- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus One - Kína már itt One
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként most ilyen is van Shipping: Processing time:17 business days. Ugye az Order listában a az Order Details-ra kattintottál és ott nézed jobb szélen az adatokat?
Order information és
Shipping Method: Standard Shipping
Ship From: CN
Order Placed Date: 2018-12-09 15:49:21
Shipped Date: 2018-12-09 20:52:27
Expected delivery date:
2019-01-29 20:52:27Ez nálam tényleg raktáron lévő és 24 órás proc.time volt.
-
buca84
őstag
válasz
vandor01 #7943 üzenetére
"terméknél mi van? Shipping: In stock. Processing time:Ships in 24 hours"
igen, ez van ott.Az enyém HK raktáros cucc. Telefon. Redmi Pro 6.
Kolléga rendelt tokokat CN raktárból. Kapott TN -t 2 napon belül.
Ezért is furcsállottam, hogy én még semmit se kaptam.értem. köszi!
(#7942) V/
Shipping: In stock. Processing time:Ships in 24 hours -
vandor01
senior tag
terméknél mi van? Shipping: In stock. Processing time:Ships in 24 hours
mert ha vmi ujabb fajta telcsi vagy nagyon nagyon occco akkor irom lehet 2-3 hét is!
a másik....
via EU Priority Line Shipping time:7-15 business daysHA ellindult ÉS se kari se husvet se black friday meg 11.11...
akkor nem kizart a 15 busines day! szoval 3hét! -
A hirdetésnél mit írnak a Shipping sorban? Pl: Shipping: Processing time:9 business days
Amit szállítási időnek olvasol az ettől független, a kettő összeadódik és így lesz egy várható érkezési idő amire nem vállalnak garanciát. Mivel csak jóslat.
Egyébként majd erről a szállítási módról szól a topik, át lett nevezve, írtam az Öf-be is.
European Direct Mail (EDM) vagy EU Priority Line (EPL) -
buca84
őstag
Nem türelmetlenkedem, csak még nem rendeltem banggood -ról. A fórumon keresve pedig nem sok információ van erről a szállítási módról.
Mint írtam processing státuszban van még mindig, nem shippedbe. Nincs tracking számom se még. Így amit írtál expected shippind date - nincs is.
EU Priority Line -al kértem, ott 7-15 businnes day-t ír. Tudom, hogy nem telt még le. De ez a 7-15 munkanap mire vonatkozik? Míg EU- ba ér a csomag és onnan még kb 5 nap hozzám? -
vandor01
senior tag
-
buca84
őstag
Sziasztok!
Január 5-én rendeltem egy telefont EU Priority Line -al. Shipping insurance kiválasztva.
Az normális, hogy azóta csak processing van az order alatt? -
válasz
Markizmark #7934 üzenetére
A legutóbbiak 16 és 18 nap volt.
-
válasz
Markizmark #7932 üzenetére
Ez a szintén hollandos postai csomag mint nekem az említett PDM, a posta kézbesíti majd.
Ha LVS kezdettű volt az előző neked az nem PDM volt. -
válasz
Markizmark #7930 üzenetére
Igen 7 óra.
-
-
válasz
Markizmark #7928 üzenetére
A szállítási mód PDM volt? Persze Belgium csak "átszálló" ország volt, nem onnan küldték eredetileg.
Majd kiderül hogy milyen számot adnak. -
válasz
Markizmark #7926 üzenetére
Onnan hogy így szoktam kapni az elsőbbségi, ajánlott leveleket tőlük, mert azt a szállítást választottad.
És holland postai azonosító volt a legutolsó ilyen.
Neked az előző is ilyen volt? -
válasz
Markizmark #7924 üzenetére
Nincs, ott az Összefoglalóban az ez évi ünnepek. Azért valójában egy várható időpont amit írnak, nem fix vállalás úgy hogy nem lehet azt mondani hogy késne, mert nem lehet a több ezer km-es szállítás idejét pontosan megadni. Ez amit látsz csak jóslat.
A feladás is lehet 1-7 nap. Jellemzően Ships in 24 hours vagy 1-3 nap. vagy valami közbe jön.
Hát most nem a GLS viszi. -
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egy kis mini drónt tegnap, elvileg ma shippingelik.
Priority Direct Mail-lel 6-14 munkanap lesz, legutóbb is 1 napot késett csak a cuccom ugyanezzel a móddal, így reménykedem, hogy most sem lesz gond. 32-33$ az értéke, szóval a vám miatt nem aggódom.
Ráadásul a GLS hozta.
Van mostanában valami ünnepük ami miatt még mindig nincs postán?
Legutóbb pár órával hamarabb ment a dolog. -
BB9000
senior tag
válasz
1stVikman #7919 üzenetére
Vállalható oldal, nyugodtan rendelj innen.
Nem küldenek hamisított termékeket, nem csinálnak olyat, hogy nem adják fel a csomagot. A postán elveszett csomagok értékét valóban vissza is adják. PayPal nem árt azért.
Egy pozitív példa az ügyfélkezelésre: Rendeltem egy terméket, de még aznap kiderült, hogy nem is az kell nekem. Pár perc bosszankodás után a topik összefoglalójában leírtak alapján az online chat-re mentem és kértem a rendelésem törlését. 5-10 perc várakozás után jutottam ügyintézőhöz. Egy mondatban összefoglaltam neki, mit szeretnék tőle. Újabb 5 percet váratott, az ideig utánanézett a rendelésemnek, majd bepróbálkozott, hogy már csomagolják és hogy ugye megfelel nekem, ha mégsem törli a rendelést. Mondtam hogy nem felel meg, csak pár óra telt el és tényleg legyen szíves törölni. Erre jött a válasz, hogy e-mailben tájékoztatnak majd a törlésről. Másnap meg is jött az email. Törölték. Kapom vissza a pénzt. Ez más, kevésbé ajánlott webshopoknál nem megy ilyen gördülékenyen. -
UberMutant
őstag
válasz
nekem jó tapasztalatom van, neked rossz, akkor megbízható?
szerintem az alinál jobb, mert ez mégiscsak 1 cég, nem piactér.és mivel paypallal fizethetsz olyan komoly problémád nem lehet.
ilyen viszont bármelyik bolttal előfordulhat, hogy egy készletkisöprés során valakinek nem jut az adott termékből. -
válasz
Megbízható.Bár ez tág meghatározás, mármint a megbízhatóság. Többször vásároltam, nekem egyiket sem mondták vissza vagy törölték. A megvett dolgokkal sincs különösebb probléma. Ami nem érkezett meg annak meg visszakaptam az árát.
Persze a szállítás ideje az néha problémás, de nem csak rajtuk múlik. Ha EU-s vagy USA raktár akkor persze gyorsabb vagy nem a tehermentes szállítás. -
1stVikman
senior tag
válasz
UberMutant #7918 üzenetére
Diplomatikus válasz!
De amúgy összességében megbízható oldal, jók a tapasztalatok vele? -
1stVikman
senior tag
válasz
UberMutant #7916 üzenetére
OK, várok pár napot.
Viszont így első rendelésnél nem nyerte el a bizalmam az oldal.
Merjek még ennek ellenére rendelni tőlük?
Ebay, Ali, Gearbest amit eddig használtam. -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Első rendelésem volt az oldalon, és sajnos problémám akadt.
Röviden egy fejlámpáról lenne szó, amit karácsonyi kuponnal akciós áron rendeltem, paypal-lal fizettem, insurance volt.
Majd egy héttel később küldtek e-mailt, hogy nincs készleten az árú, válasszak megoldást 24 órán belül:
1. várok
2. másik áru
3. visszatérítés
Az emailes link az oldalukra vitt, ott kiválasztottam, hogy várok.
Másnap ugyanez az email jött, de a link már nem működött benne. Gondoltam minden ok.
Ma belépve az oldalukra order canceled fogadott.
Nem kaptam erről emailt, semmit, nem tudom mikor változott a státusz.A gondom, hogy ha már törölték a rendelésem, a biztosítás és a visszajelzésem ellenére, akkor hol a pénz?
Mert az aggaszt leginkább, hogy se email, se áru, se pénz.
Hogyan tovább? Várjak 1-2 napot, hátha befut a paypalon a refund, vagy mit csináljak?Előre is köszi: Vikman
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Egy ilyen Airtrak szőnyeget szeretnék vásárolni a lányaimnak. Úgy látom, hogy UK Warehouse-ból tudnék rendelni, így vám- és áfamentes lenne a dolog. Erről a raktárról van valakinek már tapasztalata? Minden rendben megjön onnan a termék? Köszönöm! -
ggggg5
csendes tag
Próbálta már valaki a European Railway Direct Mail szállítási módot? Mennyi idő alatt jött meg? 40-50 munkanapot írnak.
-
fundaluk
tag
Én itt az általad felsoroltak között éppen az European Direct Mailt nem is látom mint opciót. Azt tapasztalatból tudom hogy vám és Áfa mentes. A Priority Direct Mailt látom a listádban, arra itt többen írták már hogy előfordulhat hogy megfogják a vámon. Az EU Priority Line-t még nem ismerem.
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Ismerősöm szeretve venni egy Xiaomi MI Pad 4-es tabletet mert nagyon tetszik neki.
több oldalt is átnéztem az alábbi oldalt találtam: LinkAz oldalon mint látdom HK vagy CN Warhouse van ahonnan választhatok hogy jöjjön, szállítási módból jó sok.
Itt az első hsz-t elolvasva vámmentesen az alábbi 2 opciót választhatom, akkor 100% hogy vámmentesen fog megérkezni a termék?
A European Direct Mail (EDM) vagy EU Priority Line (EPL)
Szállítási módnál mindkettő van:
- EU Priority Line : Ingyenes (7-16 nap) : Őt válasszam?
- Air Parcell register : 400 Ft
- Priority Direct Mail: 800 ft (6-14 nap)
- EMS Express Mail Service :3000 FT (7-15 nap)Jó lenne tudni melyikkel 100% hogy vámmentes, mert 55k-ra ha 27%-ot rászámolom akkor sajnos ihhon is már megvehetném magyar garival ennyiért.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Redsky
csendes tag
Sziasztok!
Problémám adódott, hátha tud segíteni valaki:
Rendeltem egy terméket november 28.-án EDM-es szállítással. December 18.-án kapott egy GLS Tracking-et, de még eddig nem vették át a Banggood-tól. Tehát nem indult el. Tegnap akartam megnézni, hogy hogy áll, és a hülye reklámok bemozdították az oldalt, mire én sikeresen a szállítási infó helyett rákattintottam a "Received" ikonra. Na, most mit csináljak? Járt már így valaki, megkapom még így vajon? Vagy írjak nekik?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest