- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
csontraket #45490 üzenetére
Szia.
Szerintem próbálkozz meg itt a kérdéseddel..
Lehet,hogy alaplap környékén kell keresned amúgy a hiba forrását... -
Dexar007
veterán
válasz
csontraket #44839 üzenetére
Szoval akkor most annak kell nagyon orulni,hogy az nvidia 1 ev utan hozott egy kartyat ami eleri a 290-es radeon szintjet,es nem kerul csillagaszati osszegekbe? Hat ez nagyon jo.
Igazabol en egyik "oldalon" sem allok,tokre leszarom,hogy milyen markaju kartya van a gepemben,de ez akkor is fura,mert a csapbol is a gtx 970 folyik. -
Duran
tag
válasz
csontraket #44829 üzenetére
Előbb utóbb úgyis összeszarja magát teljesen. Vagy nem jellemző, hogy romlani kezd? Ez így abszolút nem zavaró vagy ilyesmi, csak megijedtem, mert messze szól a garancia, és nincs kedvem annyira futkozni miatt 200 km-eket.. Bár lehet, kövi driver megoldja a problémát. Lehet csak pár rossz memóriahivatkozás okozza a sztorit.
-
Duran
tag
válasz
csontraket #44822 üzenetére
Tegnap végigtoltam egy vmt-t. Full test, fél éjjel ment, de nem talált hibát.. Gyárilag OC változat, windforce 3x hűtővel. Abszolút nem melegszik amúgy, 50-60 fokos.. Bár mondjuk attól, hogy a gpu dióda 50 fokos a memóriák még izzhatnak.. A kártya egyébként garanciális még, de nem tudom bizonyítani, hogy akármi baja is van, mert a teszteket végig csinálja, csak 10 óra játék alatt egyszer megbotlik a vram.. jó mondjuk v-sync off.. lehet azt benyomnám aztán meg is oldaná a problémát, csak ahhoz meg kicsit kevés a kártya teljesítménye..
-
aftercooler
aktív tag
válasz
csontraket #44800 üzenetére
És ez nem jó kártya ennyiért?
61500 ft volt. -
schray
tag
válasz
csontraket #44789 üzenetére
Nem, ez driverhiba, ez eddig is egyértelmű volt (tökéletes a kép csökkentett módban és bios alatt, vagy a gyári driver nélkül). Közben félig-meddig kiderült mi az ok, még dolgozok a megoldásán: az intel driver egy másik inaktív kimenetet tett elsődlegessé valamiért, így a monitor nem kapott jelet... minden ment jól, csak épp olyan csövön ment volna ki a kép, ami be sem volt dugva. Most egy sima D-SUB-al teljesen jól megy.
-
perfegor17
senior tag
válasz
csontraket #44793 üzenetére
De ha sikerül eladni az adatát akkor több lesz a keret is rá.Majd meglátjuk de egynek jó lesz.Köszönöm.
-
perfegor17
senior tag
válasz
csontraket #44791 üzenetére
Max 20-25.
-
perfegor17
senior tag
válasz
csontraket #44789 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.Milyen tápot ajánlanál? mekkorát? meg milyen márkát?
-
perfegor17
senior tag
válasz
csontraket #44786 üzenetére
De az a kártya többet eszik nem? 2db 8-as csati megy bele.Ebbe meg csak 1 6-os meg egy 8-as.
-
sy75
csendes tag
válasz
csontraket #44752 üzenetére
csak ez nekem rossz, mert én használtam 4 hónapig hibátlanul.
Most az uj gazdájánál van ez. és kellemetlen, de mondtam neki akkor visszaveszem. bár bolti garis, de szerintem egy másik gépbe kellene kiprobálni.
legalábbis szerintem azt mindenképp meg kellene próbálni. -
nonsen5e
veterán
válasz
csontraket #44752 üzenetére
"Játékok alatt minden rendben" ahogy írta, youtube alatt meg lefagy. Nem proci túlmelegedés lesz, az is biztos.
-
GRaul
őstag
válasz
csontraket #44712 üzenetére
mivel nem K-s igy nincs
a komplett gep ott van a nevemnel. most probalgatom az ujratelepitessel mizu.
De az NBA 2K15 random kidob a jatekbol 8.1 alol. Eredeti a game -
Apollo_21
addikt
válasz
csontraket #44696 üzenetére
Sapphire 7970 Vapor-X-en van vrm borda is és majdnemh az egész nyákot fed egy fémlemez...
Úgyancsak Sapphire 280X Toxic OC-n szintén van borda+a nyákot borító fedőlemez+fém hátlap is+a vrm-ek hátoldala is bordázott -
monosz
őstag
válasz
csontraket #44685 üzenetére
Már intéztem a garit,de nagyon sajnálom,mert brutális Vga volt. (780 gtx lightning)
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
csontraket #44643 üzenetére
A Pénz most nem kérdés.
Most az egyszer úgy vagyok vele hogy 200k-ból a legütősebb AMD karit akarom megvenni hogy megint 3-4 évig jó legyen. És így ez az a választás.
-
trancemusic
senior tag
válasz
csontraket #44632 üzenetére
Nekem ata vinyón is van game ( ata-sata átalakítóval ) úgy mennek a játékok mint kés a vajon...
Jó,ez nagyrészt az i5 érdeme meg a gtx770-é. -
aftercooler
aktív tag
válasz
csontraket #44617 üzenetére
Ok, és mit javasolnál helyette ilyen árkategóriában és 384 bitesben?
-
fbeni91
tag
válasz
csontraket #44547 üzenetére
Köszönöm
-
Byga007
aktív tag
válasz
csontraket #44549 üzenetére
A gép paraméterei 400 as Fsp táp msi 785g e53, amd phenom 2 x2 de 3 magositva 3 gb ram és a his hd 4870 512 mb. Van integrált kártya de az le van tiltva. Mondjuk akkor jelentkezik a probléma ha hajtva van a kártya én is gondoltam a tápra mert ez a kártya eszik vagy 200 wattot hisz 2 6 tűs csatija van .
-
mima1017
tag
válasz
csontraket #44532 üzenetére
Igen az lesz, lefoglaltattam egy olyan kártyát. Köszi a tanácsokat, a procit tényleg nem tudom sajnos cserélni, hiába támogatja a FX széríát
-
mima1017
tag
válasz
csontraket #44530 üzenetére
Hát ha kevés ha nem, most sajnos ez van benne. Az alaplapom nem igazán akarna jobbat
ASRock M3N78D-FX :/
-
P.Dude
őstag
válasz
csontraket #44260 üzenetére
bios reset mennyire hatásos?
-
Krakesz27
tag
válasz
csontraket #44222 üzenetére
Köszi megnézem és ha az lessz amit írtál akkor szerencsére nem kell gariztani mert ez az egy karim van csak.
-
trancemusic
senior tag
válasz
csontraket #44222 üzenetére
Alapon tényleg nagyon halk az Asus megoldása,80%-on már hangos,majdnem fütyül... (Tyúúúú... ilyen hangot ad.)
Az övé tuti nem kapcsol fel magasabb fordulatra... -
halhatatlan
aktív tag
válasz
csontraket #44216 üzenetére
hát nem tudom mennyire kötözködösek,mert még soha nem vittem vissza oda semmit.de szerintem ha garanciáztatásról van szó akkor elég bogáncsosak mindenhol,mert (hátha nemkéne kicserélniük,)nekik ezmár minusz.
-
csontraket
tag
válasz
csontraket #44119 üzenetére
na előrelépes legalább is úgy gondolom! Tegnap lefuttattam Aida64 extreme-el a gpu és minden más tesztet! így hogy nem kelett 3D megjelenítést alkalmaznia a gpu-nak átment a teszten viszont ebből az is levonható( mivel ez összefüggő teszt volt mindent egyszerre tesztelt tehát az áramfelvétele volt akkora mint ha játszottam volna és nem volt hiba teszt közbe így biztos hogy nem a tápom a hibás(szerintem a vga is csak ezért ment át rajt mert a teszben nem kellet 3D alkalmazást megjelenítenie csak terhelést kapott(Aida64-el) viszont ha 3D mark-ot futtatok vagy játékot akkor egyből előjön a hiba!
-
trancemusic
senior tag
válasz
csontraket #44115 üzenetére
BullDogh-nak válaszoltam,nálad az tárgytalan mivel tápegységet jófajta.
Te problémádon még gondolkozok... -
törölt tag
válasz
csontraket #44115 üzenetére
99% hogy VGA lesz a bűnös.
-
törölt tag
válasz
csontraket #44108 üzenetére
Akkor a VGA mehet gariztatásra, ha van rajta garancia.
-
csontraket
tag
válasz
csontraket #44094 üzenetére
visszább vettem a gpu (gyári) órajeleit is de a hiba még mindig jelen van! 3D Mark-on el sem indul a teszt mert töltés után egyből ahogy futtatnia kéne a tesztet megint kiírja a monitor hogy power saveing mode még 10 mp-ig utána hallom a hangokat utána az is beakad! Onnantól nem reagál semmire csak a gép restartra. Utána nincs semmi baj a géppel egészen addig míg nem futtatok valami 3D alkalmazást! Utána megint ez a hiba. Tápegység vagy vga lesz a bűnös? Válaszotok előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest