Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Mackay talan. A kampoval el tudsz erni olyan helyeket, ahonnan meg tudod lepni az ellenfelet.
-
Redneck
nagyúr
Xboxon van hardcore mode vagy valami módosított szerver, ahol nem kell egymásba annyit lőni?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Assaultok közül melyik számít jobbnak?
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Miota modositva lett, vegre celozni is lehet vele.
Nem rossz, de van jobb fegyver is. -
R3laX
addikt
-
Redneck
nagyúr
Kipróbáltam végre a gamet XSX-en GP-ben, és tetszik, főleg mert van Noshar Canals is! Kicsit túl gyors, a TDM itt is kaotikus, az UI meg a sok csiricsáré faszság nekem too much PC-s öreg rókaként, de nyomom majd.
Az aim accelerationt kinyomtam és felvettem a senset 35-re vagy 40-re, így azért jobb. Tudtok tippet adni, hogy mit érdemes beállítani kontrolleren? Így is nyertem egy kört, de érzem hogy jobb is lehetek.Persze a gyakorlás, és a jobb felszerelés kelleni fog.
-
42861
senior tag
Sziasztok. A fegyverekhez tartozó T1 Mastery-ket hogy lehet megcsinálni? Látom, hogy 1200 ölés kell hozzá, de nekem minden kill számláló megáll 360-nál. Van valami trükk itt még?
-
lofagi
addikt
David Sirland is back!
Nah kérem, ez nem rossz hír a jövőt nézve. -
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Bőven???? Ez kinek mit jelent
32 emberre jutt annyi mint a régi játékokba?
Mondhuk a két legtöbb jármű rendes új pályákon, hát nem hiszem.Aztán ott van ha jutt is a sok elhárító miatt szinte élvezhetettlen, persze ha az ellen csapat használja is,

Minap játszottam csúcs időbbe hát volt olyan kör hogy tele volt a csapatom fogalmattlanokkal, senki nem lőtte az ellenséges járműveket, persze így joghal hihette a másik oldalon mondjuk a tankos hogy hú de jó járművezni.
Na ha azt felvette akkor aki megnézi hiheti azt hogy milyen jó járművezni, peddig csak gyenge volt a másik csapat.Véleményembe beleírtam hogy melyik módról beszélek nem az egész játékról, CQ több a jármű de ott is csak a másik csapaton múlik, mert pár gyalogos akkár a pálya másik oldaláról is kivágezheti a járművet ha akkarja.
Szerencsére kevés összedolgozó squad van.
Amúgy szana széjjel lehetne trolkodni ezt a nyomi játékot, öten felemnnek egy szervere és az irányítható rakétával már akkor szétkapják a járművet mikkor megjelenik a pályán, simán kivitelezhető lenne
És akkor lehetne írni hogy lehet bőven lehet jáművezni, persze mert a végére senki nem vinné mert nem lenne értelme
Tényleg ilyenbe benne lennétek?
Januárba majd összehozhatnánk, és valaki meg felvenné egy drónnal. -
Sz. Géza
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
De ő csak bréktrózik és az nem olyan mint a konkveszt, mert kevés a jármű!
Nem érted?
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Sima CQ-n minden palya rotalodik. Escalation-ben meg az uj map es a rework Manifest.
-
astrojoe12
tag
Mi a különbség a conquest és az escalation conquest játékmódok között?
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Bőven.
Hát bőven jármű a BF3-4 és talán még BC2-ben volt(persze nem minden pályán)
De ebben a játékban, hát nagyon nem
Van egyáltalán olyan pálya játékmód ahol 3-4tank van egyszere a pályán egy oldalon.
(Még bf5-ben is volt olyan pálya 32emberre volt kezdésnél min 5tank 2repülő)Engem hol érdekkel hogy miért veszik ki, csak mit lehet tapasztalni hogy a kezdeti állapothoz képest azt a módott teljesen megcsonkították járműben, meg mondjuk pályában is.
Olyan ez mint egy kátyúsá váló utatt nem megjavítják hanem telepakolják harmincas táblákkal, kész a megoldás, ja hogy ez csak nekik megoldás hogy ne keljen vele foglalkozni."Cod szintű" játék azt értettem hogy nincs annyi jármű hogy zavarja a gyalogos harcot, mert ha jön is egy és kicsit is tud játszani a csapat se perc alatt vége a sok elhárító miatt
És után lehet tolni tovább a "cod szintű" gyalogos harcot
Tehát a járművel szerett lenni ez nem az ő játékka, nem lesz olyan mint az előző részekben -
Astroboy
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Alap, hogy hegytetőn nem reszelünk, még megfázik a lompos.
-
lofagi
addikt
Kinek hogy tetszik az új átdolgozás a Manifestnek?
-
CptAdamica
veterán
Mindig nyomod itt a halandzsát. Gondolom megvan, hogy a BF main játékmódja a CQ és ott van bőven jármű, az, hogy a BT-ben, meg a Rush-ban kevesebb van, mert 2 pontra összpontosulnak általában a harcok, az nem azt jelenti, hogy COD a játék. Gondolom azért vesznek ki járműveket, mert próbálják balanszolni, menjél az EA fórumra, aztán írd meg, hogy neked ez így nem jó.
Más:
Elvileg a közelgő eseményhez kapcsolódó skinek, az még jó kérdés, hogy megvehetőek, vagy megszerezhetőek lesznek.Meg egy Mackay skin:

-
bul07
nagyúr
válasz
almos94
üzenetére
Ha csúcs időbe játszol délután kora esete akkor lesz teli szerver
Ha viszont hajnalba kora délelőtt játszol akkor lehet Ai is a szerverenMondjuk szerintem december most más lehet van mindig elég játékos
De majd januártól megint kevesebb leszMásik hogy gyalogos harcot szereted vagy a járműveset
Pl Breakthrough módba alig van már jármű, helikopter meg szinte egyáltalán nincs már(még mindig nem voltam minden pályán így nem mondom biztosra)
De amúgy is ha kifogsz egy kicsit értelmesebb ellenséges csapatott semmit nem érnek a járművek, legyen az bármilyen mód
De ha tiszta egy bit a másik csapat akkor még talán lehet aprítani őketHa viszont "cod szintű" gyalogos harcot szereted akkor nincs gond a járművek nem fognak zavarni
................
Amúgy minap toltam Breakthrough és Breakaway pályán, második pontnál tudtam egy tankot vinni véletlen, elkezdtem menni a pont felé, és mire lettem figyelmes először 5db irányítható rakéta jött felém, aztán második hullámba már 6db, esélyem se volt, és ez ment egész kör alatt ahogy jött a mi tankunk egyből 5-6db irányítható rakéta tartott felé(#14075) Bennyboy
Azért ehhez tudni kellene mikkor szoktál játszani, mert délutáni csúcsba( vagy hétvégén) csúnya is lenne ha lenne Ai a körben
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Megnéztem a napokban több LevelCap és jackfrags videót is a játékról. Mindkettő youtuber szavára adok, ha BF játékról van szó. Megtetszett a játék a videóik alapján.
Korábban próbálkoztam a bétával, az nagyon-nagyon nem jött be. Megjelenés után néztem videókat, nagyon nem jött be abban a formában a játék.
Most viszont szívesen megvenném, Originin 20eu az ára, úgy érzem ennyit megér és amit fejlődött az elmúlt egy évben az nekem is tetszik.
Annyi kérdésem lenne felétek, hogy mi a helyzet a botokkal? Nekem tavaly az volt a legtaszítóbb a játékban, hogy feltöltötte a szervereket botokkal. Én multiplayer játékban nem szeretek botok ellen játszani. -
szabozsolt87
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Minden esetre köszönöm a tippeket már előrébb vagyok mint pár nappal ezelőtt.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én mindig a kicsi CQ-t nyomom. Ott mindig gyorsan talál szervert és fullon megy.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ja meg ures szerver.. :/
-
Találtgyerek
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Csalók mindig lesznek.

-
lofagi
addikt
Nah kérem, a járművesek örülhetnek, elég szép átdolgozás lesz ez is.
Below Radar
Coming later in Season 3 will be Below Radar, where flying an aircraft below 30 meters from the ground will make you immune to any lock-ons from vehicle-based weapons.
Köszönjük szépen!!! -
R3laX
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
Hehe
, ja-ja németben lévő haverom is 10 megabittel küzködik. Szerencsére MO média szolgáltatása szárnyal, arra mindent is ráköltenek
.Mondjuk ott már intézik az adónkból a fejlesztéseket
[link] #14063 Találtgyerek:
#14064FollowTheORI:
Igen, pedig nálam mindig az Origin töltött a legjobban. Steam rosszabb volt átlagban. -
-
IntelKiller7
nagyúr
Escalation CQ, Rush alatt a Spearhead es a rework Manifest valtja egymast.
-
-
IntelKiller7
nagyúr
1 orat kesik a frissites.
10:00kor toltheto! -
Dtomka
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem ma sikerült squadot váltani, még a játék megjelenésekor próbáltam\kerestem azt hittem, hogy ezt úgy is fogják hagyni. Vagyis nem lehet majd váltani. Tény van mit finomítani rajta.
-
válasz
szabozsolt87
üzenetére
Nah, csak kiderült akkor.

Viszont szerintem, akkor ez már így marad.
Az, hogy szervehez nem tud csatlakozni, már más lesz... tűzfal vagy valami más beállítás esetleg.
Viszont, ha jól értem, akkor van egy régi EA fiókod meg egy másik is... mert Origin fiók is EA fiók amúgy.

Azt mondjuk nem tudom, ha így van, esetleg lehet egyesíteni őket, legalábbis régen még tudtak ilyet csinálni. Már, ha akarod.
Vagy pedig a steam-es EA játékokat ezzel a régivel fogod csak elérni, ha így marad.
Legalábbis vannak kétségeim, hogy ha most unlinkeled és kivárod esetleg a bünti időt, amíg újra lehet kötni a másik fiókodhoz, akkor az menni fog és ott is megjelenik a BF2042. De akár még ezis működhet.Feltételek:
Platformfiókok leválasztása EA-fiókodról -
szabozsolt87
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A régi Origin fiókomhoz kértem jelszó emlékeztetőt beléptem és lám lám ott van a kutya elásva. A steam fiókom hozzá volt rendelve. El is indul a játék csak a serverhez nem tud csatlakozni.
-
válasz
szabozsolt87
üzenetére
Az félig jó hír, mert akkor csak folyamaton kell rendesen végimenned.
Kivéve ha esetleg a steam fiók mégis egy másik EA fiókra van linkelve, mert akkor nem fogja engedni, amíg onnan le nem veszed... (bár ebbe meg az lehet esetleg rossz hír, hogy a BF meg arra került és azon marad).
De első körben csináld végig a linkelést oda-vissza irányba a folyamat ahogy végigvisz az eredeti fiókokkal, mert ezek szerinte nem csináldat végig teljesen (valószínű).
-
szabozsolt87
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A kapcsolódó fiókok alatt nem szerepel semmi. Egyébként nem találom egy istenért sem, hogy hol kapcsoljam össze a fiókokat.
-
válasz
szabozsolt87
üzenetére
Azt tudom elképzelni, hogy valahogy összekavartad a fiókmizériát és esetleg valami másik fiókra linkelted a steam-et véletlenül.

Vagy esetleg az EA fiókod van valami másik steam fiókhoz rendelve.Itt nézd meg hogy minden stimmel e:
Customer Portal (ea.com) -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
szabozsolt87
üzenetére
Korabban ossze volt kotve a steam fiokod az originnal?
Ezt en is bebuktam amikor anno elkezdtem Xboxon Battlefieldezni.
Nem volt a korabbi PC-n hasznalt accountom osszekotve az Xbox accal es amikor elinditottam a jatekot, az Xbox adatai alapjan generalt egy uj accountot.
Persze utana modositani mar nem lehetett…

Lehet nalad is ilyesmi van. A steam mail cimeddel probalj belepni az EA appba.
De ez csak 1 tipp. Nem biztos, hogy PC-n is ilyen elbaszottan mukodik.
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ha nyomsz egy change squadot, akkor általában egyedül maradsz squad nélkül, ha még egyet, akkor visszadob oda, ahonnan kiléptél....gondolom, mert lámák voltak....de amúgy minden rendben a játékkal.
-
szabozsolt87
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nagy nehezen sikerült össze hozni és be tudtam lépni az EA fiókba appon és böngészőn keresztül is a korábbi játékok ott vannak, de a BF 2024 nincs és amikor elindítom steamen keresztül átlép EA appba és azt írja, hogy To continue linking your EA Account, head back and start over. I don't know what to do next. Viszont, ha a korábbi játékok ott vannak akkor mi a problémája a fiók összekapcsolásával? Bár nem tudom hol tudom ezt megnézni vagy leellenőrizni.
-
CptAdamica
veterán
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ha megnyitod a játékos listát a játékban és a nevedre jobb klikkel klikkelsz, akkor lehet váltogatni, de ennyi, ez a része még erősen átdolgozásra vár, mert bénán van megcsinálva.
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Sehogy.
-
fornettisuti
veterán
Squadból hogyan lehet kilépni és másikba átmenni?
-
Sz. Géza
senior tag
"You are now able to dynamically change the zoom radius of the minimap via keybind"
Hát nem kapkodták el. -
Találtgyerek
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nálam annyira nem vészes. 60-70%-on megy a cpu.
-
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
azért külön rohadjanak meg, amiért a nemtom hanyadszor újrahasznált "vault" fegyvereket mindneféle assignment mögé teszik random beírogatott számokkal. elnézést a kirohanásért.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ja, elvileg a CPU optimalizáción is reszelnek még a patch-ben, csak az nincs a listában, remélem nem lesz rosszabb.

-
Találtgyerek
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Dolgoznak a fiúk…

-
CptAdamica
veterán
-
spanglee001
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
már mind készen is van
viszont a dupla XP az ingame nem számol, úgyláttam csak playtime telik
tehát meghagytam holnapra, a napi 10k-t is duplázza meg. viszont nagyonhamar meglesz így a 100 tier, majdnem 50nél vagyok és még 11hét van hátra
pedig nem sokat játszom -
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Mondjuk én jövőre nem várok új címet, valószínű azért is vállalták a year 2-őt, ha az is 4 season lesz, akkor kb 2024 nyarára lenne vége, aztán év végén meg jöhetne az új rész. Plusz szerintem amiatt sem fog kapkodni az EA, mert ez a rész is ilyen állapotban jelent meg.
-
Fitzgerald
veterán
20 euró most, ennél olcsóbb valószínűleg jó darabig nem lesz még, max. kulcsos oldalakon.
Következő BF megjelenése előtt várhatóan ingyen adják majd, ahogy a BF1-et (és déelcéit), illetve a BFV-öt is ingyen adták közvetlenül a következő játék megjelenése előtt (BF1 megjelenése előtt meg a BF4 déelcéket adták). De nem tudjuk még mikor jön. Minimum 2023. vége felé, de valószínűleg inkább 2024.#14005 Sz. Géza
Pedig a két gyárépület középen, meg a rozsdás járművek Zavodon kifejezetten rohadt jól néznének ki elsusnyákosodva.
-
eeXaa
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ahh.. ok.. akkor olyan mint a cod. Várok inkább egy nagyobb kedvezményre... a jelenlegi is sok ezért a játékért.... úgyis 2-3 ezer lesz hamarosan...
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Dtomka
üzenetére
Én a hétvégén álltam neki játszani az ingyenes hétvégén.
Már 5-ös szinten 3-as felett volt a globál K/D-m alap fegyverekkel, pálya ismeret nélkül. Volt olyan kör ahol 24/2-vel végeztem másodikként és talán akkor 6-7-es szinten voltam. Szóval nem biztos, hogy mindenki csal. -
-
eeXaa
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
köszi... azt tudom hogy jönnek jöttek uj mappok, viszont a dlc, meg year1 pass emlegetése nem teszi egyértelművé..
-
eeXaa
addikt
Hali. Ha csak az alapjátékot veszem, lesznek olyan map-ok amivel nem tudok majd játszani?
-
R3laX
addikt
válasz
Dtomka
üzenetére
Jaja, később megnéztem a Rouge Transmission, helyesbítve. Igazából ott megvoltak ugyanazok az épület elemek is, amiket nagyjából itt is használnak. Az Arecibo-nak meg már nem kell leomolnia
, viszont jól benőheti a növényzet és méretben is egy jó közepes méret...Orbitalt amúgy nekem marha ritkán sorsolja be, nektek nem?
-
Dtomka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Értem, köszi szépen az infót. Kíváncsi vagyok melyik map lesz.
Az örök témát ismét felhozom ha nem baj.
Pár kör játék után azt kell, hogy mondjam (írnom) sajnos igazzá vált a félelmünk. Egyre több a csaló már itt is. Előző körben 3x szedett le, megnéztem 31 rank, 17:0 több mint 3+ volt a global k/d-je. -
Dtomka
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
+1 nem volt rossz map de voltak jobbak a BF4-ben. De a korábbi részekben is.
Pl, Srike at Karkand - szerintem minden idők egyik legjobbja vagy a metro. Bár BF1 be belerakták de nem volt ugyanolyan.#14011 R3laX
Az általad linkel map sem rossz, volt pár jó élményem azon is
Mikor derül ki, melyik lesz az új map?
-
válasz
szabozsolt87
üzenetére
Valamit nagyon nem jól csinálsz, de nem tudnám megmondani ezen leírások alapján pontosan mit.
Amúgy azon kéne végig menned, hogy steam-en indítod, azt felteszi amit kell és belépsz az eredeti fiókkal (ha kéri), ami eredetileg társítva volt a steam fiókkal (és amúgy teljesen feleslegesen hozod létre az újabb és újabb fiókokat, csak rontod a szituációt és megoldásnak se jó). És ha minden jól végigment akkor indulnia kell jól.
Csak azzal a fiókkal tudsz majd játszani amelyikkel először össze volt kötve, mert azon lesz csak rajta a játék.Ha valami oknál fogva nem tudsz az eredeti EA fiókodba belépni, akkor először azt kell megoldani, vagy support-al vagy valahogy. És nem új fiókokat csinálni.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ma engem is kidobott többször DirektX hibával.
Full alap videokártya beállítással is csinálta.
-
szabozsolt87
tag
Most regisztráltam egy 2. gmail fiókot azzal regisztráltam egy EA fiókot küldi is az üzeneteket ellenőtzó kódot stb... mindent megcsinálok és a végén a SING IN nem lép be....
-
szabozsolt87
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az EA app nem is volt fent csak az origin, de letöröltem most mindent, ha steamen elindítom akkor telepíteni akarja az EA appot. Azért volt két fiókom, mert a régibe nem tudtam belépni és létrehoztem egy másik gmail fiókot majd azzal regisztráltam az originre. Elsőre be is engedett. Utána indítottam steamen a bf-et belépett onnan originbe és kérte, hogy aktiváljam holott nem is kaptam aktivációs kódot. Egy másik opciót választottam utána ami kiléptetett az akkori fiókból és azóta sem tudok visszalépni akkor hoztam egy másikat létre.
-
szabozsolt87
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
EA appal és a böngészőből sem tudok belépni egyik fiókommal sem. Mindegyikhez kértem már nem egy új jelszót és azzal sem tudok belépni ugyan úgy ahogy az originbe sem.
-
bul07
nagyúr
Most komolyan Breakthrough módot direkt rontják egyre jobban és jobban
Most még pár pályán vettem észre hogy kivették a helikoptert, meg tankból is
Nem jártam még minden pályán hogy hol hagyták megManifest pályán volt heli, védekező oldalról láttam (megvártam hogy mi támad aztán léptem is ki én nem védekezek)
Breakaway , Orbital, Discarded pályáról viszont biztos hogy kivették a helit
Renewal első két pontnál nincs a támadó oldalon de úgy rémlik hogy volt, viszont tovább még nem jutottam mert csak egyszer dobott be erre a pályára és nem jutott tovább a csapat az első két pontnálViszont a Stranded pályára beraktak MAV-ot, védekezőknek is ilyen járművet [kép](úgy meglepett hogy térképen kaptam le), de komolyan erre a pályára jármű
Ez azt eredményezi hogy az eddig is gyors csaták még gyorsabbak lettek, védekezőknek szinte esélye sincs, ha kicsit is támadni akar a támadó oldal
Pl most 7perc 27másodperc alatt végignyomtuk [kép]De most tényleg erre mi szükség volt, és kb ez jellemzi az egész játékot, fogalmatlanok csinálják
-
Lendova
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Összemókolt valamit, mert 1x kellene csak ezeket beállítani. De lehetne így is, ahogy írod vagy a végén egy alt-tab, az is helyre rakja.
-
R3laX
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
En sem.
A Shanghaion kivul nem is igazan szerettem mas mapot. -
pandras83
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
én egy lepusztult, a természet által visszahódított Shanghait sejtek, ott lehet igazán érvényesíteni a posztapokaliptikus atmoszférát. extra poén lehetne, hogy ezúttal mindig leomló épület már eleve össze lenne dőlve és mondjunk egy másik dőlne össze vagy ilyesmi. igazából bármit csak ne a lockert...az nekem nem battlefiled, inkább call of field. Change my mind: a Gulf of Oman a best map ever, a definitiv bf élmény, legyen szó bármely bf-ről, ahol megjelent.
-
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Én ezen a pályán a Mobile Artillery járművet(HIMARS) szerettem megszerezni, na és azzal bombáztam a fenti tetőn kempingezőket

Amúgy erről a pályáról van egy videóm is ahol akkori bf4 fórumba is aktív tagokat lőttem ki
, te jó ég 8éve volt -
Pedig az nem lenne rossz.

De aztán lehet hogy kapunk egy Locker-t.

-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Modern problémák, modern megoldások. :D
-
R3laX
addikt
Ez most marha fura volt, mi viccelődnek a készítők, vagy van ilyen hiba?
Mondjuk tényleg úgy rántom az egeret ugrásnál, mintha quake-eznék, de hé!
Egyszercsak beállt középre az MP9, plusz levette a távcsövet róla, komoly tök Quake flasht hozott
... Ránéztem, következő spawn-nál már beállt rendesen. Van amúgy ilyen beállítás, hogy középen tartsa? -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
alt-tav eseten is ezt csinalja? Vsgy csak az alt-r-re?
Nem tudod mas gombra atprogramozni a radeon szoftveret? -
astrojoe12
tag
Hát ja, csak szükségem van néhány funkcióra, amit egyedileg szoktam beállítani minden játéknál: anti-lag, radeon képélesítés 10%, alternatív szinkronizálás, fps korlátozás a stabilabb frametime miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Hitech metál.