- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
adott egy R9 280-as kártya, egy hete este eldobta a képet azóta nem adott képet viszont a ventillátor ment rajta, halottnak tituláltam. kérdeztem a csoportba hogy javitható-e de irtátok hogy felesleges. Ismerősöm talált sutős megoldást nos ő hajszáritóval csinálta 2 percig nem merte tovább és csodák csodájára jelenleg működik. bárhol néztük neten ugy irták hogy 200 fok körülire kéne melegiteni majd 7-10 percig. van esély rá hogy valami más hiábja volt ? vagy ez segihetett rajta ennyit? -
Cry0
őstag
válasz
Csupingo #76368 üzenetére
aktiv a hűtőm, de egy idő után elindul a ventillátor, kicsit fura mert eddig figyeltem is hogy egyből bekapcsolt kátya nélkül is.
igen tudom, de úgy voltam vele hogy gondos tulajtól vettem és még egy évet kibir nálam de ezek szerint nem, esetleg javitható ezek vagy ez igy kuka kb? -
Cry0
őstag
Sziasztok! Adott egy Msi R9 280x videókártya illetve egy Cooler Master 500w OS Táp egység. Eddig tökéletesen működött, tegnap este játék közbe, élményt a kép valamint csak zúkott a hangszóró. Kékhalálnak hittem így nem is törődtek vele kikapcsoltam a gépet. Ma reggel bekapcsoltam és se kép se hang, a tápnak nem indul el a ventilátora, (más gépbe nézve szintén nem. Indul el a ventilátor de ad áramot) a CPU hűtő és a gpu hűtő viszont működik. Át raktam másik gépbe a kártyát és nem ad szintén képet valamint az alaplapon a gpu hiba jelző led világít. Van valami tippetek mi történhetett? Illetve tönkre is mehettek az alkatrészek? Vagy mit érdemes megnéznem?
-
Cry0
őstag
sziasztok!
ismerősömnek van egy régebbi gépe és ehez van neki otthon 2db vga-ja, sapphire radeon hd 4670 1gb, MSI N9600GT 512MB.
melyiket érdemesebb megtartania? -
Cry0
őstag
sziasztok!
Sapphire radeon hd 6950-esre milyen hűtést ajánlotok ? esetleg csak ventilátort lehet bele venni ? válaszotokat előre is köszönöm. -
Cry0
őstag
válasz
turbokappa #68367 üzenetére
ideiglenes Vga, nyáron jön helyére egy 1080. csak addig jo lenne ha nem olyan hangot adna ki mint egy vonat
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
van egy sapphire radeon hd 6950 kártyám, az egyik napról a másikra a ventilátorja iszonyatosan hangos lett, ezzel lehet valamit csinálni vagy megérett a cserére? -
Cry0
őstag
múltkor akit ajánlottatok videokártya szerelő nem hajlandó válaszolni. esetleg van még más valaki akit ajánlotok ?
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Sajnos ma tönkre ment a jó kis Asus radeon hd 7950 es kártyámés néztem az utódját.
Asus Geforce gtx 1050ti strix ről mi a véleményetek ? Vagy ebbe az ár kategóriába tudtok esetleg jobbat ?
Előre is köszönöm a válaszokat -
Cry0
őstag
-
Cry0
őstag
sziasztok
multkor már tettem fel egy képet hogy miért nem mindig kapcsol be a gép monitorral
ma megint kibaszott velem böngésztem hirtelen egész kép piros pöttyös vagy X-es lett itt már semmit se engedett csinálni bejött a hiba hárítás majd egyből felment maxra a ventillátor és kikapcsolt innen kezdve bekapcsolt majd megint se kép se hang ekkor kivittem a gépet kivettem belőle a kártyát kivittem kifújjatam megtöröltem az érinkezőket viszont immár a 2. csatlakozóba tettem be ahol bekapcsolt de amint a felbontást beraktam Fhd ba kikapcsolt és sípolt (jelezte a hibát)
tehát vissza kellet rakni a 1. csatiba most így bekapcsolt eddig hibamentesen
mi lehet a gond ? -
-
Cry0
őstag
Sziasztok
Bocsi ha nem jó topikba irok.
Szóval olyan gondom van hogy egy Asus Radeon Hd 7950 3Gb-s kártyám.
És mos tanába néha olyat csinál hogy be kapcsolásnál nem akar képet adni.
De a gép be van kapcsolva ventilátorja fel le ingadozik majd kikapcsol és újra indul.
Utána se ad képet még egy másik monitort rá nem dugok Dvi kábellel.
mi lehet a probléma ?
Eddig egy Benq monitorom volt amint Dvi kábellel használtam de nemrégiben el lett adva és pót monitorként tesómé lett felhozva ami szintén dvi kábellel volt össze kötve 1-2x ott is csinálta de ugy voltam vele a monitor szarakszik most vettem egy Samsung monitort ami Hdmi vel van össze kötve és itt is szórakozik
esetleg a Videó Kártyám haldoklik ?
előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest