- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabeus86
tag
válasz
Forestgreen #77550 üzenetére
Szia!
A gépednek semmi baja. Csupán arról van szó, hogy ezen játékok fejlesztőinek iszonyat sok pénzt fizetnek azért a zöldek, hogy csak a jelenlegi csúcskártyájukon fusson a játék. Lehet a pirosak keze is benne van. Emlékszem, a régi Crysis 1 és 2 az akkori csúcshardveren is droppolt.
Erről a Prohardveren is van cikk.
Kíváncsiságból rákerestem Yt-on a régi Crysisekre RX 580-on mert nekem ilyen kártyám van, és még a 2007-es első résznél se mindig lenne meg a 1080p 60 fps, ez azért elég szégyen a fejlesztőkre nézve, hogy ilyen trehány munkát adtak ki a kezeik közül, és direkt csinálták így, ez köztudott. Ezt a narrátor is elmondja a videó alatt.Itt egy videó az új Crysis Remasteredről is, ugyanolyan konfiggal ami neked van, hát droppol rendesen. Talán RTX 3090-en nem lenne drop 1080p-n, bár ki tudja.
Horizon Zero Dawn-t Steames értékelésnél lehúzzák a droppok miatt.
WRC 9-ről nem találtam kommenteket mert az nincs Steamen, viszont Yt videók alapján szépen kellene futni a 2070-eden.
A helyedben kérnék a másik 2 játéknál refundot ha lehetséges, mert szerintem aki így ad ki ilyen félkész és drága játékokat, az nem érdemli meg a pénzt. Főleg akkor nem, ha ezt direkt csinálják. Fizetnek nekik eleget a fentebb említett cégek.Ellenpéldaként ott a legújabb COD, nyílt bétáját próbáltam ki, olyan stabilan futott a több éves gépemen, hogy csak néztem. Na, az a játék megéri a pénzét.
-
Pörp
senior tag
válasz
Forestgreen #77550 üzenetére
A konfigod nagyon ütőképes FHD felbontáson, valóban fura FPS droppok vannak nálad. Érdemes lenne az MSI Afterburner progival monitorozni hogy a GPU kihasználtság hogyan alakul amikor FPS visszaeséseket látsz. Itt láthatod a CPU/GPU hőmérsékleteket is, ezeket is figyeld meg, nincs-e túlmelegedés.
-
Loner
tag
válasz
Forestgreen #39546 üzenetére
Köszönöm!
És jól látom , hogy 7850 kevesebbet fogyaszt mint a 650ti? -
saby97
tag
válasz
Forestgreen #38615 üzenetére
Igen tudom, de úgy érzem közeleg az az idő, amikor a 8-9-es sorozat kiesik a támogatásból. HD felbontás mellett viszont low/medium-on még elbírnak a mai játékokkal is, nem annyira rosszak (persze ez a sorozatok közép- és felsőkategóriás kártyáira értendő).
-
ZrinyiGabó
csendes tag
válasz
Forestgreen #37558 üzenetére
Még sosem.
-
ZrinyiGabó
csendes tag
válasz
Forestgreen #37556 üzenetére
A sapphire melé szereztem az amd referencia kártyát.
-
zseko
veterán
válasz
Forestgreen #37381 üzenetére
Köszi a választ
, ám időközben végül tárgytalanná vált a kérdés, lett egy HD5450, nekem kellett beszerelni... Csak max. 1280-at kell neki vinnie, így a DoD kimaxolva 70fps-el megy, ami az eddigihez képest teljesen tökéletes. Egyelőre mással nem lett még kipróbálva, de ez alapján öcsémnek bőven elég lesz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Forestgreen #37367 üzenetére
Én is tuning nélkül értettem, hogy egy szinten vannak.
-
villmoska
tag
válasz
Forestgreen #37364 üzenetére
köszönöm válaszod
-
villmoska
tag
válasz
Forestgreen #37350 üzenetére
mind két kártya asus dc2 hütös lenne és az is feltűnt hogy a 7850 pci 3.0 gondolom az sem utolsó szempont vagy nem tudom annak még nemnéztem utána miért jobb
-
hpeter810
csendes tag
válasz
Forestgreen #37355 üzenetére
ez egy dupla gpu-s gtx 295 1792mb/896bit 6+8pin plussz áram akkor megprobálok valahonnan egy másik tápot szerválni.
-
hpeter810
csendes tag
válasz
Forestgreen #37353 üzenetére
helo az indítástól kb 3-4mp.vagy lehet meghalt a tápom?egy síma 6pin-es csatis kártyával meg elindul
-
Tomi109
csendes tag
válasz
Forestgreen #37235 üzenetére
Köszönöm akkor 7870et veszek.
-
Tomi109
csendes tag
válasz
Forestgreen #37233 üzenetére
Köszönöm a gyors választ és akkor ha mondjuk egy 7870et vennék kb menyi fps érhető el bf4alatt?
A procit 4ghz tudom húzni még. -
senzaj
senior tag
válasz
Forestgreen #37153 üzenetére
Egyre több geforce 7XX adja meg magát vagy csak én olvasom így?
-
DanielLong
senior tag
válasz
Forestgreen #37143 üzenetére
Hát azért a 7790 teljesítmény/fogyasztás bajnok... itt egy teljesen új chipet alkalmaztak, ezért sem a 7770/50 sem a 7870/50 vonalba nem illik bele.
-
shootme2
senior tag
válasz
Forestgreen #21106 üzenetére
Használtam ilyen rendszert szerintem nem éri meg szenvedni vele.
Itt egy lista a játékokról. -
shootme2
senior tag
válasz
Forestgreen #21104 üzenetére
A radeon mellé be lehet tenni az nvidia-t de csak physx-re így csak a physx-es játékokban okoz javulást.
Nvidia mellé radeon-t tenni értelmetlen.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest