- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cry0
őstag
-
-
SteeWe
aktív tag
Többször kifagyott driver telepítés közben is még mielőtt feltette volna. Csökkentett módban leszedtem a Win 10 update által feltett drivert, majd sikerült feltennem a drivet normál módban. Most a legecy driver van fent, de sajnos a helyzet változatlan: a kép ugyan olyan mint korábban linkeltem ill. hamar ki is fagy vagy kikapcsolja a monitort.
Amit eddig nem említettem, hogy bootolás közben ilyen a kép: [link]
Próbákozzak tovább?
-
varmi2
nagyúr
Ez nem mítosz. Aki benne van az elektronikában, az tudja, hogy az ólom mentes forrasztás, sokkal kevésbé tartós, mint az ólmozott. A mai napig is, az első osztályba tartozó elektronikai dolgokat( repülőgép ipar, űr ipar, életben tartó orvosi eszközök) ólmozottal forrasztják. Az ismétlődő hőmérséklet emelkedés, hülés, elporlasztja gyakorlatilag az ólom mentes forrasztást, így a bga-k kis golyócskáit is. És így lesz memória, és gpu hibásak. Gyakorlatilag nagyrészük e miatt hal meg.
-
Smiley
addikt
Kevesen tudjak hogyan kell esszel hasznalni. 2-3 ora jatek utan, az emberek 90% azonnal lekapcsolja a gepet, es ez nyirja ki... ha varnanak vele egy laza 10 percet jatek utan, mire visszahul rendesen 40-50 fok koruli homersekletre, akkor siman mennek ezek a kartyak 7+ evet. Nekem pl a mai napig megy az 560Ti es a 8800GTX is.
-
peti_s
addikt
Régebben az 5570 gyorsított, de mint írtam, RX460-t szeretnék. De mindenképpen két DVI-ra van szükségem, tehát mellé kell tennem egy VGA-t. 2 db 4850-m van, meg egy 3650-m. Akkor az működőképes, hogy az egyik monitor az RX460ról megy, a másik mondjuk a 4850-ről? És így lenne hardveres YouTube gyorsításom?
-
Zoli54213
aktív tag
Jó, csak ahogy néztem, neki nvidia a main kártyája is, ami számol alapból is. Viszont nekem a main cardom AMD lenne. Erre lennék kíváncsi. Táp van elég neki, ráadásul nem is itthon menne a gép, szóval a fogyasztás nem számít. Azért én megpróbálnám valahogyan összehozni.
Ezt találtam, de csak a régi driverekkel megy, esetleg újabb nincs? Vagy valamilyen más megoldás? Kísérletezős kedvemben vagyok
-
VoidXs
nagyúr
Persze, ez eleve egy értelmetlen kérdés. GTA mellett még egy 1080-nal is procilimited lesz, Crysis 1-nél meg egy magot se hajt ki ugyanazzal a kártyával. Én egyszerűen ránézek egy AAA játék gépigényére az ilyen kérdésekben, az kb. reális. Itt a Mirror's Edge Catalyst minimálisát mondtam.
-
TechN7ne
nagyúr
-
Yézi
aktív tag
-
mettek
addikt
köszönöm!
nem, minden normálon van, a hőmérséklete is alap, 60 fok körüli. Csak a kihasználtsága ugrik maxra. De úgy néz ki nem vírus....most feltettem a kettővel korábbi, május 2-ai drivert és most semmi gondja nincs eddig, lenyomtam egy war thunder meg bf kört és eddig ok. Viszont nem értem hogy akkor csak nálam jelenne meg a probléma?? Nvidia forumban nem láttam ilyen panaszt... -
-
Bélabácsi
tag
@Csupingo, SP4C3
Köszi a válaszokat
és a linket!
Valóban, úgy látom tényleg nincs sok értelme komolyabb összeget költeni rá...Bár azért nem árt vigyázni, mert ezek link#1 link#2 azért elég hajmeresztő történetek... a 20. pin körül elég nagy a keveredés. Úgy látom ezen a szabványon van még mit gyúrni...
Üdv,
-
vendingo
veterán
Köszi a videót.
Sikerült felrakni az illesztőprogramot, utána kiírja a gép, hogy restartoljam a gépet, és miután ez megtörtént a windows logo után az asztal helyett fekete képernyő fogad aztán ki is kapcsol a monitor
Próbáltam már több drivert, programot, mindegyikkel ez a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest