- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
csikozos lefagyos gtx690: a kartyat visszakuldtem, remelem kicserelik. az alaplapi hd 4000-rel is futatttam a furmarkot, minden gond nelkul siman ment 15 percig.
ugyhogy valszeg tenyleg a videokartya lesz a hunyo.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #25131 üzenetére
akkor visszakuldom. koszi a valaszokat.
-
törölt tag
igen, az jo lenne
sajna nem fog menni, ebbol kell fozni ami van
-
törölt tag
sziasztok,
leirnam ide is a problemam, hatha valakinek itt ugrik be a megfejtes:
- nehany napos uj GTX 690 + uj rendszer, uj telepites, legujabb nvidia es egyeb driverek. 3D alkalmazas kozben veletlenszeruen kikapcsol a gep, es ujraindul. A dump file-bol kibanyaszva az adatokat a nvlddmkm.sys driver korul van a problema, de tobbet nem birtam belole kihamozni.
- a fenti jelenseg neha desktop-on is megtortenik.
- furmark-kal terhelve kabe 4 perc utan jon a fenti jelenseg, magok homerseklete 86 fok korulre beallva
- ujraraktam az osszes rendszert, legyalultam mindent, csak nvidia meghajtot tettem fel, jelenseg ugyanez
- eggyel korabbi nvidia meghajtoval a 15 perces furmark vegigfut ugyan, de kabe szinten a 4 perctol masodpercekre lemerevedik, szaggat, fps ugral 1 es 80 kozott folyamatosan, majd miutan lefutott a teszt, egy csikos kepernyo fogadott, le is mentettem.
- par masodpercig igy maradt, aztan a rendszer kozolte, hogy a driver osszeomlott, de a kep megjavult, igaz 3d nem ment.Minden alaporajelen, semmi tulhuzas.
kerdesem az, hogy ez valami szoftveres hiba, es ha igen, akkor hol keressem, vagy pedig a kartyaval van gond (memoria pl.) es kuldjem vissza.
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest