- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! Videokártyám (1060) sajnos vihar következtében meghibásodott. Bekapcsoláskor nem indulnak a ventik, és képet sem ad. Gondolom a táp része sérült.
A kérdésem az lenne, hogy ezek javíthatók? Foglalkozik valaki ilyennel?
Köszi!
-
laccy88
senior tag
van egy problémám pc-ről 3d tv-n 3d filmek lejátszásával:
ez
3d br filmek lejátszásakor...
több tv-vel is próbáltam, több lejátszó programmal is, és vga drivert is cseréltem már, de ugyanaz. Sajnos nem tudom levideózni, mert annyira nem látható, mégis zavaró.
vga: gigabyte hd6770 -
laccy88
senior tag
válasz
BomiBoogie #25391 üzenetére
"driver-t próbáltam, régebbivel is ugyanez. kodek nincs fent, tudomásom szerint nem is kell."
most vagy megint lemaradtam a válaszodról, vagy nincs több ötleted
most frissítek 13.1-es driver-re, de kétlem -
laccy88
senior tag
válasz
BomiBoogie #25391 üzenetére
driver-t próbáltam, régebbivel is ugyanez. kodek nincs fent, tudomásom szerint nem is kell.
-
laccy88
senior tag
válasz
BomiBoogie #25375 üzenetére
nahát, végre valaki, akiben van annyi jószándék, hogy ha nem is biztos, hogy tud segíteni, legalább próbálja megérteni a problémámat.
Igen más filmnél is. Ha megnyitok egy 3d-s mkv-t(mindegy hogy sbs,tab vagy bármi), mondjuk vlc-vel, akkor ugye látom a két képet egymás mellett/fölött. A tv-t manuálisan 3d-be kapcsolva(kiválasztva azon a 3d jellegét/sbs,tab stb) jól működik, nincs ez a problémám, jó, szép a kép.
A probléma akkor jelentkezik, ha akár ugyanannál a filmnél pl powerdvd-ben bekapcsolom a 3d-t, így nem a tv konvertálja 2 képből 1be, hanem a pc vagyis a vga. na ilyenkor jelentkezik a hiba -
laccy88
senior tag
válasz
BomiBoogie #25372 üzenetére
igen fakó is. a középső figura arcán látni a legjobban a hibát, az nem csak a fényképen olyan.
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
van egy hd6770-em, hozzá egy hdmi kábellel egy lg 42lm3450 3d tv csatlakozik. A gondom az, hogy amikor nézek egy 3d-s filmet (mkv, br iso) és a powerdvd-t(vagy más programot is) 3d-be kapcsolom, át is vált, a tv is átvált 3d-be, viszont ilyenkor a kép:
így néz ki. olyan mintha a színekkel valami probléma lenne
/a fénykép a 3d-s szemüveg egyik lencséjén keresztül készült/ -
laccy88
senior tag
sziasztok! létezik arra megoldás, hogy amikor a gép energiatakarékosságból(windows beállítás:képernyő kikapcsolása)nem küldi ki a képet hdmi-n, attól a hangot továbbítsa hdmi-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest