- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mima1017
tag
válasz
Permet Elek #44538 üzenetére
Én is erre gondoltam, vagy esetleg nincs alaplapi VGA neki a gépben? Bagatel dolog, de kitudja hova kötötte...
-
mima1017
tag
válasz
csontraket #44532 üzenetére
Igen az lesz, lefoglaltattam egy olyan kártyát. Köszi a tanácsokat, a procit tényleg nem tudom sajnos cserélni, hiába támogatja a FX széríát
-
mima1017
tag
válasz
csontraket #44530 üzenetére
Hát ha kevés ha nem, most sajnos ez van benne. Az alaplapom nem igazán akarna jobbat
ASRock M3N78D-FX :/
-
mima1017
tag
válasz
Permet Elek #44527 üzenetére
Nem az van már, vagyis majdnem csak X4 965BE van a gépben.
-
mima1017
tag
Még egy kérdésem lenne, egy Gigabyte R9 270x 2gb OC vagy Asus R9 270x 2gb DC II vagy DC II TOP?
Melyiket érdemes a három közül? -
mima1017
tag
válasz
Jeollam #44522 üzenetére
VGA TOOLS - BIOS, ezen az oldalon alul ott a bios
segédprogramok fül.
-
mima1017
tag
Sziasztok,
Még a jómultkorában írtam hogy bedöglött egy HD7850-es VGA.
Most írtak vissza hogy megvan a hiba, cserélik a kártyát
Gigabyte HD7850 2GB OC vs Gigabyte R9 270X 2GB OC, az R9-es jobb kártya mint a 7850 ugye?
700Ft-ot kell ráfizessek.Köszi előre is.
-
-
mima1017
tag
Hát igen, az alkatrészekkel minden rendben van. Azon csodálkoztam én is hogy kis felbontás brutál vga és 4x3,2ghz proci nem lehet 70fps.. Szerintem nem a driverrel lesz a gond hanem valami mással, ötletem nincs hogy mivel.
A furmark, prime95 még nem néztem semmit, tegnap este raktam össze fél 1 kor végeztem az unlockkal is.
A 60-70fps azért vicc mert 5670-nel is ezt tudta produkálni, és nem hiszem hogy ott proci limit lett volna, inkább a kari fogyott el. Az mégis csak egy belépőszintű dx11..
Igen, vsync nincs bekapcsolva, akkor csak 60 lenne fix.
:S
-
mima1017
tag
válasz
spista222 #35606 üzenetére
Egyébként most így néz ki a konfig teljességben.
AMD Phenom II X4 B55 3,2
Gigabyte MA770T-UD3 rev.1 F10bios
Gigabyte HD7850 2GB 256Bit OC
Kingmax 4x1 GB 1333Mhz DDR3
1,5TB HDD
Gigabyte Superb460w
A VGAhoz letöltöttem tegnap a legújabb drivert.. és nem tudom hogy a kettő között mi a különbség... tehát az RC és a sima, az RC régebbi, de azt szedtem le mert említették hogy jobb... -
mima1017
tag
válasz
spista222 #35601 üzenetére
Egyértelmű, a hőfok..
Viszont azt nem értem, havernak, 4870 phenom 2 x4.. cod4 ben 250fix fps..
Hát majd kiderül, letöltök egy BF3 vagy BF4-et és megnézem hogy ott a 4 magos mit tud kezdeni a jelenlegi kártyával.
Ha nem lesz nagy sikerem akkor, nem érdekel valakit Gigabyte HD7850 2GB GDDR5 OC?
Köszönet a segítésért.
-
mima1017
tag
válasz
spista222 #35598 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor a mostani 4 magos 3,2 es x4 B55 el nem tudom jobban meghajtani a kártyát, viszont ha vennék egy full hd monitort ami 1920x1080p-ben lenne akkor tudna segíteni a kártya a processzornak, vagy húzzam feljebb a processzort amennyire stabilan tudom és próbáljam meg ezen a felbontáson?
Összeférhetetlenséget érzek az éterben
-
mima1017
tag
Hát lehet hogy igazad van, ehhez a részhez nem értek annyira...
De számomra meglepő volt hogy egy 2 magos 3,2 es phenom II miért nem tud több fps-t generálni pl. COD4ben full fullon mint egy 5670.. Tehát belépek a játékba, HD5670 el 50-100FPS között... beledurrantom a 78502Gb OC... és ugyan az... utánna jött a magfeloldás átváltott 4 magos p2x4 b55-re.. és nem történt változás...Igaz hogy csak 1360x768 de számomra érthetetlen.
Nah mindegy, következő lépés szerzek egy monitort és rákötöm HDMI-vel HDra..
-
mima1017
tag
Sziasztok
Vettem egy HD7850 2GB OC kártyát és most Phenom II X2 555Be-vel hajtom, és vicc kategória,
tehát cod4 ben 150fps... HD5670el is ennyi volt pedig a két kártya között van egy kis különbség. Lehet hogy ennyire kevés neki a processzor?
Szerintem nem...
-
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35492 üzenetére
Lehet hogy úgy lesz, most néztem 29A van 12V railon, ami nem olyan rossz. Ha a 460 nem fogy el akkor nem kell félnem. Lassan kiderül hogy a Gigabyte SuperB460 nem is olyan rossz táp.
-
mima1017
tag
Sziasztok,
Most vásárolok egy VGA-t és a kérdésem az lenne hogy mennyit vehet fel szerintetek illetve a jelenlegi tápom elviszi-e az adott konfigot. Sehol nem találtam olyan infót a kártyáról ami a fogyasztást jellemzi
Kártya: Gigabyte HD7850 2GB OC
Táp: Gigabyte Superb460W
Alaplap: Gigabyte MA770T-UD3
Proci: AMD Phenom II x2 550Be
1 hdd
1 oddKöszi előre is.
Matyi -
mima1017
tag
válasz
Lézerparaszt #35371 üzenetére
Ezzel az a baj hogy jelenleg csak ha joltudom a proci vgaja a hd graphics... Es nincs benne masik kartya... Egyenlore
-
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35369 üzenetére
Hát Intel I3 van benne, nem tudom pontosan most melyik illetve Intel G630 talán.
A bios frissítést még nem néztük! Jó ötlet!
-
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35367 üzenetére
Jah értem
Félre értettelek bocsánat
Hát ha nem lesz más megoldás akkor muszáj lesz VGA-t venni.
-
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35365 üzenetére
Nem mentem el a többi kérdés mellett, gondoltam ha leírom hogy az a kártya van benne akkor azzal minden kérdésedre kielégítem a választ. Nincs semmilyen keret, csak két db LP-s bracket amiben a foglalatok vannak.
1x DVI és HDMI
1x D-SUBígy tevődnek össze a kialakítások, olyan mintha 2 slotos lenne a kari hátulról.
Egyébként igen, ez megoldás lenne csak nem a legolcsóbb. 50-60db gépbe 7-10k HUF ért venni kártyát nem a legkifizetődőbb..
Illetve leirtam hogy azzal nem volt előtte sem gond, csak a monitoron nem volt olyan csatlakozó ami nekem megfelelt volna arra a célra amire szerettem volna használni.Üdv,
Matyi -
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35363 üzenetére
Igen az a kártya van az SFF gépben, azzal nem volt gond csak ami monitort arra akartunk kötni azon nem volt dp csati csak dvi.
-
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35358 üzenetére
Hát mindegy milyen DVI az a legkevesebb. Nincs csak kimaradt egy Space, DVI és D-sub csati
-
mima1017
tag
válasz
TaylorXIII #35356 üzenetére
Hát nekünk egy DVI-D-SUB kártya kivezetés kellene.
Most alaplapi displayport és d-subbal kapcsolódik. -
mima1017
tag
válasz
ceripapa #35354 üzenetére
Hát használat közben egyszercsak "Monitor going to sleep" kikapcs/visszakapcs és akkor visszajön a monitor.. Egy rövidebb idő után visszakapcsol a monitor.
Volt arra példa hogy egyik állomáson a monitor vibrált és ki be kapcsolgatott és másik gépen jól működik, és a "rossz" gépre kötve egy ugyanolyan monitor, másikgépről áthozva tökéletes..
Teljes káosz :]
-
mima1017
tag
Sziasztok,
Elég "nagy" problémába ütköztünk a cégünknél, és sűrgősen orvosolni kellene, ezért fordulok hozzátok.
HP COMPAQ 6200/6300 Pro PC-k vannak, és mindegyik PC-re kötöttünk 2db HP LA2405x típusú monitort.
Szokása a monitoroknak hogy kikapcsolnak használat közben, gyanakodunk az integrált vga-ra. HD Graph 3000 és 4000 széria. Telepítettünk monitor/vga/proci drivereket semmi.A monitorok Display port kábellel valamint D-subbal vannak összekötve.
Legutolsó mentsvárunk egy olyan kártya PCI/PCI-e ami egy VGA kivezetés DVI és D-SUB csatlakozási lehetőséggel.
A kérdés, szerintetek létezik ilyen kártya?
Köszönettel:
Mátyás
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest