Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
-
Enigma1945
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Én pedig pont hogy ezt a nyugis tempót csípem, van időd körülnézni, mit hova hány méter stb.
Én azt vettem észre ha folyamatosan csak futok és nem nézek úgy annyira szét mindig leszednek akár pont az orrom előtt is 🤷Természetesen mindig jól jön amikor van egy pörgősebb játékmenet, pld véded a B zászlót és jön az ellenség tankkal és infantryval hogy beszedje, te pedig elkezdesz védekezni.
Én mindig is úgy voltam vele aki pörgősebb játékmenetet akar az menjen kisebb pályára, vagy tdm-re.
De egyébként teljesen egyet tudok érteni a hozzászólásoddal sajnos ehhez már hozzá kell szoknunk hogy gyors játék menet lesz.

-
CptAdamica
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
LOL, csak 3 év kellett hozzá...!
Mekkora vicces volt, hogy mindent szarrá nerfeltek közben, de a dozer pajzs még mindig állta a sarat a tank lövedékkel szemben is! Amúgy nem értem, hogy miért nem lehetett volna megcsinálni úgy, hogy a pajzsnak is van hp-ja és ha lenullázódik, akkor törik a pajzs, majd egy idő után visszatölt...
-
Lendova
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Below you will find the changes to Armor Piercing Ammo in connection to Dozer’s Ballistic Shield, the damage it shows is a percentage for example with Assault Rifles 10% bullet damage will pass through Dozer’s Ballistic Shield if you are using Armor Piercing Ammo.
Sniper 45% damage per bullet against penetration vs shield
Sniper Anti-Materiel Ammo 80% damage per bullet
Railgun Single Shot 25% damage per bullet
Railgun full auto/burst: 10% damage per bullet
AR 10% damage per bullet
DMR 25% damage per bullet
Revolver 25% damage per bullet
Lehet számolni.pld: Az AK-24-hez 20-as AP tár van, közelrről 20*2.8=56dmg (20 headshot se lenne elég)
LMG-nél már megússza az ember heveder csere nélkül.
M44...6+1 lövésEgy kvázi semmin se változtató "nerf". Aki ezzel elő állt, annak lehet ott van még most is a fehér por az orra alatt.
-
bozont
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Szóval átesnek a ló túloldalára. Én annyira azért nem érzem op-nak, igaz többnyire a nagyobb pályákon szeretek játszani ott talán nehezebb érvényesülni vele. Az oké hogy a tank meg rpg már átlövi, meg az ap ammo is ad némi sebzést pajzson keresztül, de az nem zavar ha a többi lövedék fajtát ugyanúgy megfogja.
-
-
-
-
-
-
CptAdamica
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Előző rapid strike is egy nagy wtf volt, amúgy egész jó lett volna, de tankban a javító cucc nem működött, ahogyan a G betűs rész sem, BMP-ben elvileg volt 2 lövegem, gyakorlatban, ha az egyiket használtam, akkor a másikból is fogyott, kis helinél a kamerába bugolt valami 3D alakzat, AA-ból kilőtt rakéta kilövés után fénysebességre váltott...

-
Pro!Petya
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Ne akard megkapni azt amit ezek 3évig tákolnak

Azt senki sem számolja hogy mikor megjelent a 2042 gyakorlatilag azonnal földbeállt mert félig sem volt kész ehhez társult még a majd 0 kontent , és a maradék űrt meg foltozgatták a régi sorozatokból. Az UI minősége is kritkán aluli volt.
Single player, gyakorló pálya hiányát, már meg sem említem.
Szerintem nem tévedek akkorát ha azt mondom hogy kb az összes erőforrásukra szükség volt ahhoz (jah meg még úgy tudom még bevontak külső studiót is) hogy életben tartsák ezt az epizódot a kötelező fejlesztésekkel. Ergo mostanra eljutottak oda hogy olyan állapotban van a game amivel megjelenéskor kellet volna kijönni.Nos ezek mellett mennyire haladtak a következő résszel , hát mindenki döntse el.

Kb meglehet a trailer , meg vagy 2 map![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk ezek után én már ennyivel is elégedett lennék ha mellette az összes downgrade-t amit műveltek ebben a részben most majd azt visszaállítanák legalább a BFV szintjére. -
lofagi
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Igen, azért remélem,hogy nem azt jelenti majd,hogy mégjobbak lesznek, mint most. xD
Aki esetleg kíváncsi,hogy milyen cuccokat lehet unlockolni majd a BP-ben. Itt egy rövid videó. -
-
-
R3laX
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Rá lehet érezni, próbálgasd
. 2 lövésből is kinyír egy player-t, ha pont megvan a távolság, vagy közelebb áll a fedezék széléhez, vagy bejárathoz. Olyankor adja a legnagyobb sebzést
. Tényleg be lehet vele juttatni a többieket egy agyonvédett helyre. Volt hogy 3-at is kinyírtam 3-4 lövésből
. Renewal-on is frankó az üveges tető védésére, mikor lent foglalsz az épületben. -
lofagi
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Most a héten vele van heti küldetés, ezért is játszik vele mindenki. Amúgy véleményem szerint előtte se volt akkora probléma a karival, csak nem agyatlanul kellett volna használni. Most viszont tényleg durva lett. A sebessége pl iszonyat gyors, ráadásul még messzebbre is tud ütni. Erős lett valóban, de azért várjunk még 1 hetet, akkor már valószínűleg nem lesz ennyi a pályán.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
@rglaaf
üzenetére
Nem lesz, már az. Mióta kb motort váltott a COD, és valamivel szebb lett mint az a 120 éves motor amit elötte foltozgattak, nincs nagyon igény a BF-re.
Főleg mióta pörögnek ezek a gyors, 5 perc alatt vége a körnek, vagy 10 perc után lelőnek és kezdek új meccset játékok.Múltkor pl 55 percet mentünk 1 mapon. Az új emberek nagyrésze 20 perc után megunja.
-
válasz
@rglaaf
üzenetére
Mondjuk azok pont nem, azok leléptek az elején, inkább Apex Legend, Fortnite, Warzone-ból szabadult fiatalabb korosztály.
Persze nyilván vannak, akik maradtak, tegnap bele is szaladtam egy kiváló csapatba, mindenki azt csinálta, amit kell, jó élmény volt...persze 100 partiból, 1 ilyen. -
lofagi
addikt
-
CptAdamica
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Na igen, vagy például A10 támogatást kérni, vagy áthúz a pálya felett egy jet és egy nagyobb rakétát küld egy megjelölt célra, annyi lehetőség van, amivel jobb hangulatot lehetne csinálni. Mondjuk az is jó lenne, ha az 5. évadban végre egy bombázó jet jönne új járműként.
-
CptAdamica
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Nekem se volt nagy bajom eddig az alap pályával, ez most nem tudom, több a fedezék, de szerintem ronda lett, vagy csak a potato grafika bug miatt van. Úgy érzem itt az ideje hanyagolni a játékot, annyi idegesítő alap bug van, amire a DICE szarik nagy ívben, közben annyi dolga lenne, hogy elindítja a retek játékát és ott a hiba, fejlesztési szempontból ez a legjobb eset, fixen reprodukálható hibák és hónapok óta nincsenek javítva. Remélem S5 után lelövik ezt a szenvedés.
-
lofagi
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
999
Tessék ezzel a sráccal már biztos találkoztál is, általában nagyheliben van a haverjaival.
Itt az első 10 az kb mind majdnem ott van a végén. -
-
Fitzgerald
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Annyi biztos nem kell azért. Annak idején Dreamcasten elég jó voltam Quake 3-ban kontrollerrel, ennek az időnek a tizedét sem tettem bele...
Akkoriban még aim assist sem volt. Más kérdés, hogy fps-t azóta sem játszottam kontrollerrel (néha próbálkoztam mondjuk), és ma ugyanolyan béna lennék vele, mint bármelyik kezdő.#15548 CptAdamica
Elvileg létezik, csak nem platform szintű megoldás, hanem játéka válogatja nem?
Ha az Android alapú okoseszközöket nem számolom (tablet, telefon), akkor az utolsó konzolom a Gameboy Advance volt 20+ éve, kb. lövésem sincs a mai konzolokról...
Utolsó 3 konzolgenerációból csak kontrollereket vettem, és kizárólag pécés használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- OTP Bank topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPad topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy PC master race

FollowTheORI