- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem lesz gondod a hőmérséklettel, csak egyszerűen nem fog megfelelően működni a kártya, csíkozni fog ("artifactolni"). A hőmérséklettel nem lesz gond, ez egy jó hűtésű kártya.
Egy mesterséges stresszteszttel (pl. Furmark) tesztelheted, mikortól mutat majd abnormális jeleket a kártya.
Így elsőre egyébként a GPU órajel jó lehet, a memóriára viszont ez sok lesz, annyin nem fogja vinni, de keress rá a kártyádra, neten mások is leírják, mennyire jutottak vele.
-
killzone1987
senior tag
Ahamm!
Köszi!
Ez így már érthetőbb számomra!
Akkor márka szerint az ASUS az jó màrkának számít?
Vagy is úgy értem,hogy pl Gigabite, és Asus közül vga esetében az ASUS az ideális választás?
És vga kártyánál AMD,NVIDIA,SAPPHIRE közül játékra,akkor melyik és miért az ideálisabb?
És alaplap esetêben ASUS,ASROCK stb,ebből melyik az ideális? -
AlyArkhon
őstag
Belenéztem biosba Main >> Graphic Mode >> Integrated és Switchable ez a két lehetőség van. Alapból is a Switchable re volt allitva gondolom ez kell nekem . Igaz em ertem hogy pl amikor az asztal beallitasait is nezem hogy ott is miert az Integralt video kartya programjat jeleniti meg , és miert nem a 630 as kartyat .
System Bios Version : V1.07
VGA Bios Version : Intel V2130
VGA Bios Version : nVidia N13P-GL REV70.08.A8.00.4EHa Intergrated re allitom akkor az utóbbi nVidia s jelzés el is tünik tehat akkor csak integralt kartyat tud hasznalni gondolom ..
Akkor viszont mi lehet a gond ?
-
agressiv
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest