Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedon
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Megrpóbáltam, köszi a tanácsot.
Itt fejtik ki a különbséget, ami egyébként elhanyagolható: NVIDIA's Control Panel FPS Limiter VS RivaTuner VS In-Engine: An analysis of their frame time consistency and approximate input lag. : r/allbenchmarksÉn nem éreztem változást, de egyébként a problémám nem ilyen jellegű.
A 7700K az alaplapom legerősebb processzora, itt nincs mit tenni
-
Hedon
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Hwinfo nem jelez throttlingot, de a 7700k egyébként is egy kazán. Ez érintetlen, kupakos.
Időközben megnéztem a g-sync-vizsgáló ingával, meg próbálgattam adaptív szinkron nélkül is, illetve freki csökkentéssel:
Ha a windows-ban is leszedem 60Hz-re, és csak a v-sync ON, akkor vajsima a játék, de az alsó 1% arány százalékosan kb ugyanannyi, mint freesync-kel 75Hz-en. Érdekes.Ha csak a játékon belül állítom be 60Hz-re, akkor talán kicsit simább a game, de nem az igazi.
Ha minden korlátozást kiiktatok, szétcsúszik a kép a picsába, és hiába 100 az FPS, akadozik. Nem élmény.
Rájöttem, hogy a monitorom nincs a hivatalos g-sync kompatibilitási listán, és utánanéztem a problémáknak is. A játék közben előforduló pár másodperces fekete kép g-sync kompatibilitási probléma (az én monitoromnál 60 Hz felett jellemző a tapasztalatok alapján). Esetleg érdemes egy másik DP kábelt, vagy egy újabb hdmi-t kipróbálni.
Konklúzió: Marad 75 Hz, freesync ON, Vsync-kel és képminőséggel lehet játszadozni, egyébként ezek nem csinálnak csodát.
A helyzet romlása a game és az oprendszer frissítései miatt lehet, de ezt a 7700K-t lealázza még a nappaliban szolgáló ryzen 3300x is, annyira öreg. Ahogy mondtam, a BF2042 az öreg vasak utolsó játéka. -
Zsolesz1885
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
A fő probléma az, hogy a 7700k a játék alatt 95-100%-os kihasználtságban mehet neki és egy ilyen procizabáló játéknál nem marad másra szufla. Ennek a játéknak kell már a fejlettebb csipsz
-
Hedon
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Az én vasam processzorgyenge, a tiéd kevésbé.
Ehhez szerintem nem kell rivatuner. A VGA szoftverének tudnia kell kezelni. A játékon belül pedig nincs ilyen beállítási lehetőség.
A másik hozzászólásodban hivatkozott videó hozzászólásainál az egyik kérdésre a videó készítője azt javasolta, hogy gsynces monitor esetén nincs szükség az fps korlátozására. Ez ellentmond annak, amit eddig olvastam a témában, és valószínűleg nem igaz, mindenesetre utánanézek/kipróbálom. Az FPS további korlátozását is meg fogom próbálni, de ahogy írtam is, engem az zavar inkább, hogy a helyzet romlik, és nem tudom, hogy mi az oka. Bosszantó
-
Zsolesz1885
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Arra nem árt figyelni és előtte megnézni hogy full grafikán milyen minimum (1%) fps számok vannak mielőtt korlátozza a rivatunner-ben. Mert az hogy egy ideig pl. 130 az fps az csak egy dolog, ha közben meg a minimum érték meg pl. 62 fps.
Mindenki az FPS számot nézi a játékban, holott a legfontosabb adat az 1% vagy 0.1% bár ez inkább elhanyagolható.
-
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Na ö biztos nem játszik tisztán.
Ferrity94's Battlefield 2042 Overview Stats - Battlefield 2042 Tracker -
@rglaaf
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Végre valami hasznos meglátás
Évekkel ezelőtt konzolra költöztem
igy már mindenki egyenlően potato gépen tolja
Kerülöm ha lehet a crossplayt -
Lendova
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Teljesen mind1 hogy mit mond neked az ember, még akkor is, ha az alá van támasztva tényekkel. Ha nem felel meg a te valóság képzetednek, akkor nincs úgy.

-
@rglaaf
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Szerintem a multizás nem neked való ha még mindig nem tudod elfogadni az ezzel járó kihívásokat
Törődj bele nincs más lehetőség -
Lendova
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Az megvan, hogy a régión belül nincs további csoportosítás? A korábbi részekben sem volt. Szóval egy portugál is ugyan azt tapasztalja, mint pld. egy lengyel.
Amúgy az idő ~95%-ban egy squad-ban játszunk II-GARANDALF-II-fal. Biztos abban a maradék 5%-ban történnek ezek a mágikus dolgok.
-
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Az 56:0 is gyanús, de ha van AI akkor simán lehet ilyen statot sőt jobbat is összehozni.
Na de csak PVP-ben az alábbit összehozni, pbx-szel?! 100% csaló:
-
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én most olyan játékossal találkoztam aki siklott a pálya felet, de valami veszett tempóval
Na meg a csalók, olyan füstfelhő van hogy én nem látom hogy hol vagyok de ő a világ végéről lődözi a fejeseket -
Gyula84
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
egy bf es videót sem dobott nekem
-
Találtgyerek
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én nem nézek videókat. Inkább játszok, ha van felesleges szabadidőm. Egyébként egész jókat lehet játszani vele szerintem. Heti 1-2 órát simán el lehet tölteni vele.
-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Bro, csak játssz, annyira túlpörgitek ezt a csaló témát, hogy hihetetlen. Nem feltétlen mindenki csaló, aki jobb nálatok.
#18825 IntelKiller7
Nerfek terén a DICE verhetetlen, kis Nightbird evolúció:Erősebb löveg hatékony -> nerfeljük szarrá, használhatatlanra
Rocket pods hatékony -> nerfeljük szarrá, használhatatlanra
Járművekre hatékony -> vegyünk el 1 AGM rakétátÉs még azt hiszem a minigunnal is csináltak valamit. Értem, hogy erős volt a nightbird és nehéz leszednie egy jobb játékost, de a DICE annyira inkompetens nerfek terén, hogy hihetetlen.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én 100 fölött vagyok.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Azt csak úgy tudod (legalábbis én így csinálom), hogy magadfelé húzod az egeret, közben nyomod a W-t. Erre elkezd hátrafelé menni, akkor az egeret előre tolod és nyomod az S-t.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Össze-vissza megy a helivel. Nem látom azt amit írsz. Bár helivel én még ritka béna vagyok mivel alig jutok hozzá.
-
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én GeForce® Experience használom videó és kép mentésre 560Ti meg is halna külső programtól.
Így pár FPS csökkenésem van a nem sokból
Piros oldalnak nincs ilyen programja? -
F_Zolee
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Köszi. Elég lett volna mondani, hogy a playbe keressem ki.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Hol lehet jelenteni amúgy?
-
Pahli
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
De viszont a neve nagyon frappáns szerintem.
-
Pahli
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Tudom miről beszélsz, minden körben találkozom vele én is! Bosszantó nagyon. Meg kéne kérni itt az adminokat, hogy az ismertségük révén csináljanak valamit a csalókkal.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ja, hogy ő magyar!
Nem tudtam de találkoztam már vele. -
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
A recoil szerintem is fura lett, élek a gyanúval, hogy valamit sikerült elbaszniuk.
-
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Mert nincs benne???????
Amúgy tényleg van egy két nagyon érdekes játékos -
Hedon
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Valahogyan jót tesz az üzletnek, másképp nem hiszem, hogy hagynák. Talán csak úgy, hogy ha nem foglalkoznak vele, akkor nem kerül pénzbe. Ha csalót látsz, és nincs kedved elvenni a kedvét valahogyan, akkor hagyd ott a meccset, én így szoktam. Ha ez a reakció népszerű lenne, nem lenne ki ellen csalniuk.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Nem hiszem, hogy csinálnának velük valamit is.

-
válasz
astrojoe12
üzenetére
Rivatuner osd működik már ebben a fosban?
Szívesen játszanék egyet vele, de addig nem, amíg egy ilyen alap dolgot nem tudnak megcsinálni ezek a balfaszok. -
Találtgyerek
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Csííteeer!
Nekem random kék halálozik a játék. Nem tudom melyik a jobb. Bár valószínűleg nálam a memória oc lesz a ludas, de dolgozom rajt. -
Hedon
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Kisar Railroad TDM rulzzz
Sniper class, Magnum 44, egy nyílt irányzékkal szerelt pump action, vagy egy sniper puska szintén optika nélkül. -
lofagi
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
A tervek szerint S6 rajtolásával egyidejűleg érkezik.
"...EA anticheat with the launch of Season 6 in October."
Remélhetőleg ez tényleg megfog majd mindenféle csalót, ha más nem legalább egy ideig. -
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Aztán jön egy hiba mint az egyik BF részbe és nem csalók is áldozatul esnek az ilyen csalás elleni rendszernek
Aztán még annyi vesztességgel se tudják megoldani hogy újra meg kell venni a játékot -
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Semmiség & nagyon szívesen!
-
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Attacker esetén:
A játék lényege le kell tennie a "gombát" a zónán belül ezáltal a pontok száma++ ameddig hatástalanítják. Ezért védeni kell. ABC - egyenként 30 -at ér ezáltal max 90 pontot lehet összegyűjteni.
Defender esetén: védeni a zonát, ha lerakják a gombát akkor mielőbb hatástalanítani kell!
Az a csapat nyer aki a 2 kör végén több pontot szerzett.
Remélem így megválaszoltam a kérdésed
-
laposonly11
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Nálam most el sem indul az EA app, azt írja hogy offline vagyok! Imádom az EA-t...

-
lofagi
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
Csak szólok ,H a G57 a játék legjobb pisztollya, de ha még tovább akarok menni, akkor néhány smgnél is jobb. S ezt mindenféle túlzás nélkül ki lehet jelenteni.
-
stoon
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
igen radar skeneli az enemyt
-
válasz
astrojoe12
üzenetére
Pont ez van nálam is.
-
lofagi
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ha már bugok, akkor nekem meg olyan volt nem is egyszer, s főleg az új pályán, nem tudom mennyire relatív mondjuk,hogy nem tudtam tölteni. Hiába nyomkodtam az újratöltést nem csinált semmit, ha pedig kifogyott a golyó akkor nem játszotta le az animációt, hanem egy idő után ( gondolom az animáció hossza ) betöltötte a tárat. Csak az újraéledés segített.
-
tfk3y
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Persze, hogy csinálja. Tuti megoldás szerintem nincs is rá.
Majd javítják. -
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Csak szokásos BF2042 színvonal.

Amúgy igen nállam is, és fentebb többen is említették.
........
Minap csináltam az a késelős feladatott Dozer pajzsával
Megöltek, cspatárs felélesztett és kés lett a kezembe
Akkármit csináltam csak kés volt, de nem csinált vele semmit.
Megöltem magamt uttána helyreállt -
válasz
astrojoe12
üzenetére
Páran erre írták, hogy admin joggal futtatva az EA app-ot megszűnhet.
Vagy pedig kilövöd az UAC-ot windowsban, esetleg azis jó lehet.Valószínűleg valami hozzáférési bug vagy ilyesmi lehet a háttérben.
Szerintem sokkal többet nem tudunk róla.
-
Lendova
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ők transport helivel játszanak mindig. A scoreboard-on is jól látszik ki mit csinált, szóval nem jött össze a kamu mese. A plafon nem esett rád, miközbe a postot írtad?

Gunner- Tombstone_ADEm
Pilot- Tombstone_EMILIE
Repair- Depeche_76_PLKillborn: Ennyire erős a Hind, ha megvan rá a csapat és jól összedolgoznak. Mi is futottunk össze már velük, szenvedős volt, de 50kill-ig se jutott. Jet+MAA+Thor.
-
KillBorn
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Sima CQ 128? Akinek 700+ pontot szerez az már ász. Akinek 1000 körü az csaló. 2000-et még nem láttam, de az pofátlanság. Redditen is van egy friss sub, elég sokan írják, hogy valami off, össze-vissza halnak. Gránátokat is írják, előző ilyen jellegű kommetemből, kihagytam, de nálam is olyan, hogy bazi nagy szerencse kell, hogy valakit eltaláljak, nagyok későn robbannak, de én elfutni se tudok a gránát elől, pottanás után nagyon kis kesleletéssel robban is. Látom, hogy messzebb landol, szerintem sugáron kívül, akkor is kiszed.
-
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Tedd at masik gombra
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Bal ctrl gomb PC-n. Kör PS-en, B Xboxon.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
És ennek milyen gyakorlati előnye van, most komolyan? Ha csalnak, gyorsabban unlockolják a battlepassben lévő dolgokat, vagy gyorsabban lépnek szintet? Nem...
Az igazi csalóknak kispöcs-szindrómájuk van. Az a lényege az egésznek, hogy legyen közönség, aki látja a dolgot, így valamilyen formában a figyelem középpontjában érezhetik magukat, ami a nyomorult kis életükben valószínűleg nem adatott meg...
Minél látványosabb és egyértelműbb a csalás, annál kéjesebben tobzódhat a saját nyomorában az incel.
Lehet engine owning meg mittudoménmi miatt sírni állandóan, de amíg erről nincs videó, ami egyértelműen bizonyítja a dolgot, addig ez lehet bármi. -
válasz
astrojoe12
üzenetére
PC-n ezt le kell nyelni, ez van, én is szoktam látni olyat néha aki fake, reportolom és megyek tovább.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ilyen statokat bármiféle csalás nélkül csinálok, 10 játékból 8x kb...
Azt hogy te mit láttál, vagy mit gondoltál hogy láttál, meg hogy mi a valóság, az lehet két teljesen különböző dolog.
Sokadszorra: nem azt mondom, hogy nincsenek csalók a játékban, vannak.
De ezek nem cheater statok, és valahogy mindig te jössz a csíterezéssel itt.
Honnan tudod, hogy mindenki fejeseket kapott? Folyamatosan a kill logot nézed? Akkor nem csodálom, hogy ilyen szar a statod... -
Sz. Géza
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Tulajdonképpen örülök, hogy van TDM (sosem játszok ott).
Így legalább odakoncentrálódnak a cheaterek.
-
válasz
astrojoe12
üzenetére
A killoholic nevűre határozottan emlékszem, már nem 1x reportoltam, az 100% aimbotozik
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Szerinten engedd el ezeket a valós és/vagy képzelt csalókat, tenni ellenük úgy sem tudsz. Lehet őket jelentgetni, sőt még az is lehet hogy egyet-kettőt talán felfüggesztenek de terem majd a helyükbe 3 másik. Szerintem csak feleslegesen pumpálod a vérnyomásod, sokkal egyszerűbb magasról tenni rájuk. Én sose veszem őket észre, mert egyszerűen nem érdekelnek.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Nincs is kis kaliberű revolver a játékban.
Csak .44 és .357-es.
-
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ezzel már én is találkoztam, engem is leszedett párszor. (azután kerestem rá)
2-3 gyanús halál után csekkold le és ha esélyes, hogy csal akkor inkább lépj le a szerverről majd visszamész később. Ne add meg neki az örömöt, hogy könnyű frag leszel\vagy.#14971 bul07
Addig reklámozod, hogy Te solo módban oldod fel, hogy előbb vagy utóbb ezt is "megigazítják egy pecsben"
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
46x ölt meg úgy, hogy ugyanabban a csapatban voltatok?!
Az tényleg kemény!
-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Mondjuk ilyenkor nem tudom miért nem dobbantasz a szerverről, főleg, ha 46x ölt meg.
-
válasz
astrojoe12
üzenetére
Mekkora hatalmas élvezet lehet úgy játszani, kb mintha néznéd ahogy reszeli valaki a nőt előtted
-
Lendova
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Cheat.

-
Találtgyerek
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ezek alapján, ha valaki csal, akkor csalsz te is?
Ha ő nem fair, akkor te neked sem kell annak lenni.
Régen BF3-ban ha a klánnal együtt akartunk játszani, akkor waroztunk. Amennyiben csak páran voltunk, akkoe felmentünk publicra, de nem 8-10-en. -
Sz. Géza
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én mindig csodálkozo(ta)m mikor ezek a pro youtuberek állandóan orbitálisan béna ellenfelek ellen játszanak.
Én meg: Hogy-hogy nálam ilyen balfaszok sosem jönnek szembe?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
astrojoe12
üzenetére
lol? akkor ezt emlegették az EFT alatt.. hoppá
-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Azt, hogy nem tudsz mindenkivel mindent hasznalni.
-
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ebben a videóban van infó a kérdéseddel kapcsolatban:
Battlefield 2042 New Class System in Update 3.2 Explained -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Most ez miert zavar?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Sok a szabadideje. Még ezzel a scriptel is szórakozni.
-
Aventador91
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Csinálhatnál videókat róla.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Valamit tultolsz szerintem.
-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Szerintem ide már ördögűző kell.
-
Aventador91
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
igazad van. sok a csaló. akik azt mondják hogy alig van csaló, ők csak annyira low playerek hogy nem veszik észre a jó játékos és a csaló közötti különbséget. de te igen. ne add fel, van még remény
-
Astroboy
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
"megint ingyenes az egyik multihack program"
"rendszeresen ingyenes az egyik előfizetős multihack"
...
Ezt honnan tudod ilyen jól?
-
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Még csak 683 órát játszottam (azért írom csak mert 1000-2000 volt a korábbi részekben) de ilyet nem tapasztaltam ebben a részben. A BF4 ben igen. De remélem csak tévedsz mert ha igazad van akkor ez tényleg rossz hír nekünk, egyszerű csalást elítélő játékosoknak.
-
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én már vagy két napja minden délutántól késő estig játszottam és egy csalóval se találkoztam...

Szerintem te valami nagyon benézel.De jóval korábban is jó ha havi 1-2 alkalom van ilyen, amikor erősen kilógóan gyanús tényleg csalóba futunk.
-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Jó és most ezzel mit kezdjünk? Nem mi írjuk a hack-et, nem is támogatjuk, a csalókat meg nem hiszem, hogy könnyű elkapni, ha annyira könnyű lenne az ilyeneket lefülelni, akkor például már ncore sem létezne. (Kicsit más területi példa)
-
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Elnézést kérek rosszul emlékeztem. Én is szerettem volna elmenteni de nem lehet. Portalban ping alapján szoktam rendezni. Majd ha szimpatikus a custom szerver akkor jobb klikk és follow host. Így lesznek olyan szerverek melyeket követni lehet.
-
@rglaaf
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Nah ps5 free van igy ujra ránéztem elsőre nem is rossz a kezdetekhez képest
-
Találtgyerek
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Szia!
Memória oc van? Nekem azt nem szerette. -
Fitzgerald
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Nem tudni ilyen, széleskörű hibáról. Instabil ram/proci OC miatt szokott általában hibaüzenet nélkül asztalra kidobni.
Ha nem játszottál aktívan a november 22.-i update óta, és húzva van a proci, akkor lehet az a gond (sokkal magasabb lett a cpu utilization nov. 22. után). -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Sima CQ-n minden palya rotalodik. Escalation-ben meg az uj map es a rework Manifest.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
alt-tav eseten is ezt csinalja? Vsgy csak az alt-r-re?
Nem tudod mas gombra atprogramozni a radeon szoftveret? -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ne nyisd meg.
-
lofagi
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ez az egy félelmem van amúgy ezzel a nagy fellendüléssel, hogy a csalók is többen lesznek. :(
-
fornettisuti
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Engine owning, bevallották még hetekkel játék megjelenése előtt, hogy kikerül a játék forrákódja.
-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ja igen, kedvencem volt az aláírás gyűjtés az univerzum legnagyobb sztár ügyvédjével, amit még a tyúkólakban is megfuttattak, ahogy InterKiller írta. Ezekkel az aláírásokkal nem hiszem, hogy valaha elértek volna bármit is, de gondolom sok helyen anyu, apu meg még a buksi kutyus is aláírta.
Amúgy nem állunk a pénzéhes mohó kiadók oldalára, csak látni kell a realitást, hogy a csalás készítők mindig előnyben vannak minden játéknál. Amúgy meg majd 500 órám van a játékban, egy kezemen megtudom számolni a gyanús eseteket. Annyi a titka, hogy nem kell mindenkire rákiabálni, hogy csaló, aki kicsit is jobban játszik náluk.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
játékban nem működik a csalás elleni védelem.
Nincs olyan jatek ahol mukodne. Mindenhol van csalo.
Az elején volt aláírás gyűjtés a pénz miatt és sokan aláírtuk, de nem elegen.
Es ez mukodott is valaha a Gamer szekcioban? Mert 1000 fele ilyen alairas gyujtos szart lattam mar, aztan azon kivul, hogy orrba szajba volt mindenhol spamelve meg sokan alairtak, pont raszart a kiado/fejleszto a fejukre.
-
vg
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
A teljes ország nem sínylődik. Akik előrendelésben megvették digitálisan a ultimate verziót azok igen, de azokat hívjuk baleknak (szerénységem is köztük van). Így járás esete történt, másoknak tanulandó eset. Amúgy meg a készítők is is tudják, hogy a következő BF (ha lesz), az lesz az utolsó, mert gyk azonnal bukni fog. Azért is lépett le az a sovány, körszakállas fejlesztő aki az arca volt a BF-nek, és akinek sajnos nem jut eszembe a neve és lusta is vagyok utána nézni.
-
Lendova
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Egyrészt nagyon ritkán merül fel a gyanú és még ritkábban jön szembe egy egyértelmű cheat felhasználó. Utóbbi megszámolásához 1 kezem elég a megjelenés óta. Akikkel játszom, azok sem panaszkodnak rá vagy tesznek 1-1 említést. Reddit-en se futok ilyen post-okba.
Másrészt, amikor néhány tízezer aktív játékosa lehet a játéknak minden platformon összesen, te 100000 aktív BF2042 cheat előfizetőről beszélsz.
A többit meg hanyagoljuk. Nem ide való és jóval méllyebb a téma, mint ahogy te azt hiszed.
-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ha 5 pályát vársz live service-be, akkor szerintem készítsd be a sütit és a tejet is a mikulásnak.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Sima terep?
A Hortobágy, az az.
-
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Nem tudom igazán mit gondoljak, én még most is vissza kérném a pénzemet, ha lehetne.
Most ezzel nem értek egyet. Még ha hónapokkal ezelőtt írtad volna akkor egyetértek mert bugos kevés a tartalom.
Bár lehet velem van a baj soha nem gondoltam arra, hogy visszakérjem a pénzem bármilyen játékért, mert tudom mi meló lehet egy ilyen játékot összehozni a költségről ne is beszéljünk. Kicsinyesség, és most ezt nem rád értem.
Akinek nem jön be a bf van 1 másik "lövöldözős", évente kiadják... -
Dtomka
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én is kerestem mind3 platformon de én sem találtam, remélem igen.
#13438 GoodSpeed
Tényleg nincs már Origin helyette EA app lett.
Amíg lehet addig én nem váltok.#13447 FollowTheORI
Visszaolvasva látom írta, hogy ea app repairral is próbálkozott. Vmi más okozza. -
lofagi
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
Az eddigi crash az nem DirectX volt, hanem a játékban való összeomlás, ez megint más. Egyébként ez már nagyonrég benne van, többször elő szokott fordulni nálam is, de csak is akkor amikor közben alt-tabozom.
-
lofagi
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ez nálam akkor szokott előjönni, ha játék futtatása közben letabolok, s nem rögtön , de általában csak utána szokott ez előjönni.
-
RazoR0202
csendes tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
HodKK's Battlefield 2042 Overview Stats - Battlefield 2042 Tracker (battlefieldtracker.com)
Ez az enyém, soha nem csaltam még sehol, szimplán fiatal vagyok
-
CptAdamica
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Szar lehet így játszani, hogy minden játékos csaló.
-
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ebben az istenkirály játékban nincs csaló, nem is volt és sose nem is lesz

Pl ha ilyen játékos tolja[kép] ő se csaló, egy Pro játékos aki napi sokat játszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- ASUS ROG Ally
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Kerülöm ha lehet a crossplayt

FollowTheORI