Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lendova
őstag
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nem állítom, hogy nem lehet igazad, csak én a saját tapasztalataimra támaszkodom és simán el tudom hinni, hogy a másik pilóta volt ekkora balf.sz.
Mint ahogyan máig fenntartom azt, hogy a játék legnagyobb problémája maguk a játékosok.
-
Lendova
őstag
A boomereket is elérte a Tik Tok, csak shorts és reels formában.
-
Hublot
őstag
VHX-D3 nagyon jó volt ma.
-
stoon
addikt
-
qukesz
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Arról nem akarsz beszélni amikor múlt héten a tankból ki se lehetett szedni téged???
Már komolyan mondom engem zavart a stat-od!!!!
-
Találtgyerek
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, szerintem is ott volt a legjobb. Napi szinten bannoltak vagy kickeltek a külföldi szerverekről, ha repültem. Itthon szerencsére elfogadtak.
Engem is volt aki elég hamar le tudott szedni. 1-2 igazi profi ellen 1v1-eztem. Azok azért más ligában játszottak, mint a magyar 1V1 bajnokság.
BF5-ben próbáltam még a repülést, mert nagyon szeretem a propelleres gépeket. Miután megláttam, hogy meg lehet állni a levegőben vízszintes állásban és 10m zuhanás után ugyanúgy lehet tovább menni, akkor elengedtem. Elég illúzió romboló volt egy Historic vagy szimulátor War Thunder meccs után vagy egy DCS, IL2 repülés után. 2042-ben meg se próbáltam. Helivel repkedtem 1-2 kört. Jópofa a kicsi meg a nagy is. -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
De kb ott is volt a legjobb az irányítás szvsz.Hát emlékszem amikor 50óra után azt hittem fuu de nagyon jó jetes vagyok, és pont összekerültönk 1 szerverre... miután másodszor kiszedtél kb 10másodperc után, inkább mentem rohangálni...
-
Találtgyerek
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
1-2 kört mentem vele BF3-ban.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
De ezen mit kellene megbeszélni?
Nem tudom szoktatok-e dogfight-ozni de számtalanszor van ilyen, hogy mindkét gép túlemelkedik, belassulnak (mint Malacka a szembeszélben), aztán a második gép pilótája vagy megvárja míg visszaesik a gép, vagy kiugrik.
Ő nem ugrott.
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Igen, ezért is mondtam, hogy ezt spontán előadni nehéz.

A Just Cause sorozat ugrott be a jelenetről, csak az fel is tépi a kabint, a pilótát meg kiszedi. 🤣
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Jah elég darabos az ügy.
-
[link]
Ezt sem egyszerű osszehozni.🤣 -
Sz. Géza
senior tag
Kattant a fickó.
[link] -
Hublot
őstag
Ma teszek egy próbát és előveszem a kedvenc bf4 fegyveremet AEK-971 ha jó akkor játszom vele egy darabig. Majd dobok be ide képet, hogy milyen.
-
F_Zolee
nagyúr
Na mondom játszok kicsit. Hát erre nem egy csalóba futok kb először.
Pajzs mögül fél mp alatt kiszedett amikor még ideje sincs annyit célozni, hogy ne testre lőjön a k*cs*g. Akinek van ingerenciája jelentse.
lsm031538 micsoda találó név. -
Lendova
őstag
Valaki ügyes volt.
-
Laraxior
titán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Lockolva van a driverben. Nem nagyon van szükség többre, ezért megy a kártya is csak félgőzön, így is elbírja.
240Hz a monitor, de szerintem felesleges annyi FPs, attól nem leszek jobb, lövöldében meg pláne nem, cserébe viszont megáll a VGA 300W körül, maxon meg menne 500W-on. -
Laraxior
titán
65%-on megy a 4090, így kb stabilan tartja a 117FPS-t, 5120x1440.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én 100 fölött vagyok.
-
astrojoe12
tag
Mi a xart csináltak ezzel a fos játékkal?!
A frissítés óta nincs meg a 100fps, sokszor 70 alatt van. Miért adnak ki olyan frissítést, inkább rontást, ami nincs tesztelve? Nem tanultak ezek semmiből?
-
-
Laraxior
titán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Azért tettem fel, mert nem indul ez a redacted map. Shader betöltést ír, de ott ragad a töltőképernyőn. Gondoltam megoldja a dolgot, tekintve nem frissítek én se drivert, ha nem muszáj.
De nem jött be, mert filmet akartam nézni TVn, rá van kötve második megjelenítőként, de kompletten eltűnt, egy órát baszakodtam vele, kábelt cseréltem, csatlakozókat cserélgettem, aztán visszatettem egy régebbit, lám, meglett a TV... bár a redacted továbbra sem indul.
-
-
Laraxior
titán
.
-
Hublot
őstag
PBX-45. Close Combat ammo damage changed:Before 7.3.0: From 0 to 20 meters: 28 damageWith 7.3.0: From 0 to 10 meters: 28 damage, from 10 to 20 meters: 24 damage.
Ezt a fegyvert most kiherélték egy kicsit. PP-29 vagy AC-9 inkább
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Azt csak úgy tudod (legalábbis én így csinálom), hogy magadfelé húzod az egeret, közben nyomod a W-t. Erre elkezd hátrafelé menni, akkor az egeret előre tolod és nyomod az S-t.
-
astrojoe12
tag
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Össze-vissza megy a helivel. Nem látom azt amit írsz. Bár helivel én még ritka béna vagyok mivel alig jutok hozzá.
-
Lendova
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Bármi is volt a "mesteri terve", ez nem azaz univerzum, ahol műkődik. Minimális vagy nulla hatékonysággal lehet onnan bármit löni. Azt is el tudom képzelni, hogy 1000+ méteres sniperkedésnek is több az értelme.
Amúgy mindkét tank ki lett lőve. -
astrojoe12
tag
Hogy lehet az megcsinálni helivel, hogy lefelé néz az orra (lövöm az ellenséget), de nem megy előre, nem süllyed, hanem tartja a magasságot?
És hogy lehet ebben a pozícióban hátrálni a helivel?
Ebben a videóban is látom ezt a manővert. Sokkal könnyebb úgy célozni, hogy közben nem süllyed, nem megy előre, sőt ha kell, tolat is.
-
Lendova
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Amikor azt hitted, hogy az utolsó camping spotot is tudod...rájössz, hogy mennyire messze voltál a valóságtól.

2 kört mentünk a helivel az épület körül, mire realizáltam, hogy nem a földön kell keresni a tankot.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nagy segítség ez a
családoknakcsapattársaknak!
-
Lendova
őstag
-
astrojoe12
tag
Jelentsétek őket légyszi. Mindketten a legegyszerűbb G57 pisztollyal osztották a fejeseket. Nyilvánvaló hogy csaltak.
Csak nem találom őket, nem tudom barátnak és csalónak se jelölni. Ezt állítólag az EngineOwning tudja, előfizetés esetén választani lehet, hogy milyen álnéven akarunk játszani. Nem tudom így van-e, de lehet, mert tényleg nincsenek a rendszerben.

-
Hublot
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nincs is annál jobb érzés mikor rottyon van a tank c4-el.
Mondjuk a kedvencem bf v-ben volt qukesz közlegénnyel mentünk foglalni kabrio dzsipoval erre telibe lebonbáz a repcsi minket.
-
F_Zolee
nagyúr
Valakinél szokott elmenni bizonyos hangok? Párszor előfordul amikor sok hang lenne egyszerre akkor kicsit akadozna vagy épp nem hallani valamit. Bug lehet vagy az integrált hangkártya nem bírja szusszal?
-
stoon
addikt
válasz
Lendova
üzenetére
Nem tévhit, ezt játszák ebben a játékban! Kivéve azokat, akik közösségben tengetik az idejüket ezzel a játékkal, de mint tudjuk ez a játék már nem bf3-4 ahol akár 12-20 ember is egy pályán játszottak, itt már az nagy szó hogy 1 squad együtt tud lenni......ezt próbáld cáfolni ovisokkal, mert amig a 20 db ovis egy homokozóban játszik együtt játszanak......de ha borul a bili és a homokozóban csak négyen lehetnek egyszerre akkor max négy ovis homokozik , a többi vagy fogócskázik vagy bújócskázik remélem igy ovisra lefordítva átmegy az irónia

-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
Valamelyik nap kaptam egy figyelmeztetést az EA(!)-től, mivel csúnyán beszéltem a játékban, a chat-ben.
De a lényeg: nem a másik csapatból írtam valakinek, hanem a saját csapatomnak, szó szerint azt, hogy mekkora idióták. Az első öt, járműben bekövetkezett halál után (nem én vezettem) még nem szóltam semmit de a kb. tizediknél már felhúztam magam. -
Lendova
őstag
A mindenki úgy játszik ahogy szeret egy hatalmas tévhit.
Technikailag meg lehet tenni, mert az online tér és a névtelenség miatt nincs következménye. Viszont sehol máshol az életben nincs az, hogy ahol 1-nél több ember jelen van, ott ne kelljen valamilyen elfogadott szabályokhoz alkalmazkodni.
Család, óvoda, iskola, munkahely, párkapcsolat, kocsma, foci pálya...a végtelenségig lehetne sorolni. Nem csinálhatja az ember azt amit akar és akkor amikor akarja. Van egy keret, amin belül kell maradni.De csak maradva a játék példánál. Egy óvodás/iskolás hamar játszópajtás nélkül marad, ha nem tud alkalmazkodni/beilleszkedni a társaságba, mert pld. összetapossa a homokvárat, elrugdossa a labdát, elveszi a másik játékát etc. Így vagy úgy, de rontja a többinek az élményét.
A többi ezért kiközösítheti, megverheti pld. -
bul07
nagyúr
Én nem azért nem játszok védekező oldalon mert nem vagyok csapatjátékos, hanem azért mert a pályák 90%-ba esély sincs védekezni, és ez a játék hibája
A játék hibája miatt én nem fogom magamat szívatni
Ahhoz nagyon balf@sznak kell lenni a támadó csapatnak hogy ne tudjanak végigmenni és nyerniPersze nekem is van olyanom hogy tojok a feladatra és öldösök, de én ezt nem is tagadom, és azt se hogy én ekkor nem a játékmódnak megfelelően játszok
De általában ha tehetem én megyek foglalni még akkor is ha nem ölök
Pár példa [kép], [kép], [kép]Visszatérve
Persze lője le ha ha valaki foglalja a pontot közben, na de ha senki nem foglalja
Akkor csak azt lehet látni hogy játékosok öldösnek a pályán és még véletlenül se mennek a pont közelébe mert még lelövik, az hogy a kör bukó lesz nem számít csak hogy ő öljön többet (és itt az ő nem a fórumtársra vonatkozik mielőtt magára venné, hanem azokra akik így játszanak) -
stoon
addikt
de akkor aki csak 1 játékmódot játszik ,ott is a támadót mert azt könnyebb , jutalmazhatnák azzal hogy a 7 napból csak kettőt játszhat....mert védekezni nem is akar ergó nem csapat játékos, az érvelésed nem helyén való szerintem, ha ponton kívül leöli az ellent ,aki be akar menni ,az segítség. pont annyi mint aki csak "üres" bázist foglal! de szerintem felesleges ezt taglalni, mindenki úgy játszik ahogy tud vagy szeret...
-
bul07
nagyúr
válasz
Hublot
üzenetére
De nem fogalalta senki amilyen arányba kikaptattok.
Mindenki csak öldösött a pontott jól kikerülve.Ahogy írtam is, ha a pontok töbssége vagy legalább fele a csapaté akkor lehet nyugottan öldösni, akkor tényleg a csapaptott segéti az öllés.
Na de ha pontok többsége az ellenségé akkor nem az ölésre kell menni hanem a pontokra, és aki nem ezt teszi az nem a csapatért játszik öll. -
bul07
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Sokat ér ha senki nem foglalja ell a pontokat.
Először a pontok töbésségét birtokolni kell, na de ha nem megy senki foglallni akkor hiába öldös valaki, vessztett mecs lesz.Az adott körhöz kell igazítani a játékott, ha a csapatársak nem fogallnak akkor két dologot lehet tenni.
Belesz@rni az egészbe és öldösni(bukás garantált), vagy megpróbálni pontott foglalni.Én örülnék neki ha következő BF-be valamit kezdennének ezzel. Ahol cél van ott á célért küzdőket jobban jutalmazni, pont foglalásért annyi pontott adna a rendszer hogy csak öléssel esélye se legyen a top 10-be lenni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A frissítés óta nincs meg a 100fps, sokszor 70 alatt van. Miért adnak ki olyan frissítést, inkább rontást, ami nincs tesztelve? Nem tanultak ezek semmiből?

FollowTheORI