- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zxLAZy
csendes tag
Borzasztó láma megoldása lett a dolognak... Ami egy újabb kérdést vet fel de ez már nem sos.. Szóval még az elején írtam hogy mikor sima pasztával lett bekenve a GPU megfagyott a gép többször -> tehát az volt a mondás, hogy így ez nem megoldás. És fontos momentum: ott egy olyan házban próbáltuk ki aminek le volt véve az oldala.
Tegnap levettem a házam oldalát és megoldódott a probléma...
Az egész sztori egy rakás véletlen és még több félrevezető jelenség miatt alakult ilyen bénán, én ezt el sem hiszem... Mindegy, köszönöm mindenkinek a segítséget!
További kérdés: ha vízhűtést szerelek rá elvileg minden hűvösebb lesz, mert most mivel baromi nagy a kártya befűti a házat (silent ház, ez a baj..). Ha viszont nem lenne ott az a nagy borda mint radiátor, akkor jól is alakulhat a sztori nemde? Tegnap olyan videókat láttam amiben a gyári hűtéssel terheléssel 78 fok körül volt a GPU, vízhűtéssel 46 (!!). Érdemes belevágni?
-
zxLAZy
csendes tag
Nem rossz ötlet! Bár amikor először lett szétszedve azért látszott, hogy a gpu jól bele volt cuppanva ebbe az anyagba, szóval pasztát akkor is kellene még szerintem használnom. Köszönöm a tippet!
Persze ha valakinek van ötlete hogy milyen anyagot tudnék használni, továbbra is várom a jó gondolatokat!
-
Rivaul
addikt
Azok a kártyák hullanak mint a legyek. Nem érdemes vele foglalkozni. Hetente dobják el magukat tucat számra. Most nyáron a maradék is eltávozik sztem. Nem éri meg javíttatni se tovább adni. Tedd a szekrénybe.
djkayAhhoz nagyon komoly hűtő kéne rá. Mind a gpu-ra mind a memóriákra. Ezek nagyon forrófejűek s nem is mai darabok. Típushiba hogy megfőzik magukat. Azért van még belőle pár ami jól működik de komoly ráfordítás kell az életben tartásához, gyári hűtő az felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest