- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Igen, ugyanígy tettem, leírtam nekik a problémát, mellékeltem képeket, amin látszik az, hogy a Paypal visszaigazoló email milyen címre utalt és hogy az email alján ott van az "order number". Összeszámoltam, 15 tranzakcióm volt tegnap a Banggoodra, mind kuponos, ha elveszíteném ezeket a kuponokat, az azért fájna kicsit, be kell valljam. Mély csalódás lenne...
-
Flashy
veterán
ha a paypal.com Tevékenység fülön a keresőbe bepastelem ezt a címet, rengeteg Banggood-os rendelést listáz ki (a mennyiség alapján szerintem mindet), tavalyiak is, ideiek is, minden megérkezett. a részleteknél egyiknél sem szerepel a cím sehol, de a kereső mégis listázza őket. a Hongxin-re találtam hivatkozást hogy valami ipari park neve, a szám lehet irányítószám, de kinézhet születési dátumnak is, tovább nem jutottam
a miért-re nem tudok választ, de kínai cég és nemkínai szolgáltatás (Paypal), nem csodálkoznék ha szükség lenne "kinti" e-mail cím használatára. de ha vegyesen van, akkor nincs ötlet. még ha csak a Snatch-ek lennének, akkor lenne tippem.
-
Flashy
veterán
ismerős volt a probléma, mintha már láttam volna ezt a címet, most utánanéztem: ha paypal-en a tranzakció történetnél rákeresek erre az e-mailre, a Banggood-os megrendeléseimet listázza. érdekes módon a részletekben nem szerepel ez az e-mail cím, de a kereső mégis ezeket dobja ki. szerintem ez a Banggood (egyik?) Paypal accountjának a címe, csak most valami miatt ezt látjuk és nem a szöveges nevet. én azt tippelném, átmeneti gond és sikeres lesz minden fizetés, de megérteném ha valaki többszáz dollárral játszik és inkább megpróbálja cancelozni...
-
Szabesz
őstag
Ha jól rémlik a PP működése, az InvoiceID paraméter feléjük, ha ezzel is rá akartak játszani a megtévesztésre, azt könnyű volt belerakniuk amit a BG generált a vásárlás megkezdésekor.
Kíváncsi leszek a BG reakciójára, hogy mi is volt ez.
Addig fenntartásokkal kezelném a BG+PayPal fizetést, főleg ha nem a megszokott az eladó. -
cof
veterán
GLS, DPD mindegyik (saját belsős) rendes tracking-el dolgozik, szkennelik és megy a csomag a szalagon amerre kell neki, de MP rengeteg olyan csomagot kézbesít amihez emberek kellenek, hogy válogassák. Ha minden tracking-es lenne, nem tartana ilyen sokáig a válogatás sem. És egy privát céget nem szabad összehasonlítani egy monopól helyzetben lévővel, nem a dolgozókon múlik, de általában mindenki őket szidja, hanem a vezetőségen (mert pénz lenne, csak nem oda megy ahova kellene, fejlesztésekre).
És gondolj bele, ha már most érezhető a csigatempó (ez mondjuk relatív, nekem 1 hónap várakozás bőven belefér), mi lesz még itt az idén, most jön 11.11 meg az itthoni webáruházas akciók is.
-
bl4ze
veterán
Nem kapom, csak CoF nem ismeri a full sztorit, de oltogat... Ennyi
Most annyi van, hogy elértem a postát: azt mondták már a kézbesítőnél van reggel óta.
Ahogy letettem a telefont 3mp múlva csipog a posta app : Kézbesítőhöz allokálva.
Itt volt 15p elteltével a kézbesítő : nincsen nála a csomag. Megnézte a gépében és a RGxxxxxxxxBE ragszám nem lett senkihez allokálva.
Azt mondta mivel doboz alakú, lehet MPL autó fogja hozni. Tracking szerint "112-es postán kézbesítőhöz allokálva"
Remélem MPL autó tényleg kihozza. Ez 1103-a óta "belföldi...továbbítva" cucc nem az inkriminált PostNL cucc.
Tényleg nagyon siralmas ami megy. 2 nap alatt itt van : 4-5 napot ül az NKK-ban, majd 4-5 nap amire talán kézhez kapod.....És CoF nem, nem akarok DHL express-t egy 12 dolláros cuccra
Ismerem, de nem
-
bl4ze
veterán
Ne is mond. Van egy másik pakkom ami 5 napja nem sikerül, hogy kézbesítve legyen , Belga postás regisztrált :
2019.11.03. | 23:38 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ Szállítás Bejövő küldemény belföldi továbbküldése
Lassan ott tartok fel kell hívjam a postát, hogy hol jár ez a pakk
Döbbenet mi folyik.
És most van olyan is ami simán "elveszett" meg sem érkezik, nem könyvelt cuccok.
Korábban sosem volt ilyen, max nagyon sokára jött meg, de megérkezett.
Eltűnés, lopás, stb. -
bl4ze
veterán
És mégis EU Priority-nél hogyan szedessek le logot??? Ezt nem értem.
Remélem nem fogják bent vámolásra, mert ismerősé a pakk, és 4 db redmi airdots.
Nagyon kezd elegem lenni ezzel a rendeléssel, augusztus óta szívás van vele....
EU Priority-t kértem erre PostNL jön nem a normál GLS verzió -
bl4ze
veterán
Igen, kicsit félrevezető :
2019.10.16. | 16:09 Nemzetközi Posta Kicserélő KözpontSzállítás Szállítás Vámkezelés vége
2019.10.16. | 16:09Nemzetközi Posta Kicserélő Központ Bejövő küldemény belföldi továbbküldéseNa bízom benne itt nincsen tényleg "vámkezelés" mert elvileg EU és 4 db TWS ami 70 USD....
-
Nxn908xxx
őstag
Köszi a tippeket! Sajnos ugyan azt mutatja az oldal mint regisztrálás nélkül. Így néz ki jelenleg, úgy látszik a vámkezelés végét nem szó szerint kell érteni. Vagy lehet csak véletlenül írták be a belföldi továbbküldést, ki tudja...Nincsenek nagy igényeim, csak jusson el hozzám valahogy.
https://imgur.com/T2RSCDx
Az okt. 19-én feladott kis levélhez azóta se hajlandó a postás bedobni az értesítést, a postás néni azóta se hajlandó hátramenni megnézni. Két különböző postai kiszolgáló is azt ajánlotta, hogy reggel várjam, figyeljem mikor jön a postás és beszéljem meg vele(...).Megvárom a 60 napot és kérek egy újraküldést, tudom hogy nem a banggood tehet róla de nem tudok mit csinálni. -
kmarci25
veterán
Tehát ilyenkor a supporttal kell egyezkedni? Mert ha igen, akkor inkább hanyagolom. A baj az, hogy későn vettem észre, hogy a termék amit rendeltem, nincs raktáron, és csak egy hónap múlva lesz. Máshonnan meg tudnám rendelni korábban, és ezért akartam lemondani. De így nem ér meg annyit, akkor inkább várok.
-
Flashy
veterán
-
rushty
őstag
Nekem is fel van véve több. A postán maradó "rosszul kitöltött" is, nem töröltem, persze már nem az az alapértelmezett.
Ha újraküldik a meg nem érkezett miatt, akkor lenne ez, hogy máshova nem küldik. Ügyintéző Jóska nem matricáz mást úgy tűnik, csak az eredeti rendelés adataival.
Az meg egy megoldhatatlan kézbesítés ( a magyar posta miatt, a magyar postának. Én se értem miért vész el egy valós cím.)
-
rushty
őstag
Sajnos nem írtam át a címet és így le lett tesztelve nem egy küldeménnyel.
Ott van ~8 fő, abból próbaidős (mindig tanitgatasosak vannak a postákon), esélytelen, hogy megmentik (kisméretű, de ládába nem férne) és értesítenek. Vagy már el se jut, mert minek térni vele.
A szortirozo helyen még atjuthat, ha kamerazzak őket, nincs idő olvasgatni. -
rushty
őstag
Magyarul rá van írva "postan marado".
Személyesen annyit mondott, hogy nincs, mondjak tracking numbert, értesítenek.
Untrackes.
Email, tel rajta van.Az a megerzesem nem is jut el a kispostara, mert lehet, hogy burokratikusan más lenne a megfelelő címzése a kispostanak, mint ahogy simán van egy címe.
Vagy a szortirozok ismerik a küldeményt, ha elolvassák postán maradó, begyűjtik maguknak. Mindenesetre nem értesítettek, nem jött meg állítólag a kispostára. Ha nem postán maradó valószínű több eséllyel megjött volna az értesítés.PP most lenne esedékes (nem nyitottam ott még sose, pedig lett volna mire, nem BG, pont egy ilyen problémával próbáljam ki, ehh), ha mikortól számít a 180nap
sürget?
-
finest
addikt
Szia V/! Köszi a mérést. A házzal kapcsolatban arra gondoltam, hogy tudja-e a merevlemez leállítását leválasztáskor, van-e alvó mód, HDSentinelt támogatja-e? Azért ezt a sebességet figyelembe véve, külön hozatni valami jobb külső házat 8-10 dolcsiért, meg elcsípni egy aprós vinyát lehet jobb választás. Bár 45.99-ért 2TB így is csábító.
-
Vertigo18
addikt
Igazából csak szerettem volna egy kis reklámot csinálni magamnak. A múltkor nézegettem az IP kamerákat, hogy kellene egy, erre megnyertem snatch-ben... Aztán most már hetek óta dícsérik ezt a fülest, de nem tudtam eldönteni, melyik legyen, ez, vagy a Xiaomi... Erre ez is befigyelt...
Tehát, aki egy igazán nyerő csapatba akar tartozni, annak itt van pár böngészős snatch
:
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest