Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
ahoz csak lőni kell minek XP?
(#18193) Sz. Géza : redzone-ba lösz Lisel , úgy is meghalsz ha nem éred el időben.....
-
Találtgyerek
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jó lenne ha a fegyverek fejlesztésénél is számítana ez.
-
stoon
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
falat kenyér

-
IntelKiller7
nagyúr
Dupla XP Januar 19-22
-
Hublot
őstag
Ha lelő egy kempingező csipa én mindig kimegyek érte red zone-ba és lekéselem. Viszont tegnap a red zone végéről lőtt ki egy pal 400m-ről. Oda nem lehet kimenni érte. Megkérdezném tőle, hogy abban mi a jó? Ott dekkol kezdőn egész kör alatt??
-
stoon
addikt
válasz
Gyula84
üzenetére
egyszer engem is belökött, legközelebb velem eggyüt jött a vízbe....
és az megvan amikor IRAM szerveren waroztunk és zavodon az eggyetlen kitétel az volt hogy nincs "ifa" ....persze gyiku azzal eregetett redzonából ...én meg kimentem és lebicskáztam.... csak már a videó nincs meg....sajnos....

-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
Lendova
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Ugyan olyan "fos" most is, mint hónapokkal ezelött.

Erősen kétlem, hogy a fejlesztők dolga az, hogy 3rd party app OSD-je működjön a játékukban.
Amúgy az Nvidia szoftverében is van telemetria, nem tud mindent és nem lehet annyira testreszabni, de az alap dolgokhoz megteszi. -
válasz
astrojoe12
üzenetére
Rivatuner osd működik már ebben a fosban?
Szívesen játszanék egyet vele, de addig nem, amíg egy ilyen alap dolgot nem tudnak megcsinálni ezek a balfaszok. -
guftabi96
addikt
-
Találtgyerek
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Csííteeer!
Nekem random kék halálozik a játék. Nem tudom melyik a jobb. Bár valószínűleg nálam a memória oc lesz a ludas, de dolgozom rajt. -
astrojoe12
tag
Három hete kezdődött, hogy heti egyszer kidob ezzel az üzenettel:
Már nem tudok mire gondolni. Fut a "Riot Vanguard" és a "Riot Client", mert kell a Valoranthoz és fut a Rivatuner játék közben. Eddig nem volt gond, most nem tudom mire vélni. Az új anticheat programot hangolják vagy mi lehet?
-
Sz. Géza
senior tag
Ez a Pondhawk-superiority valami bődületes nagy ökörség, épp ezért ajánlom mindenkinek!
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
200m feletti HS
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
DMR-rel is meg lehet csinálni, nem?
-
spanglee001
addikt
marksmann bonuszt hogy kell megcsinálni a legegyszerűbben? nem szoktam távolra lőni, közelharc híve vagyok
-
stoon
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
írj rám és segítek!

amúgy egy sem lett meg?
-
@rglaaf
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
En se találok egyet se videókba csak begyüjti semmi restart stb
-
stoon
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
egyszerre csak egyett ad és ujra kell "inditani" a szerot
elfoglalni a pontokat nekem kb 8 kör alatt lett meg , az első az 1. körben a másodikban is egy meglett nagy szünet majd az ucsó kettő. a nagy szünetet annak tudom be hogy van pár beazonositatln nem megjelölt hely néhány 9 és 10 pont nincs jelölve, elég gyorsan végig lehet rohanni "pontról pontra" -
stoon
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
portál ...keresőbe : eggs és láss csodát kidob pár szerót

u.i.: amúgy a gyerekeim szobájába sokkal több van , és gondolom már nálatok IS gyűlnek a plüssök

-
spanglee001
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
ezeket a plüssöket, lehet valami singleplayer módban is keresni?
-
s.bala31
őstag
Sziasztok. Tegnap kíváncsiságból feltettem a játékot. BF1 óta csak Codoztam. Viszont ez az új BF valamiért megfogott, pedig nem sok jót hallottam róla. Annyi lenne a kérdésem hogy valahogy az megoldható hogy a MSI Ab monitorozását láthatóvá tegyem a játék alatt?
-
stoon
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
Kaiku
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nagy köszi az infóért!
-
Hedon
tag
Ha valakit zavarna, hogy a Battlefield 2042 a chace cuccait a OneDrive\Documents\Battlefield 2042\cache mappájába tolja és így állandóan szinkronizálja, az végső és egyetlen megoldáskánt helyezze át a mappát ahová akarja.
Én a Users\felhasználónév\Documents mappába raktam az összes game Doukentumos cuccait, és a BF 2042 esetében követi az alkalmazás. Szerintem bárhová rakható. (2589 fájlról és 1,3 GB-ról van szó és folyamatos szinkronizálásról). A .PcDx12 kiterjesztések kizárása a OneDrive szinkronizálásból egész egyszerűen nem működik. Továbbra is tolja felfelé.Két napig beszélgettem más időzónában érvényes munkaidőben indiai meg mongol MS alkalmazottakkal, de nincs megoldás. A OneDrive nem engedi kilőni a saját mappájából a szinkront egyik elemnél sem. Vagy fent van, vagy mindenhol. A OneDrive Documents helyi menüjéből indított "Alapértelmezések visszaállítása" szintén nem járható, kitapostam, elsüllyedtem.
Amúgy a játék közben jelentkező fekete képernyőnek (és gyanítom, hogy korábban a meccsek utáni black screen-nek is) valami köze biztosan van ehhez. Most egyelőre nem tapasztalom. Talán stabilabb is a game, még tesztelem.
Olvasnivaló:
Battlefield 2042 cache folder in my documents gets fuller and fuller. - Answer HQ (ea.com)
Cache being saved to documents, which gets synced by Onedrive - Answer HQ (ea.com)
-
Hublot
őstag
Amikor a kempingező brigádot telibe találom gránáttal.
-
Lendova
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
A többség most azt se tudja merre van az előre, nem hogy easter egg...christmas noobs.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Van aki ezeket a szarokat keresi és vagyunk mi, akik az ellenséget.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én sem.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én még 1-el sem találkoztam. Mondjuk nem is kerestem.

-
IntelKiller7
nagyúr
Ha valaki még keresi a plüssöket. Itt az összes lokáció.
-
Krisz1000
tag
Sziasztok mindenkinek
lsz ne szedjétek le a fejem a kicsit off kérdésért, szóval több év kihagyás után régi battlefieldesként (2, 2142) megvettem a napokban a bf3-at...
az egész játék úgy megy, h van ez az idegesítő EA App, ami azt hittem hogy csak a letöltésre való, az meghivja a chrome-ot, és onnan lehet szervert választani...
majd ezek után a játékban nem is tudok szervert váltani, hanem ki kell lépni a játékból és újra a chromeból betölteni.
hiába guglizok nem találok értelmes találatot hogy ez hogy lehet kikerülni.
mi ez az egész, és a többi új bf játéknál is így van, 2042nél?tehát kvázi 2 erőforrásigényes programot kell elinditani, mire a játékhoz jutok, nekem ált sok ablak van nyitva a chromeban, aztán ha váltani akarok akkor újra.
vagy én csinálok vmit rosszul? köszönöm a tippeket előre is

-
Garsza
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Lehet. Átlag is megvan 135 felett.
-
IntelKiller7
nagyúr
3. heti rewards.
Illetve lépj be és a tiéd reward. (Ha nem adja meg, akkor storeban megtalálod)
-
Termin8
tag
válasz
Garsza
üzenetére
A max grafikai beállítás mondjuk befolyásolhatja 1440p vagy 2160p-n, ott már maxon kezdhet elfogyni a 4080 ereje, illetve bizonyos fps limitáló megoldások is okozhatják akár. Elvileg a RivaTuner VAGY az Nvidia control paneles FPS limit nem okozhat gondot, csak hát a RivaTunert meg az MSI AB-t kinyírta az új "anti-cheat".

A hardver amivel a benchmark ment: 13700k (stock) + RTX 4090 (stock) + 6400 MT/s CL32 (stock, csak XMP ON) -
Termin8
tag
válasz
Garsza
üzenetére
Ott valami bios vagy Windows beállítás lehet a gond, vagy a DDR4 fogja vissza annyira a rendszert. Ez egy 4-5 hónapos benchmark 13700k-val, továbbá csak aktív játékmenet/spawnt követően lett elindítva az MSI Afterburner benchmark, semmi spawn képernyős üresjárat (szerintem amikor a spawn képernyő is szerepel a benchmarkban az nem valid...
).
-
Garsza
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Mérhetnél Capfrem x vel nekem. Én nembírom feljebbtornászni a min 0.1% 60FPS -nél..
-
Garsza
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Mi az új rendszer? És mire van belőve?
-
lanw
aktív tag
Sziasztok,
Tapasztal mostanában valaki apró akadozásokat játék közben? Mintha microstutter lenne kb.
-
stoon
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nézz pár yt videót, legal aimbot gyakorlatilag.
-
surgyi
senior tag
-
@rglaaf
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jah mindig ezzel jönnek kb bf-be a legszarabb aimassist konzolon,de inkább lámák sírnak mert legyakják őket controllerrel
Én ki is kapcsoltam mert kb nem ér semmit mint a zoomsnap inkább bezavar -
Sz_Imre
senior tag
Itt már leírtam, mi volt a probléma.
"Milyen CPU-d és VGAd van?" Amire válaszoltál, ott leírtam, hogy az adatlapomon megtalálható. (R7 5800X és RX 6700 XT AMD konfig)
Bár a game, még közel sem tökéletes, véleményem szerint. -
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Ma vásároltam meg a játékot. Már a telepítése se volt egyszerű, a Preparing állapotnál megakadt mindig. Egy régi játékot feltelepítettem a EA appból, utána sikerült letöltenie/ telepítenie.
A boldogság nem tartott sokáig, azóta órák hosszája próbálnám elindítani a játékot, de az elején a "Connecting to online service" résznél, mikor a képernyő közepén 4 kis kockával játszik, kifagy a kép, s pár másodperc után kidob hibaüzenettel az asztalra. Neten próbáltam utána járni, már majdcsak mindent kipróbáltam. (amíg ment az Afterburner, addig a logitech G13 kijelzőjén láttam, hogy a GPU kihasználtság felugrott 100%-ra mielőtt kifagyott)
Driver a legfrissebb, de azt is újra raktam, Biosban a RESIZE BAR nincs engedélyezve, XMP profil nem megy, levettem alapra..játék Repair is megtörtént..Próbáltam MSI Afterburnerben lentebb venni a GPU órajelet, vagy kilőni az MSI AB-t, de csak ugyanazt csinálja.. most ez a legutóbbi hibaüzenet, előtte valami más , de hasonló baja volt.
Mit javasoltok, mivel próbálkozzak még? Más játék megy szépen, ez meg leszivat!
-
Kaiku
senior tag
-
qukesz
senior tag
Segítek. Adatlapján szerepel.
Fractal Design Arc Midi R2 Solid Side Panel, Asus TUF Gaming B550-Plus, AMD Ryzen 7 5800X, SilentiumPC Fortis 5, XFX Radeon SPEEDSTER QICK 319 RX 6700XT 12GB, Crucial Ballistix CL16 32Gb (2x16GB) 3600MHz DDR4, Samsung 870 EVO 250GB, Samsung 970 EVO Plus 1TB (M.2 NVMe), Crucial MX500 250GB SSD, Western Digital Caviar Blue 1TB, Seasonic FOCUS GX 850, Dell S2511HG, Philips DCB8000, Aiyima A05, Topping DX1 Dac, Ultrasone Pro 580i
-
Kaiku
senior tag
válasz
Sz_Imre
üzenetére
Szia.
Szerintem nálad lesz a hiba, mert nálam semmi ilyesmi nincs, kb naponta használom.
Nekem mondjuk Origin-os verzió van. Próbáld meg levenni a képfissítést is 60Hz-re és mindent low grafikára. Azt mondjuk észrevettem, hogy az elmúlt két évben mintha novekedett volna a játék gép igénye. Megjelenéskor még elment 5960X CPU-val majd 1,5 év kihagyás után most tavasszal meg már nem.
Milyen CPU-d és VGAd van? -
Hedon
tag
Szépen hangzik egy csalók nélküli, tiszta játék, amiben tényleg a csapatmunka, a pályaismeret, az egyéni ügyesség, stratégiai és taktikai gondolkodás viszi előre a meccseket, de azért megvan ennek szennyes valóságnak is a varázsa.
Olyasmi ez talán, mint az anarchikus törekvések a létező hierarchikus világban. A felháborodásig eljutunk, elítéljük a szabálytalan előnyszerzést (aimbot, neoliberális törvényhozás, wallhach, diktatúrák) de megbékélünk a szabályos, a rendszer részeként élő lehetőségekkel (spotolgatás, lobbitevékenység, makrózgatás, monopóliumok, audiokapcsolat a csapatokon belül), és elfogadjuk az egyéb körülményeket, amelyek befolyásolják a dolgokat (ping, esélyegyenlőtlenség, vasak közti különbség, a társadalmi mobilizáció hiánya), de a lényeg, hogy sem a játék eredeti céljáért, sem a saját életünk, a jövőnk irányításáért képtelenek vagyunk összefogni. (Bár egyszer megtörtént valamelyik BF meccsen, hogy a Team csetben tett javaslatomra nem születtünk újra, és tényleg, néhány kivétellel mindenki kivárta, hogy a cheater megunja a dolgot és lelépjen.)
Így főleg csak magányos punkok küzdenek a csalók és a burzsoá elit ellen saját maguk szórakoztatására. És ennek van egy kis hangulata. Én kifejezetten keresem a cheatereket és élvezem a kihívást, hogy megnehezítsem a dolgukat.
-
Astroboy
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kéreti magát mint a szűzleány, te meg ilyen hamar feladod?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nagyot néztem, hogy EA app-ban valami 80% kedvezmény van a játékra.
Má' nem azé', de az V-nél is akkor sokasodtak meg a csaló férgek és a 200-as pinggel játszó kici occó pingpongok amikor leakciózták gombokra.
Lehet, sőt biztos, hogy megnöveli a játékosszámot, de sztem rossz előjel...Szerk: Még nem vettem meg, inkább az új Cities Skylines 2-vel szemezek, az igaz drágább most a release után 1.5 hónappal, de abban legalább nincsenek csalók.
-
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Most is felmentem 128-as CQ-ra és 5 perc múlva vissza dobott a főmenübe hiba nélkül, hát mondom ha nem, akkor nem!

-
BandiHUN
veterán
Én vettem egy 4ezer ft-os régi tabletet, van free progi másodlagos monitorként használatra android 4.4-től+Aida64,ahol ki van tolva a diagnosztika overlay a másodlagos monitorra
Csak még tartó nincs a tab-nak.
Spacedesk a progi, ami bármilyen android, iphone-ból másodlagos kijelzőt csinál+Aida64, B megoldás az Remote System Monitor Androidra, ehhez nem kell az Aida64, de egész jól össze lehet dobni az adatokból egy lapnyit telón.Mindkettő takarékos az adattal, wifin, közös routerrel belső hálón kapcsolódik+sok adat nézhető. És kb. bármilyen régi tab, telefon jó, a Spacedesk full free, a Remote desktop filléres, asszem ilyen 500ft donate. A telót nem terhelik, netet sem, a Spacedesk-nél bármilyen felbontás megadható, van virtuális billentyűzet+érintés átvitel, lehet akár pl. kontrollerrel is játszani telón nézve/filmezni, stb.
-
Lendova
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Van néhány preset, de nem konfigolható úgy, mint a Radeon overlay.
A basic még nem takar annyit, de a szükséges dolgok benne vannak.
[link] -
astrojoe12
tag
Tökéletesen látni, hogy Itt a téli szünet és az ünnepek, megint tele van csalóval az összes pálya. Gondoltam megnézem hogy a gyanúm beigazolódik-e az elmúlt évekhez hasonlóan és igen. Jan 2-ig bárkinek 72 órán keresztül ingyenes az engine owning. Miért nincsenek ezek még börtönben?
A warzone is tele van velük, level 1 szintes looserek, leszednek tök messziről spannolni sincs ideje az embernek, egyből headshot, hogy dögölne meg az összes kis geciláda!
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én meg annyira nem tudom mivel játszak mostanában, úgyhogy marad ez.
De most sikerült letenni.
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem egyszerű, csak felmegyek és játszok 1 kört.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- sziku69: Szólánc.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Van 1-2 ami az elején nagyon szar és 300 kill kell a jó kiegészítőkhöz. Nincs hozzá türelmem.

Pedig bolhás híres bundája valódi trófea volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

FollowTheORI