Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Angelt spec karaktert használtam sokáig majd Support (Medik) A kedvencem Falk. Régebben még senzorja is volt de elvették tőle. Ettől függetlenül még mindig nagyon hasznos a csapat számára.
A csipát utálom ritkán ha nagyon szükséges feladat teljesítés céljából szoktam arra váltani mint most kénytelen vagyok Blascoval lenni.
TDM-et nyomtam sokat egy időben de most egy ideje a close quarter mapokon játszom. A csapatmunka itt is fontos mint az összes részben. Mert attól, hogy én vagyok a scoreboard tetején és a csapatunk veszít engem nem tesz boldoggá.
#19338 Curtain
Azzal sincs semmi probléma. Én is sokáig Sfar\PP29 -et használtam a K/D növelés miatt. Kerestem azt a fegyvert mellyel tudok érvényesülni.
Azért majd játssz más módokat, hisz rengeteg lehetőség van a játékban mint ahogy a kolléga írta. -
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Azért jó lenne ha a érezné a rendszer hogy egyedül marad az ember
Harmadik részen egyedül maradtam meghaltak és kiléptek a társak, ott lévő két pontot nagy nehezen elfoglaltam
De játék nem érzékelte hogy egyedül maradtam és utána következő részen is annyi zombi jött mintha 4játékos lenne rájuk
És az szűkösebb rész és nem tudtam megbirkózni velük -
Hedon
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Jól hangzik

Megosztanád a konfigod, a game-on/off vga driver beállításaid, és hogy hogyan nyúztad meg a professzorod? Az enyimet már nem támogatja az intel (ők is utálják a 7700K-t), az aktuális XTU már nem akar hozzányúlni, a régebbi meg már nem elérhető. Az UEFI rémisztőnek hangzik, attól fázok.
Ezen kívül szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra
Nekem is talál meccset hamar, bár nem értem, miért üres a játékmódok fele, pl breaktrough, ménincs rush, és miért tűnnek el játékmódok egyszercsak. Kicsit kusza. -
Sz. Géza
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
"sok a friss hús"
Talán ennek is van árnyoldala.
Lehet erre a játékra mondani sok rosszat. Engem mégis sokkal jobban idegesít a rengeteg balfasz csapattárs. Főleg járműves harc közben. Mert az, hogy a legszarabbul felszerelt (se repair, se protection, alap fegyverpodok) vasakkal indulnak el, még hagyján. De nem képesek normálisan használni sem azokat.
Megy előre mint a kamikaze, amíg szét nem lőnek minket.
Vagy vezet (pláne levegőben) és ha odaér valahová, kiugrik, a gép becsapódik, felrobban.
Ha javítok, átül "bal egybe" és elviszi a gépet.
Kiugrok, leteszem Irish Shootdown Sentinel-jét, erre rámegy és összetöri.
Stb. -
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Na meg is vettem a V-t, kicsit(nagyon) fura, de beletoltam előtte 2 órát xbox pass-al, és tetszik az is, nyomtam némi 2042-t is, persze, hát varázsa van mindkettőnek. De nagyobb élmény, mint az a hülye MW3 beta, csalók ide vagy oda(bár ma semmi gyanús nem volt), ráadásul 9 júró volt a definitive edition bf v, mert járt az ea passra is kedvezmény...

Hát inkább, mint a 30 ezres cod. És nagyon szép a bf v is, kezdésnek high-re tettem mindent, remekül futott winchesterről is, nem volt épp ssd helyem, de nem is kell.

Viszont 5 kör 2042-ből 4 black screenes lett, ezzel viszont kezdhetnének valamit

-
-
-
lofagi
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
A hiba valószínűleg nem nálad van. A feladatot is jól értelmezed. A hibát még máshol nem láttam, de elképzelhető, hogy ezt a héten bebuktad. Vagy ha szerencséd lesz, akkor megjavul még mielőtt a kövi hét jön. Aztán jövő héten lehet, hogy azzal,hogy új hét kezdődik megjavul és majd tudod csinálni, csak ugye a bonust bukod majd be.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Csináltam neked egy képet hogy mit ír ki (GPU ventilátor sebesség azért nincs adat mert 60fok fölött kapcsol be addig passzív)

Csak az a gond vele hogy kép mentésnél ezt nem menti rá a képre, hogy meglegyen a PrtScn gombbal csináltam képernyő mentéstGép monitorozásra én ajánlom az Aida64 programot, olyan naplózás funkciója van
Nálam csak ezek vannak beállítva hogy mentse
Nekem vagy 10-13évre visszamenőleg megvan minden gépem ilyen naplózása
Most hogy elindítottam a játékot kép készítés miatt így pörgött(zöld Firefox azért van mert tálcára tettem a játékot és megnyitottam a Firefox-ot)
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Cyborg 14 A13VF 14" FHD+ IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FollowTheORI