Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsolesz1885
tag
IntelKiller7: Igen, elég kemény droppok vannak benne, az FPS nálam teljesen instabil volt mikor kipróbáltam.
bul07: BF sorozat elég sok részből áll, azért azt el kell ismerni hogy mindig valami újat kihozni belőle, nem egyszerű dolog, és vannak hullámvölgyek mint mindenhol az élet területén.
Ráuntak? Én már a Bad Company 2 óta BF-ezek az pedig nem most volt, és azóta se unom a sorozatot. Az hogy az EA meg a Dice elkúrta a 2042 startját és eléggé rossz volt a fogadtatása, ez mára már elmúlt. Teljesen játszható a játék és sokan nyomják, főleg hogy már egy ideje 4-5 euróba kerül.
Nem bántom a Delta Force-t, minden tiszteletem a fejlesztőké hogy pénzt/időt tesznek bele és ingyen játszhatsz egy BF alternatívát. Én is adtam neki egy esélyt, nem mondom hogy nem lehet benne ellövöldözni, de már az elején éreztem hogy nem az én játékom. Hozzám hasonló veterán BF-esek nagyjábból tudják ezt az érzést.
-
Zsolesz1885
tag
Habár nem Delta Force topik, nem lehet akkor sem egy Battlefieldhez hasonlítani, még ha arra a sémára is épül. Értékelem hogy ingyenesen játszható, és biztos sokan megszerették. Tény, hogy nem a BF 2042 lett a legjobb rész, de számomra sokkal élvezhetőbb mint a DF. A fegyverek, a karaktermozgások, a robbanások stb nekem jobban bejön.
-
@rglaaf
veterán
Soha nem kapcsolom be crossplayt jo ok talán 1 éve pár alkalommal amikor pc-s haverral toltam
Viszont xim stb hasznâlók szàma kb elenyésző,drága macerás értelme sincs sok
Kontrollerel meg tanulsz multizni(meglehet) mondjuk 3-4ezer óra
és kb a casual playerek között godlike leszel -
Lendova
őstag
A legkevésbé se érdekel, hogy mennyi van. Meg nem is számít. Az nem oszt vagy szoroz, hogy 10 vagy 1000 brigád megoldása vásárolható meg. Ami a lényeg, hogy a játékban mennyivel találkozik az ember.
A makrók. Már vártam mikor kerül elő újra. A giga low mechanikus kézséggel rendelkezők egyik kedvenc témája.

-
BandiHUN
veterán
Jaja, voltak csalók szépen
... egyébként jobb, hogy nincs rögtön semmi újra, close combat mapokon végre nincs scatter-spam annyira, sokkal élhetőbb. Épp elég, hogy ládából a többit lehet tölteni. Mondjuk még most kezdtem jobban assaultozni, engizni, medic+cuccai kész, néha sniperkedek is, így nem rossz ez. Nagyon megöli még ígyis a scatter a close combatot a többihez képest. Mostanság 2042-zgetek megint jobban, a cod következő passa+ a mapok szemetek lettek, nomeg bekerült a passba, jönnek majd a 14nap/300ft trialosok csalni
Kár, hogy a 2042-ben nem lesz pass több, nem is a cuccok, a feladatok hiányoznak. BF V-ben ugyanúgy van napi, heti küldi mindig+a mastery-k, story-k is jók.
Szerencsére megy a levesbe a 3770K,jön a normális gép. Ez épphogy elég a BF-nek, 64 fő+buta graf+vsync, így marad ppici a prociban, de komolyabb harcokkor be se találok, olyanokat zuhan be. Durva, mikor az első 2-3 golyó hitel, a többi meg mikor hogy. BF V az azért jobb, ott ritkán van gond. Bezzeg a cod meg 170fps high-on
120 körül a zombi is. Bár ez utóbbi bugzik, disconnectel mindenkinek, pedig fun. Ki lehet engedni ott is a gőzt. 
-
gabor7th
addikt
Nekem most az utolsó két napban durva kapcsolódási hibák voltak, meg hogy unlockoltam egy járműnél valamit, aztán a következő körnél megint berakta ugyanazt, hogy unlockoltam. Pass egyszer volt, hogy megszereztem valamit, aztán újra meg kellett szereznem. Ki kellett lépnem, aztán visszlépni és jó lett. A season elején játszottam, meg most az utolsó pár hétben, de bezsebeltem minden nyereményt. Bár igazából... egyik se nagy szám.
-
gabor7th
addikt
Nekem pár órával a vége előtt lett egy utolsó nyeremény, sok hetet kihagytam... Neked csak két pont és megvan a max. bagde. Ejj...
De amúgy tényleg, még a legutolsó nyeremény skin is elég nyomorultul néz ki. Még szerencse, hogy engem nem a skin-ek, hanem a játék menet élmény az ami a Battlefieldnél tart.
-
Veiled Bride
senior tag
Továbbra sem értem hogy ez téged miért zavar ennyire.
Kötelező megvenni a skineket? Származik belőle bármi hátrányod vagy előnyöd ha megveszed és ha nem? Amíg nem pay to win rendszer van addig pont hidegen hagy. Aki akarja költ skinekre aki meg nem az nem. Mindenki el tudja dönteni. -
Még ennél is nagyobb hulladék lesz, tudom nehéz elképzelni ezt...

Én tegnap visszaraktam a BF1-et....hát....nyilván a nosztalgia azt mondatja velem, hogy a Bad Company/BF3-4 volt a legjobb....de...szerintem ha a nosztalgiafaktort kivonjuk, akkor a BF1 a széria legjobb darabja, elképesztő hangulat, működik minden, mindegy, nem ragozom... -
gabor7th
addikt
Én nemrég visszatértem és vannak emberek. Van jó pár új a rangjuk alapján, de sohase kellett várnom, még a Portal modenál se... Hazard Zone-nál volt némi várakozás nagyon késő este egy nap.
Szóval emberek vannak látszólag.
Sőt visszatértem a Bf4-hez is miután olvastam híreket arról, hogy megszüntetik a szerverüket... PC-n nem szerencsére és ott is annyian vannak, hogy volt olyan népszerű szerver, ahol azt írta ki, hogy 20-an várnak előttem mire bemehetek. Igaz ott kb. úgy van, hogy népszerű pályák/szerverek tele, a többi meg kb. üres mégha nem is teljesen.
-
BandiHUN
veterán
Nekem nagyobb gond volt, hogy fogalmatlanok voltak ma is este, nehogy tudjon az ember farmolni operátorokat, feladatokat, hanem maradt a jó öreg shotis megoldás, ígyis haltak folyton. Mostanára kb. senki nem maradt komolyra, mindenki ugye maxos, aki régen vett gémet, pass is megvan, annyira meg nem fun, hogy párféle cucc, fegyó van csak. Igaz xp-t ad szépen. De inkább pár még feloldható feladatot letudva végül mentem small mapozni. Mondjuk holnap úgyis lelövik a zombit... pedig lehetne ez is állandó mód. TDM alig van, a többi meg már unás, pedig én nem is játszottam sokat/vettem meg "időben". A kis map trión legalább darálni lehet egy jót. Mondjuk elképzelni nem tudom, hogy hogyan lehet ebbe többszáz órát tenni. Ok, én S11 vagyok csak, olyan 200 órám ha lehet, de hogy ez még alig volt elég egykét dolog T5-ösítésére is... a lezdeti lelkesedés, jutalom után irtó hamar végtelen grind van. Ilyen 2400kill/fegyver,meg 300,600 kill az utolsó kiegekért... Közben meg kiderül, hogy alig pár cucc, opi ér valamit, a többi ballaszt amúgyis, ha minden kieg megvan. Meg persze az utolsónak beadott nagy tárak, a többi meg elég 1-2 emberre max, ha találsz is. Amilyen időbarát a bp rendszer, annyira időrabló a többi. BF V sokkal barátságosabb, ott előrébb is vagyok... Cod meg tokenekkel megoldja, hogy kimaxoljon az ember egy fegyót 2-3 darakörrel szintileg, mondjuk platináig is meglett minden kb. 200 killen belül. Ott csak az időalapú bp, ami hányás. BF V-t meg sajnálom, hogy magára hagyták, bár vannak heti küldik... de támogathatnák, végülis az az aktuális régi kori bf, az új is modern lesz+hogy most lelövik a 2042-t is, elvileg semmi nem jön már, az új meg hol van még...

-
stoon
addikt
de akkor aki csak 1 játékmódot játszik ,ott is a támadót mert azt könnyebb , jutalmazhatnák azzal hogy a 7 napból csak kettőt játszhat....mert védekezni nem is akar ergó nem csapat játékos, az érvelésed nem helyén való szerintem, ha ponton kívül leöli az ellent ,aki be akar menni ,az segítség. pont annyi mint aki csak "üres" bázist foglal! de szerintem felesleges ezt taglalni, mindenki úgy játszik ahogy tud vagy szeret...
-
Hublot
őstag
Fogalmazzunk úgy, hogy tartottam a lelket a csapatban.
Foglaláshoz annyit, hogy véleményem szerint a csapat egy része a pontot húzza a másik pedig még a zóna előtt tartja az ellenfelet ez lenne a jó taktika. Sok csapat berohan a pontra és ott próbálják tartani ami szerintem nagy hiba hiszen így az enemy is felvesz jól tartható pontokat szintén a zonába. Ezzel kialakítva a káoszt.
-
astrojoe12
tag
Én meg nem tudok képernyő képet menteni a játékról, egyszerűen nem működik ami eddig alap volt. Pedig lett volna egy 80/0 aimbot-wh csaló. A legegyszerűbb sima pisztollyal tolta, megölni nem lehetett, csak futkosott a 128 fős pályán és a közelében haltak az emberek... miért nem lehet beperelni ezeket, vagy valahogy szankcionálni, amiért nem működik a beharangozott új anticheat? A csalók tönkre teszik a játékot, amiért fizettem. A BF3 idején volt hogy naponta 1000 embert bannoltak. Most meg ban lista sincs.
-
Hedon
tag
Na, pont ezt gyakorlom éppen, de nem találok Breakthrough szervert konzolosok nélkül...

Elmentem botokat lődözni, és már csak az 5x lencse hiányzik a SFAR-M GL kollekciójából - ez a legnehezebb. A vhx-d3-nál mákom volt, találtam egy Breakthrough meccset, ami tele volt bottal, letelepedtem hát, és 125+ méterről kigyűjtöttem a nemtommilyen távcsőre valót.
Szóval, kellett neked megemlíteni, kipróbáltam és tetszik, bár az első tdm-ben lenyilaztak a picsába, nem találtam el vele senkit. Meglátjuk, miylen lesz nem botra lőni vele, de elébb felszerelem a csúzlit. -
Hedon
tag
Igen, a SFAR-M GL is szimpatikus, kár, hogy nem lehet leszedni a cső alatti ágyút, nomeg nekem az irányzéka zavaró kicsit. Jobb szeretem az erős fegyvereket, mint a tűzgyorsaságot, de elég sok kompromisszumot kell kötni ebben a gémben. BC2-ben a G3 pl nagyon bejött anno, de még a BF3-ban is használható volt.
-
Ezt tudja mindenki, de nem erről van szó.
A kamu szar anti cheat miatt, ami mellett 2x annyi csaló van, mint eddig, nem működik egy szinte mindenki által használt monitorozó/overclock/undervolt, etc program, ami eddig működött!
Örülök, hogy ez senkinél nem bassza ki a biztosítékot, inkább keresünk más megoldást!....ezek után mi az a dolog, amit nem tudnak majd eladni az embereknek? -
Dtomka
veterán
Te gyerek tudod mi a régi? A c64 az az. (Commodore 64)
10 évesen könyörögtem a 3 évvel idősebb szomszéd srácnak, hogy hadd szálljak fel az anyahajóról ... BlueMAX volt a játék neve. Ismered? Nem? Nembaj, de bánhatod.
Amúgy nem értem mi a régi? A paint? Az is régi. Anno amikor super nintendo-nk volt és pc -re vágytam mivel a suliban megismertem mi az a PC.
Apaint ben rajzolgattam, nem volt pc-nk otthon a rajzlapjaimra paint és pc -vel kapcsolatos dolgokat rajzoltam. (Gyerekoromban volt rajztehetségem karikatúrákat is rajzoltam.)
Mutattam Édesapámnak, és kis idő múlva mivel látta, hogy érdekel (és tudta, hogy a pc lesz a jővő) vett nekünk egy pentium 100-at. A környéken a 486 volt a legmenőbb akit én ismertem. Szóval a régi és paint ismerem és tisztelem. Tudod milyen a paint pixelgrafikus a modernebbek vektorgrafikusak. Lehet nem jó szavakat használok de a lényeg, hogy idővel mindig lesz jobb és váltani kell. Én is ragaszkodom dolgokhoz, de attól még megismerkedem új dolgokkal amit jobbak. No offensive és nem kell rám hallgatnod, tégy amit akarsz csak ismét mint mindig a segítségnyújtás vezérelt. -
Dtomka
veterán
Ha a képernyőt akarom lementeni akkor jó öreg PrtScn gomb, és Paint-ba vágom takarom amit akarok
Hm, haladj a korral, paint és mentés másként? 15-20 évvel ezelőtt használtam ilyet utoljára. Probáld ki amít tanácsoltam és ne okoskodj kérlek. Szerintem én már akkor a dos 6.22 telepítettem amikor a szüleid össze bújtak -
Dtomka
veterán
Használd a PH! képtárát! - LOGOUT.hu Akármi cikk
Nem tudom milyen progiban mented le a képernyőképeket, én a lightshot progit használom (~2012 óta). Egyszerű és nagyszerű. A beállításokban jpeg-re kell állítani, mert a PH, png esetén reklamál, hogy a feltöltési méret meghaladja blablabla. Mivel a címzettek enm válaszoltak, remélem segítettem...
Az utolsó mondat azért elég szánalmas, kicsinyes és nevetséges. Szerinted azért töltenek fel úgy képet? Szerintem nem, örülnek, hogy meg tudják osztani. Gondolkozz el ezen... mert tré ember lesz belőled ha így folytatod. De mindenkiből ha ilyen kicsinyes és rosszindulatú. -
IntelKiller7
nagyúr
Hát én úgy vagyok vele, hogy, ha nem sietek, és 3 szóról van szó, akkor kiteszem az ékezetet. De, ha le kell írni sok szöveget, akkor fix nem fogok ezzel szórakozni.
Amikor posztolgattam a dupla XP, vagy ilyenekről itt, akkor is 90%-ban telefonról, és csomószor leírtam normálisan.
Na, de ne offoljunk tovább.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

... egyébként jobb, hogy nincs rögtön semmi újra, close combat mapokon végre nincs scatter-spam annyira, sokkal élhetőbb. Épp elég, hogy ládából a többit lehet tölteni. Mondjuk még most kezdtem jobban assaultozni, engizni, medic+cuccai kész, néha sniperkedek is, így nem rossz ez. Nagyon megöli még ígyis a scatter a close combatot a többihez képest. Mostanság 2042-zgetek megint jobban, a cod következő passa+ a mapok szemetek lettek, nomeg bekerült a passba, jönnek majd a 14nap/300ft trialosok csalni

FollowTheORI