Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Hát az úgy volt, hogy fiatal voltam és kellett a pénz!
Köszi-köszi mindenkinek amúgy, jól jellemzi ez az 1250 óra, hogy az elmúlt 4 évben mennyire sivár volt a felhozatal fps játékok terén. 4. szezonig egész jól elvoltam vele, egész szépen rendbe szedték a kezdetekhez képest, de van néhány pálya, amivel a világból is ki lehet kergetni, például Kaleidoscope, még az esélyét sem szabad megadni, hogy újra beadja.
-
CptAdamica
veterán
Köszönöm a figyelmet!
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Alig várom!
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi, meglett, 6 szintre az uninstalltól!
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Melyik szerveren? Amúgy próbáltam, de nem számolta.
-
CptAdamica
veterán
Zseniális ez a weekly, 20 kütyü megsemmisítés drónnal, aztán 250 damázs rangerrel, amit kábé nem is lehet hívni, mert 2 van belőle...
-
CptAdamica
veterán
Bírom, hogy ahányszor felmegyek játszani erre a fosra, minden szerver lag, meg desync parti van...
-
CptAdamica
veterán
Amúgy berakták a varacskosdisznót, meg a Ruszki variánsát és az új pályán nem lehet választani őket? Dö wat?

-
CptAdamica
veterán
Hát... azért ezzel vitatkoznék, szerencsére nem sok mindenben hasonlít a 2042-re, mozgás az BFV, gunplay hasonló, de inkább COD-os, kevesebb rángatózással, hangok szerintem BF1/BFV, rombolhatóság meg megint inkább valamelyik régebbinek a tovább fejlesztése.

Ja, és a mostani free pass-ben vannak BF6 skinek is, sajna megint elő kell vennem a játékot...
-
CptAdamica
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Jó lesz, hidd csak el nekem!
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
CptAdamica
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Engem ettől a Delta Forcetól a hideg ráz, hogy mennyire copy/paste a játék.
-
CptAdamica
veterán
Ez szebb lenne, mint anyák napja!
-
CptAdamica
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Bár már lehet láttad: [link]
-
CptAdamica
veterán
Ne már, még ezt is megéltük?

[link] -
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
- squad mate kamera
- jármű választó a pontok mellett, mint BF4-ben
- supply station tankoknak, mint BF5-ben
- 60Hz-es szerverek
- elvileg realisztikusabb fegyverek és visszarúgások
- újra lesz guggolva sprint
- van VECTOR ismét! -
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Na igen, Enders is leleplezte!
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dtomka
üzenetére
Amúgy, ha végig vesszük, akkor a BF4 volt az utolsó számozott rész, után jött a BF1, ami a világháborúra utalt, majd a BFV, ami a victory-ra, majd a BF2042, szóval ez ha számozott lenne, akkor BF5 lenne, de ezt már tényleg senki nem tudná követni, szóval lesz simán Battlefield.

-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én már nem tudom követni, néhányan BF6-ként hivatkoznak rá.
Amúgy szerintem csak simán Battlefield-nek fogják hívni. -
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Felcsavarjuk a hopium adagot!
-
CptAdamica
veterán
Introducing Battlefield Labs | Battlefield Studios
Utolsó fél perc az érdekes, eléggé BF3 feeling. -
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jóvanmá, a juniorok most jutottak el eddig!
-
CptAdamica
veterán
BATTLEFIELD 2042 UPDATE #8.4.0
BRADLEY! Végre áthozták, hát ez very big!
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Egyszer nyomtam egyik ellen, mind a ketten kisheliztünk, mire felpörgött a minigun a helimen már halott voltam, de csak én, a helim magára hagyva zuhant le, aztán párszor még kiszedett ilyen legendás módon, egyszer háttal voltam neki, akkor is csak engem szedett ki, a heli maradt.
Mondjuk, ha nem is csalnak, akkor még mindig igaz, hogy gyakran az ellenfélnél is van -AC- tag, vagy haver, akivel összejátszanak és nem támadják egymást.
-
CptAdamica
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Biztos itt is vannak csalók, csak kevesebb azért is, mert mondhatjuk, hogy egy kifutó játék, kevesebb a játékos, akik játszani akarnak a játékkal, azoknak valószínűleg már nem a csalás a fő céljuk. Más nagyobb játékokban meg több oka is lehet, például valaki béna és így kompenzálja, vagy csak figyelemre vágyik mondjuk Twitch-en, de van például a Tarkov, ott rengetegen például azért csalnak, hogy felhúzzák a fiókokat és egy ilyen fiókot akár 1000 dollárért is eltudják passzolni a bénáknak, de ott például van olyan is, hogy szafarira visznek a csalók lootolni...
-
CptAdamica
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Állandóan ez a téma ebben a topikban és annyira kurvára unalmas már, hogy például Astrojoe minden hozzászólása arról szól, hogy őt lecsalták. Nem kételkedek, hogy vannak a játékban csalók, de több száz órát beleraktam, kirívó esettel az -AC-s Ruszkikon kívül ritkán találkozok. Battlefieldekbe sose volt nehéz nagy K/D-t belerakni, teljesen felesleges mindenkit csalónak kiáltani, aki jobban játszik, mint ő, például II-GARANDALF-II-ot is annak kiáltotta ki, erősen kétlem, hogy csalna...
-
CptAdamica
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
LOL, csak 3 év kellett hozzá...!
Mekkora vicces volt, hogy mindent szarrá nerfeltek közben, de a dozer pajzs még mindig állta a sarat a tank lövedékkel szemben is! Amúgy nem értem, hogy miért nem lehetett volna megcsinálni úgy, hogy a pajzsnak is van hp-ja és ha lenullázódik, akkor törik a pajzs, majd egy idő után visszatölt...
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Na, akkor tegyél már be életkor szerinti statisztikát a jelenlegi vásárlásokra vonatkozóan. Gondolom van, mert hogy tudnád enélkül kijelenteni, nem igaz?
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy csak gyerekek de a többség azok a fiatalok ilyen ár mellett felnőtt ember működő aggyal nem veszi meg mert egyértelmű, hogy miért ilyen retek olcsó...
Persze, a reprezentatív felmérést végezte AsakuraDave, a "trust me bro" módszertant segítségül hívva.
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Attól, mert 4 euró most a játék még semmi nem támasztja alá azt, hogy csak gyerekek veszik, ez akkora hülyeség, mint a ház. Ha valahol jó akció van és érdekel a játék én is és te is ugyan úgy megveszed.
Felesleges random emberektől elvárni, hogy majd mindenki veled fogja tolni a kommandót, amikor lehet van napi 1 óra szabadideje, aztán leül kicsit játszani, de például nekem is ki van kapcsolva a voice chat, mert nem szeretem. Ha csapat munkát akarsz, akkor keress erre embereket. Ez a játék pedig már biztosan nem fog változni, tehát most előadni a drámát totál felesleges, ha ennyire nem jön be, akkor hagyd a fenébe, oszt csá.
-
CptAdamica
veterán
Én most nagyon adom ezt az új HC módot, egész élvezetes, hogy nincs szinte lehetőség mókusra, meg pókemberre, nincs traversal sprint, javítani kell a járműveket, lehet kommandózni, meg sokat járművezni.
Viszont spawn rendszer továbbra is kuka, meg hát a basic BF bug, eltalálom a drónt irányítható rakétával, kiírja, hogy 20xp és hit és repül tovább. :'(
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Lehet vele játszani néha pár kört amúgy, gunplay és a fegyverek testreszabhatósága elég jó, jármű kezelés elég béna, azért látszik, hogy megszalad kicsit a copy/paste, meg hát durva, hogy az összetoldozgatott frostbite, amire a BF2042 épült még mindig sokkal szebb, mint az agyon ajnározott UE5.
Viszont a mostani build valamiért elég fos, agyon stuttereli magát a game, az alfában minden jó volt.
-
CptAdamica
veterán
Érdekes volt most az előbb, valaki spammelte a chat-et egy üres space karakterrel egész meccs alatt és a szerver agyon laggolta magát. Vicces, hogy ilyenre nem gondol a DICE.
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Bro, csak játssz, annyira túlpörgitek ezt a csaló témát, hogy hihetetlen. Nem feltétlen mindenki csaló, aki jobb nálatok.
#18825 IntelKiller7
Nerfek terén a DICE verhetetlen, kis Nightbird evolúció:Erősebb löveg hatékony -> nerfeljük szarrá, használhatatlanra
Rocket pods hatékony -> nerfeljük szarrá, használhatatlanra
Járművekre hatékony -> vegyünk el 1 AGM rakétátÉs még azt hiszem a minigunnal is csináltak valamit. Értem, hogy erős volt a nightbird és nehéz leszednie egy jobb játékost, de a DICE annyira inkompetens nerfek terén, hogy hihetetlen.
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kedvencem: Should you be able to drag downed players (scrapped BFV feature)?
Kitöltöttem, jó részletesen kérdeztek mindent. A DICE már elemzi a válaszaimat:
-
CptAdamica
veterán
Az "új" pálya és elvileg rush-ban is játszható lesz.

-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ideje volt lelőni ezt a szenvedést... reméljük a következő már életképesebb formában jelenik meg.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ja, az AK5C nevetségesen gyenge lett, bár még csak az első 2 tár van meg, de ahhoz képest, hogy a többi új fegyver mennyire OP cucc volt alapjáraton... vicc az egész. Az SCZ meg elég jó lett használhatóság terén, ki érti a DICE balanszot...
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gondolom, amikor a dice meg megnézi az arányokat, akkor meg:
52% win, 48% lose.

-
CptAdamica
veterán
Jó amúgy ez a játék, 7. kör zsinórban bukó, lehet benne nyerni is?
-
CptAdamica
veterán
Szóval akkor elkúrták: AK-24's iron sight is completely broken.
-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
A recoil szerintem is fura lett, élek a gyanúval, hogy valamit sikerült elbaszniuk.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Jaja, elég erős az inspiráció.

-
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tényleg vicces, hogy hogyan lehet beszélni ennyit a semmiről...

Amúgy jönni fog majd a Delta Force: Hawk Ops kíváncsi leszek, hogy mit hoznak össze a kis kínaiak, mert elég mélyen merít a BF2042-ből, bár az eléggé red flag, hogy ingyenes lesz, de amúgy nem néz ki rosszul.
-
CptAdamica
veterán
Ha valaki kíváncsi, hogy lehet ennyire ötlettelen pályát csinálni, annak kötelező ez a videó: Battlefield 2042 Season 7 HAVEN Gameplay First Look! Kábé lehánytak pár házat a sivatag közepére és kész is a városi pálya!
-
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az irányítható rakétával, 2 fegyverrel, 1 pályával, meg csillámpóni skinekkel.
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Na meg utoljára a S4-ben kaptunk új járművet, ami tavaly február 28-án jött ki. Tehát 14 hónap kell nekik, hogy hozzáadjanak 1 darab bombázót...
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Dzsízüsz, a BF Bulletin azt írja, hogy az LMG, a bombázó és a "vadi"új"" pálya is csak szezon közben jön... Duplatriplamega facepalm, fél év munkája ennyit hozott...
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ja igen, igaz, ezt helyből irányítod.
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Meglátjuk 17:00-kor, de én kételkedek, na meg az sem értem, hogy ha jön egy irányítható rakéta, akkor Liz-nek mi értelme lesz.
-
CptAdamica
veterán
Pont beszéltük kedves watador600 barátommal néhány napja, hogy mekkora blama lenne, ha az egyik új pálya a stadionos rész lenne és nincs olyan vastag bőr a DICE arcán és hát nem megcsinálták?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az egyik új pálya a hourglass stadionos része és jön a lopakodó bombázó és ahogy látom visszajön az irányítható rakéta is, nem volt elég kerülgetni a Liz rakétákat... [link]
-
CptAdamica
veterán

-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Most is felmentem 128-as CQ-ra és 5 perc múlva vissza dobott a főmenübe hiba nélkül, hát mondom ha nem, akkor nem!

-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem egyszerű, csak felmegyek és játszok 1 kört.
-
CptAdamica
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Előző rapid strike is egy nagy wtf volt, amúgy egész jó lett volna, de tankban a javító cucc nem működött, ahogyan a G betűs rész sem, BMP-ben elvileg volt 2 lövegem, gyakorlatban, ha az egyiket használtam, akkor a másikból is fogyott, kis helinél a kamerába bugolt valami 3D alakzat, AA-ból kilőtt rakéta kilövés után fénysebességre váltott...

-
CptAdamica
veterán
Fél év kell nekik megint gondolom egy nyúlfarknyi kontenthez.
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Talán 2 új pálya lesz, aztán szerintem is lelövik a támogatást és év végén új rész, ahogy Lendova is írta.

-
CptAdamica
veterán
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Ha minden igaz, akkor megint van 300 Ft-os game pass 2 hétig, úgyhogy ott.
-
CptAdamica
veterán
Amúgy mi ez az egér bug mán megint? Konkrétan 2-3 mp-re beakad az egér mozgás elég sűrűn, hogy lehet így kiadni egy fáking update-et 2 évvel a megjelenés után?
-
CptAdamica
veterán
Átlagos DICE update.

Ez a játékmód... fogalmazhatunk finoman, hogy béna. Van egy gomb a pályán, amivel AI zombikat lehet az ellenségre szabadítani és a HUD bug újra előjött. ÉV JÁTÉKA.
-
CptAdamica
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
A DICE ránézett a Nightbird minigunra és azt mondta: hmmm, de szép kis minigun, de kár lenne, ha történne vele valami. Persze, nerfeljenek rajta, de ismerjük a DICE-t, a rakétákat szó szerint használhatatlanra nerfelték, az egyedül megmaradt jó fegyver a minigun volt, gondolom eddig...

-
CptAdamica
veterán
Amúgy hihetetlen, hogy most is ilyen felállások voltak: 58vs46 vagy 28vs32 fáking 2,5 hét telt el és még mindig nem tudtak valamit kezdeni ezzel a helyzettel.
és Liza mai új 2042-es skinje.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Filmvilág
- Samsung LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szemüveges topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest