Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Még mindig nem lehet kiiratni az afterburnert a bf-be? -
-
@rglaaf
veterán
Ugy nez ki BT-be eddig egy mapon sincs tranport heli ahol eddig volt erről ennyit
-
lacos001
senior tag
Azt se tudtam mi az cronus zen, meglestem youtubén de mentem egyet az elvtárssal....
[kép] zen...zain..pff
Most konzolosoknak nyoma sincs.
mind1 na, csak furcsa volt, hogy nagy részt azok voltak tegnap -
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
ma nem tudtam meg én se BT be kéne 2 win egész du nem jött össze sőt majdnem 10 kör lement ugy hogy támadóba se rakott hogy a picsába nem javittoták ez még ki nem hiszem hogy ez normális igy
-
Felraktam én is, pár hónap kihagyás után, mert érdekelt az új map.
Kettőt sikerült játszani, szerintem nagyon jó a pálya, nem tudok rá rosszat mondani.
Persze mindkét alkalommal volt csaló...mármint a retardált fajtából, nem az óvatos, sunyi patkány, hanem az igazi balfasz, pörgött a kill counter rendesen.
Persze, AB/Rivatuner azóta sincs, de legalább nincs csaló...mindegy, én megpróbáltam, uninstall megint...
-
bul07
nagyúr
Mi a fene van a OV-P Recor Donnal
Egyszerűen nem csinál semmit még a jobb sarokban a lehetőség sincs meg, nem tudok vele kiütni semmit -
Sz. Géza
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
"Megnézted? Nem, de, de azt állítod hogy igen. "
Ne haragudj de probléma van a szemeddel?
Ott a fotó (#18474) a Sabotage skinről. Azt adta a 23. szinten. Ha nem kaptam volna meg azt a 20 pöttyöt (csak 4-et), akkor nem tudtam volna rátenni a skint a járműre. Mit nem értesz ezen? -
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gondolom, amikor a dice meg megnézi az arányokat, akkor meg:
52% win, 48% lose.

-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Na multkor en 1 hetig vegig loose.
-
CptAdamica
veterán
Jó amúgy ez a játék, 7. kör zsinórban bukó, lehet benne nyerni is?
-
Varga György
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Már megvettem. Látom
-
Dlr
újonc
Nincs a játékban hc mód igaz? vagy csak én nem találom
-
Lendova
őstag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Annyi pöttyöt kapsz ténylegesen, amennyi az xp szerint jár. Csak példának írom:
1. kör -> 3 pötty, 3-at is mutat
2. kör -> 5 pötty, de 8-at mutat
3. kör -> 4 pötty, de 12-őt mutat
4. kör -> 6 pötty, de 18-at mutat
5. kör -> 4 pötty, de 22-őt mutat
De valójában nem 22 pöttyöt haladtál az utolsó körben, hanem csak 4-et, de 22-őt ír. -
BandiHUN
veterán
válasz
bozont
üzenetére
Nekem bejön, de olyan "átlagos". Többet vártam... Azért annó a Stranded tényleg szakított, a Redacted is kellett, mint tunkolós map... én egyébként a Metro-nak örülnék... de a BF5-ben is vannak jó mapok, amit lehetne modernizálni...
Egyébkést szuper, hogy megint op az scz5 vagy mi, tegnap szinte csak azzal lőttek el, még nincs meg, csak gyorsan letoltam a hetit, de elég "ütősen" öl, csak csatt, és fekszel.
Azért adhatnának kis plusz recoilt a konzolosoknak, értem, hogy kell az assist, de hogy minden mint a lézerfegyver...
Streamen se látni csak kontrollerest....
Érdekes, a codot ki tudták tavaly óta balanszolni, ott is túlsúly volt, de kapott a kontroller recoilt+a pc könnyítést, 1-2 kieggel ott is lézer egérrel szinte. Itt meg kipróbál az ember mindent mindennel, mégis táncol a fegyó, már középtávra elég gond a szóródás. Kontis meg vagy mellélő, vagy szinte 1hitnek érződik, hogy bekapja az ember a 4-5 golyót.
Rontja a tűzharcot+el kell füstölni minden mozgást, ami nem életszerű. + zavarja is a hosszabb távra harcolókat is... Hiányzik a tűzharc, adok-kapok élmény.
Mondjuk most megvettem a bf1 ultimate-t, valami 6 júró volt, ott annó letoltam a 10 órás free trialt, pedig akkor ment 30-40 fps-el a gyenge procim miatt, de ott nem volt rossz lövöldözgetni, a tdm se, ott elértem az 50 fps-t is...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Varga György
üzenetére
A passban kapod meg, ha eljutsz addig. Free is megkapod, természetesen. Tipp: csináld a heti küldiket meg, elég jól lehet velük haladni!
-
bozont
veterán
Conquestben nem olyan rossz ez az új pálya. De mintha a spawn elég hektikus lenne. Szokásosnál is jobban.
-
válasz
Varga György
üzenetére
Játszol a játékkal?!

Vagy megveszed a prémium pass-t.
-
Varga György
csendes tag
Üdv az új fegyvereket hogy tudom megszerezni? Pl AK 5C SCZ-3 stb
-
Lendova
őstag
válasz
watador600
üzenetére
El is fogom felejteni hamar a kérésem, mert viccnek szántam.

Fals az animáció, a játékmenetben megszerzett összes pöttyöt mutatja. Ha hardcore nyomnátok hajnalig, lehet már pár százat jelezne 1-1 kör végén. -
Lendova
őstag
válasz
watador600
üzenetére
Akkor szóljatok, ha megvan a Battlepass 100-as szint.

-
watador600
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A piros skin a két tankra amugy sincs már messze, itt lehet farmolni tök jól
most eléggé élvezem ezt a módot -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
watador600
üzenetére
Akkor ezt kell nyomni.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Valóban még az elején tartok de mégis többet ad itt (TS), mint CQ-ban.
-
-
lacos001
senior tag
Van pár bug.
Élvezetes mikor futás közben hozzáérsz és jön a squashed...
-
@rglaaf
veterán
BT-be már nincsenek transport helik?
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kb. olyan 18/3. Meg egy rakat zászlófoglalás, kill assist.
De én máig nem értem, mi alapján ad 1 ilyen pontot. -
KillBorn
senior tag
Első köröm Haven-en nem rossz, csak nem tudnak rajta játtszani. Dozert nyomom a meele weekly miatt. Mondjuk most minden mapot szét kemplenek. Ingyenes hétvégée ide vagy oda. A játékosállomány sikeresen tönkretette a a játékot, a fejlesztők is besegítettek azért. Nincs recon, nincs medics, mindenki ész nélkül bumm-bele. Ammo boxot dobnak, mert azt tudják mi az, de amúgy fingjuk sincs semmiről. Pont mint a való életben. A populáció 90%-a teljesen buta.

-
Sz. Géza
senior tag
Aki gyűjti a battle pass-ben ezeket a "pöttyöket", annak ajánlom a Tank Superiority-t, ott csak úgy szórja. Legalábbis ez nekem soknak számít egy körben.
-
Pahli
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
De viszont a neve nagyon frappáns szerintem.
-
Pahli
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Tudom miről beszélsz, minden körben találkozom vele én is! Bosszantó nagyon. Meg kéne kérni itt az adminokat, hogy az ismertségük révén csináljanak valamit a csalókkal.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ja, hogy ő magyar!
Nem tudtam de találkoztam már vele. -
astrojoe12
tag
válasz
Lendova
üzenetére
Il-GARANDALF-lI régi csaló. Néha láthatatlan, csak akkor jelenik meg, amikor elkezd lőni, csúszik a levegőben a házak felett és nem lehet megölni. Számát se tudom, hányszor jelentettem és a mai napig csal játék közben.
Ígértek valami új anti-cheat rendszert, mi van azzal, van bármi hír róla?
-
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ezt a részét nem rontották el:
-We’ve continued our work with the Gadgets Team to lower the amount of C5 from 3 to 2 on Assault and Recon Classes, while Engineers will have access to 3 C5. Anti-tank mines will now take 2 seconds to activate upon being placed, so they can no longer be used in the same fashion as C5.
Forrás
-------- - - ---------
(bár a random periféria eszköz elvesztését még mindig nem tudták megoldani, ha ismerőseim nem akarnák ezt a játékot erőltetni, már rég hagytam volna a picsbe.) -
Lendova
őstag
Free weekend.

-
Johny26
tag
Sziasztok.Nincs hangom a játékban.Van esetleg másnál is valami ilyen gond?
-
@rglaaf
veterán
Ok de az összes fegyverre ráb@sztak indokoltlamul vmi böszme recoilt? Minek?
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Van még amit elqrtak. C5-ből már csak kettő van nálad induláskor, nem három.
-
Dlr
újonc
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
Dlr
újonc
Sziasztok,
Elnézést ha nem jó topikban teszem fel a kérdésemet, de xboxon nem támogatja a bf 2042 a bill+egér párost? - Vagy csak én bénázok valamit.
-
CptAdamica
veterán
Szóval akkor elkúrták: AK-24's iron sight is completely broken.
-
bul07
nagyúr
Ha jól látom most 9€ a steam-en a játék hátha van még aki megakarja ezt venni

És 3nap ingyenesség is van, szóval lehet készülni a csalók tömkelegére, ha eddig nem lett volna még elég
-
bul07
nagyúr
válasz
sirarcheer
üzenetére
Mikkor rányomsz és várod hogy bedobjon akkor 5másodpercig láthatod hogy melyik oldalara akar berakni
Ha a ruszki zászló jelenik meg az a védő oldal, nyomsz egy Cancel-tTehát ezen a képen [kép]ahogy látszik ruszki zászló jelenik meg akkor nyomni kell egy Cancel, és ahogy ezen a képen[kép] USA zászló akkor meg be lehet lépni és támadó oldalon lesz az ember
Nekem az is furcsa most hogy nagyon sokszor dob be már ép elindult körre vagy már rég elindultra
-
bul07
nagyúr
Aki Breakthrough tolja az új pályán, élvezze ki a járműveket mert szerintem ki lesznek véve
Mentem vagy 10-nél több kört és csak egyszer veszítettünk mint támadók, akkor is azért mert a csapat jó része csak kempingezett valahol
Ne legyetek a védekező oldalon
Új pályán egy kis végjáték videó, elejét nem vettem fel, egy nagyon szerencsés kör volt
Úgy nézzétek hogy én kb átlagos játékos vagyok
Mondjuk igazat megvallva akkor jutott eszembe hogy felveszem miikkor simán átlőttem a gyalogoson úgy hogy meg se sebezteNa és akkor a Pro játékosok ilyen videókból vágnak ki szituációkat és akkor ők milyen Pro játékosok
Holott aki sokat játszik és folyamatosan rögzít semmi perc alatt összejön egy 5-10perces nagy pillanatos összevágott videó, holott közben meg lehet átlagos játékos -
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
A recoil szerintem is fura lett, élek a gyanúval, hogy valamit sikerült elbaszniuk.
-
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Mert nincs benne???????
Amúgy tényleg van egy két nagyon érdekes játékos -
astrojoe12
tag
Nálatok hogy fut a frissítés óta? Itt olyan, mintha a fegyvereimmel már nem tudnék célozni, a szórás teljesen véletlenszerű lett, már nem lehet visszahúzva célon tartani, viszont engem állandóan lelőnek a map másik feléről a saját bázisomon. A golyó átmegy a dombokon és a házakon is. Olyan, mintha a cod-ban játszanék, ami tele van csalókkal és már nem is játszok vele. Állandóan headshot-headshot, sose táraznak ki rám, csak annyit hallok "tik" és már fekszem is.
A konkrét kérdésem az lenne, hogy miért nem működik még a beharangozott új anticheat? -
Hazardzone-ban már tudom, hogy ki az aki miatt insta ki kell lépni, van egy komplett csapat akik mind csalnak, hónapok óta bent vannak, vagyis mostmár nem tudom megnézni a játékosokat de a nevét látom attól a kill logban, tökre lenne kedvem játszani de az előbb kicsit kiégtem, hogy a csávó egymás után 10x fejen lőtt a map túloldaláról a 65/3 stattal.
-
Jó az új map szerintem, viszont az insta lose és az enemy 65/3 statok 3-4 embernél is kicsit kiégető, ilyen 550/0-ra kapunk ki és annyi idő alatt is lőnek 60+ embert...
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehet e valahogy fps-t korlátozni a játékban ?
Az volna a probléma hogy néha gondol egyet és kapok egy laggot pedig az fps 120-160 között mozog. Arra gondoltam, hogy le korlátozom 110-20-ra az hátha megoldaná a problémát. Vagy maga a BF a problémás ? 1 hete játszom vele de elő elő fordulnak mikro laggok. -
R3laX
addikt
BF2042 Next Gen - 64 Player = Call of Bettyfield

Asszem mára jó lesz a QC is... Manifest rendberakásnál + SpearHead-nél még vmit munkálkodtak, most már belefáradtak + elfogadták 2-3 évad? óta a szüttyögést.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Azért néhány pályát kár volt kiherélni.
Pl. Hourglass, Renewal, Breakaway. -
bul07
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Van olyan pálya mait már lehet több hónapja láttam
Bár az is igaz hogy az elmúlt két három hétbe egy két alkalommal játszottamVan egy két pálya amit bírok és azokon is ritkán tudok játszani, napestig próbálgathatnám hogy arra dobjon be
-
Astroboy
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Bahh.
Itt egy kis vidámság: [link]
-
Találtgyerek
veterán
-
Astroboy
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Miért?
Akkor már tudod honnan lőttek le?
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Mondjuk csúcs konfiggal sem az...

Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kicsi, erős, de nem bors
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Streamen se látni csak kontrollerest....
Érdekes, a codot ki tudták tavaly óta balanszolni, ott is túlsúly volt, de kapott a kontroller recoilt+a pc könnyítést, 1-2 kieggel ott is lézer egérrel szinte. Itt meg kipróbál az ember mindent mindennel, mégis táncol a fegyó, már középtávra elég gond a szóródás. Kontis meg vagy mellélő, vagy szinte 1hitnek érződik, hogy bekapja az ember a 4-5 golyót.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)