Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Nem kell 4 külön kaszt.
Mi 4 supporttal csináltuk meg. Mindenkin ott volt a skin.
Ami fontos hogy mindenkinek más Phantom Tag kell hogy legyen.
Phantom Prospect
Phantom Trainee
Phantom Initiate
Phantom Operative
minden playercardnak másnak kell lennieTLDR: Mindenkin skin, mindenkin más Phantom Tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sz. Géza
üzenetére
A heti feladatok adnak többet, és ha van legalább hat, mehetsz a 10 pontos heti főküldire, amit csak azon a héten csinálhatsz meg, a maradékot meg utána is bármikor. xp-re csak 10k xp/1 pöttyöt ad, nekem van 200 órám benne, de ígyse megy 30k xp-nél sokkal több, azért 20 perces körökre 3 pötty elég karcsú. Sajna így van kitalálva, hogy annyit játssz, ami a hetikhez kell, a plusz gém nem nagyon hoz semmit, csak dupla xp hétvégén. Viszont annyiból jó, hogy aki mondjuk 1 hónap múlva kezdi/dupla xp-vel nyomja(az elején kaptunk valamennyi időt, az is megdobta a kezdést), az csak a heti egy 10 pöttyös/1 szintes küldiket bukja, kivétel az aktuális, de viszont a többit mind számolja, így ha kell 10 kill pl. assault riflével, de van feladat, hogy medic legyen a kari, és úgy 10 kill, mindkettőt számolja egyszerre. Volt pass, amit az utolsó 3 napban kezdtem, és mégis meglett 73 szint emiatt, uccsó' duplás hétvégén,és pár óra gémmel.
Viszont előremenni csak az tud, aki sokat és jól játszik ezeken kívül...
Esetleg figyelni kell azt is, hogy van-e valami exkluzív mód, ami több xp-t ad, avagy hogy írja-e, hogy moderate(korlátos) xp szerver browsernél.De ott a Delta Force, szerintem az közelebb áll a régimódi BF élményhez, az is jó gyakorolni a BF6-ig. Ráadásul free. A battle royal része is PVPE, el lehet lenni ott is csak csatangolva+botokat lövöldözve+lootolva, az is egy sikerélmény lehet. Sajna én is pihiztetem a 2042-t,mert nem pálya 2-3 szintért 3 órát játszani. A DF-ben van passom is úgyis. Sajna az új pálya csak egy agyatlan hentelés az első 2 pont után, igaz fejlesztésre jó, de nagy assault babérra nem török, a support badge-ek meg kész.
-
fornettisuti
veterán
-
Hedon
tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
A VGA szoftvereiben, nálam az nvidia vezérlőpultban, vagy az nvidia alkalmazásban. A monitor frekvenciája alá kell lőni mondjuk kb 3 értékkel.
Két linket ajánlok a témában:
G-SYNC 101: Optimális G-SYNC beállítások & Következtetés | Blur Busters
G-SYNC 101: Zárás GYIK | Blur Busters -
CptAdamica
veterán
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Egyszer nyomtam egyik ellen, mind a ketten kisheliztünk, mire felpörgött a minigun a helimen már halott voltam, de csak én, a helim magára hagyva zuhant le, aztán párszor még kiszedett ilyen legendás módon, egyszer háttal voltam neki, akkor is csak engem szedett ki, a heli maradt.
Mondjuk, ha nem is csalnak, akkor még mindig igaz, hogy gyakran az ellenfélnél is van -AC- tag, vagy haver, akivel összejátszanak és nem támadják egymást.
-
stoon
addikt
válasz
Sz. Géza
üzenetére
na nekifutok utoljára hátha?! a pilota választahat 2 fegyver közül is menet közben míg a gunner csak megymagköpködője van ergó hasztalan, már tettem be képet , HOGY a bf 3 ban a gunner tv raksi gépágyú és gyortöltés (ezeket lehetett variálni ) a pilóta fler bemérős raksi és stel (ezt is lehetett variálni) , DE CSAK EGY FEGYVER VOLT A KEZÉBEN ,gondolom mint élőben ,ha valaki már látott élőben atackhelit. itt én ezt le is zárom mert ha ezt sem érted hiába írnék bármit , te csak nem akarod érteni és a magad igazát hajszolni (amit mellesleg én le is ...ok) pont! peace, de inkább ne válaszolj!pls

-
stoon
addikt
válasz
Sz. Géza
üzenetére
látom nem akarod megérteni pedig ajnározod a bc2 es 1 tvs heliket akkor mit nem értesz ? nem azt írtam hogy legyen egy automata pilóta, hogy a gunner kedvére élvezkedjen, de ebben a játékban a gunner ki van herélve....ha egyetértesz ha nem. ez tény
Enigma1945: kb fél évig nem ment mind1 mennyire volt bármi IS friss...
-
stoon
addikt
válasz
Sz. Géza
üzenetére
láttál már igaziból bf-et? hülye kérdésre hülye válasz. ez játék bármilyen nehéz elhinni, gondolom játszottál bf3-4 , akkor nem kell játszani a ....-t
@rglaaf: nem a pilóta (+bemérős raksik föl/levegő, és talán tow ), a gúnár meg tv+gépágyú
talán a legjobb felállás volt ,Winnie-vel daráltatok mint a csuda, jó volt úgy tankozni hogy nem hagytátok a heliknek ,hogy maceráljanak minket
régi szép idők....#19380
FollowTheORI: a kishelibe is beletenném, mert már senki nem szoflamozik , csak elvétve... -
AsakuraDave
őstag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ezt ugatom, hogy 0 a csapatjáték és erre nagyon ingame megoldás nincs is amivel lehetne ösztönözni a társaidat, úgy tolják mintha egy COD lenne, bár én is szeretek rusholni de azért tudom hogy mikor kell védekezni vagy átváltani inkább engineere mert sok az ellenséges jármű/tank... de nem Ő inkább sniperrel akarja kiszedni a tankot

-
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Köszi azóta is csak ezzel tolom ha van kedvem játszani kicsit.
Jó jó de lehetne jobb.
Visszint a pályák azok elég jók, van sok sok út akkár hátba kerüléshez. És a járművek ellen van sok fedezék, de a járművek se súlytalanok értve ez alat hogy ha a tank ágyujával oda lősz a akkor a gyalogos meghal, de a gyalogos is tudja aprítani és visszavonulásra kényszeríteni. -
CptAdamica
veterán
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Lehet vele játszani néha pár kört amúgy, gunplay és a fegyverek testreszabhatósága elég jó, jármű kezelés elég béna, azért látszik, hogy megszalad kicsit a copy/paste, meg hát durva, hogy az összetoldozgatott frostbite, amire a BF2042 épült még mindig sokkal szebb, mint az agyon ajnározott UE5.
Viszont a mostani build valamiért elég fos, agyon stuttereli magát a game, az alfában minden jó volt.
-
stoon
addikt
válasz
Sz. Géza
üzenetére
nagy kedvencem ha kiszállsz hegeszteni , beül és elvisz meghalni....
nincs jó pilóta, ha egyedül helizem beül és bevisz szintén a halálba .... és sorolhatnám. még a mikibe is hiába üvöltök a brokinak annál inkább elb@ssza a napom...és ez megy nap mint nap.... kár hogy a f@szkalapácsokat nem lehet katapultáni a járműből,
vagy lezárni a járművet
....amúgy örülök, hogy neked jó köreid vannak ,nekem csak percek ,és pillanatok ,amik hamar tovaszállnak infrantiban jobban lehetne érvényesülni , de oda minimum egy "rendes" squad kell , és ez a játék azt már megölte rég.....
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Akkor max a supportnak kellene írni. Előfizetés nem kéne bele szóljon. Vagy próbáljátok ki, hogy ugyanazt a szervert látjátok e és oda menni próba képpen.
De lehet az xbox acc lesz inkább a probléma. Kérdés az miként lenne összevonva az ea-val. Mert ha külön nincs olyan akkor lehet az a gond. -
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Magányos rambozás a nagyobb nézettség érdekében a csapatot meg le sem ....
Az, hogy neked ez tetszik semmi gond, de ne fényezzed ezt a játéktechnikát, ne ez legyen a követendő példa. Bf vietnam\BF2 korában még a leglámábbak is próbálkoztak érvényesülni a csapat érdekében. Igen én is.De idővel mindig képes voltam fejlődni.

-
Dtomka
veterán
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Jól jön a rejtőzködés még akkor is ha nem csipa az ember. (Összes BF-ben azzal a kaszttal voltam a legkevesebbet)
Egy ideje csak a Redacted mapon játszom conquest-breakthrough módot. (Egyik legjobb assault map!) Olyan szerveren ahol vannak AI-k ott semmit sem ér sajna a rejtőzködés (terephez való skin) mert simán leszednek a bokorban is miközben a playerek többége észre sem vesz.
BFV ben nagyon bejött a ízzó ruha, itt sem rossz. De a kedvencem a western kalapos skin. Sajna nincs meg, de az szerintem menő és laza

#18887Sz. Géza
Én is néztem videókat - majd próbáltuk bátyámmal de feladtuk. -
gabor7th
addikt
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Akkor te helyesen játszól. Mert pont arra valónak kéne lennie. Én viszont sokszor nem úgy játszok, hogy portálon előre választok pályát, hanem véletlenszerűen kapok valamit, nem tudom mit, így azt se tudom mit kéne viselni és amúgy se fárasztom ezzel magam.
A negyedik részben volt olyan álcaruha, hogy a termal vision-el nehezebben szúrtad ki az illetőt, mert rejtette a hőkibocsátást. Most a Bf2042-höz is hozzáadták a termal vision cuccokat, de nincs olyan skin ami a termal vision ellen van. Kár.
Viszont van jet ami még a szemed elöl is eltűnik, plusz van DFMR jammerje, úgyhogy kb. lehetetlen bemérni plusz, lelőni. Jó szórakozás volt most mégis ezt tenni és megsemmisíteni a játék leghightechebb fegyverét.
-
Lendova
őstag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Annyi pöttyöt kapsz ténylegesen, amennyi az xp szerint jár. Csak példának írom:
1. kör -> 3 pötty, 3-at is mutat
2. kör -> 5 pötty, de 8-at mutat
3. kör -> 4 pötty, de 12-őt mutat
4. kör -> 6 pötty, de 18-at mutat
5. kör -> 4 pötty, de 22-őt mutat
De valójában nem 22 pöttyöt haladtál az utolsó körben, hanem csak 4-et, de 22-őt ír. -
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ezt a részét nem rontották el:
-We’ve continued our work with the Gadgets Team to lower the amount of C5 from 3 to 2 on Assault and Recon Classes, while Engineers will have access to 3 C5. Anti-tank mines will now take 2 seconds to activate upon being placed, so they can no longer be used in the same fashion as C5.
Forrás
-------- - - ---------
(bár a random periféria eszköz elvesztését még mindig nem tudták megoldani, ha ismerőseim nem akarnák ezt a játékot erőltetni, már rég hagytam volna a picsbe.) -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ezt fix a BF V-ből vették át.

According to Gagadget, #Battlefield2042 Update 7.2 is scheduled for May.
Stadium
DFR Strife
XFAD-4 Draugr -
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Nálam non-stop megvan, de csak akkor, ha kilépek a játékból, játék közben szerencsére nem.
Cserébe kilépéskor úgy lefagy a Windows, hogy csak a főkapcsolóval tudom újraindítani, és ilyenkor se azonnal a Windows indul el, hanem bedob a BIOS-ba, és ott egy aktuális mentést nyomva indul újra. -
Hedon
tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Valóban megszűnt egy időre, és tényleg ígérték, hogy foglalkoznak majd vele, de az is lehet, hogy egy windows frissítéssel tűnt el. Én nem láttam, hogy jelentették volna a javítás elvégzését.
(Mondjuk nálam csak átalakult a blackscreen. Nem a meccsek végén, hanem közben jött, a hang nem ment el, és a kép visszajött.) -
Hedon
tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Köszi Sir, én még életemben most próbáltam ki először effélét, és eszembe sem jutott volna. Vlaamikor a BF3-ban az MP-412 kapcsán rémlik valami co-op-os paszió, de ahhoz tán kellett egy vadidegen, akinek épp ugyanez jutott eszébe, és akkor mit tudom én mit műveltünk, de hamar megvolt.
Tök jó, hogy még pályát is lehet választani.

Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bitcoin topic
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Esetleg figyelni kell azt is, hogy van-e valami exkluzív mód, ami több xp-t ad, avagy hogy írja-e, hogy moderate(korlátos) xp szerver browsernél.

FollowTheORI