Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Csak becsábított az ár, ideje visszatérni a bf-hez.
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Valamit olvastam én is, bővebbet tudsz mondani?
BC2 Vietnam örök kedvenc. -
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ja, a 3 jobb, meg az 1 is, de most ráfüggtem megint a 4-re.
Azt mondod, hogy a 4 rosszabb, mint ez a.....?
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én nem tudtam megszeretni sosem, egyszerűen egy idegesítő szemét....én a 4-el tolom, szerintem többen játszanak vele, mint ezzel, nem veletlenül.
-
válasz
Lendova
üzenetére
Hát, a többi játék valóban jól fut.

Ez kb.120 fps-el, akkora akadásokkal, hogy megáll a kép 1 másodpercre.
Monitorozás nincs ugye, fogalmam nincs mi történik és miért....de nem lényeges, uninstall volt (20x kb, mióta kijött).
MW2-3 is egy hulladék, de az legalább megy 200 fps-el.
Köszi, azért.
Szerintem ez a játék annyit nem érdemel, hogy az ember 1 mp.-et idegeskedjen miatta. -
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Drága, így is...

Összeraktam egy új gépet, Intelt lecseréltem egy 7800x3d-re, W870 lap, etc...
Kipróbáltam pár játékot, CP, CoD, LoU, Starfield, etc...szépen megy....ez a fos....hagyjuk inkább.
Ja, Rivatuner megint nincs, hiába adom hozzá a szoftverben.
Én akkor se vennék EA játékot ezután, ha fizetnének érte.
Az origint is csak azért nem törlöm, mert ott a pompás BF 1/3/4.... -
Land
veterán
Sima verzió lett. Este ránézek. Remélem így évek elteltével már bőven játszható.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Volt már ilyen nyáron is. 2800ft-ért vettem meg akkor.
-
Elég, ahogy írják az Elite csak előre felold jópár dolgot, de azokat fel tudod oldani úgy is, ha játszol a játékkal elég sokat.

Persze, ha időt akarsz spórolni (azért ez elég sok óra lehet, míg mindent kioldasz), akkor talán Elite. Ez attól függ neked mi mennyit ér meg. Vagy mennyire tartod az idődet...

-
Land
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Elég a sima verzió?

-
bul07
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Steam jelenleg
4,79€
[link] -
stoon
addikt
lassacskán beérnek

-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az utolsó Seasonnel kifutott.
-
nincsnév007
addikt
amúgy battle pass már nincs a játékban vagy nem is volt,?
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Hát so, so… már jóideje a polcon pihen csak, mint vésztartalék, de a 4GB már nagyon kevés a mai játékokhoz.
De “nosztalgia” PC-be még jó lehet/lenne jah.

-
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
980? huh
pedig baszo kartya szerintem mai napig.
hat igen, a 2700x ugye csak tobb szalas es azert.
-
Land
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Minden limit, de igen, picit nagyobb a CPU.
Nem emlékszem már, talán 4 GHz all core oc?Ez abból látszott, hogy utána 2700X-el, jobb lett sokkal, 5800X meg szinte teljesen jó CPU oldalon.
De a 980 is eléggé limitált sajnos.

-
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én 4770k + GTX980-al próbáltam a 2042-őt és abban még low-on se volt köszönet...
ez most komoly?
cpu limit?
mennyin ment a proci? -
No igen, ez kb a BF4-BF1 körül gép, ami még jól futott... BFV óta már valójában kevés a "jó élményhez", 2042 meg dadogna szó szerint.

Én 4770k + GTX980-al próbáltam a 2042-őt és abban még low-on se volt köszönet...

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Erre a bf3 mehet inkább.
-
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm szepen mindenkinek a valaszt
Egyebkent i7 4770k 4.3 ghz-en porog melette 16gb ddr3 2400 memoriaval -
Jah, meg a processzor se mindegy... ha 750Ti van, akkor az se lehet valami erőmű mellette.

-
Lendova
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nem érdemes letöltened. Talán egy GTX 1060 már tud 60+ fps-t low-on 1080p-ben. A 750ti meg kb. fele annyi sebességet tud, mint egy 1060-as.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Szia!
Gtx 750ti-vel felesleges letölteni. -
Enigma1945
őstag
Sziasztok mobilnetrol irok es nemsoka elfogy..
Mik a tapasztalatok, erdemes a jatekot elinditani egy gtx 750Ti kartyaval?
Haza erek letoltenem, nemsok oram van benne.
De azert potyara me toltsem le
-
Hivatalosan most épp sehol:
https://isthereanydeal.com/game/battlefield-2042/info/
De amúgy picit vársz, hamarosan biztos lesz akcióban...A mindenféle kulcsboltok meg saját felelősségre, ezeket a kereső kidobja... ENEBA, GAMVIO meg társai.

Igen a fiók azt jelenti, hogy mindig be kell lépned abba amit adnak, ami amúgy nem is legális és bármikor el is "vesztheted" a hozzáférést.
Steam-re csak Steam-en tudod majd megvenni. -
Land
veterán
A 2042 jelenleg hol a legolcsóbb?
Látok pár ezer Ft-ért Steam accountot. Ez most azt jelenti, hogy a jelenlegi steamemből ki kellene lépni és egy másikba belépni, mert itt konkrétan nem játék serial kulcsot adnak hanem másik steam fiókot? Ha igen, akkor ebből nem kérek. -
bandi0000
nagyúr
Halihó
Az unable to load persistence data hibával mit lehet kezdeni? Rohadtul felkur, hogy tegnap is meg ma is ez a hiba
-
nincsnév007
addikt
amúgy nektek nem illúzió romboló hogy ha oroszokkal vagyunk de a katona ugyan úgy angolul beszél? :/
-
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Köszi azóta is csak ezzel tolom ha van kedvem játszani kicsit.
Jó jó de lehetne jobb.
Visszint a pályák azok elég jók, van sok sok út akkár hátba kerüléshez. És a járművek ellen van sok fedezék, de a járművek se súlytalanok értve ez alat hogy ha a tank ágyujával oda lősz a akkor a gyalogos meghal, de a gyalogos is tudja aprítani és visszavonulásra kényszeríteni. -
stoon
addikt
másnak sem számolja a shutdown a pontokat? nem elég hogy csak idiótákkal van tele még ez is....
-
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
En mindig ugy csinalom, hogy van egy kulon ssd direkt jatekoknak.
Az ea appban csak azt modositom, hova toltse le a jatekokat egyben ( ea app jatekok, pld bf1 bf3 bf4 stb )
es minden mukodik os ujra telepites eseten is, sot le sem kell tolteni ujra, csak megadni hova toltotte le mar korabban. -
Érdekes, hogy ezek a problémák újra és újra feljönnek... never ending story. Főleg mindre emlékezni és felsorolni mindig az össszeset, ha valakinek gondja van.
-
Land
veterán
Mindenki nyugodjon le a pics@ba, elindult!
Véletlenül a Bf 1-et a C-re raktam, ahonnan elindult. Felraktam oda az 5-t is és onnan megy. Most leformatáltam a játék SSD-t és épp csorog lefelé a Bf 5. Remélem így már menni fog onnan is. Nem gondoltam volna, hogy ez a baja...
Köszi a linkek esetleg segítség garmadáját. -
Land
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
C++-ból azt tettem fel, amit FollowTheOri linkelt: https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/
DirectX-et pedig elvileg a Win is felteszi, de külön felraktam ezt: linkF_Zolee: kikapcsolt Kasperskyvel sem megy. Most kikapcsolom az OC-t, viszont azt még mindig nem értem a BF 1-en belül miért írja azt a játék, hogy nincs is meg nekem a BF 5....
-
Land
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
BF 1 elindult. Legalább kis siker van.
Gépem: Ryzen 2700, 16 Gb RAM, Gf 2070 Super.
Rendszer: Win 10 Pro, minden Win update fent, legfrissebb Gf driver fent. Kasperskyt használok. Abban az EA és a BF 5 is engedélyezve van.
Biosban a proci és a ram húzva van 5 éve.Ez a kis kép jön be, majd eltűnik és bedobja az EA appot.
Viszont Bf 1-en belül lehet váltani a BF részek között és az 5-re ezt dobja be, mintha meg sem lenne nekem:
Pedig megvan:
Bf 4-re pl nem ezt mondja, az ugyancsak megvan.
-
Land
veterán
Ma újraraktam a Windowst és a Bf 5 ugyanúgy nem indul el. Komolyan ilyen nincs...
-
Dtomka
veterán
#19125Land
"Töröltem csomó mindent a regeditben, de semmi eredménye." Ez okozhat gondokat de
megértem. Egy ideje nem kellett de van amikor csak az tud segíteni.
Ezeket találtam:
FIXED Battlefield V or other EA games not Starting from Steam. EASY FIX (sorry for my english) (youtube.com)
BF4 Wont Launch from EA Desktop : r/battlefield_4 (reddit.com)
Fix EA APP Not Launching Games Not Starting (youtube.com)
How To Fix EA App Games Not Launching - Full Guide (youtube.com)
De tényleg jobb lenne a rendszert újratelepíteni ha semmi nem oldja meg. Persze ha nemrégen volt akkor megértem de manapság nem tart sokáig. Anno amikor még windows 2000-et használtam akkor volt, hogy 1 hét alatt legalább 3x tettem újra a rendszert. A hdd ment tönkre de az a win sem a legjobb volt
Amíg nem volt SSD-m évente tettem újra a rendszert mert belassult. Legutóbb azért mert teljes konfig csere volt és az volt az oka. Szóval ne add fel a köv BF még odébb lesz addig nyugodtan el lehet lenni a korábbi részekkel és még a BF2042-vel is. (Stalker 2 is lassan megjelenik, igaz nem BF de egy jó FPS) -
Land
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sajna a Visual sem oldotta meg, ahogy többi leírt dolog sem. Win-t meg nincs kedvem újrarakni

-
Nyilván, ők nem frissítik ezeket egy idő után, hogy működjenek új windows-al is, stb.

Mindenféle hack van csak... ilyen BF mappák törlése, mindenhonnan (users, dokumentumok, appdata, roaming, stb), aztán meg újratelepítés... vagy valami registry pucolás kell.
Ezek mind az EA hibái... ez kétségtelen.De ha ők nem oldják meg, akkor nekünk kell sajnos ezeken mind végigmenni... aztán általában egyik megoldja.
EA appban is van reset, meg clear... meg minden ilyesmi, pont azért, mert ők is tudják néha kell.

-
Land
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi. Megnézem.
Ha nem megy, akkor marad a win reinstall.
De ahogy Dtomka linkelte, sokaknak van ilyen hibája. Ez inkább az EA sara, mint hogy ennyi ember béna legyen. -
Ilyen esetekben gyakran ennek a csomagnak a letöltése és telepítése szokott segíteni:
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Oct 2024 Download | TechPowerUp -
Dtomka
veterán
Az origin szerintem is jobb volt de azért működik a játék EA app-pal is.
Nézd meg az alábbi oldalt, remélem megtalálod ami megoldja a problémát.
I can’t get Battlefield V to open through the EA app. : r/Battlefield (reddit.com)
Ha semmi akkor én már régen újra tettem volna a win..t. mert azért ennyire nem kényes a BF.
-
Land
veterán
válasz
v!ct0y
üzenetére
Pl BF5: elindítom, bejön a kis kép a képernyő közepén, alul végigmegy a csík és ennyi. Eltűnik a kép és visszadob az EA appba.
BF1: Elindítom és kijön egy ablakban: "please repair your game installation and try again"
Újraraktam az EA-t, a játékokat többször. Töröltem csomó mindent a regeditben, de semmi eredménye.
-
Land
veterán
Üdv!
Nincs meg a játék és érdeklődnék, hogy még él-e vagy már lenyugvóban van?Más: Nekem egyik BF sem indul el (4, 1, 5) és sehogy sem tudtam megoldani, hogy ne így legyen. Régebben Origin alatt nem volt velük baj. Ez a rész is ilyen kényes?
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Okes és hogy lesz ez rentábilis skinekből alig hiszem
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Lehet vele játszani néha pár kört amúgy, gunplay és a fegyverek testreszabhatósága elég jó, jármű kezelés elég béna, azért látszik, hogy megszalad kicsit a copy/paste, meg hát durva, hogy az összetoldozgatott frostbite, amire a BF2042 épült még mindig sokkal szebb, mint az agyon ajnározott UE5.
Viszont a mostani build valamiért elég fos, agyon stuttereli magát a game, az alfában minden jó volt.
-
Sz. Géza
senior tag
Ha valakit érdekel a "konkurencia", most a Steamről ingyenesen letölthető a Delta Force demo. Kicsit gagyibb mint ez.
-
Lendova
őstag
Lehet itt ott kellett javítani a tankjaink.

-
Veiled Bride
senior tag
Nem felejti el. Minden fegyvernek megvan az alap tűzmódja amit alapértelmezettként használ. (automata, félautomata, bolt action). Az hogy van lehetőség menet közben váltani egy plusz dolog. Ez minden komolyabb játékban így van hogy az alapértelmezett tüzelési móddal indulsz.
-
Hedon
tag
Üdv!
Van olyan lehetőségünk valahol, hogy guggolva maradok CTRL folyamatos nyomása nélkül?
És olyan, hogy megjegyezze a game, hogy egyes lövésre, vagy sorozatra állítottam egy-egy fegyvert? (Vagy akár az összes fegyvert) -
musicproo
tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi szépen! Azóta pont lefrissítettem a drivert, de még nem próbáltam a gémet.
Valóban egy 5700XT-vel tolom, nyilván nem ultrán mint ahogy nálad van. De a régebben megszokott számokat nem akarta hozni mostanság. -
CptAdamica
veterán
Érdekes volt most az előbb, valaki spammelte a chat-et egy üres space karakterrel egész meccs alatt és a szerver agyon laggolta magát. Vicces, hogy ilyenre nem gondol a DICE.
-
Hublot
őstag
Ebben a játékban nem csak a random csapattársak de a healer IS dísznek van.
Ui: kicsit kiégtem.
-
qukesz
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Jaaa. Elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"

Pedig megvan: