- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grave_444 #52773 üzenetére
Ha nem túlmelegedés okozza, akkor software-esen nem sokat lehet tenni. A túlmelegedő VRM/VRAM/CHIP triót lehet kordában tartani egy jó ventiprofillal, undervolt-tal, meg az órajel csökkentéssel. MSI AB mindet meg tudja csinálni ezek közül, de desktop alatt aligha ez lesz a baj
Azért készülj fel, hogy a VGA megrokkant. Annyit nézz meg, esetleg hogy kábelmozgatásra, vagy kihúzás-bedugás megoldja-e, vagy változik-e. Win restartnál jó, és később lesz ilyen, vagy állandóan ilyen? Ezeket mind érdemes lecsekkolni.
-
ivan8899
újonc
válasz
Grave_444 #52688 üzenetére
Nem egészen.
cpu 3 gh
4 GB ddr3 ram van benne
160 GB HDDhttp://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/23/572406_zybi32ofcusioozv_kep_1_2.jpg
Hogy hogy a proci visszafogja a ram-ot? Akkor miért lehet bele többet tenni? És ha a procit is lecserélem majd mondjuk mondjuk Q9550-re? Vagy ez nem ilyen egyszerű?
-
ivan8899
újonc
válasz
Grave_444 #52686 üzenetére
Köszi a választ!
És low profileból melyik a legjobb? Ez: http://logout.hu/bejegyzes/urban_racer/a_piacon_levo_legerosebb_low-profile_vga_kartya_zo.html ?
Ilyet tehetek bele?Igen, tudom, hogy nem a legbővíthetőbb gép, de szeretném a maximumot kihozni belőle. Mondjuk 40 ezerből memóriát bele a meglévő 4GB mellé (mondjuk összesen 8-at), meg videokártyát, ami jobb mint az alaplapi.
-
-
maestro87
őstag
válasz
Grave_444 #46945 üzenetére
8k-ért hirdetik. Túl olcsónak tűnik.
Vagy lenne ezeknek valami betegségük?
Egyrészt játékra gondoltam, másrészt meg arra, hogy nem tudom gyorsítana-e a vga a tervezőprogramok működésén (SolidWorks, Altium)? Együtt tudnak működni a procival?
Amúgy occó 10k-s cerka procim van (G540).
Játékkal meg olyannyira le vagyok maradva, hogy én még csak a BF2142-nél járok és a COD4-nél (de már nem játszom vagy 1,5 éve főként a drága hardverek miatt). -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Grave_444 #43258 üzenetére
Van némi ellenvetésem, ez messze nem erősebb egy GTX470-nél - gyakorlati alkalmazás alapján mondom, játszottam mindkettővel -, de az biztos, hogy a fogyasztása összehasonlíthatatlanul barátibb, és valóban újabb gyártástechnológia. Inkább úgy mondanám gyakorlati nyelven, hogy többet tud a 7790-es, de ettől még nem erősebb.
-
Tiby_83
tag
válasz
Grave_444 #43251 üzenetére
Megfontolom, köszi!
Eddig mindig ati kártyáim voltak, kicsit ódzkodok az nvidiatól.
Lehet hülye kérdés, de gondoltam megkérdezem.
Mért van az, hogy minden számtek cuccnak lejjebb megy a fogyasztása, a tdp értéke, ezeknek a 250x és társaiknak meg növekszik. Olvasgattam már fórumokat, de mindezidáig nem találtam erre választ. -
Tiby_83
tag
válasz
Grave_444 #43247 üzenetére
Eredetileg R7 260x-et néztem, de aztán elvette e kedvem, hogy a sapphire oldalán láttam, hogy 500w-os táp kell neki.
De a válaszodból ítélve, akkor ez a 450-es megbírkózna vele.
Olvasgatom most a topikot, van egy csomó hiba a 260x-el. Nagyobb kártyát nem szeretnék, sokat fogyasztanak, nem játszok annyit. -
vbbb
őstag
válasz
Grave_444 #43244 üzenetére
Jah valószínűleg majd lesz másik táp is később. Azt olvastam amúgy, hogy az Nvidia 760 gtx tulajdonképpen az R9 280 szintjén mozog játék teljesítményben, szóval inkább azzal van versenyben mint az R9 270x-el. Nem lenne érdemes akkor 760 OC-t venni? Olcsóbb.
Nem tervezem nagyobb monitor vételét ill. felbontásban játszani mint 1920x1080, oda meg bőven elég a 2GB nem?
-
-
kona005
senior tag
válasz
Grave_444 #39923 üzenetére
68-ért megkapod a legjobbat
Annyit meg nem szabad spórolni, ha már 65 van rá
PH!-s tesztet meg hagyjuk, mindenki tudja merre húz a szívük
(#39925) Grave444: Nem igazán akarok vitatkozni veled, de nekem nem csak az számít hogy mennyi FPS van. Lehet annyival nem gyorsabb, de azért normális driverek vannak, nincsenek felesleges szop@sok, mondom ezt ezt úgy hogy egy HD7870-et használok. FPS droppokról ne is beszéljünk.
Volt egy pár NV és AMD karim, de nekem az NV-vel mindig kevesebb volt a gond, sőt nem is nagyon volt... -
akphsaiid
csendes tag
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Grave_444 #39854 üzenetére
Néha szoktam de ez a vga kártya nem igazán hozna több fps-t. Vagyis nem tudom mert egyszer meg rángattam és ugyanúgy 75 fps volt. Lehet a kártyát is húzni kellett volna???
Na jó húztam azt is és szépen ment 1175@ 1600@ itt már volt fps kül de inkább veszek másik karit minthogy ezt gyilkolásszam. Tervbe van egy R9 290X TOXIC OC kari mert a 3D moncsihoz ez már karcsú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobilinternet
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest