- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
1stVikman #18666 üzenetére
Inkább az a probléma hogy rögtön nem egyértelmű. Ha ránézel a fizetés előtt akkor látva hogy a végösszeg nem jó, akkor elkezded nyomozni hogy technikai probléma van vagy valami más. Célszerű kideríteni és aztán mérlegelni hogy úgy megéri-e. Amit az előbb írtam azt írtam volna neked akkor is ha a fizetés előtt kérdezed hogy miért van eltérés, mert ez náluk így megy. Hogy korrekt vagy nem korrekt én nem tudom eldönteni.
Van olyan kupon ami viszont nem változtat a szállítási módon, mert máshogy használható fel, de írtam a pontokat is azoknál is lehet kikötés.
Te kétféle kupont használtál a leírásod szerint ahhoz a vásárláshoz, az egyik kötve volt a szállításhoz. -
válasz
1stVikman #18663 üzenetére
Most is van ingyen posta, de kupon felhasználás esetén az nem vehető igénybe. Nem véletlenül írtam azt hogy: Ez is így működik már rég.
Teljesen mindegy hogy app vagy böngésző. Nem hülyítés, csak így működik.
Az Összefoglalóba is linkeltem a kupon felhasználási dolgokat, van egy rész amikor nem használható:
Coupons can be used on specific categories, products or even just as part of a special promotional event.
However, they can not be used on products with a "promo" tag, like the ones listed here below:
- Flash deals products;
- Products which are part of a special promotional campaign;
- Special drop-ship products;
- Products with a discount only for a limited period of time;
- Products with a "VIP" or "CUT" tag;
A ilyen ingyenes szállítás az kizárja a kupon felhasználást vagy az, vagy kupon.
A drop-ship kategóriába tartozik -
válasz
1stVikman #18661 üzenetére
Ha jelölted a kupont akkor rögtön a jobb alsó sarokban kiírta a 19,61-et., szóval annyira nem lehetett meglepetés. De nincs mit reklamálni.
De mi volt még jelölve azon az oldalon?
Sokszor írtuk hogy fizetés előtt az összesítő oldalon pontosítani kell a szállítást, mert a kosárból nem mindig a kiválasztott jön át Szállítási biztosítás az mennyi volt és kivetted a pipajelet ha nem akartad fizetni?
Kipróbáltam, ott a free ship a CZ esetén, ha kupont vagy pontot használsz akkor megváltozik a szállítási lehetőség (EU Priority Mail (US$2.48) és nem lesz az ingyenes (EU Standard Shipping (Free shipping). A Promo dolgoknál is figyelni kell az ilyenre.
Ez is így működik már rég.
Nem kuponos verzió: -
válasz
1stVikman #8478 üzenetére
A szállítási biztosítást azt mindig, csak ekkor működik az ingyenes újraküldés vagy az esetleges teljes refund. Szerintem már annyian megerősítették hogy mi micsoda, ha rákeresel a topikban akkor többször is olvashatod a szállítási módok különböző eredményeit. Nem akar becsapni senki sem.
A PayPal vásárlói védelmét azt nem kell idehozni, de ott is az lenne az alap, ha van az adott webshopnak vásárlói védelme, akkor azt kell elsőként figyelembe venni.
Itt kárpótolnak a szerződési feltételek szerint, ha az nem teljesül, akkor mehetsz a PayPal-hoz.
A szerződési feltétel amit a Banggood regisztrációval elfogadtál azt tartalmazza amit írtál, nem fogja PayPal felülbírálni kettőtök egyezségét.
Tudod hogy ekkor jár az a dolog ha kifizeted, ha nem fizeted ki, akkor meg tudomásul vetted hogy nem jár.
Még annyi hogy a 7-15 munkanap csak egy jóslat, nem kötelezettség, ha a vásárlás napjától számított 60 napon belül nem kapod meg, a pénzed visszajár. -
válasz
1stVikman #8149 üzenetére
Igen ez az egyik ok. A másik ok hogy rajta van az érték, a tartalom és hogy a BG-ről jön. Ha valaki "kételkedik" az értékben, akkor le tudja ellenőrizni. Persze ezután is fennáll az hogy nem hiszi el és kér a vételárról igazolást. Múlt évben több alkalommal jártam úgy stimmelt minden, az én igazolásaimon is mondjuk a 15 $ szerepelt, valamiért nem hittek a szemüknek, hogy ez nem a 22 €-nak megfelelő 25 $ érték feletti értékű dolog.
Ugye azzal az gond hogy1-2 héttel csúszik a kézbesítés az adatbekérés miatt, mert miután a kezükben a "hivatalos igazolás" vámeljárást erre nem kell indítani.
Ezért mondom azt, hogy nem a küldeményre ráírt érték alapján döntenek a dolgokról. -
BB9000
senior tag
válasz
1stVikman #7919 üzenetére
Vállalható oldal, nyugodtan rendelj innen.
Nem küldenek hamisított termékeket, nem csinálnak olyat, hogy nem adják fel a csomagot. A postán elveszett csomagok értékét valóban vissza is adják. PayPal nem árt azért.
Egy pozitív példa az ügyfélkezelésre: Rendeltem egy terméket, de még aznap kiderült, hogy nem is az kell nekem. Pár perc bosszankodás után a topik összefoglalójában leírtak alapján az online chat-re mentem és kértem a rendelésem törlését. 5-10 perc várakozás után jutottam ügyintézőhöz. Egy mondatban összefoglaltam neki, mit szeretnék tőle. Újabb 5 percet váratott, az ideig utánanézett a rendelésemnek, majd bepróbálkozott, hogy már csomagolják és hogy ugye megfelel nekem, ha mégsem törli a rendelést. Mondtam hogy nem felel meg, csak pár óra telt el és tényleg legyen szíves törölni. Erre jött a válasz, hogy e-mailben tájékoztatnak majd a törlésről. Másnap meg is jött az email. Törölték. Kapom vissza a pénzt. Ez más, kevésbé ajánlott webshopoknál nem megy ilyen gördülékenyen. -
válasz
nekem jó tapasztalatom van, neked rossz, akkor megbízható?
szerintem az alinál jobb, mert ez mégiscsak 1 cég, nem piactér.és mivel paypallal fizethetsz olyan komoly problémád nem lehet.
ilyen viszont bármelyik bolttal előfordulhat, hogy egy készletkisöprés során valakinek nem jut az adott termékből. -
válasz
Megbízható.Bár ez tág meghatározás, mármint a megbízhatóság. Többször vásároltam, nekem egyiket sem mondták vissza vagy törölték. A megvett dolgokkal sincs különösebb probléma. Ami nem érkezett meg annak meg visszakaptam az árát.
Persze a szállítás ideje az néha problémás, de nem csak rajtuk múlik. Ha EU-s vagy USA raktár akkor persze gyorsabb vagy nem a tehermentes szállítás. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest