -
törölt tag
válasz
Tibor691
üzenetére
Sajnos, ha Japánból rendelsz, nem minden esetben tudják, vagy mondják meg a MID-et.
De ez előfordulhat hazai forgalmazónál is, bár ahogyan nézem, nagyjából egy helyről rendelnek a T. topiklakók.
Én ugyanerre a CMC-s TDK-ra Pio BDP-207-essel (pormentes) gyönyörűen írok, az asztali BDP-160 pedig röcögésmentesen le is tolja.
Én azt javasolnám, inkább írót cserélj, de ne hallgass rám, nem biztos, hogy igazam van. -
gg72
veterán
válasz
Tibor691
üzenetére
Ez az előző hsz-edből is kiderült már számomra, de ezek szerint te a topic-összefoglalót még nem olvastad el.
Az 50GB lemezek sokkal kényesebbek, belőlük csak az összefoglalóban felsoroltakat szabad megvenni, pláne ha nem Pioneer íród van. A te esetedben hiába TDK a lemez, ha CMC a médiakódja, ami nem ajánlott 50GB méretben. -
Tibor691
tag
válasz
üzenetére
Szia!
Nekem is ugyan ilyen lemezeim van. Tegnap megírtam egyet, az írás ellenőrzésénél hibát adott, és sajnos rossz az írás mert a rétegváltásnál megáll a lejátszás, illetve nagyon lassan indítja el a lemezt a Samsung BD-6900C lejátszóm.
3D iso-t írtam LG BH10LS38-as íróval firmware 1.00, ImgBurn 2.5.7.0 szoftverrel.
Mit javasoltok, mivel tudnám az írási hibát megszüntetni?BD25-ös lemezek írásával sosem volt problémám.
Üdv.: Tibor
-
Aurig@
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Eléggé belém rögzült, hogy minél lassabban ír az ember valamit, annál jobb a végeredmény minősége. Viszont a régebbi (3-4 éves) lejátszóknak lehet, hogy jobb, ha lassabban írt lemezt olvasnak. Talán. (Igaz eddig bevált)
Minden Panasonic lemez ilyen minőségű, vagy csak random kiválasztottak és nagyjából egyeztek?
Egyébként a Pio 208-as a CD-t tudja 8x-an, a DVD-t pedig 2,4x-en írni.
-
Flashget
félisten
Azt hiszem elég egyértelműen leírtam.
6x-an azért mert írásteszt alapján akkor a legjobb az írás minősége.
12x-en meg azért ne írd, ha eleve a lemez 6x a max. Minden Pioneer író felajánlja a 12x írást de az csak frizbít eredményezne.Mindig azt szajkózták, hogy 2-4x-en írjuk anno a CD-t, DVD-t
anno te magad írtad.
ma már nem így van..sőt elég régóta nem. DVD lemezeket sem 1-2x sebességen kell írni nem is arra készülnek a lemezek és írók, hanem 8-12x sebességen miként a CD lemezt is már alig van író ami 8x-an tud írni a legtöbb 16x-an írja.
ÉLs az asztali lejátszók sem 1x írási sebességhez vannak tervezve.. -
Aurig@
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Én Panasonic lemezre írok már jó ideje, de mindig 2x-en! Pioneer BDR-208-as író, legújabb fw és ImgBurn jelenleg a 2.5.8.0
12x-en engedné írni, akkor azzal kellene? Miért pont 6x-an? 2-4 miért nem jó? Miért a középérték az ideális? Annyival jobb, ha 15 perc alatt írom meg, mint ha 45 percig írom? Nem értem a logikát. Mindig azt szajkózták, hogy 2-4x-en írjuk anno a CD-t, DVD-t, most meg a BD-t írjam 6x-an mert jobb, mint 2-4x-en. Melyik MID-hez milyen írási sebesség tartozik? Erről van valahol infó, vagy álljak neki tesztelgetni, hogy mikor az ideális? Ilyenekre sajnos nincs időm. Az biztos, hogy amit 38 hónapja írtam BD-ket (Philips, Maxell, TDK) a mai napig hibátlanul olvashatók ill. lejátszhatók asztalin.
Az egy dolog, hogy a tesztek mit mutatnak, de mi az igaz belőlük, mennyire megbízhatóak?!
-
Flashget
félisten
válasz
stanley00
üzenetére
az hogy te mindig azon írsz az nem jelent jó mínőséget bizonyos lemezeknél, midnél ezt ki kell tapasztalni.
Mivel a panasonic lemez írásteszt alapján 6x sebességen hozza a legjobbat azon kell írni.az írás minőségét 3 tényező határozza meg alapvetően
1. felhasznált alapanyag
2. író típusa
3. írón található fw verzió4.-nek én magát az író szoftvert is ide venném ami napjainkban az imgburnt jelenti.
-
stanley00
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Köszi a választ de sejtettem, hogy félre leszek értve.
Nem azt szerettem volna hallani ezredjére, hogy milyen fantasztikus lemez a Panasonic, a CMC pedig középszerű ahogy a topic tetején össze is van foglalva amivel tisztában vagyok.
A kérdésem arra vonatkozott, hogy ha van kétféle lemez amiből az egyik Verbatim CMC mid kóddal, a másik pedig nem Verbatim szintén ugyanazzal a CMC-s mid kóddal akkor létezhet-e, hogy a nem Verbatim de ugyanolyan mid kódos lemez gyengébb minőségű? A választ sejtem de azért kíváncsi lennék mások véleményére. Kérlek ne értsd félre és ne vedd kötekedésnek csak ha félreérthetô is voltam én mást szerettem volna kérdezni mint amire a válasz kaptam szerintem. -
stanley00
aktív tag
Sziasztok!
Pont az előző hozzászólásban említett [CMCMAG-BA5-000] mid kóddal rendelkező lemezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni olyantól akinek van vele esetleg tapasztalata. Azt szeretném megtudni, hogy vajon van-e bármi különbség az előbb linkelt lemez és EZ között. Mindkettőnek ugyanaz a mid kódja. Verbatimot már írtam jópárat és tényleg szinte Panasonic színtű az írásminősége Opti Drive-al ellenőrizve. A Verbatim lemezen még csak márkajelzés sincsen. Szóval kíváncsi lennék, hogy szerintetek a két lemez közt lehet-e bármi minőségbeli különbség mert ha esetleg tök ugyanaz a két lemez akkor 150 Ft-ért még sokkal jobb vétel a Verbatimnál. Lehet, hogy ott csak a márkanevet kell megfizetni és azért drágább vagy a másik csak egy „B”-s minőségű ugyanarról a gyártósorról?
De egyszerűbben kérdezve megéri-e a Verbatimot venni (ha már nem Verbatim mid kódos) a kettő közül drágábban?Köszi!
-
nTom
aktív tag
válasz
syler123
üzenetére
ez sem drága, és a teszt is jó minőségre utal : MID: CMCMAG-BA5-000
"Egységár: 155.8 HUF" -
syler123
veterán
válasz
üzenetére
Köszi hogy megosztottad a tapasztalatodat, hasznos volt igen. Be is rendelek belőle 25-öt, nem megyek tönkre akkor sem, ha nem fog működni évek után, addigra lehet elő sem venném, de a drágább lemezzel meg sokszor az a baj hogy sajnálok bármit is ráírni, akkor meg hiába van lemezem ha nem használom.
-
törölt tag
válasz
syler123
üzenetére
Én ezeket "Aone" néven vásároltam kb 1 év óta, filmek tekintetében nincs vele probléma, nem volt írási hiba, a filmek ma is kitűnően játszhatóak, nem akad, viszi elsőre. Hosszabb távon nem tudom sajnos, mi a helyzet. Szintetikus tesztek sajna nem állnak rendelkezésemre, nincs hozzá LiteOn íróm

Mára, az árak csökkenése miatt átálltam a 6x VerbáraHozzátenném, én az UK-ban élek

szerk:
Aone MID code: PHILIP-R04-000
Verba MID code: VERBAT-IMu-000szerk2:
szubjektív vélemény.rendelkezem jó pár 6-8 éves "noname" DVD koronggal, még a régmúltból, amik a mai napig kitűnően működnek, pl Ritek.
Nos, evvel kapcsolatba csak annyit mondanék, hogy véleményem szerint annyira nem jelentős a minőségbeli eltérés a tartósság tekintetében.
Tekintettel arra, hogy jópár lemezem van még 2005-2006-ból, melyek nem márkásak, de tökéletesek, én azt gondolom, mire ezek a lemezek tönkremennek, addigra úgyis elavulnak.
Ez persze nem szentírás, no meg én azért vigyáztam rájuk, tehát tartóból a lejátszóba, és vissza.
De mondom, ez egy teljesen szubjektív magánvélemény, és nem is garancia semmire
Remélem hasznos volt az info, további szép hétvégét
P.
-
syler123
veterán
Erről a Philipsről mi a véleményetek? Ez már annyira olcsó, hogy megérhet kompromisszumot kötni
Mármint minőség terén. 3337.5 HUF a 25db. -
Flashget
félisten
válasz
zebranyul
üzenetére
nem tudom intel vagy amd platformot használsz, de jobb leszedni külön hozzá az AHCI drivert mint amit a win felrak.
ebben a cikkben találhatóak telepísd a neked megfelelőt.
Nálam win 7 64 bit esetében DVD lemez tesztelésnél nem mért jittert, miután felraktam a linkelt drivert jó lett.
egyébb ötletem nincsA "Különleges" részbe be enged lépni? ott tudnád kipipálni a Jitter mérést.
-
zebranyul
csendes tag
válasz
Flashget
üzenetére
Imgburn-nel és Nero discspeed 7.02.100-zal tényleg jobb lett. (a win8-amban lehetett valami gond, win 7 alatt már működött a program)
A tesztelés sebességét nem engedi állítani, maximális sebességgel futott.
Az Opti Drive Controll meg nem hajlandó tesztelni továbbra sem.
Amit nem értek, hogy ezt olvastam a fórumban:
"BIS: max. 8 (Burst Indicator Subcode)
LDC: avg. < 13 (Long Distance Code)
LDC: max. 600"Ezeknek megfelel a lemezem, mégis csak 77 pontot ír a minőségre a discspeed.
Dvd lemezeknél 95 ponthoz vagyok szokva, nem kevés ez a 77? -
zebranyul
csendes tag
LiteOn iHBS312 írót vettem az unokatestverek.hu-ról.
Kellett rá várni 2 hetet, és jó drága volt, de tudok tesztelni legalább.Kérdésem:
Csatolok egy eredményt. Panasonic lemez, de igen gyászos a minőség.
A hozzá adott programmal írtam meg a lemezt 6x tempóban. Próbálkozzak Imgburn-nel inkább?Vagy a cdspeed program mérne rosszul? Windows 8 alatt csak egy dll odamásolása után volt hajlandó felismerni a meghajtót, és nem is indult egy csak valami korábbi 5-ös verziója a programnak.
Az opti drive control meg meg sem csinálja a tesztet, 6Mb-nál megáll.
-
bladersx
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
-
bladersx
csendes tag
http://www.ebay.co.uk/itm/10-Panasonic-3d-Bluray-bd-r-dl-50gb-2x-Panasonic-Blank-Blu-ray-Discs-Region-Free-/201021465851?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item2ecdd024fb
ezt talaltam,ez szerintetek jo?fogalmam sincs mi az a mid code az a baj..

-
törölt tag
Sziasztok, nem tudom, volt e beszélgetés róla.
CMC MID kódos TDK BR DL 50GB Disc 4x véletlenül tegnap este AWS módban 8x max lett írva, és tökéletes. (eddig)
Este végignézem a filmet, és mondom, ha hibás, de ma belepörgetve minden klappolt.
Csak érdekes infoként, a RITEK alapú TDK BR-L 25GB 4x egyszer lett 6x megírva, és olyan lett a kép, mint a memóriahibás VGA karik adnak, zöld csíkozódás, erős pixelesedés szakaszos ritmusban. Ez A DL-nél nincs meg, a kép tökéletes, legalábbis amit én észleltem eddig

szerk: most kaptam először ilyen MID-es lemezt Japánból, sajna tesztelni nem tudom, és nem is akarom a névlegesnél gyorsabban írni, ez csak véletlen volt.
-
jeni
félisten
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
MediaRange printable bd50 lemezekről van valakinek tapasztalata/véleménye?
Érdemes venni? -
NP007
csendes tag
Sziasztok!
Lemez vásárlás előtt állok, mit tudtok ajánlani 50 GB-os kivitelben nyomtatható és nem nyomtatható kivitelben?
-
verybigboy
senior tag
Lassan nekem is be kellene már izzítani az íróm

-
Flashget
félisten
Panasonic BD-R 50 éves élet tartam (TÜV vizsgával) rendelkezik!
Ha számodra ez nem elég...
-
Aurig@
őstag
Üdv.
Philips kódos IT Media lemezről mi a véleményetek? Vagy inkább ez?
-
Ra3
őstag
Az olcsó cuccoknál nem biztos hogy belefér az ingyenes szállításba a légiposta. Egyébként ha sok cucc jön az országba egyszerre akkor lehet hogy a vámon is ácsorog egy hetet, én mikor legutóbb kaptam csomagot akkor a 3 hétből kettőt itt töltött az országban, a konkrét szállítás Hongkongból 3-4 napba telt. Máskor nekem is volt hogy a fizetés után 7-8 naptári nap alatt kézhez kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sweet.tv - internetes TV
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 Gen4 OEM SSD
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mivel üresnek nézte, megint írtam rá!!! 
Őszintén szólva azt sem tudtam, hogy ISO file esetén tartalmaznia kell a rétegváltás pozícióját, én azt gondoltam, egyszer csak elfogy a layer0 és kezdődik layer1