- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Raidon #42073 üzenetére
Nem olvastad figyelmesen amit írtam, olvasd át mégegyszer!
Pontosan azt írtam amit Te, az égésnyom látszódna!
Nem a Te hibád, de mint írtad most, hogy az aprón vetted, miért vagy olyan biztos, hogy más nem nyúlt bele?
Azt is írtam, hogy nem biztos, hogy ez az alkatrész a hiba okozója.
Valószínűsíthetően belekerültél a 22-es csapdájába, nem hibás a gyártó és Te sem, de van egy bizonyíték a panelen az idegenkezűségre aminek az a következménye, hogy önhibádon kívül Te viszed el a balhét!
Ráadásul a hiba lehet, hogy máshol van....megszívtad. -
Vakegérke
félisten
válasz
Raidon #42075 üzenetére
Nem tudom, hogy etikus, vagy sem a linkelés, itt nézz körül.
Sajnos ez szívás. Semmi közöd ahhoz a rondán forrasztott alkatrészhez, mégis te szívsz vele. -
fagy53
nagyúr
válasz
Raidon #42069 üzenetére
Elég egyértelmű a fotóról, hogy a forrasztási pontok eltérnek a gyáritól. megnézve a környezetében lévő szinte teljesen egyforma forrpontokat ez nyilvánvaló. Olyan mintha az alkatrészt cserélte volna valaki és feltehetően ezért állnak el a garanciától. Lehet persze az, hogy a hibához ennek semmi köze, de a disztributor szervízében, vagy a gyártónál ebből a szempontból tüzetesen átnézik a beérkező garis, hibás kártyákat és helyből visszaküldik. Nehéz lesz bizonyítanod, hogy közöd sincs a dologhoz, szerencse kell hozzá!
A túlfesz szerintem csak duma, ha a megnövekedett hődisszipáció olvasztotta meg ennyire a forrasztásokat, az a tokon is látszana, teljesen elfeketedne, olvashatatlanná válna a felirat.
A túlfesz lehet bármi, akár természeti csapás /villám/ ami nem garancia köteles és így nem vádoltak meg téged, hogy Te próbálkoztál valamilyen szakszerűtlen beavatkozással, nem perelheted őket és ők sem kötelesek garanciában foglalkozni a dologgal. -
s3toraph
senior tag
-
s3toraph
senior tag
válasz
Raidon #31245 üzenetére
Lehet, nálam viszont megoldotta a problémát. Tiltani nem lehet, mint mondtam nincs olyan opció, csak így működött. Így viszont jó lett, sőt most már nem is látszik az IGP az eszközkezelőben. A rendszer tulajdonságainál pedig 4,00GB van írva most már rendesen (eddig ugye 3,5GB volt mert 512Mb-ot kapott az IGP).
Szóval én többet nem tudok tenni, de úgy néz ki, teljesen le van tiltva! -
Zunex
tag
válasz
Raidon #27240 üzenetére
Érdekes kérdés ezen még nem is gondolkotam. Létezik ilyen lista az Asrocknál? Csak CPU támogatást láttam. Azt hittem 2.0-ás PCI slot mindent visz max kisebb sebességgel. A legfrissebb BIOS van az alaplaphoz. A VGA-hoz is van egy újabb biosz ami szerintem nincs fent bár a vga kb fél éves és a biosz amit lehet frissíteni az 1 szóval gondolom rajta van. A leírásban a hűtésen javít. kb negyed éve felraktam azt a bios a VGAhoz, de akkor csíkozott játék közben fél óra elteltével.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Raidon #26767 üzenetére
az én gémer gépemben rengeteg vga megfordult. és van honnan írjak.
mire használnád, mit játszanál leginkább? frostbite alatt például az nvidia jobban teljesít, az ati kártyáknak vannak idegesítő fps dropjaik. persze olcsóbbak is valamivel. de ha érzékeny vagy a foylamatos játékmenetre akkor talán nvidia után nézz. viszont kerül az 1 gigát. legalább másfél legyen a kiindulás. ma már butaság 1gb-s kártyát venni játékra, és hoszabb távra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Fotó állvány eladó
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest