- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
válasz
Bjørgersson #42422 üzenetére
Köszi a javítást, kissé már én is keverem a rengeteg verziót, de nem is csoda. A lényeg, hogy 3 évig ugyan azt a ha jól emlékszem G92 chipet adták el, mert akkora volt az előnyük az ATI-hoz képest.
-
caprine
senior tag
válasz
speedydb23 #42414 üzenetére
A GTS 250 egy átcímkézett 9800 GT ami meg egy átcímkézett 8800 GT, szóval ha jól rémlik csak 2 generációra van a 6600 GT-től.
A mai VGA-k a shadert preferálják, régen pedig a glide és az openGL ment, magyarán előfordulhat, hogy ezeket mivel hardveresen nem igazán támogatják szoftveresen kell kiszámolniuk, így jöhetnek ki érdekes eredmények.
-
caprine
senior tag
válasz
Bjørgersson #42417 üzenetére
Tudtommal csak nagyker / kisker gari van rá. És annak függvényében hogy melyiktől vetted, akár az is előfordulhat, hogy csak 1 év.
-
caprine
senior tag
válasz
Whysperer #42371 üzenetére
Szia!
Picit több info kellene, de tők egyszerű, szedjél le egy live linux-ot pl. ubuntu, live inditsd el, ott is produkálja-e a hibát? Ha igen akkor hardver hiba, ha mákod van akkor csak egy szimpla kontakt hiba, láttam már olyat többször is. Van több PCIe slot a gépben? Mindegyikben csinálja? Van integrált VGA a deszkán? Azzal mi a gond?
-
caprine
senior tag
válasz
jookomak #42366 üzenetére
A VGA? Ez nekem első körben driver gondnak tünik. Én megprobálnám leszedni a driverét (újrainditás után törölni az nvidia könyvtárakat a gyökérből, és programfiles-ból), majd még az eszközkezelöből is kitörölni, újradetektálja magának, és utána csak a drivert feltenni, semmi 3D, physix, stb.
-
caprine
senior tag
válasz
Thunderzolee #42311 üzenetére
Csak tipp. Nézd meg az eszközkezelöben a monitornál mi van. Probáld meg kitörölni, utána majd újra beállítja, esetleg monitor driver is kereshetsz, hátha van hozzá, a profibb monitorokhoz mindig van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest