Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisi24
tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Megpróbálom
Éppen, éppen még talán eltudok vele játszadozni!
-TUF Gaming B560m-plus
- Intel pentium G6400
-Corsair 2x8gb ddr4
-Gigabyte Gtx 1060 3gb
-ssd/hdd(FHD, felbontonásban.)
-
sisi24
tag
Sziasztok. Nem rég vásároltam egy Battlefield 2042 – Season 6 játékot.
Sajnos valamiért kidob a játékból, éppen az elején ahogy betőltené a játékot, kidob! Frissítettem a Videókártya drivert, tüzfalat kikapcsoltam, minden védelmes dolgot, hátha az közre játszik. Valakinek valami ötlet?
-
-
MSI Afterburner illetve külön az RTSS sem jelenik meg nálam 2032 alatt. Nálatok?
Az AMD meg nem írja ki az FPS-t:
-
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Jaja, elég erős az inspiráció.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Vannak játékok, amelyekben tényleg fontos az ilyemi, pl. a Ready Or Not tipikusan ilyen.
Jézus, beletekertem ebbe a Delta Force videóba, még a mapon, deployment screenen az ikonokat is a 2042-ből vették...

Az inventory management meg Tarkov. Hát kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. -
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tényleg vicces, hogy hogyan lehet beszélni ennyit a semmiről...

Amúgy jönni fog majd a Delta Force: Hawk Ops kíváncsi leszek, hogy mit hoznak össze a kis kínaiak, mert elég mélyen merít a BF2042-ből, bár az eléggé red flag, hogy ingyenes lesz, de amúgy nem néz ki rosszul.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem nagy durranás az igaz, de legalább valami új.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szeretem amikor belemagyaráznak mindenféle environmental storytellinget meg senkit sem érdeklő interaktivitást a dologba, gondolom a designerek hülyére röhögik magukat ha belebotlanak egy ilyen videóba. Biztos körbemegy cégnél Discordon a videó "Akartok nyerítve röhögni? Shashank itt beszélget azzal a madár streamerrel a kiégett házról amit tegnap ebédszünet előtt 2 perccel raktam oda."
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Csak engem emlékezettet ez a BC2 Oasis egy részére
[link] (videó)
Lépcsős elrendezés -
CptAdamica
veterán
Ha valaki kíváncsi, hogy lehet ennyire ötlettelen pályát csinálni, annak kötelező ez a videó: Battlefield 2042 Season 7 HAVEN Gameplay First Look! Kábé lehánytak pár házat a sivatag közepére és kész is a városi pálya!
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ezt fix a BF V-ből vették át.

According to Gagadget, #Battlefield2042 Update 7.2 is scheduled for May.
Stadium
DFR Strife
XFAD-4 Draugr -
Sz. Géza
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nemcsak egy új jármű lesz, tessék:
-
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ja én csak most láttam, hogy két map lesz...de az egyik csak a stadion amit leválasztottak a Hourglass mapről, tehát valójában egy.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az irányítható rakétával, 2 fegyverrel, 1 pályával, meg csillámpóni skinekkel.
-
Fitzgerald
veterán
Hmmm...tehát akkor az új map, az új fegverek egy része, és az új jármű is csak később jönnek, akkor mivel is indul a szezon? Skinekkel?
Skinekkel lehet ám igazán behúzni új játékosokat, illetve visszarántani a régieket (Paulo Coelho).
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Na meg utoljára a S4-ben kaptunk új járművet, ami tavaly február 28-án jött ki. Tehát 14 hónap kell nekik, hogy hozzáadjanak 1 darab bombázót...
-
IntelKiller7
nagyúr
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jah, pedig azt hittem nem igaz... de mégis az lett... bár még szezon közbe adhatnak bármit... de ezek után eléggé kicsi a valószínűsége.

Übergáz az egész amit csinálnak... de már csak röhögni lehet rajta...
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez a stadion map eleg cringe.
nezem a trailert, 2 uj palya, erre…
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Dzsízüsz, a BF Bulletin azt írja, hogy az LMG, a bombázó és a "vadi"új"" pálya is csak szezon közben jön... Duplatriplamega facepalm, fél év munkája ennyit hozott...
-
IntelKiller7
nagyúr
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A jó öreg SRAW.
BF2-ben rengeteg járművet leszedtem vele.
Gondolom gyengébb lesz mint egy RPG de erősebb mint a G-84. -
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ja igen, igaz, ezt helyből irányítod.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez nem TV rakéta lesz, az ilyen TOW jellegűekhez sokkal nagyobb skill kell.
Inkább az lesz az érdekes, mekkora damage lesz. -
Lendova
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Lisille-lal azért könnyebben lősz oda vagy onnan, ahova te vagy a célpont nem lát. Marad neki is szerep.
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Meglátjuk 17:00-kor, de én kételkedek, na meg az sem értem, hogy ha jön egy irányítható rakéta, akkor Liz-nek mi értelme lesz.
-
Astroboy
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mit hallottál, ősszel jön az új rész?
Mostanság nagy a csend, ezt leszámítva: [link] -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha ez még a két teljesen újon felül jön, akkor nincs ezzel semmi gond.

Lehet csak hozzáadják valamelyik "event"/TDM módhoz ezt a pályarészt is.Szerintem tényleg jönni fog két teljesen új pálya, csak nem egyszerre talán... el kell húzni hónapokra ugye a tartalmakat.

-
CptAdamica
veterán
Pont beszéltük kedves watador600 barátommal néhány napja, hogy mekkora blama lenne, ha az egyik új pálya a stadionos rész lenne és nincs olyan vastag bőr a DICE arcán és hát nem megcsinálták?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az egyik új pálya a hourglass stadionos része és jön a lopakodó bombázó és ahogy látom visszajön az irányítható rakéta is, nem volt elég kerülgetni a Liz rakétákat... [link]
-
CptAdamica
veterán

-
Sz. Géza
senior tag
Aki játék közben videot rögzít, milyen programot ajánl hozzá?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az egész IT szekrorra ez a jellemző 10% közeli leépítések.
-
Astroboy
őstag
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Azon már túl vagyok rég

-
Hublot
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én mindig kilököm az előttem lévőt így gyorsabban zuhan.
”b” opció, hogy fél az ember és pelusban ugrik. -
Johny26
tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ilyen 30-45 kill /1-5 death team deathmatch-ben. Szerintem tuti valami nem kóser. Elég bosszantó.
-
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Nálam non-stop megvan, de csak akkor, ha kilépek a játékból, játék közben szerencsére nem.
Cserébe kilépéskor úgy lefagy a Windows, hogy csak a főkapcsolóval tudom újraindítani, és ilyenkor se azonnal a Windows indul el, hanem bedob a BIOS-ba, és ott egy aktuális mentést nyomva indul újra. -
Johny26
tag
Sziasztok. Futott már össze valaki GC_CMAX és GC_xDJCAS nevű játékosokkal? Ezek valami csalók vagy tényleg ennyire jók lennének?
-
Hedon
tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Valóban megszűnt egy időre, és tényleg ígérték, hogy foglalkoznak majd vele, de az is lehet, hogy egy windows frissítéssel tűnt el. Én nem láttam, hogy jelentették volna a javítás elvégzését.
(Mondjuk nálam csak átalakult a blackscreen. Nem a meccsek végén, hanem közben jött, a hang nem ment el, és a kép visszajött.) -
Sz. Géza
senior tag
Másnak is van újra blackscreen?
Pedig egyszer már javították. -
IntelKiller7
nagyúr
6.4 uj gunner box
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Áhh azt nem szoktuk nyomni, CQ, TDM vagy HZ, meg most van ez az Infantry CQ az tetszik még
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
64-es CQ-ban is volt meg Hazardban is, legjobb harcom vívom aztán ez így seggre vágja
-
Ilyen tök random szerverlagok nálatok is vannak? Futok aztán egyszercsak arrébb teleportálódok, haver ugyanez, gyorsan rámérek a netre és az meg jó
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Semmi izgalmas változás...

-
Sz. Géza
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezt most hogy érti?:
"Please stop skydiving Dozer, that’s Sundance’s job."
-
IntelKiller7
nagyúr
Szerdán frissítés.
[link] -
Hedon
tag
Engem megint lelőttek

-
nomic
aktív tag
Sziasztok!
Log szerint az alábbi probléma van:
Missing DLL: amd_ags_x64.dll Function: agsDeInitialize
Na most ez a DLL fájl megvan a System32-ben, és a játék könyvtárában is. Megpróbáltam leszedni a fájlt és kicserélni, így se működik. Valaki tudna segíteni? -
Sz. Géza
senior tag
Ezen a fickón betojok, olyan hülyeségeket összehoz:
[link] -
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Jött ki új AMD driver, ami orvosolja a Bf 2042 stuttering-et.
Improvements to excessive stutter while playing various games, including Battlefield™ 2042, Destiny 2, Overwatch 2, Monster Hunter: World, PUBG: BATTLEGROUNDS and STAR WARS™ Battlefront™ II.
Kipróbáltam, tökéletesen fut, nem akadozik végre.
24.2.1 [link]
Letöltés: [link]
A Microsoft WHQL Certification még folyamatban van, ezért nem dobja be a kártyákat kiválasztva support oldalon a letöltésnél, de már innen letölthető és használható.
-
bul07
nagyúr
válasz
Hublot
üzenetére
Sose szabad védőnek lenni
Egy két pálya van ahol lehet eredményesen védekezni, de a többin ha kicsit is támadó szellemű a támadó csapat akkor esély sincsEngem ha véletlen bedob védő oldalra egyből lépek is ki, mert én már kezdésnél megszakítom ha látom hogy védő oldalra kerülnék
-
Hublot
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Hat persze!
A nap legszebb pillanata!
-
stoon
addikt
válasz
Hublot
üzenetére
ezt montam én is

(#18309) KillBorn : én csakk azt szoktam írni ,hogy :my team Stevie Wonder-s
amikor két sniper egymás mellet van , és az eggyik piros a másik kék akkor szivem szerint mindkettőt lebökném ....de csak az eggyiket tudom
és sajnos ez rendszeres.... nem csak csipákkal.... -
Hublot
őstag
VHX-D3 még mindig aránytalanul erős. Aki használta ne tegye le mert a nerf vagy nem igaz vagy lóf@szt nerfeltek rajta.
-
Lendova
őstag
válasz
KillBorn
üzenetére
Sajnos ez van minden online játékban, nincs kivétel és a fő probléma a játékosok hozzáállásával van. Sokkal élvezetesebb meccsek lennének általánosságban, ha legalább az esetek zömében ki- ki megoróbálná hozzátenni azt, amit tud, amiben jó, figyelembe venné, hogy milyen kihívásokkal, nehézségekkel küzd a csapat. Erre extrém példa, amikor különösebb erőfeszítés nélkül halomra lehet lőni a másik csapatot attack helivel, mert minimális vagy semmi ellenállást nem mutatnak, csak hagyják hogy egy helikopter csináljon amit akar.
Ez egy PvP játék, közel se biztos hogy van lehetőségem azt játszani, amit szeretnék, mert reagálhat rá az ellenfél vagy nekem kell reagálnom az ellenfélre. Meg csapat játék is, egy játékos nem tud minden szerepet betölteni.
Szerintem ez így nem nagyon van meg a fejekben.Az élvezhetőségen viszont sokat segít, ha másokkal játszasz együtt. Így is lesz rage, de több a sikerélmény. Ott van a linkelt Discord szerver is.
-
KillBorn
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
Rendszeresen megkapom csetben, hogy "relax, this is just a game" "just have fun", amikor megmondom nekik hogy agyatlan áfonyák gyülekezete ezért meg azért. Tegnap pl medics voltam, rájuk kellett szólni, hogy járművet hívjanak le, mert tele a lehívó menü.
Voltak jó körök is, én azt élevezem, ha támadunk, védjük a megszerzett pontokat, megyünk a pontokra, valamennyire koordinált a csapat mozgása, nem csak a farm pontokon gyűlik a nép, vagy a szektorok szélénél kempelnek. Nekem az a "just have fun" ha látom, hogy nyerni akarunk, és ehhez használjuk a fejünket is. Én így teszek játék közben. Emellett egy jó, élvezetes körben is ki lehet kapni, azzal nincs is baj, de az igyekezet hiánya elszomorító, és ez dühít. Tudom nem anger managementre kellene használni a játékot, de az emberi hülyeség felbasz. Főleg ha az egész egyszerű, könnyen teljesíthető javaslatokat is teljes apátia övezi, és a "just have fun" eredénye a laposra verés körökön keresztül. Lehet, hogy ők így is jól szórakoznak, csak én ezekben az esetekben nem.
-
Lendova
őstag
válasz
KillBorn
üzenetére
Valahol nagyon komikus, hogy milyen játékosokba lehet futni mostanában. Nem hall, de legalább nem is lát. De az agyát se terheli túl.
Nemrég látott kedvencem, amikor Breakaway USA oldalon kezdéskor mindkettő AA elindul E1-ért, ahonnan szinte semmit se látnak, ami légi célpont majd lemennek B1-re infantry-t lőni. -
KillBorn
senior tag
Megnyert minden kört a csapat amiben voltam, amíg fel nem oldódott a "win 1 round" weekly. Találjátok ki mi történt utána
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(egy kört nem nyertem azóta)
-
Hublot
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
MTAR-21?
-
stoon
addikt
Borist csak T3-ig lehet botokkal kihúzni T1 ig rendesen "élőben" kell online ellenfelek ellen , de beszámolja az aikat is amiket pályainditásként rak/tölt fel az elején....
(#18296) ace05: igen egyes lövés és a burst fire amiben pontatlanabb lessz....de könyörgöm ki a f.szom használja úgy az a fegyvert ...meg minek..... ergo adtak a sz@rnak egy pofont....
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De meg próbálom újra telepíteni, hátha!
Éppen, éppen még talán eltudok vele játszadozni!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)