Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hublot
őstag
Fogalmazzunk úgy, hogy tartottam a lelket a csapatban.
Foglaláshoz annyit, hogy véleményem szerint a csapat egy része a pontot húzza a másik pedig még a zóna előtt tartja az ellenfelet ez lenne a jó taktika. Sok csapat berohan a pontra és ott próbálják tartani ami szerintem nagy hiba hiszen így az enemy is felvesz jól tartható pontokat szintén a zonába. Ezzel kialakítva a káoszt.
-
Hublot
őstag
SFAR-M GL Talán a legjobb fegyver ha tudod tartani a mid ragne távolságot. Közelről ledarál egy gyors smg.
ui: nálam is megy az msi ab

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez a játék után valamit kell csináljanak, hogy ne bukás legyen megint belőle.
-
F_Zolee
nagyúr
Frissítettem a rivatunert aztán most írja megint msi ab a dolgokat.
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
A többi topik kvázi halott.

De ha úgy érzed, nem tart vissza senki.Amúgy közösségi dolog az egész, engem csak az eredmény érdekel, amikor megosztják.
A játékra nem nagy hatása lesz valószínűleg, ezeknek a kérdéseknek a jórésze már rég el kellett dőljön, ha jövőre jön a játék és nem akarják kapkodva összecsapni.
Bár azért végülis kíváncsi leszek mi lesz belőle vagy lesz e bármi DICE reakció majd rá.
-
blaca83
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sziasztok!
Az AK 5C -hez milyen lőszert és milyen tárat használtok?
-
musicproo
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
akkor lényegében a spottingért assist jár?
-
musicproo
tag
TDM-be most tünt fel, hogy szeró1 srácnak + 2-3 embernek nem is volt sok killje, viszont rengeteg assist-juk volt. Mivel szedik össze?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mindegyik bf topikba be kéne dobni.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi szépen.
Akkor már nem csodálkozom, hogy annyi csaló van a Call of Duty -ban: (és a legtöbb online játékban. pl GTA V, Forza 5, és a 2042-ben is vannak)
5,2 milliárd forintra büntették a Call of Duty csalások készítőit, de nem hátrálnak meg emiatt (gsplus.hu)
Lehet inkább börtön büntetést kellene kiszabni, hiszen rengeteg embereknek okoznak negatív élményt. -
-
Találtgyerek
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kitöltöttem. Reméljük figyelembe is veszik majd a többség véleményét.
-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
kész várok a nyereményre itt is

-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kedvencem: Should you be able to drag downed players (scrapped BFV feature)?
Kitöltöttem, jó részletesen kérdeztek mindent. A DICE már elemzi a válaszaimat:
-
Van egy ilyen kérdőív a következő játékról (angolul):
-
Vannak még klánok?
Egy kis referenciának jó nem?
-
Hublot
őstag
Még így is elbuktuk pedig az eleje ígéretesen indult. (rontáslevétellel foglalkozik valaki?)
-
Hublot
őstag
-
Hublot
őstag
Ez volt a mai videó közkívánatra. Nem rossz a pbx de a horizontal recoil mid range borzalmas.
[link] -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem játszottam de most újra raktam a játékot.
Sajnos a beállításaim teljesen elvesztek.Én anno "Stodeh" videója alapján lőttem be nagyjából és utána igazítottam rá magamnak...!
[link]Van esetleg most hasonló amivel érdemes kísérletezni?
-
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én GeForce® Experience használom videó és kép mentésre 560Ti meg is halna külső programtól.
Így pár FPS csökkenésem van a nem sokból
Piros oldalnak nincs ilyen programja? -
astrojoe12
tag
Én meg nem tudok képernyő képet menteni a játékról, egyszerűen nem működik ami eddig alap volt. Pedig lett volna egy 80/0 aimbot-wh csaló. A legegyszerűbb sima pisztollyal tolta, megölni nem lehetett, csak futkosott a 128 fős pályán és a közelében haltak az emberek... miért nem lehet beperelni ezeket, vagy valahogy szankcionálni, amiért nem működik a beharangozott új anticheat? A csalók tönkre teszik a játékot, amiért fizettem. A BF3 idején volt hogy naponta 1000 embert bannoltak. Most meg ban lista sincs.
-
astrojoe12
tag
Észrevettétek, hogy a youtube videók 1080p full hd felbontású videók minősége durván romlott az elmúlt egy évben? Ezzel egy időben előfizetésért cserébe megnézheted a "javított minőségű" 1080p videót is, ami gyakorlatilag az eredeti vodeó, csak szándékosan rontanak rajta, hogy előfizess.
Ha átkapcsolok 2K felbontásra, akkor kapok egy nagyon jó minőségű 1080p fullhd minőséget.
-
F_Zolee
nagyúr
Ki az aki játszik még vele jobban? Fel kéne venni pár embert, hogy ne csak egyedül toljam ha úgy van.
-
Hublot
őstag
Na b+ a PBX-45
Ilyen sorozatot se lőttem még vele.
-
F_Zolee
nagyúr
Na most, hogy jött patch megint nem megy az msi ab kiiratás.
-
Hublot
őstag
Ez a mai PP-29 kör.
-
Hublot
őstag
Nem tudom letenni a PP-29 smg-t.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
bozont
üzenetére
Én egyedül csak a játék megvásárlásánál szenvedtem.
Mivel steamen volt ingyenes időszak így fent volt a game. De én EA alatt akartam megvenni és baszakodott, hogy csak a kiegészítőt hagyta volna. Kis szenvedés után rájöttem le kéne törölni steamen belül aztán meg is javult a vásárlás része.
Utána még nem volt valami kerek de aztán megoldódott. -
-
bozont
veterán
Jött az új patch, spawnoláskor crashel a játék. GJ dice!
-
Hublot
őstag
PP-29 túl OP megint. Pedig nem is az elejétől játszottam csak becsatlakoztam.
-
Sz. Géza
senior tag
Nekem ő [link] a legnagyobb "kedvencem". Ha az ellenfél csapatában van (az enyémben soha nincs, érdekes) azonnal lépek le.
Mondjuk a Nightbird eleve a leggyilkosabb cucc az egész játékban. -
F_Zolee
nagyúr
Ha éppen oda jutok ritkán felvehettek aztán lehet együtt tolni kicsit: fzoli
-
Hublot
őstag
PP-29 megint nagyon jó.
-
Dtomka
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
A 4.6.5 a végleges változat a 4.6.6 a beta.
Afterburner (msi.com) -
Hublot
őstag
Ma összefutottam egy csalóval én is.
(199:22)
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Na de ezek egyedül szaladgálnak elől(saját csapathoz képes elől), és osztják a halált, gyalogosan támadóként
Amúgy meg én azt vallom hogy csak akkor lehet valakiről 100%-ra mondani hogy nem csal hogy ott állsz a háta mögött és látod hogy ő mit lát a monitorán, de akkor is egérhez még használhat makrót(ami szerintem ugyan olyan csalás)
(#18620) Sz. Géza
Én most azért maradtam mert amúgy is kempingezni akartam feladat miatt, fegyverrel 25ölni
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Gyula84
üzenetére
Én ha azt látom, hogy valaki "ennyire pro", nyitásnál 50/0-s stattal, már lépek is le a szerverről.
Ti miért szopatjátok magatokat szándékosan?
Mondjuk én akkor is tiplizek ha az ellenfélnél ott vannak az -AC- klánból (ők szerintem nem csalnak de járművekkel mindenkit aláznak) mert tudom, hogy olyankor nekünk semmi esélyünk.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Bemész a Solo módba, Breakthrough, kb 10 perc alatt csinálsz kb. 100 killt.
Aztán ezeket felrakod a tankra:
Driver:
MPAT Shell
Coax Heavy Machine Gun
Thermal Smoke Package
Active Protection SystemWeapon Station:
TOW MissileWeapon Pod:
Rocket Weapon Pod -
1-2 hónap után mondom nézzük meg hátha az új szezon után már kikoptott a csalók többsége, első meccs 145/11-es stattal végzett az ember, ok.
-
v!ct0y
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Ezt már lekésted, mert pont ma volt a váltás. De szokott gyakran lenni. Meg ha tankba kerülsz akkor kicsit maradj távolabb, mert pikk-pakk szétszednek. Ilyenkor mindenki engineer

De egyébként tudsz botok ellen is menni és odaadja a fejlesztéseket ott is. -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
sirarcheer
üzenetére
Inkább Breakthrougn próbálj meg tankol szerezni támadó oldalon. Ott simán ki lehet farmolni 30-40-50 killt körönként vele. Vagy elég, ha beülsz valaki mellé aki sokal killel vele.
Ölésért, assistért és jármű megsemmisítésért jár ribbon egyébként. -
sirarcheer
senior tag
Most megint van tank superior játék lehetőség. Hogyan lehet a tankokat gyorsabban fejleszteni/kihúzni? Mert közepes a teljesítményem, mindig meccsen kapok pár ribbont, de a tankos fejlesztések nem nagyon nyílnak meg, az ellenfelek meg hamar szétszednek.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Köszi. Elég lett volna mondani, hogy a playbe keressem ki.
-
astrojoe12
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Hi!
Az Originben jobb oldalt felül a barát hozzáadása menüben beírod a nevét és rákkattintasz. Ne add hozzá barátnak, hanem a három pontra ( ... ) kattintva lehet reportolni és blokkolni.
A megjegyzésbe beírhatod amit tapasztaltál, pl wh, aimbot, speed hack, teleport hack, invisible hack only weapon visible, stb...1.

2.

3.
4.
5.
Remélem tudtam segíteni!
-
stoon
addikt
válasz
Hublot
üzenetére
rao pipa ,tipe88 pipa, most a másik nyomorék sniper jön ,a casper....(a két nyomorék karakterrel nem vagyok hajlandó menni a néger lotyó meg a rizszabáló lotyó.... azt is utálom aki nem utálja!!!) ott a balsco ér valamit, a többi kula! sajna az lmg-k közül is csak kettő van használható....smg összes pipa ,assault összes pipa, dmr-ből egy hiányzik az svd... moslék fegyver..... sniperből 3 hiányzik lmg-ből 2 járművekből a két jet t3 a tuktuk a raw a 4×4 az gyárilag be sem kellet volna tenni lehetetlen t1 ig vinni....a többi pipa

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hát akkor sokat ért a felhívás.
-
Hublot
őstag
Te Arti! Ezt a fegyvert csillagrombolókra szerelik nem?

Elejébe voltunk Artival nem volt rossz kör.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

videó