- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Itt az a gond, hogy - 2$ kuponra rádobtak +2,48$ szállítást. Magyarán drágább lett végül kupont használva a dolog.
A nagyobb baj, hogy nem lehet velük kommunikálni, nem tudom ezt feléjük jelezni.
De mindegy, elengedtem a dolgot, vettem valamit, amire nincs is szükségem, drágábban, mint amennyit szántam volna rá. Ennyi... -
1stVikman
senior tag
Értem én az álláspontot, de ettől függetlenül nem korrekt.
Illetve maga a kuponhasználat nem jelenti feltétlenül a free shipping fizetősre váltását.
Most direkt próbáltam ismét, cseh raktár, másik kupon, és maradt is a free shipping :
Szóval nekem ugyanígy a kevesebb összeget mutatta fizetés előtt, és fizetéskor (amikor már nem látom mennyi, mert csak a kártyaadatokat adom be) a nagyobb összeget vonta le.
Szimplán etikátlan... -
1stVikman
senior tag
BGCZ728
Ezt a kupont használtam és 700 pontért vettem még vip 3-5 felhasználóknak igényelhető - 2$ kupont.
Azért is ugrottam neki kétszer a rendelésnek, mert először kivettem a biztosítást és akkor ugrott fizetősre a posta. Másodjára nem nyúltam semmihez, és fizetés előtt még az alacsonyabb összeg volt ott, free shipping-el, ez 100%.
Értem én, hogy hülyének nézik az embert, de azért egy ilyen húzás több, mint gusztustalan és etikátlan.
App-ból vettem.
Visszaigazoláson kb.lehetelen megmondani, hogy valaha ingyen posta volt.
[kép] -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Wiha csavarhúzó készletet cseh raktárból, ingyen postával, kuponnal.
A checkout / kupon beírása után még 17,13$ volt a fizetendő összeg, majd fizetés után (kártyával fizettem) látom, hogy 19,61$-et vontak.
Mondom miaf..., és látom, hogy magától átugrott az ingyen posta fizetős 2,48$-ra.
Biztos vagyok benne, hogy free shipping volt, mert 2x is újrakezdtem a rendelést és fizetés előtt az alacsonyabb összeg volt ott.
Néztem mit lehetne tenni, de messenger/ live chat csak bot-tal lehet "kommunikálni", telefont saját költségre ekkora összeg miatt nem erőltetném, email meg ki van szürkítve! Próbáltam a kapcsolatfelvételnél rendelés módosítás/ szállítási mód módosítás menükön és rendelés törlése opción keresztül is, de email-t nem lehet küldeni.
Most akkor így jártam, és nyeljem be a fizetős postát? -
1stVikman
senior tag
Ok, köszi.
Más:
Vennék egy lámpát, képen az elérhető szállítási módok:
Ha jól értelmeztem az itt olvasottakat, akkor a képen kiválasztott szállítással nem lesz további költségem?
Illetve a csomagbiztosítást érdemes megvenni mellé?(Azt írják, ha elveszik, akkor nem kárpótolnak ennek hiányában, de szerintem a PayPal ebben máshogy döntene, ha ne adj' Isten erre kerülne a sor.)
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Email-ben többször kaptam már hírlevelet BG-től, amiben van ilyen "snap-up" valami.
Ez hogyan működik, vagy van egyáltalán esély rá, hogy a megjelölt terméket szuperakciósan meg tudja venni földi halandó?
Tegnap néztem épp egy elemlámpát, ami 0,1$+100 pontért lett volna. 2 db volt csak eladásra, de kb. a "vásár" kezdetekor frissített oldal már "sold out" üzetettel fogadott.
-
1stVikman
senior tag
válasz
UberMutant #7918 üzenetére
Diplomatikus válasz!
De amúgy összességében megbízható oldal, jók a tapasztalatok vele? -
1stVikman
senior tag
válasz
UberMutant #7916 üzenetére
OK, várok pár napot.
Viszont így első rendelésnél nem nyerte el a bizalmam az oldal.
Merjek még ennek ellenére rendelni tőlük?
Ebay, Ali, Gearbest amit eddig használtam. -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Első rendelésem volt az oldalon, és sajnos problémám akadt.
Röviden egy fejlámpáról lenne szó, amit karácsonyi kuponnal akciós áron rendeltem, paypal-lal fizettem, insurance volt.
Majd egy héttel később küldtek e-mailt, hogy nincs készleten az árú, válasszak megoldást 24 órán belül:
1. várok
2. másik áru
3. visszatérítés
Az emailes link az oldalukra vitt, ott kiválasztottam, hogy várok.
Másnap ugyanez az email jött, de a link már nem működött benne. Gondoltam minden ok.
Ma belépve az oldalukra order canceled fogadott.
Nem kaptam erről emailt, semmit, nem tudom mikor változott a státusz.A gondom, hogy ha már törölték a rendelésem, a biztosítás és a visszajelzésem ellenére, akkor hol a pénz?
Mert az aggaszt leginkább, hogy se email, se áru, se pénz.
Hogyan tovább? Várjak 1-2 napot, hátha befut a paypalon a refund, vagy mit csináljak?Előre is köszi: Vikman
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest