- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zazaa
csendes tag
válasz
gabasz #25178 üzenetére
Bios update-t nézegettem korábban is, de az elérhető legújabb bios verzió fut most is. Van értelme felülírni? Javíthatja?
M5Norbi - Sajnos megeshet a hajszálrepedés, szétszedésnél nem voltam ott, nem tudom milyen módon csinálták. :/
Érzékelőket megtisztogattam, már amennyire tudtam, de nem hozott eredményt. Sajnos a kártya kipróbálásával másik gépben várnom kell hétvégéig, akkor lesz csak lehetőségem . Remélem ha már valamelyiknek muszáj hibásnak lennie, akkor az a videókártya lesz!
Nem szívesen mennék bele egy alaplap+proci+ram kombó cserébe..
VGA bios update hogy működik? Amiket eddig olvastam róla, az alapján a friss driver megoldja automatikusan. Rosszul tudom?
gb4400 - Elég pontosan írtad le az én gondomat is.
Mintha a kártya nem szeretné a reggeleket..
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest