Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
persil #44558 üzenetére
Erősebb nála, az 560TI szintjén teljesít..és van benne OC tartalék bőven.
2GB VRAM sem hátrány manapság, nomeg ugye sokkal hűsebb/halkabb.
Viszont ha komolyabb tempónövekmény kéne, feljebb nézelődj (270/660).
750TI legfőbb előnye az étvágy, egy 660/270 azonos áron jóval gyorsabb.
Persze ott már 100+Wról van szó, de van bőven jó hűtővel szerelt verzió. -
Macei
tag
válasz
persil #24668 üzenetére
Pedig vagy ez vagy pedig telepitsd fel a monitorhoz való illesztőt ha nem ismeri fel magától akkor szokott hide-olni olyan dolgokat amiket egyébként tud.
Aza jó ha nem plug and play monitort ír ki hanem mondjuk agneovo f-190
Egyébként én 59hz-ről még nem hallottam csak 56-ról és mért szeretnél megvakulni vénkorodra?
-
energy4ever
addikt
válasz
persil #23401 üzenetére
Koszonom, megnyugodtam, hogy nem kell tapot csereljek.
Egyebkent ezzel a kartyaval menne az osszes jatek fullosan? Illetve a jovoben megjeleno jatekokat is vinne? Pl GTA V, NFS Shift 3,stb...
Ha vannek melle esetleg majd meg egyet, akkor ez tudna menni egy masik ugyanilyen kartya mellet?
-
geckowize
őstag
válasz
persil #23396 üzenetére
Nem szoktam a legújabb játékokkal játszani, ami megfektette nagyon ezt a konfigot, az a GTA4 volt, de az se azért mert a proci gyenge, hanem mert egyszerűen optimalizálatlan. Legfőképp MW3, BO1 kerülnek nyúzás alá, MW3-ban még jól jönne azért fps a multizáshoz, mw2-ben fullhd, max (kivéve AA) 100-120 körül ment... Akkor azt mondod cseréljem le a procit, az 5830 meg fogja hálálni?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
persil #22886 üzenetére
Amit írtál:
Ez az oldal, amit linkeltél kb. egy forintot nem ér. Néha olyan fals adatok jönnek ki, hogy bődület.
a hwcompare kapcsán, az így igaz is, talán itt meg pont, hogy figyelmbe veszik a driveres támogatást és fejlettséget is, lásd pl. ezért lehet egy szinten a 6970 és a 7850, ami végülis, több tesztet összenézve reális is. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
persil #22826 üzenetére
Azért idővel az alkatrészek (pl. táp) teljesítménye is romlik valamennyire, azért ennek három viszonylag gyengébb (3x19V) ága van, a 4870 meg max. 150W körül eszik, bár azért tényleg így nem valószínű, hogy ez a gond, de jó, hogy ezt is leírtad.
Egyébként meg általában "csak úgy magától" szoktak előjönni a hibák. Más játéknál is ezt csinálja? Esetleg HDD hiba? -
Diablo18
senior tag
válasz
persil #14366 üzenetére
hát télen nem melegszik úgy
jobb időben jobbande am ha újra pasztáznád segítene rajta
kb olyan 1 szerű mint 1 procit
le csavarod a hűtést nyomsz rá pont elég pasztátvissza teszed a hűtést
és ennyi
ezek a kártyák alapból jobban termelték a hőt
főleg ha refhűtősam meg bírja v 120 fokig szóval nó problem
ha játék alatt 90 fokha alapon 90 mondjuk azt nem értem miért van:S
jól szellőző a ház? v kisebb ?
-
gabo9201
senior tag
Bocsi ez a tripla nagyon csúnya, de találtam még valamit.
Itt van egy referencia hűtős ASUS teszt. Ebben azt írja, hogy:
"Idle temps are roughly 60 Degrees C" tehát Idle-ben 60°C
"fully utilized & stressed it reached 88 Degrees C" full terhelésen pedig 88°C
"Please make sure you have a very well ventilated PC." itt pedig felhívja a figyelmet a különösen jól szellőző ház használatára
Igazából nem gondoltam volna, hogy a 70°C az akár még "normális" is lehet. Ha egy nem jól szellőző házban van, akkor ezek alapján még a hűtés jó állapota mellett is elképzelhetőnek tartom a 70°C-t. Tehát vagy egy jobb hűtés beszerzése lenne a megoldás vagy a gyári hűtő sokkal magasabb fordulaton való használata ami ugye elég hangos gépet eredményez.
-
gabo9201
senior tag
Ezt a legjobban Bios módoítással tudod megoldani
A te esetedben elég csak a venti beállításokat megváltoztatni
A lényeg, hogy szerintem Idle-ben ne nagyon engedd 50°C fölé, terhelve pedig 80°C fölé.
Egyébként ez a típus van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest