Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hajrá. -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A Dél-Korea mapon, nemtom mi a neve.
Skyscraper-elevator-jump-flying-done!Edit: vagy van az ronda sárga map, ott is van lift valamelyik felhőkarcolóban.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szép munka, grat.
Nekem még van 3 szint. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem nincs idegem ehhez.
C4 meg hasonló faszságok, életembe nem volt a kezembe, egy részben sem.
Meg ballistic shield... azt sem tudom melyik az a tag.
De már így is lvl 50-nél vagyok, igaz ráment a maradék BF coin is. -
válasz
Enigma1945
üzenetére
A 2042 nevű szörnyűség után egy BFV szint is megváltás lenne nekem....bár azzal játszottam a legkevesebbet.
A BF1-be viszont erősen 4 számjegyű órát toltam. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igéretes....de a 2042 is az volt...

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Beszarás....letöltöm.

-
válasz
Lendova
üzenetére
Persze, de én nem foglalkozok vele...mondjuk nem a BF2042 miatt cserélgetem a hardvert.

Amúgy nekem nincs bajom ezzel a 120-150 fps-el, nem érzem, hogy az miatt hátrány érne.
A The Finals-be többet számít, ott a dlss-t már balanced-re kellett raknom, hogy ne nagyon menjen 180 alá, de az pörgősebb cucc azért. -
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy hány gépen fut el ez a játék 200fps-el.
Nálam 120-150 közöttmegyment 7800x3d/RTX 4080 kombóval.
Persze lejjebb lehetne venni max-ról pár dolgot, de akkor minek játszik az ember... szar is és még szarul is nézzen ki....?
Más: az a mód (elfelejtettem a nevét), amikor BC2 pályák vannak, az megy még?
Úgy értem tolják azt, vannak szerverek?
Ahhoz volna kedvem. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Pofám leszakad, zseniális!
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
"... de ott például van olyan is, hogy szafarira visznek a csalók lootolni..."
Neeee, ilyen van??
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem fingom nincs kik ezek, de elhiszem neked, hogy nem csalnak.
De én nem konkrétan erről a játékról beszéltem, illetve az érdekel, hogy mindenhol vannak, itt nincsenek, mi ennek az oka?
De igazad van, lényegtelen, pláne nekem....
-
válasz
Lendova
üzenetére
Én magam nem játszok a játékkal, de azért megkérdezem, hogy milyen tényekről beszélsz?
Minden online játékban hemzsegnek a csalók, valamelyik cég tesz valamit ellene (leginkább eredménytelenül), valamelyik meg leszarja (EA).
Ez a játék úgy indult, hogy a beta-t elözönlötték a csalók, minden ezzel volt tele.
A te elméleted szerint, ezek elfogytak/megunták/meghaltak, etc...
De nem csak ez a játék nyilván, minden játék tele van csalókkal, gondolom egy cseppet sem zavar, hogy ingyenes és pár eurós csalásokkal van tele a net, óriási probléma ez amúgy.
De te jöttél az ultimate ténnyel, miszerint te meg a haverjaid 1 hónapban 1 csalót láttok.
Ezen felnyerítettem annak idején.
Más tény is van vagy csak ez?
A millió videó a neten is fake gondolom.
Szóval vagy te is csalsz (semmi gond nincs ezzel, mindenki úgy játszik, ahogy tud
) vagy nemrég költöztél erre a bolygóra.
Szerinted a BF2042 az online játékok szent grálja, ami annyira jó, hogy még csalók sincsenek, mindenhol máshol vannak, itt nincsenek....
Szóval várom a tényeket, hogy mi az oka, hogy az 1 eurós játékban (nem tudom mennyi most) miért nincsenek csalók. -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lehetséges ez is.
Shader building esetleg?
Bár fél óra alatt csak végezne vele.
BFV-öt toltam az imént, az megy szépen....igaz, megöli a cpu-t.
-
válasz
Lendova
üzenetére
Pedig a BFV nálam jobban eszi a CPU-t, használat, fogyasztás, hőmérséklet szempontjából is.
Hála isten minden rendben az új gépemmel, BF2042-t nem szereti, van ilyen.
F_Zolee: nem 4K-n játszok, 3440x1440-ben, inkább odaadnám az egyik herémet, de 16:9-es monitoron ne kelljen már játszanom.

Kb. 8-9 éve vettem az első ultrawide monitorom, nem szeretnék mást soha többet. -
válasz
F_Zolee
üzenetére
Ebben a játékban nincs Frame Generation.

Hardveres gyorsítás természetesen ON a Windows-ban, mert egyéb játékokban használom.
Az érdekesség kedvéért megjegyezném, hogy az NV-nak van ez a béna játékoptimalizálója, nem használom amúgy, kézzel állítom be ingame a dolgokat....nos a híres BF2042 az egyetlen játék (az amúgy tekintélyes gyűjteményemben) amelynél ez a funkció sem érhető el, benne van a listában, de "nem sikerül betölteni, próbálja meg később."
Hagyjuk....
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Igen, nekem is működött még a régi konfiggal.
Én a Rivatunerbe manuálisan is hozzáadtam a BF2042-t, de akkor sem lett jó.
Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyire fut jól az új géppel.
De helyette letöltöttem a BF5-öt, na az megöli a cpu-t, 65 fokig is felment a hőfok, míg mondjuk egy CP 2077 alatt elvan 53-54 fokon. -
válasz
Enigma1945
üzenetére
Persze, mindig frissítem.
Volt egy idő, amikor nekem is ment, de konfigot cseréltem, új oprendszer, kipróbáltam, nem ment.
BF1-et akartam indítani, az is frissített a retek EA féle kamu anticheat-re, most már abban sem működik.
A BF4-be megy, azzal tolom.Stoon: így van, nincs már a gépen.
Silent Hill 2-t megvettem tegnap, abba működik a Riva .
Az Nvidianak is van monitorozója, de fapados nagyon, nem használom. -
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Az EA féle, úgynevezett anticheat, csak arra jó, hogy blokkolja a Rivatuner OSD-jét.

-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én tudom, csak a régi részekkel tolom.

-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Én 90 eurért vettem, de így utólag még a 4 eurót is sajnálnám érte.

Curtain azt viszont jól mondja, hogy sokat csiszoltak a játékon a megjelenés óta, de nyilván sz@rból nem lehet várat építeni
Ha akkor láttad volna a játékot, az első 1 évben....
De azt is megértem, aki tolja még mindig, haverokkal elszórakoznak, mert nincs más...régi részekbe meg nem akarnak visszamenni. -
válasz
Dtomka
üzenetére
Keress fel egy pszichiátert, az életbe nem beszéltem AsakuraDave-el.

A játék szar, ez tény, nem én mondom, hanem 100 emberből 90.
Elég megnézni az értékeléseket, Steamen a minden idők 10 legrosszabb játéka előkelő társaságába is bekerült.
Nincs olyan user review oldal, ahol 2 pontnál jobban állna, és nem az 5-ből, hanem 10-ből.
El kellene gondolkodni, hogy akkor ki ül fordítva a lovon.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem próbáltam azt...én elengedtem, amíg a régi részek mennek, addig elvagyok azokkal.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Én már elfogadtam ezt régen, kiválóan szórakozok a régi részekkel.
-
válasz
Lendova
üzenetére
Nagyrészt kiskölykök játsszák, amivel semmi gond nincs, nekik is készült, gondolom ezt nem kell magyarázni.
Persze jól hangzik, hogy a szőröstökű BF2-3 veteránok tolják, de azok felé sem szagolnak.

Nem én írtam, de azért aki valaha is játszott ezzel a ....annak azért világos, hogy ez így van.
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Valamit olvastam én is, bővebbet tudsz mondani?
BC2 Vietnam örök kedvenc. -
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ja, a 3 jobb, meg az 1 is, de most ráfüggtem megint a 4-re.
Azt mondod, hogy a 4 rosszabb, mint ez a.....?
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én nem tudtam megszeretni sosem, egyszerűen egy idegesítő szemét....én a 4-el tolom, szerintem többen játszanak vele, mint ezzel, nem veletlenül.
-
válasz
Lendova
üzenetére
Hát, a többi játék valóban jól fut.

Ez kb.120 fps-el, akkora akadásokkal, hogy megáll a kép 1 másodpercre.
Monitorozás nincs ugye, fogalmam nincs mi történik és miért....de nem lényeges, uninstall volt (20x kb, mióta kijött).
MW2-3 is egy hulladék, de az legalább megy 200 fps-el.
Köszi, azért.
Szerintem ez a játék annyit nem érdemel, hogy az ember 1 mp.-et idegeskedjen miatta. -
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Drága, így is...

Összeraktam egy új gépet, Intelt lecseréltem egy 7800x3d-re, W870 lap, etc...
Kipróbáltam pár játékot, CP, CoD, LoU, Starfield, etc...szépen megy....ez a fos....hagyjuk inkább.
Ja, Rivatuner megint nincs, hiába adom hozzá a szoftverben.
Én akkor se vennék EA játékot ezután, ha fizetnének érte.
Az origint is csak azért nem törlöm, mert ott a pompás BF 1/3/4.... -
Még ennél is nagyobb hulladék lesz, tudom nehéz elképzelni ezt...

Én tegnap visszaraktam a BF1-et....hát....nyilván a nosztalgia azt mondatja velem, hogy a Bad Company/BF3-4 volt a legjobb....de...szerintem ha a nosztalgiafaktort kivonjuk, akkor a BF1 a széria legjobb darabja, elképesztő hangulat, működik minden, mindegy, nem ragozom... -
Felraktam én is, pár hónap kihagyás után, mert érdekelt az új map.
Kettőt sikerült játszani, szerintem nagyon jó a pálya, nem tudok rá rosszat mondani.
Persze mindkét alkalommal volt csaló...mármint a retardált fajtából, nem az óvatos, sunyi patkány, hanem az igazi balfasz, pörgött a kill counter rendesen.
Persze, AB/Rivatuner azóta sincs, de legalább nincs csaló...mindegy, én megpróbáltam, uninstall megint...
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Mondjuk csúcs konfiggal sem az...

-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Első komment.

Mondjuk én nem néztem, felőlem csalhat is, nem az egyedüli féreg lenne a játékban.
-
válasz
guftabi96
üzenetére
Leginkább a megszokás, minden játék alatt fut a monitorozás.
Néhány hete lecseréltem a 3070Ti-t egy 4080-ra, szívesen nézném játék közben, hogy mennyit javult a teljesítmény, hőfokok, hasonlók...
Tudom, hogy van alternatíva, de elvből nem kapcsolok be mást, eddig ment, most a placebo anticheat miatt nem.
Úgyhogy semmi extra, annyi hogy elmennek a bdskrv anyjukba ezek a szánalmas balfaszok.
Szóval, ha mindenképp definiálni akarod, akkor én a személyes sértettséget javaslom, mint skatulyát.
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én kíváncsi vagyok a pályákra, ha müködni fog a rivatuner/AB, akkor szerintem játszani is fogok rajtuk.

-
válasz
astrojoe12
üzenetére
Rivatuner osd működik már ebben a fosban?
Szívesen játszanék egyet vele, de addig nem, amíg egy ilyen alap dolgot nem tudnak megcsinálni ezek a balfaszok. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nézz pár yt videót, legal aimbot gyakorlatilag.
-
Ezt tudja mindenki, de nem erről van szó.
A kamu szar anti cheat miatt, ami mellett 2x annyi csaló van, mint eddig, nem működik egy szinte mindenki által használt monitorozó/overclock/undervolt, etc program, ami eddig működött!
Örülök, hogy ez senkinél nem bassza ki a biztosítékot, inkább keresünk más megoldást!....ezek után mi az a dolog, amit nem tudnak majd eladni az embereknek? -
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nincs, nem működik már, blokkolja az "anticheat".
Persze minden második körben van néhány 144:2, 98:0 és hasonló stat.
De legalább a látszat megvan, hogy működik az anticheat, annyira hatékony, hogy a AB/RT osd-t is megfogja!
Ezeknél szánalmasabb bandát még nem láttam. -
válasz
Johny26
üzenetére
Ne vedd meg, hulladék....csak hogy legyen egy ellenvélemény is.

Kb. annyi köze van a BF4-hez, mint....nem tudom, semmi.
Inkább egy kínai ftp játékra hasonlít, 16 éves célközönségnek, ez látszik is a játékmeneten és a csapattársak passzivításán...én is az EA play kipróbálást javaslom. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én csak azt, BF1 kezdete óta, engem is a rush-ra emlékeztet, azért kedvelem.
-
Játssz operation-t, sokkal kevesebb a hülye.
Egyrész fele balfasz nem bóklászik a map különböző részein, másik dolog, hogy sokkal jobban rákényszeríti a játékost a csapatmunkára.
Conquest már 3 BF rész óta egy szar, túl sok a hülye és a magányos partizán.
BF4 volt az utolsó, ahol a conquest élvezetes volt....persze a rush mindig a legjobb.
Én mostanában játszok vele és konkrétan élvezem.
Persze tele van idegesítő szarságokkal, de el lehet lenni vele.Kérdés:
lesz még új season vagy ez az utolsó?
Csak, hogy elkölthetem-e a játékpénzemet fenszi skinekre.
-
Csak kipróbáltam, kíváncsi voltam, hogy mit hoznak össze, de nem hibáztatom őket, ebben van a pénz.
Amúgy abbahagytam már, nem nekem való, de érdekes megoldások vannak benne, csak a körítés alkalmazkodik a mai trendekhez...pontosan úgy mint a BF2042, csak a Battlefieldnek nem áll jól, meg balfasz módjára is csinálják.Nem vagyok ellentmondásos, ez nem akar többnek látszani, mint ami valójában.
Az Apex sem...
Nézz rá bármelyik korábbi részre és tedd mellé ezt a....
Nem is muszáj a BF3-at, mondjuk a zseniális BF1-et.
Vagy van, aki ezt fejlődésnek fogja fel?
Mert ez nem az, ez hullagyalazás.
Én nem hibáztatom a Dice-t, soha nem tettem igazán.
Egyértelmű, hogy kiadói nyomásra lett a hosszú, dicsőséges múlttal büszkélkedő szériából egy olyan félresikerült mutáns szánalom, ami kevés volt eddig a történelemben.
Valami idióta EA-s faszszopó kitalálta, hogy majd felpörgetik a szériát, bevonzzák az Apex és egyéb BR címek játékosbázisát.
De a játék régi, 10-20 éves rajongóit ez sokként érte, érthető okokból nem tudtak mit kezdeni a helyzettel.
Azok a fiatalabb játékosok, akik véletlen kipróbálták, azok meg röhögtek egyet, hogy lol, mi ez a cringe szar, és mentek vissza a népszerű, fenszi játékaikhoz.
Ezért megérte szembe köpniük magukat.De a helyzet ennél is szarabb, a CoD szintén ezt az utat tapossa, igazából sokkal durvábban rámentek erre a vonalra, ott minden battle pass reward és ingame stuff úgy néz ki, mintha 16 éveseknek csinálták volna....ami így is van, de a régi keményvonalas CoD rajongóknak ez nem feltétlenül nyerte el a tetszését.
És akkor elérkeztünk oda, hogy jó, de akkor milyen AAA online shooterrel játszon az egyszeri BF2/CoD2-n nevelkedett illető?
Megmondom: amit épp talál....aztán vagy leragad nála vagy keres tovább.
Én keresek, de egyre inkább elengedem az online vonalat, egyforma hulladék mindegyik.
Nagyon rossz látni, ami a játékiparban történik, én már a 10 évvel ezelőtti állapotokat is visszasírom. -
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem fognak, nincs rá igény, nézd meg a Battlefieldből is mi lett, egy szánalmas, divatot hajszoló, tiniknek készült szörnyszülött.
De itt is 90% alien betű nickname, másik fele kínai, volt, hogy egyedül voltam, az összes többi kínai volt, ezzel meg nem lehet mit csinálni, uninstall.
Europe region be volt állítva, de így sem bírtam elolvasni a neveket, csak házikó, kerítés, ilyesmik....
-
Huge OFF:
ha valakinek hiányzik a rombolhatóság, akkor próbálja ki a régi BF-es srácok új játékát, open beta van Steamen 2 napja, nagyon szórakoztató játék, bár a BF játékmenethez nem sok köze van.
The Finals névre hallgat.
Van ray tracing, elképesztően jó a grafika és nagyon jól fut, értsd 120+ fps 3440x1440-ben a legmagasabb beállításokon. -
-
válasz
Lendova
üzenetére
Mert a kezdetektől használom, gondolom nem vagyok egyedül vele.
Testre van szabva, nem takarja ki a fél képernyőt, 5-6 adat van csak onscreen.
Nem mellesleg nincs játék a piacon, ahol nem működne, szép is lenne, milliók használják.
Ezek még csak nem is kommunikálják, ja nincs, ennyi.
Tróger, szánalmas, fos banda.
De van akinek ez nem probléma, elintézi egy vállrándítással, amúgy a játék van olyan jó ahhoz, hogy feledtesse az ilyen teljesen egyedülálló hibákat...ja nem. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Rivaruner/Afterburner van?
Komolyan egy vicc, hogy ilyeneken átlendülnek az emberek, aztán játszanak tovább a szarjukkal.
Remélem a következő rész még ennél is nagyobb fekália lesz. -
válasz
@rglaaf
üzenetére
Mondjuk azok pont nem, azok leléptek az elején, inkább Apex Legend, Fortnite, Warzone-ból szabadult fiatalabb korosztály.
Persze nyilván vannak, akik maradtak, tegnap bele is szaladtam egy kiváló csapatba, mindenki azt csinálta, amit kell, jó élmény volt...persze 100 partiból, 1 ilyen. -
Hát én fenntartom azon véleményemet, miszerint ez a hulladék nem alkalmas online játékra.
Kipróbáltam, a little bird-et, esélytelen, nem sebez szinte semmit, viszont 50 rakéta jön felém egyszerre, köztük a vállról indítható BF4 TV Rocket, ami valljuk be, olyan noob fegyver, amilyet még keveset láttunk a videójátékok történetében, a macskám célra tartana vele, ha szeretne játszani.
Pár hét alatt csináltam meg a 2400 killt multiba az elején kishelivel, de ez már nem az a játék.
Van az új pálya közepén az a Zavod szerű épület, úgy lőnek le a falon keresztül, mint a szart, és nem lehet csalót kiáltani, ez ea minőségű szerverpark.
Fal mögé befutva 5 méterrel esek össze.
Na mindegy, nem lepődtem meg, remélem nem lesz több BF, illetve nem a patkány ea-tól. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi.
Ahogy nézem van vagy 4000 coin-om. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem rossz szerintem, de ezt mondtam az első trailereknél is, aztán mi lett belőle.

Ez fizetős vagy hogy van mostanában?
Az első 4-et megkaptam, ezt már meg kell venni?Szerk.: vagy játékpénzért is meg lehet venni, mint MW2-ben vagy Apex-ben?
Mert az van szarásig. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Túlélem...

-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ja, közben néztem, hogy még 1 hét van vissza....mondjuk vicces így a végén csinálni, fossa a pontokat az elmaradt weekly feladatok miatt, 20 battle pass szintet léptem 4 operation alatt.

-
válasz
lofagi
üzenetére
Nézd már meg mire válaszoltam....a Port Valdez-re.

Vagy én értettem félre valamit.
Mindegy, majd kiderül.
Én most töltöttem le a játékot ismét, néhány hónap szünet után...hát....mindegy, nem mondok semmit.
Ja most nézem, hogy nem hasonlítás volt, csak javaslat a remake-re....ja, jó lenne.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gondolom ez vicc akart lenni, az égvilágon semmi köze a két pályának egymáshoz.
Gyakorlatilag nincs is közös vonásuk, bármelyik részét nézem is a pályának.
-
Az optimizmusod irigylésre méltó.
Te tényleg azt hiszed, hogy a következő rész jó lesz?
Tanultak a hibáikból, megpróbálják majd a régi epizódok hangulatát megidézni az új részben és nem majmolják majd az épp aktuális trendeket, rádásul azt is balfasz módra.
Hát sok szerencsét, reméljük valóra válnak a számításaid, ez ügyben...de, azért ne felejtsd el a mostani rész trailerét, melynek láttán a fél internet maga alá fosott (köztük jómagam is), hogy "végre, visszatérnek a BF3-BF4 vonalhoz, ez lesz az igazi, nagybetűs BF!"
Ehhez képest....inkább hagyjuk, már leírtam párszor az elején.
Még mindig a régi részeket ajánlom, jól el lehet szórakozni velük, BF4 szerverek tele vannak, kiváló pályák (nem, nem a Metro, bár sokaknak az jelenti a BF élményt, leginkább azoknak, akiknek bejön ez a förmedvény 2042
), hanem a DLC mapok is tele vannak, van normális HC mód, meg sok minden, ami ebben a szarban nincs meg.Szerk.: az nem lehet kifogás, hogy de azzal már játszottam sokat...és??
Biztos azért, mert az jó volt.
De szenvedhetsz tovább ezzel a szégyen játékkal, nekem édesmindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- DJI topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Hajrá.