Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Hublot
üzenetére
Újabb izgalmas részletek szivárogtak ki a következő Battlefield játékról
A portál értesülései szerint a játék a közeli jövőben, valamikor 2027 és 2030 között játszódik, a kampány középpontjában pedig egy hatalmas magánhadsereg áll majd, ami a NATO erőivel fog szembeszállni. Az új Battlefieldben a világ különböző helyszínein, többek között Gibraltáron (amit a játék első kiadott látványtervén is láthattunk), valamint az Egyesült Államok területein is lövöldözhetünk majd.
Ami a multiplayert illeti, a cél jelenleg, hogy 45 különböző fegyver legyen elérhető megjelenéskor - ez kétszerese lenne annak, amivel a Battlefield 2042 többjátékos módja anno elindult. A szivárgás szerint nagyjából 10 eltérő pályára számíthatunk, amelyek kellőképpen változatos összecsapásoknak biztosítanának teret.
Elképzelhető, hogy a pusztítás is átalakul az új részben. Egyelőre nem tudni, hogy visszatér-e a teljes pályarészeket összeomlasztó, úgynevezett levolution rendszer, viszont az biztos, hogy az egyes pályaelemek valamilyen szinten rombolhatók lesznek a következő felvonásban is. -
stoon
addikt
válasz
Hublot
üzenetére
Iramosok még vannak .... csak cod-oznak . pubg-nek, stb....
tálán egy jó bfre (ismétlem jó) talán összeállnának újra egy bundásmészárlásra
@rglaaf: vagy belökött mindenkit a vízbe....
amikor volt ilyen magyar warozás és gyikúnak mondták , mindent lehet használni zavodon kivéve az ifát.....persze első dolga volt beülni az ifába
azért kapott érte:
[link] -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Hublot
üzenetére
Nem toltam pro szinten de bf3ba azért nem voltam elveszett tankkal. Most meg nagy nehezen jut hozzá az ember, mert általában noobok elviszik és ugye nem olyan a spawn rendszer, hogy zászlók alá tartoznának járművek, mint régen.
Mostanában kezdek ráérezni, mert teljesen más a röppálya meg sikerül is szerezni. -
bul07
nagyúr
válasz
Hublot
üzenetére
De nem fogalalta senki amilyen arányba kikaptattok.
Mindenki csak öldösött a pontott jól kikerülve.Ahogy írtam is, ha a pontok töbssége vagy legalább fele a csapaté akkor lehet nyugottan öldösni, akkor tényleg a csapaptott segéti az öllés.
Na de ha pontok többsége az ellenségé akkor nem az ölésre kell menni hanem a pontokra, és aki nem ezt teszi az nem a csapatért játszik öll. -
-
-
stoon
addikt
válasz
Hublot
üzenetére
rao pipa ,tipe88 pipa, most a másik nyomorék sniper jön ,a casper....(a két nyomorék karakterrel nem vagyok hajlandó menni a néger lotyó meg a rizszabáló lotyó.... azt is utálom aki nem utálja!!!) ott a balsco ér valamit, a többi kula! sajna az lmg-k közül is csak kettő van használható....smg összes pipa ,assault összes pipa, dmr-ből egy hiányzik az svd... moslék fegyver..... sniperből 3 hiányzik lmg-ből 2 járművekből a két jet t3 a tuktuk a raw a 4×4 az gyárilag be sem kellet volna tenni lehetetlen t1 ig vinni....a többi pipa

-
bul07
nagyúr
válasz
Hublot
üzenetére
Sose szabad védőnek lenni
Egy két pálya van ahol lehet eredményesen védekezni, de a többin ha kicsit is támadó szellemű a támadó csapat akkor esély sincsEngem ha véletlen bedob védő oldalra egyből lépek is ki, mert én már kezdésnél megszakítom ha látom hogy védő oldalra kerülnék
-
stoon
addikt
válasz
Hublot
üzenetére
ezt montam én is

(#18309) KillBorn : én csakk azt szoktam írni ,hogy :my team Stevie Wonder-s
amikor két sniper egymás mellet van , és az eggyik piros a másik kék akkor szivem szerint mindkettőt lebökném ....de csak az eggyiket tudom
és sajnos ez rendszeres.... nem csak csipákkal....
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Arc Raiders
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Thermal optikával mentél?

FollowTheORI