- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mysuAF
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/130705/hofok_www.kepfeltoltes.hu_.png
Itt vannak a hőfokok ez kb alapjárati
a VGA-t nem engedem 55 fölé szóval akkor lekezd maxon pörögni azzal nem lehet baj
Na de a proci már mástészta azt nemigen értem
egy artic cooling freezer 13 van rajta és alapjáraton 50?
játék alatt max 70 ebben a melegben.
amúgy király az arma 3 csak hiányzik belőle az a bazinagy map wastelandban nem tudsz kis rejtett bázist csinálni mert olyan pici a map hogy ugyis megtalálják de majd jönnek a nagyobb pályák -
mysuAF
csendes tag
válasz
agressiv #32060 üzenetére
csak azért gondoltam arra mert hogy ugye csak egy molexről fut 2 molex to 6 pin helyett
Fx8120 van mellette és arma 3 auto detectel ultrára rakja és mondták hogy lehet az zavar be hogy nem 2 sima 6 pinről kap áramot de még 2 molex to 6 pinről se hanem csak simán molex to 6pin -
mysuAF
csendes tag
Sziasztok!
van egy 7870 myst-em de nem tudom hogy működik e normálisan egy chiftech gps 500-ról
Ugye egy sima 6 pin meg egy molex to 6 pin
Eddig a CPU-ra gyanakodtam de bevillant az agyamba hogy lehet a tápellátás ne nem megfelelő a kártyának.
Szóval a nagy kérdés hogy elég e beki a táp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest