- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
villmoska
tag
válasz
Forestgreen #37364 üzenetére
köszönöm válaszod
-
villmoska
tag
válasz
Forestgreen #37350 üzenetére
mind két kártya asus dc2 hütös lenne és az is feltűnt hogy a 7850 pci 3.0 gondolom az sem utolsó szempont vagy nem tudom annak még nemnéztem utána miért jobb
-
villmoska
tag
sziasztok egy egyszerű kérdésem lenne mivel nem tudok dönteni és nem is értek a kártyákhoz van egy hd 6970 és egy hd 7850 nagyábol egyforma ár de az utóbbi újabb kiadás viszont az első erősebb ha minden igaz egy igazi hozzáértö meik kártyát választaná előre
is köszönöm válaszotok
-
villmoska
tag
sziasztok csak kérdezném hogy 560ti videokártyával megy e maxon a cod ghosts mert nekem ezt mondták ráadásul fx 6100 procival nemtudom igaz lehet e segitsetek
-
villmoska
tag
szivem szerint nem költenék a gépre hanem kidobnám a játékot
-
villmoska
tag
válasz
djdaniel #36603 üzenetére
bocsnat igazad van
asus p5k alaplap
q6600 proci
4x1g kingston hyperx memoria
500g vinyo
Cooler Master GX-750W táp
Gainward Rampage 700 ATi Radeon HD 4870x2 2GB Golden Sample vga
nagyábol enyi tudom nem valami erös gép de a fiamnak most a 15. szülinapjára rendeltem ezt a ghost-ot és sjnos még nem megy pedig már menne 4g memoriával is szoval tanácstalan vagyok -
villmoska
tag
Sziasztok tanácsotokat kérném. A problémám hogy nem megy a Cod. Ghosts mivel HD 4870 X2- videokártyám van kénytelen leszek vásárolni videó kártyát ebben kérném a segítségeteket hogy meik kártya lenne ideális számomra itt a hardver aprón kb 25.k ig gondoltam az árat és szerintetek én menyiért tudnám eladni az én videó kártyám ? pontos neve : Gainward Rampage 700 ATi Radeon HD 4870x2 2GB Golden Sample
segítségeteket előre is megköszönöm
-
villmoska
tag
sziasztok valaki tudna nekem segiteni _? hogy egy nvidia 9800gx2 videokártyához mekkora táp kell -? mert nállam egy hkc 550 w-os van. valaki segitsen.
-
villmoska
tag
sziasztok van egy külföldi oldal amejen ati és nvidia kártyákat tesztelhetünk. régi és uj kártyát egyaránt valaki tud segiteni mejk lehet azaz oldal a teszteknél az nvidiát zöldel az atit pirosal jelölik
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest