Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Vagy inkább a mai általános szenny. Tökmindegy melyik újság, PL a HVG is elengedte manapság már magát, mert pénzért bármit, ezt kívánja az új generáció/világ. Egyébként elég gyorsan rábukkannak dolgokra (LEET), csak a tálalás általános..
-
Lendova
őstag
-
R3laX
addikt
Na a durcás rettegő tiniknek.
Besz@rok
, ide jutunk. Legalább a régi kisarcok megadták ilyenekhez a terelést. Steam közösség "komoly multi élménnyel" Na ez tényleg ingyenes: [link] -
BullKoxa
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
MorePowerTool ( max 2400Mhz es 1.012v ) azóta nincsen DirectX error hiba + 22.1.1 Amd driver. Nem mintha sokat játszanék a játékkel, de hiba jelenleg nincsen. Gpu 2150-2250 re állítva. Mem gyárin.
-
R3laX
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen tuti van még benne, mert sokszor nekem is 60-70%-on megy csak a VGA. Jaja, minden fűszál, ágak meghajlanak szélben, járművek hatására. Megcsillan rajtuk a fény.
-
CptAdamica
veterán
Én sem panaszkodok, mert simán fut, de biztos sokat tudnak még optimalizálni, főleg, ha bekerülne az FSR, az sokaknak, sokat segíthetne, meg jöhetne az új DLSS is, a 2.3. Elhangzik itt, hogy csúnya a játék, tegnap is tankoztunk egy jót, szerintem nagyon látványos volt, például a robbanások piszkosul jól néznek ki.
-
R3laX
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
CptAdamica
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Szerintem csekély esély van arra, hogy az egész játék ingyenes legyen, csak még több haragot szülne és még jobban elásná a játékot. Én is azt látom logikusnak, hogy például a Hazard Zone lesz ingyen játszható, lehet jót is tenne kicsit annak a módnak, de amíg nem kupálják ki a teljesítményt, addig biztosan nem lesz semmi, aztán indul a season 1 és lehet normalizálódik a játékos szám is.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
"Amúgy csak a 2042-t érinti. Sem a korábbi Battlefieldeket, sem más, általam játszott játékot nem".
Nem a driverekkel és a vga-val van a probléma
Benne van még a Denuvo
[link] -
Pro!Petya
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hááát nem tudom...

BFV-nel megjelenés után már egy hónapra jött egy új map és single player tartalom és egy valag fix , 3 hónapon belül összesen 6 update jött ott ki kontenttel együtt.
Jah és a Core/Legacy fícsőrök sem hiányoztak alapból. Sőt hozott újítást az előző részhez képest is.
Pedig kb a legrosszabb BF launch volt a fogadtatás miatt.Itt jelenleg ott tartunk hogy lehet hogy lesz scoreboard 3 hónap múlva?!

Nincs single rész + BF hiányosságok tömkelege. (amit később vissza kaphatunk majd a következő frissítésekkel?)
Ja, meg ilyen olyan módókat beraknak ideiglenesen.Nem úgy tűnik hogy ebből lesz valami mivel még egy roadmap-re se futotta eddig.
-
Külön régiók vannak még mindig, bár lehet ha tényleg annyira kevesen vannak átrak másikba... de szerintem ez még über ritka és nem jellemző... legalábbis az alap CQ és BT módokban biztos nem.
Crossplay-el még bőven van mindig játékos régión belül.
Dehogyis, elég egy jó játékot lerakni, és elfelejt mindenki mindent.

Csináltak survey-t, tudják mi kell a népnek. Csak ahhoz kell tartaniuk magukat. -
Lendova
őstag
-
XZoli
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha így lesz lehúzhatják a rolót senki nem fog tőlük vásárolni semmit Este olvastam hogy a Sonynak lépni kell felkel vásárolni nekik is egy nagy kiadót az EA jelölték meg
-
XZoli
aktív tag
Hol vannak helyileg az EA szerverek, nézik hogy a játékos melyik földrészen van vagy csak úgy berakják ahol épp szükség van rá. Ma megint szaggat azzal a beállítással amivel este simán tudtam játszani
single player módban Ultra beállítással 170 FPS simán meg szokott lenni akadás nélkül
-
válasz
Pro!Petya
üzenetére
A pénzük már megvan, azt kell megoldani, hogy megtarthassák, ne legyen refund.
A f2p az kötelező refund lenne így.
Most van annyi pénzük bőven, hogy fedez valami apró csepegtetést/javítgatást egy nagyobb csomaggal, mint V esetén is volt pl a Pacific. Kb egy évig támogatják és közben dolgozhatnak a következőn már, 2 év alatt meg tudják csinálni azt is.De peresze kitalálhatnak más konstrukciót is... majd kiderül hamarosan. Mert azért heteken belül erről is nyilatkozniuk kell, merre tovább.
Ha itt hallgatni fognak márciusig, az (még nagyobb) botrány lesz.
-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Meg a saját hülye fejemnek.

-
Pro!Petya
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hidd el azon megy most a brainstorming hogy miként kezeljék azokat akik fizettek érte mert egyedüli kiút a F2P a teljes játékra (esetleg a portal kérdőjeles) hogy ha még pénzt akarnak látni ebből.
Az ingyenes héten ~2-3x annyian játszottak vele , ezt ők is elkönyvelték biztosan.
Most már az idő is ellenük megy mivel lassan nem lesz kinek kontentet gyártani ezért fizetni a fejlesztőket meg nem fogja az EA saját zsebből.
Szval ha nem hoz pénzt akkor már mennek is a következő részre mint a BFV-nél. -
-
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én elfogadom ha egy sorozatnak frissülnie kell mert akkor az azt jelenti hogy a régi dolgokat újítják fel , tovább fejlesztik vagy cserélik ki másra a játékban.
Itt viszont semmi ilyen és hasonló nem történt!
Te is tudod hogy több oldalas listát lehetne írni hogy csupán mi az ami kimaradt az előző részekhez képest.
Elhiszem hogy itt párotoknak nem hiányzik a BF4 , viszont mindenki erre várt mivel bf3/bf4 irány volt beharangozva.
Egy legalább BF1-BFV szintű grafikával és az előző részek továbbfeljlesztett dolgaival igenis egy olyan játékkal jöttek volna ki ami a többségnek tetszett volna.Viszont jelenleg grafikában is visszalépés történt és nem hogy fejlődés nem történt hanem alapvető hiányosságokkal van tele egy alap fps játékhoz képest is, nem hogy a BF szériához képest.
Az is megérne egy misét hogy mivel magyarázták a fejlesztők pl a scoreboard hiányát , erre meg mégis csak arcon tudják köpni magukat és beteszik később
-
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Mihez képest túlzás, egynek pont jó volt
Sokan pont ezt hangoztatták hogy a portál az erre valóMax azoknak nem tetszhetett akik a piros festésre verik, mert hú, milyen sokat ölt vele
Közben meg idővel úgyis meglesz mindenkinek még ha csak körönként 10-et is öl akkor is meg lesz, csak idő kérdése
Így jelentősége semmiBf5 sok nyomi verte a pénzt az ilyen olyan skinekre(már bocs de én így gondolom), és mi értelme volt, jobban játszott tőle, vagy neki a játékból az marad meg milyen csiri csáléra volt festve a katona
Ki nem tolja le hogy milyen színű a fegyver vagy a jármű, és a katonaNa jó egy két rejtő szín az kellhet, mondjuk egy zöld szín a zöld pályán hogy ne üssön ki
-
Dave567
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ezekhez a címekhez a bf egy nagy nulla.
Főleg úgy, hogy az SP vel se kellett foglalkozniuk... -
Sz. Géza
senior tag
Zombi mód!
Na ez lesz a BF halála. -
bul07
nagyúr
válasz
lofagi
üzenetére
Amúgy én azt nem értem hogy mit fáj nekik a xp farm
Aki nélküle is elvan annak tök mindegy, de aki kevesett játszik gyalogosan mert nem szeret percekig futkosni annak pont jó volt kioldani dolgokat
Ja hogy számolta a nyomi skin-hez is
Na pffff azt is kivehetik kit érdekkel -
törölt tag
Ha új drivert raktok fel, akkor érdemes a Dokumentumok/Battlefield 2042 könyvtárban kitörölni a cash mappát és úgy elinditani a játékot.
-
XZoli
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
akkor nem csak nálam volt rossz az új driver
-
CptAdamica
veterán
-
lofagi
addikt
Én nem próbáltam ezt a zombie módot, de ha ez ment benne, akkor jobb is,hogy kivették. xD
-
Fitzgerald
veterán
Ez az, hogy nálam nem hagyja abba még sok-sok játékóra után sem, és nem tudom miért. Csak a 21.11.3-al működik normálisan. Ötletem sincs mi lehet, neten kb. semmit nem találtam erről...
Viszont chaten néha érdeklődök, és más AMD-s userek is megerősítették, hogy ők is ugyanezzel szopnak.
22.1.1-ről váltottam tegnap vissza ismét 21.11.3-ra, teljesen dinamikusan fut, stuttering nélkül.
Amúgy csak a 2042-t érinti. Sem a korábbi Battlefieldeket, sem más, általam játszott játékot nem. -
R3laX
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
RoliHero
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Jó hogy írod... Mikor frissítettem a játékot akkor frissítettem az AMD drivert is. Lehet az a baj. Vissza teszem a korábbit holnap.
-
R3laX
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
Igazából a második pont már meghozza a választ a harmadikra
.#10043 lofagi:
"2. meghozzák a döntést, rábasznak a portálra egy baszott nagy nerfet, hogy aki esetleg normálisan élvezte volna annak is elmenjen a kedve, mert 2x 3x annyit kell játszni,hogy fejlődjön az ember"
Szóval aki élvezte, annak is elmenjen a kedve. Erre hogy reagálnak? Adnak egy olyan módot, ahol újra kiélhetik magukat azok, akiknek ez gond volt a kettes pontban
.#10041Fitzgerald: Szerintem tökmind1 melyik van fent. Ne régi legyen, mert ott még egy -15%-ot buksz is FPS-ben. Nálam most a 22.1.1 van fent. Ne cserélgesd folyamatosan, mert akkor törlődik a cache és ugyanúgy ráparázol, hogy sz@rul megy. Rakd fel a 21.1.1-et pucold a dolgokat, majd nyomj 1-2 kört. Utána abbahagyja.
-
-
lofagi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Amúgy, ne mond már erre,hogy nem egy inkompetens cég?!
1. nap kijön a játék, egyből ráfekszik mindenki az XP farmra, mert kb nincs olyan online játék, ahol ne ez lenne az első dolog amit a legjobban akarnak farmolni az emberek
2. meghozzák a döntést, rábasznak a portálra egy baszott nagy nerfet, hogy aki esetleg normálisan élvezte volna annak is elmenjen a kedve, mert 2x 3x annyit kell játszni,hogy fejlődjön az ember
3. erre az egészre behoznak egy általuk ( fontos kiemelni ) jóváhagyott módot, ahol nincs xp nerf és kb 1-3 óra alatt kiderül,hogy a legjobb xp farmot tették be a játékba ami eddig egyáltalán volt
4. 1 nap múlva erre rá is jönnek és kiveszik meg bocsánatot kérnekne mond már,hogy ez normális és az emberek erre ne legyenek felháborodva?!
-
RoliHero
tag
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Mindegy, hogy 140 vagy 80 az átlag ameddig az 1%low fps lemegy 10 alá kb 10 másodpercenként
Nekem a 120-130 között van az átlag kb low minden 3 kivételével. De inkább lenne 80 átlag fps drop-ok nélkül.
-
CptAdamica
veterán
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Csak ilyen youtube videókat tudnánk ajánlani, ami alapján talán lehet valamennyit növelni. Nem a legfényesebb most az optimalizációja, február közepére ígérik ennek a javítását.
-
zakarmihaly
tag
Hogy lehet ebbol a jatekbol 100+ fpst kicsikarni? Van valami fps guide? Vagy valami tipp? Egy youtube videot neztem de nem sokat javult a helyzet. Pedig sztem a gepem bírna. Vagy egyszeruen ennyire fosul van optimalizalva ?
-
IntelKiller7
nagyúr
Mentem 1 kört még gyors. De hát őőő nem értettem. Ha meghalsz, kell várni még megölnek 50 "zombit". Oké, de ez van amikor 4-5 perc is lehet, ha 1-2 ember él csak a teamből.
Amíg 2x meghaltam és vártam, azt vettem észre, hogy más full más teamel játszok mint akivel kezdtem.
Mindenki kilépett az első halál után.De ezt nem is értem. Miért nem lehetett volna simán csak várni 10-20 másodpercet azt csá.
-
@rglaaf
veterán
Igazábol nem nagy a választék ezért is érint sokakat rosszul ami lett 2042-ből
A régi részeket nézem BFV-höz most év elején kelett volna jönnie az utolso dlcnek év végén meg új bf rész
Helyette 5-öt lesz@rták uj rész miatt, amit meg teljesen kisiklattak most itt tartunk hogy nagyjából 3 év alatt szétcsesztek 2 fő részt -
R3laX
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Aha
, akkor azért vannak. Na mind1, csak lesz ebből a BF-ből is valami. Igazából ha ez is bedöglik, nem is tudom milyen multi FPS-sel fogok játszani. Tegnap felmentem Quake Champions-ra, de inkább felidegel már, minthogy kikapcsol. Hiába leszek DM-ben, TDM-ben, Unholy-ban első, meg kevesen tolják... Ranked Duel meg a netkód szétszórtsága miatt egyenlőtlen. Inkább gyúrok ebben a BF-ben fegyverekre Hero-kra. -
R3laX
addikt
Amúgy BF5-ben mi a helyzet, nincsenek új alacsony rangúak? Lehet tényleg azért húzzák a scoreboard-ot is februárig, mert most van még az V-ben lóvé.
Szerk.: Sajnos a COD majmolást meg megértem..., mert talán konzolon az első multi FPS volt ami befutott és azóta is tolja boldog boldogtalan, mert konzol. Bárki odapunnyad a TV elé :). Nagymamától az unokáig :).
-
R3laX
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
Mert újítani akartak a mai generációnak... Quake Champions is belefutott ebbe, a bug-okkal másik csapattal Zenimax-al együtt, aztán mire "rendberakták" és megszokhatták volna lemorzsolódtak a playerek. Mondjuk ott a külön technikájú játékstílus is haldoklik. Kevés az arena shooter player. Egyre fogynak..., mert a gané Battle Royale a "menő"... A régiek vagy maradtak, mert unják a Quake Live-ot az akkori 99'- es világgal, vagy a gyengébb gép és megmaradt hobbi miatt visszamentek. Kevés új arc lett, most is vmi 600 player a max QC-ban Steam szerint :D.
Gondolom ezzel a mód kombóval próbáltak újítani, mert azt gondolták jó középút... Aztán ha a régi maradt volna akkor meg az "öregek" fogynak már el :). Cserébe most az "öregek" elindítottak egy lehúzó lavinát, úgyhogy a "kicsik" is majmolhatják, sokszorosíthatják a túlzott lehúzást.
-
-FreaK-
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Pitébe, még tegnap kellett volna farmolnom vele amennyit tudtam volna..
-
CptAdamica
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Össze-vissza csinálnak ezek már mindent
Most ugye kivették zombi módot, aztán majd megint magyarázkodnak később. -
lofagi
addikt
Amúgy miért kell erőltetni ezt a hero shootert egyáltalán? Én nem ezt keresem a BFben. Pont azt vették el ezzel a résszel ami miatt szerintem sokan szerették. Próbált egy kicsit komoly lenni és mégsem túl sok. Lásd Squad / Hell let loose. Viszont most átmentek egy gyerekes nevetséges játékba. Azért akik a BFen nőttek fel, nem ezt várták. S nagyon úgy tűnik ,H a BF közössége még mindig ezekből az emberekből áll javában. Majd ha most ezek is elkopnak akkor jöhet az új generáció és azoknak az efféle játék.
-
Kobe
veterán
Hat szerintem ehhez pont semmi koze a usereknek... Ok kitalalnak egy XP rendszert, majd ok engedik ki featuredre azt amirol elore lehet tudni hogy max fordulatszamon fogja porgetni az xp farmingot
User oldalon max azzal eltek ami az end-user agreementben is benne van, mindent szabad amit nem tilos.
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én sem de látod ez van csak menjünk vissza bfv-re
Tök jó ujitások voltak benne barikád épités kifogyó lőszer nincs élet regeneráció stb erre szétszedték mert volt benne fekete, nöi karakter meg hero skinek semmi plusz képességekkel és már ezért kiakadtak a gémerek.
2042-re még is mit hittek sima ügy lesz ez a játék igy? Túlságosan felforgatták a "hagyományos"bf játékmenetet amibe bele is buktak -
Kobe
veterán
válasz
kopidoo
üzenetére
Sajnos fejetlen csirke modjara rohangalnak a kapirgalos udvarban.
Azt sem tudjak mit akarnak, ha meg eppen sejtik, nem sikerul implementalniuk.
Finomhangoljak a Portal es Featured cuccok XP es progress rendszeret, mert panaszkodnak a userek hogy az ures CQ servereken annyira nem moka.
Majd kiengedik ezt a modot, es meglepodve neznek confused pikachu modjara, hogy az emberek tul sok XPt szednek ossze Portal alatt.
Lassan 3 honappal a launch utan ugyanazon a day1on is meglevo xp farming problematikan ugyanazt a telinyakkal ertetlenkedest jatsszak el.
Hogy is van a kozmondas a hulyeseg szinonimajarol? Ugyanazt csinalni es mas eredmenyt elvarni?
-
R3laX
addikt
... Itt még nem voltak túl nagyok a mapok. [link] -
kopidoo
senior tag
Vége a zombi XP farmnak
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Irtam feljebb olvasd el a 20 éve változatlan CSé vagy COD kodexet az emberek nem akarnak újat regi névvel ez van
Acti szépen megoldotta warzonal ea az apexel kelett volna ennek is új Ip probléma se lenne kb -
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sajnos kőbe van vésve és ez elb@szták
Szerinted miért nem változtattak ezeréve a CS Cod Quake stb alapjain? Ugyan ez lenne mint itt is, BF azért BF mert 20 éve igy ismerjük ez van
Ezzel se lenne semmi baj ha nem ezt a nevet adják -
KillBorn
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azért nem árt ha van egy jó alap. Lehet foglalkozni a tartalommal. Cod is sok évig ugyan az volt atskinezve, moddolgatva. Apple is mindig csak a kötelező minimumot hozza évről évre. Sztem 3 BF reszt simán ki lehet hozni ugyan arra az alapra kis fejlesztésekkel. Hosszabb távon kell nezni a fejlődést, nem megilyedni hogy a BFV olyan lett amilyen, azt lesöpörni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Gaming notebook topik
- Búcsú a sajtreszelőtől?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- OpenWRT topic
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Besz@rok
.