- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
válasz
pritor #36237 üzenetére
pedig sajnos sokszor elengedhetetlen, millió javítás, védelem, keretrendszerek stb. Nekem anno volt, hogy akkor virust kaptam, még a virusirtót sem volt 5 percem feltenni, rakhattam újra a windowst. Tehát telepítésnél: win fel,virusírtó azonnal-erre ráfríssíteni, és nyomban fel minden win update. Én sem vagyok oda érte, hogy 3 naponta bekapcsolom a notit, és szinte már mindig jön valami apróság update win7-re , de muszáj, mert annélkül esélyünk sincs stabil rendszerre. Ha ezek rendben vannak, akkor éveket is kihúz a rendszer stabilan.
( és akkor még örüljünk mint majom a farkának, hogy az MS engedi használni a sok feltört szart, mert merem feltételezni ,sem a windowsod, sem a játékaidért nem adtál egy forintot sem, nemhogy kemény 10ezreket...)
-
Thrawn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest