- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Fapomogacs #58241 üzenetére
Csak figyeld azokat az órajeleket,vagy hagyd a gpu-zt a háttérben futni,vagy rakd ki az msi afterburner osd-t s játékokban,mert gyanitom nem azonnal dobja el magát és 3Ds terhelés nélkül nem fog látszani.Az erő csak ugy nem tünik el,annak nyoma van az órajelekben.A tápot kizárnám két olyan kártyát is el kellene vinnie.
-
TTomax
félisten
válasz
Fapomogacs #58239 üzenetére
Órajeleket nézd meg,gyanitom low3dre vált a kártya mert hibázik és addig ott is ragad amig ujra nem inditod a géped,ha van oc akkor vegyél vissza mert szerintem a kártya hibázik.
-
SRII
őstag
válasz
Fapomogacs #52348 üzenetére
Nem gariztatom, újat kértem!
-
SRII
őstag
válasz
Fapomogacs #52346 üzenetére
Nem vettem, csak már annyira vártam, és ez van! nagyon ideges vagyok! ne harizz!
Igen, megy vissza a kártya! -
SRII
őstag
válasz
Fapomogacs #52344 üzenetére
volt benne kártya mikor szürkén jelezte a PCI-e foglalatot? te most szórakozol?
Na annyit elértem, hogy rájöttem arra ,hogy a képfelbontást átállítottam 1024 re és nem hibázott a winben mindent gond nélkül megnyitottam, fel is telepítettem minden drivert, de a hiba akkor jött elő mikor a képfelbontást feljebb vittem vagy ha megnyitottam a goggle-t vagy elég volt neki a csak a vezérlőpultban ketettem és megnyitottam valamit már fagyott...
Kész..............
Semmi nem csipog, semmi!
-
SRII
őstag
válasz
Fapomogacs #52342 üzenetére
Nem tudom mi ez, de a pci expresz szürke a bioszban! hiába állítom át pci re nem fogadja el, az elem is új!
Csak az igp működik...tökélesten , a videokártya képfagyást eredményez bármit megnyitok.
Táp jó, (xfx ts 550) -
mikemyers133
csendes tag
válasz
Fapomogacs #52281 üzenetére
Szia.Köszi a gyors választ. Már régóta figyelem és úgy látom elég jól tartja az árát itt a hardveraprón is.
Megveszem és majd megirom a véleményem.Annyit még kérdezhetek hogy milyen programmal tudom streszteszt alá vetni vásárlás után a kártyát? 3DMark 2011-kihajta teljsen?Köszi! -
nonsen5e
veterán
válasz
Fapomogacs #52331 üzenetére
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Fapomogacs #52329 üzenetére
Közben én is informálódtam. Elvileg erre a célra 1155 Pentium is elég lesz.
-
válasz
Fapomogacs #52301 üzenetére
Már szétszedtem, nincs sok gari vele, ezért meg nem akarom napokig nélkülözni, különben sem tudom az igazságot hogy az előző tulaj miért nem gariztatta akkor (állítása szerint nem), de amennyiért vettem nem panaszkodom
norbert1998 - megdöbbenésemre tényleg nem siklócsapágyas
Azt veszem észre, hogy a venti működne, de nem bír felpörögni egyszerűen. Néhány másodpercenként ránt egyet magán, de nem indul meg, kivéve akkor ha rásegítek és utána már szépen megy.
Amikor már nagyban üzemel és elkezdem az ujjammal fékezni akkor érzem hogy sokkal kisebb ellenállás kell hogy állóra fékezzem, mint a másik jó ventilátort.
Tehát tényleg érne valamit szerintem ha szét tudnám szedni, de ennél tovább nem mertem, vagyis megállt a tudomány..Így néz ki amikor leveszem a matricát, és nincs ott a luk amiben a venti tengelye van
Ezt ki lehet fúrni azt mondod? Ott a leg közepén egy picike fúróval?
-
Smiley
addikt
válasz
Fapomogacs #52281 üzenetére
Eleg ha csak 1 er kontaktos, es a hibakezelo algoritmus meg a plafonon jar tole...
-
Smiley
addikt
válasz
Fapomogacs #52279 üzenetére
Lehet szimplan sz@r a monitor kabel is, en talalkoztam mar ilyennel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest