- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
Grave_444 #37980 üzenetére
Leszedtem és folyamatosan néztem a hőmérsékletet.
Alapból windows alatt 41-43c volt.
Játék alatt 52 és 57 fok között ingadozott.
Megint kb egy óra játék után fagyott meg a kép, de most úgy hogy csak a reset segített.
53 fokos volt amikor kifagyott a játék.
Reset után a windows-ba fix 47 C a kártya.
A biosba megnéztem az összes agp-vel kapcsolatos infót, hátha itt van valami elállítva.
Ezeket találtam:
AGP Clock:66 Mhz
AGP volt: 1,5v
AGP 8x Support : Enabled
AGP fast write support: Enabled
Video Ram cacheable: Enabled
AGP Aperture size: 256mb -
-
Kikki90
tag
válasz
Grave_444 #37333 üzenetére
Elvileg így fog kinézni ez 40 ezres pc:
ASUS P5K, Core 2 Duo E6750, 4x1GB Kingston DDR2 1066MHz - 18e, SEAGATE Momentus 320GB (Ami most látom, hogy csak 5400rpm-es, (tudom off, de ez számít az fps számnál?) - 4e, HD4870 - 10e, GIGABYTE Superb 460W 4e, és még kellenek a kábelek, meg egy billentyűzet
Így 40...
-
Anaren91
senior tag
válasz
Grave_444 #36399 üzenetére
Tudom, de nagyobb órajelhez általában nagyobb feszültség is társul. Ha megnézed a képet amit linkelt az ő káryája 928/1350 hez kap 1.0870V ot. Az én kártyám meg 1150/1400 hoz kap 1.254 V ot. Nagyobb feszültség meg nagyobb hő. Na meg a házam se egy szellős darab, főleg h egy hangkártya is ott van a vga alatt.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Grave_444 #36119 üzenetére
Tudjuk nagyon jól h a virágbolti kiadások szeretnek érdekes dolgokat produkálni...nem minden esetben, de vannak olyan hardverek amin igen..legjobb példa az injustice gods among us valakinek jól megy, valakinek meg nem szaggat ,de lassú a mozgás... (És nem , nem reklámozok semmilyen torrent vagy akármien oldalt/játékot stb mielőtt rám szállnának a moderátorok, szimplán a hiba megoldása miatt kérdeztem meg és vetettem fel!)
-
Rick3D
senior tag
válasz
Grave_444 #35939 üzenetére
Köszi a választ !
Felvázolom a szituációt : Jelenleg elég gáz a helyzet mivel most rendeltem egy Dell U2713HM nem vagyok benne biztos hogy legalább medium grafikán vinni fogja a játékokat 2560x1440es felbontással ezért gondoltam vészmegoldást mivel a keretemet már előttem , találtam olcsón 2db 6870es kártyát és gondoltam azokat összekötöm.A jövő évben mikor kiadják az új szériákat tervben van beszerezni a legdurvább darabokat x2 .Viszont addig kellene valami nagyon olcsón de legalább a mid grafikát vigye.Esetleg ötlet? -
Macsjoz
tag
válasz
Grave_444 #35749 üzenetére
Jó tényleg az elsimítás csak 4xMSAA nem 8x és nincs V-SYNC. De amúgy kicsit konyítók a dolgokhoz és futtattam progikat a proci néha kicsap 100% a vga pedig folyamat annyin van ez Crysis 3 és olyan mintha akkor volna lagg mikor a proci eléri a 100% ezért gondoltam h az lehet a limit csak szeretném biztosan tudni nem fölösen kidobni 40ezret az ablakon másik procira. A Ghosts-ba meg a vga nem 100%-on megy a proci meg olyan 90körül legalább de lehet h tényleg rossz az optimalizációja
-
manaszon
csendes tag
válasz
Grave_444 #35733 üzenetére
Gyenge a VGA? Mint már írtam többször feljebb, nem egy profi, 30.000 Forintos VGA-t akartam, nem is olyat vettem. Viszont nehogy már 50.000 Forintos VGA kelljen a COD4-nek. Főleg, hogy gyengébb videokártyákon is jobban fut, mint nálam. Tehát, kérlek benneteket, hagyjuk ezt a "gyenge a videokártyád" dolgot, mert igen tudom, nem a legerősebb, nem is az volt a cél... Viszont a gond az, hogy amit kilehetne belőle hozni, azt emg nem akarja produkálni...
-
ST05
őstag
-
jaja1981
addikt
válasz
Grave_444 #34953 üzenetére
Igen a Giga SuperB 460W van, de a VGA oldal nem lenne semmire kötve.
Látom nem vagyok érthető.Az alaplap+proci+sallangok egyik ágra vannak kivezetve.
A másik csak a VGA 6pin PCIe tápcsati.
Namost a 7750-en nincs tápcsati, csak a PCIe oldalról kapna tápot, amiről a proci is.
A PCIe tápcsati meg nem lenne sehova kötve.
Ebből gondlom, hogy csak az egyik 15A körüli ág lenne terhelve. -
jaja1981
addikt
válasz
Grave_444 #34951 üzenetére
Értem, de most azért bizonytalanodtam el, mert a tápom fele teljesítménye lógni fog a levegőbe szó szoros értelembe.
Ugye egyik ág az alaplapi és a molex-ek, a másik a VGA tápcsati.
Na most az nem lesz sehova dugva.A Phenom II X4 960T meg megy 6 magon 4,2GHz-en, ott meg fogyaszt is szépen.
Érted a dilemmám? A 7750 mellé egy darab erős ággal rendelkező táp kellene. Vagy nem jól látom?
-
Macsjoz
tag
válasz
Grave_444 #33132 üzenetére
mondjuk én csak 1680x1050-ben tolom de úgy is csak ősz vége fele veszem meg a kártyát és bízok benne hogy addigra kijön az új széria és akkor még olcsóbb volna mert most kb olyan 35ezerért tudnék hozzájutni újonnan 3év garival és akkor azért kérdeztem mert így szerintem jobban megéri ezt a nagyobb teljesítményűt venni nem ?
-
Sound_Maniac
csendes tag
válasz
Grave_444 #29621 üzenetére
Igazából megvagyok elégedve vele, 1280x1024 -en tökéletesen fut minden rajta.
A jelenlegi 17" -os monitorom kicsinek érzem, és már 2x volt szervízelve is. 21,5 -osok közül ami méretben jó lenne, csak 1920x1080 -as van.
Szóval 1680x1050 -en még el lehetne vele játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest