Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ma megpróbálom újratenni a laptopot hátha az segít.
igen, van egy steam fiokja, ami az ove azon van a bf
aztan megnyit egy ea appot, es bele lep egy fiokba, ami nem is az ove, es nem is tudja a kodjait.
en is meglepodtem ezen
de ha ea jatekot veszel pld steamen akkor kell az ea app is indulashoz igaz?
mert nekem a bf5 az epic-en van, es ott is megnyitja az ea appot -
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
az a baj, hogy a jatek steames neki, aztan bele lep egy ea fiokba ami nem az ove

de utanna nem jelentkezik ki neki, csak nyilvan nem tud modositani semmitennek persze nem tudom lehet e koze, hiszen eddig jatszott rajta, azota cseszodott el minden, hogy drivert felraktam neki
Meg gondolom akkor volt már játék repair is?
ea appon nem tudom neki megcsinalniesetleg fut és overlay-t használ? Discord?
nem fut semmi, mindent kikapcsoltam -
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
mindent megcsináltam!!! mindent! mégis ki fagy! létezik ez?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
köszi
-
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
+1 szerinem is és ott vannak a konzolosok is, nem csak pc van, mint a regebbi reszeknek. jo ez igy, szerintem, nekem tetszik a 2042, adja a bf élményt, főleg ezen az uj terkepen, van minden ami kell, es a jarmuveket sem erzem annyira erosnek, sok az inf, ki tudjak szedni gyorsan

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A legfrissebb 25.6.3-mal.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem rossz mód, jó pár fraget lehet gyűjteni
-
blaca83
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nálam a menüig sem jut el a játék, azt írja EA server probláma van!
A netem jó, mással sikreült játszanom a délelőtt folyamán! -
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jó lenne nyáron egy Beta és ősszel meg is jelenne
#19727 CptAdamica
Egy ideje van már topicja:
Battlefield 7 - PROHARDVER! Hozzászólások -
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Gondok vannak az intel cpuk kal de nem csak az i7 és i9 et érinti? A win updatekről is rendszeresen olvasom, hogy sok problémát okoznak. Eddig szerencsére nem tapasztaltam. Viszont tegnap több update et is telepített a win de az ujraindulás 10 perc játék után megtörtént ☹️.
Kiprobalom a power limit csökkentést. Köszönöm szépen 🙂 -
Hedon
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ugyanmár, ez szubjektív és egyébként is hangulati kérdés. De inkább átfogalmazom: jobban futott.
Én csak TDM-ezek, és átlagosan annyit kapok, amennyit adok. Gyakran viszont ügyes vagyok, és 2x annyit sikerül ölnöm, mint amennyiszer halok. Az élményt még most is egyedül az rontja, ha beszaggat. Még a szellemileg és morálisan hátrányos, fejlődésképtelen, akaratgyenge, töksötét cheatereket is úgy fel tudom idegesíteni, hogy néha kilépnek a játékból, mindezt ezzel az öreg vassal - tehát nekem megfelel, illetve csak egy hangyafasznyit vagyok elégedetlen.
A romlás viszont egyértelmű, és ezt BF1-ben is észrevettem. Talán lesz egy pont, ahonnan nem romlik tovább, és akkor azt megszokom. -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy hány gépen fut el ez a játék 200fps-el.
Nálam 120-150 közöttmegyment 7800x3d/RTX 4080 kombóval.
Persze lejjebb lehetne venni max-ról pár dolgot, de akkor minek játszik az ember... szar is és még szarul is nézzen ki....?
Más: az a mód (elfelejtettem a nevét), amikor BC2 pályák vannak, az megy még?
Úgy értem tolják azt, vannak szerverek?
Ahhoz volna kedvem. -
R3laX
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köv. BF jöhetne 16Vs16-os Orosz-Ukrán háborúval, mondjuk mehetne körökre osztott téma is multi platform-on ( akár Redmi 7), csak gyűjtöd a rakétákat és lövöldözöl minél távolabbról Ai-al
...Ennyit a NEXT GEN-ről, jól láttam a következő BF-nél marad a 32-32-es felosztás 64 magon is 700W-os fogyasztással 50CM-es VGA-val 2 millióért?

Szerk.: Bocs, kicsit felcsesztem magam a mostani 128CQ quick play gombon.

S362 szintet 99,8% 128CQ-n nyomtam le. -
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Az alábbi téma alapján töröltem pár napja a cache mapákkat:
Clear your cache if you are crashing : r/battlefield2042A cache mappák elérési helyei:
AppData\Local\BattlefieldGameData.kin-live.Win32\cache
AppData\Local\BattlefieldGameData.kin-release.Win32\cache
De nem segített.
Az 1 tb SSD-n 170 gb szabad hely van jelenleg, gondolom az nem okoz ilyen problémát.
Még 1 kérdés. Az intel hyper threading -et most be vagy ki javasolt kapcsolni? -
F_Zolee
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Aztán mi lenne ha mindenki ezeknek élne?
Játék hibájá lenne, hogy nem a támadás/védekezéssel foglalkoznak az emberek.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lehetséges ez is.
Shader building esetleg?
Bár fél óra alatt csak végezne vele.
BFV-öt toltam az imént, az megy szépen....igaz, megöli a cpu-t.
-
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az nem lenne rossz
Amugy Lis rakétája mióta fordul ilyen lomhán? -
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ha már frusztráció ugye van hetibe a 2 kör cq win pénteken kb 5 óra hossza alatt lett meg
Mondom ok addig tolo mostmár ameddig nem lesz meg hát eddig tartott
Amugy észrevettem minél nagyobb szinten vagy annál nehezebb nyerni bámilyen mod-ot is
Nyilván tök szar a balance a játékban ez már biztos igy marad -
Spizzi
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem olvastam utána de gondolom valami olyasmi lehet a magyarázat, hogy ezek igazából nem is a hivatalos állami seregek hanem zsoldos PMC-k. Mondjuk RU oldalon legalább annyi meg van csinálva, hogy az announcer egy ilyen fake orosz akcentussal beszél.
Alapvetően sem értem ezt az operátor rendszert, van 4 class és azokon belül 3-4 variáns, de ezeket meglehetett volna oldani specializációkkal, mondjuk medicen belül field medic, surgeon, assaulton belül anti tank, anti aircraft stb... és úgy szétosztani ezek között a gadgeteket de, hogy miért kell ezeknel külön nevet meg személyiséget adni nem tudom.
Ennek ellenére jó a játék, csak pont eltolja abba az irányba amiért a codot is abbahagytam, ebbe a gyerekes, gyakorló woke-ista hülyeségbe, bár a skinek itt sokkal normálisabbak, egyetlen macskafejű teletabival se találkoztam.
Az új részben elvileg classic kasztok lesznek, legalábbis ezt nyilatkozták szeptemberben.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egészségére annak, aki szeret hányni
Még a kínai temus bf copyban is jobb a láthatóság, nem véletlen kellett nekik minden pályát reworkolni mert amennyire nagy tereket terveztek az úgy el is baszták a láthatósággal...
Van ez a rémesen gagyi designolt pálya ahol B1+B2 egy kis domb tetején van ami tele van zöld füves-bokros-fás területtel. Felsunnyogok bebujok az 500m magas fűbe (mert valamiért a bf fejlesztőinél ez a normális, hogy a fű az 500m magasra nő, nah mindegy..) én nem látok semmit, már 5-10mp egyhelyben vagyok nem mozdulok, futnak el mellettem erre hirtelen az egyik oldalról lelő...igen, teljesen korrekt, hogy neki a cfg miatt kb fű sincs a játékba
Leirhatatlanul szánalmas, hogy persze anticheat az van de még egy rivatunert se enged, hogy tudjam monitorozni az FPS-emet, de azt simán meglehet csinálni, hogy cfg-vel pirosan világítóvá varázsolom az ellenfeleket, hogy legyen esélyem látni őket a pályán
-
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
980? huh
pedig baszo kartya szerintem mai napig.
hat igen, a 2700x ugye csak tobb szalas es azert.
-
Land
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én 4770k + GTX980-al próbáltam a 2042-őt és abban még low-on se volt köszönet...
ez most komoly?
cpu limit?
mennyin ment a proci? -
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm szepen mindenkinek a valaszt
Egyebkent i7 4770k 4.3 ghz-en porog melette 16gb ddr3 2400 memoriaval -
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
En mindig ugy csinalom, hogy van egy kulon ssd direkt jatekoknak.
Az ea appban csak azt modositom, hova toltse le a jatekokat egyben ( ea app jatekok, pld bf1 bf3 bf4 stb )
es minden mukodik os ujra telepites eseten is, sot le sem kell tolteni ujra, csak megadni hova toltotte le mar korabban. -
Land
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sajna a Visual sem oldotta meg, ahogy többi leírt dolog sem. Win-t meg nincs kedvem újrarakni

-
Land
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi. Megnézem.
Ha nem megy, akkor marad a win reinstall.
De ahogy Dtomka linkelte, sokaknak van ilyen hibája. Ez inkább az EA sara, mint hogy ennyi ember béna legyen. -
stoon
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nincs benne már úgy kihívás.... kevesebbet is tolom.....de a tuktukot biztos kihúzom....
amúgy az elért célok teszik élvezetessé, ....csak hentelni bárki tud ....nade mindennel IS hentelni?......

azért nincs új a nap alatt:

-
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Okés addig kibírjuk
Egyébként azt az uj stadion mapot már nem rakják be a rotációba?
Jó kis close combat map volt az -
F_Zolee
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez a játék után valamit kell csináljanak, hogy ne bukás legyen megint belőle.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mindegyik bf topikba be kéne dobni.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi szépen.
Akkor már nem csodálkozom, hogy annyi csaló van a Call of Duty -ban: (és a legtöbb online játékban. pl GTA V, Forza 5, és a 2042-ben is vannak)
5,2 milliárd forintra büntették a Call of Duty csalások készítőit, de nem hátrálnak meg emiatt (gsplus.hu)
Lehet inkább börtön büntetést kellene kiszabni, hiszen rengeteg embereknek okoznak negatív élményt. -
Találtgyerek
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kitöltöttem. Reméljük figyelembe is veszik majd a többség véleményét.
-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
kész várok a nyereményre itt is

-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kedvencem: Should you be able to drag downed players (scrapped BFV feature)?
Kitöltöttem, jó részletesen kérdeztek mindent. A DICE már elemzi a válaszaimat:
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ideje volt lelőni ezt a szenvedést... reméljük a következő már életképesebb formában jelenik meg.
-
Varga György
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Már megvettem. Látom
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Valóban még az elején tartok de mégis többet ad itt (TS), mint CQ-ban.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A jó öreg SRAW.
BF2-ben rengeteg járművet leszedtem vele.
Gondolom gyengébb lesz mint egy RPG de erősebb mint a G-84. -
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ja igen, igaz, ezt helyből irányítod.
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Meglátjuk 17:00-kor, de én kételkedek, na meg az sem értem, hogy ha jön egy irányítható rakéta, akkor Liz-nek mi értelme lesz.
-
Astroboy
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mit hallottál, ősszel jön az új rész?
Mostanság nagy a csend, ezt leszámítva: [link] -
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A sok bosszúságot - nálam legalábbis - még mindig a játékosközösség generálja. Leginkább a saját csapattársak.
Eszement (főleg kamikaze) módjára, teljesen fogalmatlanul használva a fegyvereket, eszközöket, járműveket.
Amint látom, hogy full kretén a team, elköszönés, kilépés, újat kezd. -
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Még most se megy vmi nagy gebasz lehet
-
Hedon
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Elég gáz, ha a hozzám hasonló egysejtű végfelhasználóknak visual c-t kell telepítgetni egy játék hibás működésére való megoldásként. Én assemtom, miaz például.
De az nekem sem tetszik, hogy a OneDrive-omba másolgat mindenféle szarságokat. Sokat, sokáig. Mit akar ott. Ménem máshova irkál?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Optimistábbak?!
Mikor egy nyamvadt OSD-t nem tudnak visszaállítani több mint 2 hónapja...
Végülis
#18002Astroboy
Azt élném amúgy, de nem belőlük lett az Embark Studio? Mert ha igen akkor kevés esélyét látom mivel lassan itt van tőlük a The Finals , és a ARC Raiders.
A régi Dice még tett bele melót , pl a V1-et is beindították csak hogy a hangját felvegyék stb stb. Van róla YT videó is.Ezek a mostaniak még a motort sem tudják kezelni.
Halál után a pálya alól nézem mi történik,a lelőtt karakterem karja belóg folyamatosan a pálya alá , a tabella nem egyszer egyben volt a két csapatnak nem külön külön plusz mindenféle jelőlés és UI hibával, blacksreen, map rotation totál xar , 1-2perces várás a lobbíban a meccsekre , és van mikor így is már midgame-be dob be.
Szétszedi nem egyszer a best squad-om úgy hogy enemybe tette a következő pályán a társaim. Party -ra ez nem vonatkozik de akkor is mekkora blama már.
Kb végtelen listát tudnék írni pedig csak 2 hete játszom vele komolyabban mivel úgy gondolom most már legalább játszható így 2 év után. -
Astroboy
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
De volt valami olyasmi is, hogy az új részt a BFV alkotói fogják készíteni, és nem ez a káosz-brigád nem?
No nem mintha azzal minden rendben lett volna, de azért nyomokban Battlefieldet tartalmazott...
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"mert hogy nem a 2042-re ment az idő meg az erőforrás nagyrésze, az tuti"
Lehet valami magyar cég keze van benne?
Amúgy szerintem igenis tudták mit akarnak. Növelni a játékosállományukat úgy, hogy egyéb játékok célközönségét próbálták átcsábítani. A megjelenés óta farigcsálják (pl. map redukálás) úgy, hogy az infantry-t favorizálják.
-
Hedon
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tényleg, rémlik, hogy xbox-on is van e-play. Namost, ha PC-n, EA appból tolom EA play-el a 2042-t, és karira veszek (a gyerekeknek persze
) egy boxot, akkor azon onnan folytatnám, ahol PC-n abbahagytam? De az xbox multihoz kell a game pass is, nem? -
KillBorn
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nálam is 23.9.1-van, úgy láttszik AMD oldalon az az utolsó ami jó.
-
lanw
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
maratonra készültem ma,de így elmarad
Kíváncsi vagyok ,hogy mikor kezdenek valamit ezzel.. -
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
DLSS-t miért? Nekem 4k-ban még vmivel szebb (és gyorsabb) is mint DLSS nélkül. (DLSS Quality)
-
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
BandiHUN
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt tudom, persze, de eddig nem adott teljes xp-t, csak valami kisebb határig, most meg megkaptam az összeset...
De én mondjuk csak fegyókra kiegeket gyűjteni használom, még sok fegyón semmi sincs, arra pont jó.
Még a codnál is bénábbak a vanilla fegyverek, más meg lézerrel lő, nem vicces. Főleghogy kontrollerrel nincs recoil se, a TTK pedig rövidebb, mint a BF V-ben. -
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mondjuk igen, ha AI vezérelt lenne a zombi csorda, akkor attól tartok olyan lenne, mint legutóbb.

-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mondjuk remélem akkor már úgy csinálják, hogy az egyik csapat irányítja a zombikat, másik meg a sima katonákat.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Gondolom kedden lesz videó, aztán hétvégén meg indul is az event.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Amikor 1 pizza a jatek ara, az mindig feldobja a jatekos szamot.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
BF4-et elindítottam (mikor ezt nem sikerült legutóbb), hát az olyan lassú ehhez képest!
-
BandiHUN
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
V-t gondoltam én is, ahogy n~ztem streameket, tetszik, és olcsón van. Csalók is akadnak a streamekben is, de a cod és a 2042 is hemzseg tőlük, szóval...

-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hja, csak nem voltam gepnek, hogy megnezzem. Telefonon meg mindig mast adott ra. De most megtalaltam twitteren.
-
BandiHUN
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Bármi is volt, megjavult, mentem pár kört... nem változtattam semmit

-
CsabaSteel
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm a tippet és akkor valószinűleg törlöm és újra teszem akkor a játékot.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mar 57k
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen és csak úgy hemzsegnek a csalók
Amúgy is ez a új pálya a csalók melegágya
-
3L1T3
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére

fegyver / jármű húzásra a co-op/solo hülyeség?
-
R3laX
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
watador600
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Volt, akinek ez bejött, csak ezért osztottam meg, gondoltam hátha.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sokat számít milyenek a csapattársak.
Régen nagyon szerettem helizni, repcsizni. A BF1 -ben azt szerettem, hogy nem voltak "hőkövetős cuccok". Az V-ben is lehetett érvényesülni, ebben a részben én nem tudok.Tölteném az update-t, de Download error -t ír ki.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Bármilyen Nightbird-öt, két alkalmasabb Lis leszed.
-
Astroboy
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ti a 2042-vel játszotok még?
Lehet megveszem, na nem azért mert hú de tetszik, hanem mert az V-ben lassan már a fél szerver csalókból áll minden este, és ez kezd elviselhetetlen lenni.
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A DICE-t ismerve kábé az űrig tud majd felemelkedni.

-
Lendova
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem pont ilyen esetekre van a piros telefonod? Emeld fel és tácsázd a Dice HQ-t!
-
BandiHUN
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Most is megy, én legalábbis tegnap HC Conquesteztem, több szerveren is, teljesen duplán adta. Jellemzően a custom szeróknál van, hogy moderate xp, a coopnál pedig van egy maximum korlát, de ezeken is megadja a killeket, stb a kiegek húzásához.
-
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ok.
Kb 1 éve beléptem egy ilyen faromolós szeróra és csak a heli ment körbe és haltam.
Ez hogy működött? Hogyan lehetett így farmolni?#17273IntelKiller7
Azt is próbáltam. De mintha a sima multiban jobban adná. Talán a ribbonokat nem duplázta vagy ilyesmi. Nem tudom pontosan megmondani.
Konkértan alul kiírja, h a dupla xp eventből mennyi xp lett és az a kevés. -
fornettisuti
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Aztán majd jön a sírás a random banok miatt.
-
Astroboy
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"Our Game Security & Anti-Cheat team is composed of some of the best security engineers in the world..."
Szakadok.
-
musicproo
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
thx
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
értelek...
érdekes meglátás.... van benne ráció... -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Steamen csak most jatszik 8k jatekos.
-
lofagi
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ugyan kérem
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kár

A reportok jó pár éve ... sem érnek, és a levelek sem. Ezért gondoltam, hogy ha az ország egyik legrégibbl\egnagyobb IT\Gamer oldala a gémerek élére állna akkor arra már felfigyelnének és tennének is valamit. -
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ok
Annyit tudok, ha állítólag "hamarosan" lesz vmi infó és 2024 előtt nem jön, tehát valóban semmit
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
látom...
felmegyek, napközben egy új játékmodba, nézem a fél csapat AI val van tele
és akkor ugye a krosszpléjt ki sem merem kapcsolni, holott...
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Terepjárónál láttam először, hogy ezt csinálja, szerintem azért, hogy ha szemből ki akarják lőni a sofőrt, akkor először a lőszeresládát találják el.
Persze az nem fog fel akármennyi lövedéket de még mindig több esélye van így.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sikerült a leaderboards- ra felkerülnöm. Végre elfogadta az origin nevemet a TRN. Most 2 lehetőség áll fenn. Vagy változtattak ezen, vagy félre szerettél volna vezetni.
Mind1, a lényeg, hogy benne vok a top 10 -ben 
#17081 gyuromoj
Nagyon bosszantó, hogy ilyen stattal sem bannolják.
#17082 neo-geo
Szívesen segítenék, de sosem próbáltam, ki, hogy az említett beállítás mire való. Igyekesztem megszokni a játékmenetet és alkalmazkodni hozzá. Kell egy kis idő és meg fogod szokni, és ha csak nemrég kezdted akkor szerencsés vagy mert nagyon sokat javult a játék mint amilyen a megjelenés napján volt. Sok sikert! -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem, nem az.
Azért nem mert az csak 100%-ig engedi skálázni, vagyis lefelé a teljesítmény érdekében, ezzel meg tudod 150%-ra is pakolni a képminőség érdekében ergo amit te írsz az lefelé skáláz ezzel meg felfelé tudod, továbbá a cfg-ben hiába írod át és hiába teszed írásvédetté, nem lesz tőle nagyobb a felbontásod, próbálgattam már.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Most 1-2 hete pakoltam fel újra a játékot, fura is volt a nagy recoil, beállítottam ezzel és nem rángat a fegyver annyira mint nélküle.
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Na igen, mint tudjuk egész nagy identitás válsága volt a játéknak megjelenés előtt. Az is vicces, hogy fél éve nem sikerült javítani ezt az idegesítő foglalás indikátor hibát, ha a juniorok ennyire nem találják a spagetti kódban a hibát, akkor miért nem vonnak be rövid időre pár tapasztalt kódert, vagy miért nem csinálnak egy forced bugfixet rá.
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mondjuk mindig értetlenkedek, amikor meglátok egy transport helit nagy löveggel, hogy ezt eredetileg nem levették? Akkor már értem.

-
jety91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sikerült megoldani a problémát egy tapasztaltabb supportossal. Elküldött 2 security code-ot amivel be tudtam lépni és meg tudtam változtatni a 2FA-t. Köszi srácok a helpet azért
-
fornettisuti
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
+1 az sms javára
-
jety91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen. gmail.com-os, nem a magyar gmail.hu-s csoda

Fun fact az egészben hogy ha elindítok egy live chat-et instant megkapom arról az emailt
Szóval ez EA oldali issue lesz. Lefogadom elcseszték az account újraaktiválási folyamatot és nem tudom ez miatt visszaaktiváltatni a fiókomat. -
jety91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Annak kellene lennie, legalábbis amit kicsillagozva látok belőle az ugyanaz és karaktszámra egyezik, de a hét elején erre rákérdezek még, köszi
Ezen a linken próbálkoztam - sajnos sikertelenül - többféleképpen új jelszót igényelni és belépni: Account ID-val és email címmel is.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az a kivetel.
Cserebe lassu is mint a szar. Keves a loszer, hatotavja se extra. -
stoon
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
5 m után a lövedég már a földben van

-
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nálam minden járművön a thermal van.
Bemérésnél nyomom el, utána jön a rakéta de az mindenképp becsapódik.
Ilyen korábban nem volt, ma először. -
lofagi
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen, úgy tudom én is,hogy annyira nem volt épp a populáris pályák közé sorolva. Ellenben nem feltétlen fog ugyanúgy kinézni, csak ez alapján készül a koncepció.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"Mondjuk erre volt megoldás az elindítás, szüneteltetés, felülírás-bemásolás, folytatás..."
Régebben én is ezt követtem amikor a d:-re áthelyeztem és win reinstall volt mert gyorsabb volt visszamásolni mint letölteni. De a mostani rendszerrel, 8 perc alatt letöltött 74 gb-ot és ssd ide vagy oda de a hdd még mindig lassú és gyorsabb újra leszedni a gamet ami tuti hiszen a szerverről a legújabb verziót tölti le.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 7
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Játék hibájá lenne, hogy nem a támadás/védekezéssel foglalkoznak az emberek.

Kíváncsi vagyok ,hogy mikor kezdenek valamit ezzel..