-
Mobilarena
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz Varga György #16991 üzenetére
Recoil control nezd meg videot hátha segit [link]
PSN:BiZzare_0 ️
-
Lendova
őstag
A field of view növelésével látszatra csökken a recoil. Kapcsold be mellé az ADS field of view-t is.
A tényleges recoil fegyver kiegészítővel, gugolással, fekvéssel csökkenthető.All fiat goes to zero.
-
lofagi
addikt
Nincs ilyen lehetőség. Neked kell ellenkontrollálni az egérrel.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Topikgazda
válasz KillBorn #16979 üzenetére
Az EA profilnak azt hiszem nyilvánosnak kell lenni... ha az országot is be akarod így állítnani (mármint a profilod mellé a stat oldalon), akkor oda is regisztrálni kell és belőni a profilodhoz az országot.
Azt hiszem más feltétel nincs...Ha nem állítod be, akkor az országos listába nem kerülsz bele így.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Varga György
csendes tag
Üdv srácok, egy kérdés, a beállításokban mit kell levenni, hogy ha célzok és lövök ne rúgjok annyira a fegyver és ne emelje fel a puska csövét, előre is kösz a választ, pc-n játszok
-
KillBorn
senior tag
Igen, a beállítások között csak között csak egy van. Azért írtam, hogy "extra" mert gondolom alapból, ha az nincs bekapcsolva akkor is gyűjt valamennyi adatot, ha meg bekapcsolom akkor az alapon felül "extra" adatot is továbbít az EA felé. (nekem nincs bekapcsolva). De hogy On is legyen, ez a weekly elég könnyű az elmúlt hetekben többet szenvedtem vele.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
R3laX
addikt
válasz sixpak #16982 üzenetére
Egyik nap Orbital D pont bunkernél nálam is volt egy halhatatlan. 2 nyilat küldtem bele, meg 1 SPH-t. Szép volt, mintha lepattant volna úgy csapódott be. Tuti eltaláltam, mert csak guggolt az egyik sarokban. Nekem ez volt eddig a leggyanúsabb.
#16980 KillBorn:
Megnéztem, de nincs semmi más bekapcsolható. Alapból osztom a statom. Igazából tökmind1...[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Downdetectort érdemes megnézni, ha ilyen van... lehet szolgáltatói oldal is. Én Digis vagyok, kopp-kopp, még gondom nem volt, update-vel is annyi, hogy ha kis méretben kérem az app startot, nem frissít magától, hiába loginol be... de kibírom, hogy normál módban viszont szépen frissített most is+akkor is ment, amikor lefrissülés után elindítottam, hátha akar valamit frissíteni(frissített is a gémen belül is, kért restartot), igazából gond egyedül akkor van néha, ha nem lépek ki a kör után, hanem rávárok, hogy betöltsön támadóként is(azért nyerjük a védőket is, azt hittem, rosszabb a helyzet), és akkor a visszaszámláló után fekete kép, alt-tab, bezár, újraindít. Fagyás eddig 1x volt, de meglöktem a gépet lábbal véletlen
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
scabi78
senior tag
Nem működik most az ea?
Tiszta Windows, rendes ház!
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16976 üzenetére
Most nyaralnak ... Nekem meg 128CQ 20x beqrja a Breakaway pályát most is. Én ezen cseszem fel magam , mert rászánnék 1-2 órát és nem enged... Utána jöhet a player base .
Na, Ori darál, engem meg direkt kihagy az 55.029 killel :
+Regional-nál váltsatok Hungary-ra, közvetlen nincs link.[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz lofagi #16974 üzenetére
Na igen, ha DICE-os lennék, akkor azzal kezdenék, hogy ezt a 2 "hard" munkát végző pojácát megívelném. Nem tudom ki tartotta jó ötletnek, hogy amikor mindenki új pályákat/járműveket/fegyvereket akar, akkor berakjanak egy 6 hetes unalmas újra csomagolt event részt, amivel amúgy semmi gond nem lett volna, ha a 6. szezon után rakják levezetésnek és elmondják, hogy itt a vége... Na mindegy, részemről ez a mutatvány egy uninstall-t ért, majd talán a 6. szezonra vissza rakom.
#16975tfk3y
Pár hónapja még bizakodó voltam, már inkább erősen pesszimista...[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
tfk3y
tag
válasz CptAdamica #16969 üzenetére
Szomorú dolog ez sajnos. Én személy szerint félek a következő résztől is, hiszen feltételezhetően a jelenlegi team nagy része készíti azt is. ...
(o_O)
-
lofagi
addikt
A legbosszantóbb az egészben,hogy X-en aka Twitteren már ment a mini hype,hogy nézzétek, mert nagy bejelentés lesz. XD Meglepődött mindenki az biztos. XD Mondták igazából,hogy lesz meglepi. XD
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz IntelKiller7 #16972 üzenetére
-
IntelKiller7
veterán
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
CptAdamica
veterán
válasz IntelKiller7 #16970 üzenetére
Szerintem ne várj sokat, a juniorok még a 6. szezonnal sem tudtak időben elkészülni.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
IntelKiller7
veterán
Kivsncsi leszek mi lesz az uj map.
-
CptAdamica
veterán
Szóval azt hittétek, hogy kb 2 hét és elindul a 6. szezon? Milyen kis naivok vagytok... Helyette kapunk 6 héten át tartó újra csomagolt szezon eventeket, ahol újra csomagolt skineket szerezhettek, lehet amúgy már régen meg is szereztétek. Aztán októberben jöhet a 6. szezon!
Dzsízüsz... Legalább annyi könyörület lehetne bennük, hogy lelövik, ne szenvedjen.
-
watador600
senior tag
válasz Aventador91 #16953 üzenetére
Ezzel a gyerekkel én is összefutottam már, folyamat talál magának valakit, aztán játék végéig spammelik a chatet, úgy hogy a kezdőn állnak és egymásnak írogatnak all-chatben
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
wolf13
őstag
-
Dtomka
veterán
válasz pandras83 #16964 üzenetére
Ja nem, még tizenévesen töltöttem le valami progit single játékokhoz már nem tudom mi volt a neve. De azt is csak párszor használtam, akkor nem volt youtube walkt.. a játékokhoz. Aztán rátaláltam az online fps játék világára
Azért BF4 ben volt a sok aimbotos annyira felídegesített, hogy mérgemből mondtam bátyámnak, hogy leszedek vmi progit én is a ... ellen. Aztán pár perc múlva már eszem ágában sem volt. Az nekem nem lenne élmény, magamat csapnám be elsőnek és először. És milyen ember lennék? Az én lelkiismeretem fontosabb mindennél, minden téren.
Igazad van amiket írtál. Illetve a felelősség, a neveltetés és az igény mely sokat változott. A minap olvastam 1 cikket, hogy a z generáció hát nem igazán szeret dolgozni és nem is szeretik őket alkalmazni. Mi lesz később? Ha már az oktatás is romokban... Pedig a suliból sok mindent lehet tanulni... fegyelmet és tiszteletet. Mely nem igazán jellemző a mai fiatalokra. (tisztelet a kivételnek) És ha nem mai fiatal (tizenéves) az illető és úgy csal, akkor az aljas és szánalmas.[ Szerkesztve ]
-
pandras83
őstag
válasz Dtomka #16963 üzenetére
A "még mindig tartom magam" akár úgy is érthető hogy már be van készítve de még nem merted használni Viccelek nyilván, valószínűleg te is úgy vagy vele mint én és sokan mások: eszünk ágában sincs pénzért sikerélményt venni.
Általában egyedül próbálok érvényesülni, mert sajna a régi bf3-4 squadom már szétszéledt, így ha valami nyomorultba futok, aki mindenáron kompenzálni akar, akkor egész egyszerűen kilépek és ha még maradt kedvem, bemegyek máshova.
Fel nem foghatom hogy mi zajlik le egy notórius cheater fejében, miközben aprítja a játékosokat, de erős a gyanúm hogy nem elég kielégítő az élmény, és gyakran irl is szeret szemétnek lenni, hogy kapjon némi figyelmet, amit anyu-apu patikamérlegen adagolt neki. Nem hiszem hogy a való életben vígan tudnék cseverészni valakivel, akiről biztosan tudom hogy rendszeres és módszeres cheater ,de valahol ez az ő tragédiájuk is: csalnak hogy mindenki őket figyelje, de ha vége a körnek, jön a szomorú magány és ez szüli a következő szetkúrt meccset.
Nem hiszem hogy van kiút ebből, amíg lesz online kompetitiv játék, addig lesz csaló is, ilyen az emberi természet.
Cyberfuck Patchrunner
-
Dtomka
veterán
válasz pandras83 #16947 üzenetére
Ez is lehet az oka
#16954 Aventador91
Még mindig tartom magam a 20 évvel ezelőtti elveimhez. Sosem fogok csalni és ha egy csalót elkapok kezét tuti... De a programozóknak is akik ezeket készítik. A COD-ban és egyéb játékok már nagyon büntetik akik csalnak, jó lenne ha ez a sorozat is tenne\átvenne valamit azokból a példákból. Sokáig nem volt még érzésem sem, hogy csal az ellen csapatból valaki, de mostanában azért van pár egyén aki gyanús. Példákat nem hoztam.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Holnap 5.2.1 [link]
-
lofagi
addikt
válasz IntelKiller7 #16956 üzenetére
Azt írja,hogy az anyját, nem őt. Érted. Van különbség.
-
IntelKiller7
veterán
Ez az egymás basztatása mire jó? Sosem értettem.
-
lofagi
addikt
válasz civoralpoK #16952 üzenetére
Papi, ezért kár volt bereggelned ide!
-
Aventador91
őstag
válasz civoralpoK #16952 üzenetére
kicsit se gyanús hogy 1100 óra alatt egyszer se találkoztunk veletek, aztán előkerültök a semmiből 70 killekkel úgy hogy a kör felénél jöttök be
egyértelmű esp + aimbot noobok
[ Szerkesztve ]
-
civoralpoK
újonc
válasz Aventador91 #16951 üzenetére
-
pandras83
őstag
Nem kétlem hogy még egy ilyen sokak által "bukottnak" elkönyvelt játékban is vannak csalók, de ide a bökőt, hogy 10-ből 9 cheaterezés fals. A legtöbben egyszerűen képtelenek elviselni hogy másnak olyan jól megy és már megy is a cpslock rinyálás. Jóval egyszerűbb és gyorsabb 2 szóban az anyjáról elmélkedni mint skillt építeni.
Cyberfuck Patchrunner
-
bul07
nagyúr
válasz pandras83 #16947 üzenetére
Inkább hogy fele játékos ne lássa ha a másik csapat szidja a csalót
Játszanak annak tudatában hogy milyen jók milyen könnyen nyernek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #16945 üzenetére
Nem értem miért kell külön bekapcsolni ilyen alap funkciót. De logikát már nem keresek..
köszi mégx1 -
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #16943 üzenetére
Igen? Köszi az infót
-
Dtomka
veterán
Korábban volt hír, hogy az all chat funkció is bekerül a játékba. Vagy abból már nem lesz semmi?
-
CptAdamica
veterán
Ebben a spagetti csodában új fícsőr, hogy a 10x-es scope nem csillan?
-
pRoject22
őstag
Ma ismét elővettem a játékot, aztán az átalakított HZ így be is szívott pár óra instant game-re, mentem CQ-t is az is jó volt.
Ebben az állapotban adták volna ki akkor tized ennyi hater nem lett volna
¯\_(ツ)_/¯
-
BandiHUN
veterán
válasz @rglaaf #16938 üzenetére
Hát jaja, azok jobb idők voltak, a BC2 nagyon ment, örülök is a régi mapoknak... De a 2042-esek is jók, nekem most tetszik így ez a játék! Most úgyis codszünet van, én meg nem veszem ezt az idei fost, épp elég volt az MW2 mostanára.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
válasz Garsza #16936 üzenetére
MSI Afterburner 4.6.5.16370 verzió a legújabb. Igen ki lehet mindent íratni, meg át is lehet nevezni a modulokat.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz BandiHUN #16928 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
bul07
nagyúr
válasz BandiHUN #16930 üzenetére
Csináltam neked egy képet hogy mit ír ki (GPU ventilátor sebesség azért nincs adat mert 60fok fölött kapcsol be addig passzív)
Csak az a gond vele hogy kép mentésnél ezt nem menti rá a képre, hogy meglegyen a PrtScn gombbal csináltam képernyő mentéstGép monitorozásra én ajánlom az Aida64 programot, olyan naplózás funkciója van
Nálam csak ezek vannak beállítva hogy mentse
Nekem vagy 10-13évre visszamenőleg megvan minden gépem ilyen naplózása
Most hogy elindítottam a játékot kép készítés miatt így pörgött(zöld Firefox azért van mert tálcára tettem a játékot és megnyitottam a Firefox-ot)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BandiHUN
veterán
Arra gondoltam én is, csak az fps kiíratás kevés. Új gém, még álligatom eleve, de kedden itt az új proci is, stb, tehát többet kellene látni. SSD-re is csak ma került, sajna az sshd, ami az MW2-nél működik, itt nagyon nem, mintha másik játékkal játszanék
Szóval kellene valami monitorozó, ami ír hőfokot, kihasználtságot, stb, hűtőcsere is lesz... és mától 2 hét szabi Szerencsére a cod dupla xp-t tolták jövőhétre, így ez lesz a menetrend, a gép is feljebb lép...
-
bul07
nagyúr
válasz BandiHUN #16928 üzenetére
NVIDIA GeForce Experience
Ezzel ki lehet íratni FPS-t
Egyéb adatokat is kiír, bár elég korlátozott ezen funkciójaDe nagy előnye hogy minimális az erőforrás igénye még kép videó készítés közben is, mert azt is tudja
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BandiHUN
veterán
Sziasztok! Mint friss húsnak, kellene tipp: mivel érdemes megoldani az fps, stb. adatokat kiíratni a 2042-nél,amivel nem akad össze?
Piszok jó szerintem a game így az MW2 után... most kaptam rá, pedig egy éve megvettem, de a héten beletoltam 8 órát...
BandiHUN az EA nevem, aki esetleg felvenne vagy ilyesmi. EA shopban vettem meg, keyshop annó
-
Dtomka
veterán
válasz lowzor #16916 üzenetére
Megnéztem pár videót a 2 játékból. Nekem sajna már a videó alapján nem tetszik. Biztos velem van a baj. De köszi, hogy ajánlottad. A COD2 viszont örök kedvenc marad, föleg a lan party-k
#16917 Sz. Géza
Ebben igazad lehet hiszen járművekben érvényesülni nem sokáig lehet, főleg ha a csapat nem javítja a járművet. De a BFV -ben szerintem valamivel rosszabb volt. Hiszen ptt mikor megláttak egy tankot mint légy a ... rohantak felé és pikk-pakk szétkapták. A vietnam-ban\BF2-ben még volt tekintélye a helinek-tanknak. Idővel nagyon legyengítették, sajnos.
#16919 CptAdamica
Megértelek.
Én azt hittem amikor a játékban láttam, hogy BFBC2\BF3 mapok is vannak, hogy majd minden korábbi részből pár pályát beleintegrálnak a játékba. Azért sokat javultak a pályát a megjelenéshez képest, én örülök, hogy foglalkoztak a játékkal, hiszen most már megéri az árát. Na de majd a köv rész jobb lesz. Bár semmi infó még, hogy milyen korszak.. -
R3laX
addikt
válasz KillBorn #16921 üzenetére
Igen ez a túlzott Z, Alfa generációs módi sajna. Egy szinten túl már tényleg sok, nagyon sok .
Inkább egy trehány BF , sztem a halál animációk is sokkal látványosabbak még ebben a részben is, mint most a COD ahol tart... De a mozgás minden, hogy van egy gyorsulása maguknak a karaktereknek, vagy járműveknek. Magasabbról ugrasz le, vagy csúszol be, akkor hosszabbat csúszik, ugrik. Sokkal spontánabb az egész, nem ilyen lineáris száguldás. Tök jól kihasználható sztem most ez ebben a részben. Nekem bejön, jókat lehet trickelni, amit mindig mondok . Csak tegyék is oda magukat...
[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
Ez valami rettenet. Mi ez a gameplay? nincs is recoil, csak a fegyver ugrál, animáció az egész. Ehhez a ttk-hoz kepest a 2042-é hosszú. Benéztem a topikba is, szembe jött egy macskafejú katona, be is zártam a böngészőt.
A BFről is lehet direkt szar videót kiválasztani, de ezen láttszik, hogy ez ilyenre van megírva. Borzalmas.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16919 üzenetére
Én Metro/Locker mapokat messziről kerültem anno is . Szóval ha az lesz, akkor megint egy mínusz. Spearhead minőséget pattintsanak inkább...
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz Dtomka #16908 üzenetére
Kicsit már unalmas, hogy minden részbe próbálják beleerőltetni és ennyire pofátlanul csak a nosztalgiát lovagolják. Ha lenne még pár normális pálya, akkor oké, hozzák, de így megint jön egy új pálya, ami arról fog szólni, hogy összetömörödve dobálják az emberek egymásra a gránátot.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz Dtomka #16915 üzenetére
Főleg gunplay-ben. Nézz meg akár egy gameplay videót Youtube-on, abban is látszik a különbség, vagy próbáld ki egy ingyenes hétvégén, akkor meglátod. A grafika nem érdekel, az másodlagos számomra egy online FPS-ben. Az a baj, hogy a COD tudott fejlődni, a BF meg egy masszívat visszafejlődött 10 év alatt. Hidd el nem trollkodni akarok, ha jó lenne, akkor leírnám, de elképedtem, hogy mennyire leépült ez a széria, szerencse, hogy csak 15 euróm bánta.
-
Dtomka
veterán
Nem is arról szól, a BF mármint vannak járművek. Tény lassan "spawnolnak" - ezen én már módosítottam volna, az tuti. perceket várni ?!! A való életben azok napok lennének! Max 30 mp! Nem x perc. A lightosabb járművek száma is lehetne több, sőt a tankoké is, főleg ha 128 mapot nézzük - ebben igazad van.
#16914lowzor
Igen régen, +4 éve legalább. Rendben, megnézem az említett címeket. Nem ígérem, hogy holnapra. De 1000x minőségibb? Mint ez? (Kicsit túloztál, nem? 1000x? ) Grafikailag, játszhatóság vagy mi miatt 1000x? minőségibb ?
Én utálom a COD-ot a sok gusztustalan csíter miatt.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz Dtomka #16912 üzenetére
"Régen játszottam a COd-dal."
Mennyire régen? Ha több, mint 4 éve, akkor ideje kipróbálnod az MW2019-et, és az MW2-t, mert 1000x minőségibb FPS-ek, mint ez. Számomra ez a gyalázat kategória, hogy 10 év alatt ennyit sikerült visszalépniük a nagyon jó BF4-hez képest, de még a BF3 is egy másik galaxis volt minden tekintetben.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Dtomka #16912 üzenetére
Na de egy BF-nek nem csak gyalogos harcról kellene szólni mint mondjuk a Cod esetén
Még BF5-ben is jól tudtak azok szórakozni akik inkább járművel szeretnek menni(voltak olyan pályák), de itt mi van azoknak semmi
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Régen játszottam a COd-dal. De Sosem lesz a BF olyan mint a COD. A járművek irányítása nem hiszem, hogy változott volna mióta a Medal of Honor-ból kivált az a csapat. Sőt a Cod egy agyonsriptelt fps- még most is. Tehát az összehasonlításod téves ebből szempontból. Tény, ez a rész teljesen másnak készült, mert valakinek a szavára adtak és nem olyan lett mint amire a playerek vágytak. Nagyon nem. Ha a COD jó fps lenne akkor nem a BF topicban írnám ezeket a sorokat... Senkit nem kötelez az EA\Dice, hogy ezzel játsszon, ha a konkurens fps jobban tetszik. Ez a részt nagyon el... ták, de valamennyire összekalapálták, hogy ha nem is olyan nagy élmény, de vannak pillanatok amiért érdemes elindítani. És nem a KD növelés számomra a legfőbb szempont.
Pl: élesztek, 1x\2x... 5x és mikor én kiálltok fetrengés közben help -ért 3-an szaladnak, hogy felszedjenek. Érted? Nekem ennyi elég, mikor látom és tapasztalom az összefogást a csapatot, melynek célja közös. Amit adsz azt kapod vissza. -
bul07
nagyúr
válasz Dtomka #16908 üzenetére
Ez a rész egy COD színvonal annyira semmik a járművek
Sőt az előző részekhez képest nincsenek is
Hol vannak a bombázók/repülők(ami van repülő gyalogosokra hatástalanok), hol vannak hajók, hol vannak rakétavetők(HIMARS), hol van behívható tüzérség vagy bármi, hol vannak stbJa bocs codba több behívható dolog van
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Ebben a részben van pár olyan map mely új a korábbi részekhez képest? Vagy mit jelent nálad az új?
Félreértés ne essék, de kedvezhetnek azoknak a játékosoknak is olyan pályákkal akik nem ma\tegnap hanem 10\15\ és lassan 20 évvel ezelőtt kezdték el a BF -fel való ismerkedést. -
Dtomka
veterán
válasz CptAdamica #16901 üzenetére
-
Sz. Géza
aktív tag
Pedig kellenek az infantry pályák!
Még mindig nincs elég. -
pandras83
őstag
Én is inkább egy sokadik Karkand reneszánszban reménykedek, a Gulf of Oman az örök kedvenc térképem. Viszont ha lesz is régi map, a sok k/d huszár miatt tuti hogy valamelyik clusterf*ck húsdaráló mapot veszik elő. Ha egyáltalán lesz ebből valami és nem csak reddit-álmodozás...
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
válasz @rglaaf #16902 üzenetére
Ja hát klímaváltozásnál is van víz pedig... sőt.. elolvadnak a gleccserek még meg is emelkedik...
No úgy néz ki, hogy szerver oldali volt.. megjavult ugyanis
-
@rglaaf
veterán
Szerinzem se kéne.... max egy sanghai vagy paracel storm viszont most igy belegondolva 2042be semmi vizi cuccot nem kaptunk mondjuk map se volt hozza
PSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest