Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sz. Géza
senior tag
1. Egyelőre ez még itt nem Észak-Korea, majd én eldöntöm, hogy válaszolok-e bármire vagy nem.
2. Az a baj, hogy teljesen elbeszélünk egymás mellett mert te folyamatosan a gunner témát tolod, én meg a pilótáról írtam/kérdeztelek.
3. Ha annyira lesz.rnád amit mondok, akkor el sem olvasnád, pláne nem válaszolnál rá.
-
Sz. Géza
senior tag
Annyit kérdeztem, hogy miért kellene elvenni a nem irányított rakétákat a pilótától. A régebbi részekben (nem, a BF1942-ben nem
) is így volt ahogyan most.Egy szót sem írtam se a gunnerról, se a BC2-ről.
Egyébként attól, hogy a pilótának vannak rakétái, még a gunnernak is lehetne tv vagy guided. Persze nyilván akkor meg azért sírnának, hogy túl erős a heli. -
-
Sz. Géza
senior tag
Igen, ez egy játék. Ebben a játékban pedig a harci helikopter kezelését a való életben is létező harci helikopterekről mintázták, ahol a pilóta irányozza a kisrakétákat, ahogyan a játékban is.
Szóval még mindig nem értem, miért probléma ez.Egyébként a BF2 óta játszom vele.
-
nincsnév007
addikt
custom, valakik által létre hozott szerverek, ne használd ezt fegyvert, ne használd azt a fegyvert, legtöbbjüknél csak egy map pörög, és válts szervert ha másik mapon akarsz játszani, megölöd az sever admint ki kickel. Nekem ez a tapasztalatom ps4-en a bf4-ben röviden. Ezt köszi de ezt meguntam.
wolf13: bf4-et még ps4-en játszottam, ps5-n még nem próbáltam. sajnos a ps4-en a bf4 nagyon gyér lett még egy controller rezgést se lehet kikapcsolni a beállításokban. a bf1-et nagyon tudom még ajánlani.
-
Sz. Géza
senior tag
Lehet, csak kb olyan lett a BF mint egy póker parti. Ahhoz, hogy legyen 1 jó köröd, le kell játszani 20 fos kört.
Ma mondjuk épp találtam két nagyon jó pilótát, azokkal jó volt aprítani. De amikor a squad-társak tök homályban vannak a járműkezelést illetően (de azért oda-spawnolnak hozzád) tépem a hajam a kamikaze akcióiktól.Amit meg eleve nem értek pl. a sok infantry-huszárban, hogy CQ-n, kezdéskor minek indul el bárki, a base-ről gyalog? Sokkal hamarabb ér oda bármelyik jármű a legelső zászlóhoz!
Miért nem várják meg legalább azt a pontot? Annyival is előrébb lennének. -
-
F_Zolee
nagyúr
Itt meg egyszerűen szenvedés nekem akár pilóta akár gúnárként. Alig jutok oda aztán ha sikerül annyira balfax vagyok benne. Múltkor heli fájt volt aztán nem bírtam eltalálni gunnerként a másikat annyira szokatlan.
Na meg sokszor kiborít, hogy mennyire nerfeltek mindent de én úgy halok, mint ha kötelező lenne akár egy rakétától is repkedve.
Összkép szinten vicces, hogy a pajzssal agyonütöd az embert kis lökéssel de a különféle nagy ágyúkkal megy csomószor el kell találni.
Legviccesebb viszont az volt amikor hc szerveren annyira felhúzták a sebzést, hogy a gránátot csak hozzávágtam és attól is feküdt.
-
Lendova
őstag
A mindenki úgy játszik ahogy szeret egy hatalmas tévhit.
Technikailag meg lehet tenni, mert az online tér és a névtelenség miatt nincs következménye. Viszont sehol máshol az életben nincs az, hogy ahol 1-nél több ember jelen van, ott ne kelljen valamilyen elfogadott szabályokhoz alkalmazkodni.
Család, óvoda, iskola, munkahely, párkapcsolat, kocsma, foci pálya...a végtelenségig lehetne sorolni. Nem csinálhatja az ember azt amit akar és akkor amikor akarja. Van egy keret, amin belül kell maradni.De csak maradva a játék példánál. Egy óvodás/iskolás hamar játszópajtás nélkül marad, ha nem tud alkalmazkodni/beilleszkedni a társaságba, mert pld. összetapossa a homokvárat, elrugdossa a labdát, elveszi a másik játékát etc. Így vagy úgy, de rontja a többinek az élményét.
A többi ezért kiközösítheti, megverheti pld. -
bul07
nagyúr
Én nem azért nem játszok védekező oldalon mert nem vagyok csapatjátékos, hanem azért mert a pályák 90%-ba esély sincs védekezni, és ez a játék hibája
A játék hibája miatt én nem fogom magamat szívatni
Ahhoz nagyon balf@sznak kell lenni a támadó csapatnak hogy ne tudjanak végigmenni és nyerniPersze nekem is van olyanom hogy tojok a feladatra és öldösök, de én ezt nem is tagadom, és azt se hogy én ekkor nem a játékmódnak megfelelően játszok
De általában ha tehetem én megyek foglalni még akkor is ha nem ölök
Pár példa [kép], [kép], [kép]Visszatérve
Persze lője le ha ha valaki foglalja a pontot közben, na de ha senki nem foglalja
Akkor csak azt lehet látni hogy játékosok öldösnek a pályán és még véletlenül se mennek a pont közelébe mert még lelövik, az hogy a kör bukó lesz nem számít csak hogy ő öljön többet (és itt az ő nem a fórumtársra vonatkozik mielőtt magára venné, hanem azokra akik így játszanak) -
stoon
addikt
-
IntelKiller7
nagyúr
Nekem a 3-ban csak 600 óra van. De azt fél év alatt tettem bele.
A 4-ben 400 körül, de azt a BF1 megjelenéséig sikerült beletenni.
Utána a Hardline kivételével 100+ órásak.
A 2042-ben 547 de csak azért mert nincs más amivel játszak. COD-ozni nem fogok, a régebbi részeket meg nem akarom pörgetni.Az örök favorit nekem is a BF3 marad.
-
- = Zk = -
félisten
hát igen... egyetértek minden szavával...
a bf3 ha olyan mapon voltál, egyedül is élvezetes volt... sőt..
rangeteg map volt, unofficial bérelt szerók...official szerók detto... ne mis tudom, hány évig ment a móka, nem kellettek botok a mapokra... meg a crossplay.. nem véletlen ez sem...
kár érte na...én 90 óránál többet nem tudok beleerőszakoln ia 2042-be.. nem megy
-
bul07
nagyúr
Pedig igen jól lehet segíteni vele a Breakthrough módba a foglaló csapatársaknak
Sebzem őket és akkor már nem is védekeznek olyan hevesenSőt van hogy 4-5 de akár 7-9 játékos is magamra vonok, volt olyan hogy egyszerre 5-7db irányítható rakéta jött felém, persze az elhárító kivédi erre még jobban rám koncentrálnak, és közben a pontot meg bukják
(#16472) IntelKiller7
Nem csodálom hogy nincsenek már meg a jármű nevek mert 41 jármű volt a BF3-ba
Én a Gunship-be szerettem üldögélni [link]
-
bul07
nagyúr
befolyásolási tényező
Ehhez hozzá lehet tenni hogy ép milyen szervert fog ki az ember, és itt a host minőségére gondolok
Mert ha jók az állások és adja a "szerver" akkor a Dozer is könnyebben likvidálható
De ha amúgy is olyan hogy ép fedezékbe is sebeződik az ember szinte lehetetten Dozert elkapni ha közel van, olyan előnybe kerül a host általÍgy ebben a játékban a tudás rutin leértékelődik
Bár lehet az is rutin kérdése hogy érzi az ember hogy rossz a host és inkább kilép, és megy egy másikra
-
CptAdamica
veterán
-
laposonly11
senior tag
-
RoliHero
tag
Szia!
Én a 3600-at cseréltem 5800x-re.
Nagy különbség volt a kettő között.Vagy 5700x-et vagy 5800x3d-t ajánlanék.
Bár eddig amiket találtam videókat 5800x3d vs 5800x bf2042 ben engem nem győzött meg a cserére.
De ha valakinek van személyes tapasztalata azt szívesen meghallgatom. -
Dtomka
veterán
Az szép gratula!

És köszi a tippet ki fogom probálni.#15654 R3laX
2+ K/D már mindenképpen jónak számít csak így tovább.
Én is próbáltam korábban Dozert de csak a kötelező melee kill-ek miatt. De egyre jobban tetszik, kezdek ráérezni bár kár, hogy ennyire legyengítették. Mert emlékszem arra a videóra amiben sokan lőtték mindennel (még heli is) és simán túlélte.
384 views - Az komoly, jó sokan csekkolták a statodat
#15655 Sz. Géza
Ezt azok gondolják akiknek 2 alatt van?
Nehogymár még az érezze magát rosszul aki kicsit jobb...Lámák csapatában lenni sem rossz én is voltam ott. Nem tagadom még 2005 körül a BF Vietnam kezdetén. De évről évre fejlődtem és soha semmi csalást nem használtam. Így én büszke vagyok arra, hogy 2,85 K/D szerepel a stat oldalamon. Hisz ez még mindig az egyik legnépszerűbb online fps. -
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Futás, futópályák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
múltkor posztolta, hogy Global-ban top1 XP-ben.

Szemmel láthatóan jobban telik az idő 2042 alatt, mert pörgősebb.
FollowTheORI