- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Asus P8H77V
Gigabyte GTX770
I5-3570Sziasztok!
A fent említett konfigról lenne szó. A vga kb. 3 hónapos, eddig semmi gond nem volt vele.
Most 2 napja kijött az új nvidia experience és egy beta driver. Felraktam mind a kettőt, majd ettől kezdve ha terhelés éri (Játék, 3dmark) lefagy, összeomlik és vagy újraindul a gép, vagy nekem kell újraindítanom.Visszaraktam hát a régi drivert, de nem oldotta meg a problémát. Lepucoltam még jobban a driverereket, de semmi. Ezután rendszer visszaállítás, tehát driver csere mintha megse történt volna, de semmi.
Ezután még felraktam párszor és hopp, jó lett! Már örültem, hogy megoldódott a probléma. Ez így is volt pár óráig, de aztán kifagyott játék közben és azóta megint ezt produkálja. Azóta volt egy win újratelepítés, új driver sose járt a gépen. Reggel bekapcsolás után egyből csinálta, tehát nem órák után jelentkezik a probléma.
Csináltam memória tesztet, hátha az csinálja, de semmi.
Van ötletetek mi okozhatja, miként lehetne utána járni a dolognak?
-
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Elsősorban vga szempontból melyik a jobb:
intel pentium g3220 + gts 250
vagy
AMD A6 6400K Black Edition
Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest