- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
RudiSteel
tag
válasz
shootme2 #38731 üzenetére
Na pont ez a baj..ezt nem írtam le:
MSI r7770 kártyámnak 3 kimenete van: dvi, hdmi és dport. Ha a két monitort rákötöm a dvi+dportra, akkor működnek maxon 1280x1024en. De ha a hdmivel hozzákötöm a plazma tvm, akkor mindhárom kijelző átvált 1024x768ra..annak ellenére, ha csak egy monitor megy és a tv, akkor a monitor marad a maxon a tv pedig 1824x1024. Mit állítok be rosszul??? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
shootme2 #38724 üzenetére
Még nem voltam ismerősnél, de DDR memóriás, abból is 3x256mb van benne neki. Szóval nem egy erőgép és elég régi lehet, szóval ez AGP lesz szerintem
Már csak az kérdéses,hogy ennyi rammal ilyen régi gép viszi-e vajon a HD tartalmat?!
A hangátvitel az menne a gépről, mert alapból arra van az 5.1 szóval ezért is kéne, hogy a gép képét lehessen nézni a TV-n. Meg egy "új" videókártya még olcsóbb, mint mondjuk a TV-hez venni egy külső winchestert, lejátszó gyanánt -
saby97
tag
válasz
shootme2 #38637 üzenetére
Sziasztok!
Valaki megtenné nekem, hogy belinkeli a legfrisebb NVIDIA nTune programot?
Leszedtem egyet, de elég sűrűn lefagyott a profil módosításánál, pedig nem is húztam még semmit. Azóta leszedtem 3 másik verziót, de ezek meg nem épülnek be az nVidia vezérlőpultjába, az ikonja pedig arra hivatkozik.
(Keresgetném tovább, de 8GB/hónap adatforgalmú mobilnetnek nem tesz jót, ha feleslegesen töltök le sok sz*rt)
...gonodltam hátha használja valaki más is és tud linket.
-
zolee5016
őstag
válasz
shootme2 #38355 üzenetére
Játékteszteket kell nézni aham...lehet csak azokban folyton a legújabb gémek szerepelnek..amik egy patch-el,meg egy újabb driverrel már más képet adnak egyből...arról nem is beszélve,nemcsak HC gamerek vannak.....(az is sokszor előfordul,hogy a új driver(bár leírás szerint támogatja a régebbi gpu-t inkább bekavar neki semmint segíti) a speckó ,kimondottan egy típusra szánt driverekre ez méginkább igaz lehet)
Amúgy ..egy játék miből áll...pl amiket játszom,azok egy teszteben sem szerepelnek. -
charlie22m
csendes tag
válasz
shootme2 #38291 üzenetére
Értem. A monitorcsere egyelőre nem játszik...
Csak akkor még azt nem, hogy az első képen látható átalakító mire való?
Hiszen egyik oldalon ott is ugyanúgy digitális jel megy be, a másikon pedig (elvileg) analóg ki... Pont ugyanaz (lenne) a működési elv, mint a második esetben. És ha az első nem aktív (márpedig nem az) átalakító, akkor mire jó?
Ne haragudj, ha esetleg úgy tűnik, hogy értetlenkedem, de szeretném tényleg megérteni a dolgot
.
-
slayer007
tag
válasz
shootme2 #37212 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ!
Igen, ez a kártyám. Megpróbáltam lepattintani, de hiába kattant le mindkét oldalról a venti, egyszerűen középről nem mozdult meg. A probléma azonban elhárítva, gondolom az volt a gond, hogy egy picit hozzáérhetett a hűtőbordához (szerintem vhogy picit eldeformálódhatott valamikor), és most, az egyik oldalt nem kattintottam vissza a helyére a ventit (de stabil így is), és semmi hangja nincs, a venti megy rendesen, minden király!
Köszi a segítséget -
-
energy4ever
addikt
válasz
shootme2 #34283 üzenetére
Koszonom szepen! Vegre egy korrekt valasz!
Egy nvidia betolhato 4-es crossfire melle is? Azt tudom, hogy van olyan lap ami tamogat quad crossfire-t, de akkor 5. karinak szamit az nvidia, vagy egy mellekes dolognak? Tehat 4+1 karit kezelnek a 4es crossfire+sli-t kezelo lapok?
-
po1son
addikt
válasz
shootme2 #34022 üzenetére
Az a vicc, hogy hiába állítom be nem működik.
Ilyenkor mi van?
2x is flasheltem azokat a beállításokat, amiket szeretnék... A flash biztos sikerült, mert amikor megnéztem a beállításokat editor-al másodszorra, akkor már azok a fan beállítások voltak, amiket én adtam meg. Köszi az előző segítséget is. -
piRate_nEx
aktív tag
válasz
shootme2 #30627 üzenetére
Jaj, dehogy azt akarom.
Csak azt a rácsos szart levenni, és rábütykölni a Swif2-t. Azért gondoltam ezt, mivel a GTX 460 még garanciás, szóval annak a burkolatát nem akarom elcseszni. Továbbá a csavarok pont jó helyen vannak, szóval gond nélkül át tudom szerelni a rácsot.
Szerk.: No, igen, lényegében ez lenne, csak rá még a rács, hogy ne nézzen már ki olyan rondán.
-
Lacika112
aktív tag
válasz
shootme2 #29823 üzenetére
na megoldódtam
Driver Packaging Version 8.53-080820a-068898C-ATI
ezzel működik
de egyel előbbi vagy későbbi driverrel meg se mukkan
én ilyet még nem láttam de a jó pap holtig tanul
elkezdtem szép sorba feltrakosgatni és amikor ehhez értem láss csodát viszi mint láncfűrész a részeg favágó lábát -
anonymus89
addikt
-
gyík001
csendes tag
válasz
shootme2 #10086 üzenetére
PowerColor Radeon HD6870 1GB DDR5 PCIExpress 54.500,-
Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR5 PCIExpress /11179-09-20G/ 63.200,-
Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIExpress /11179-02-20G/ 69.000,-
Oké hogy lehet kapni 52-ért...
De ugyanazt lehet kapni 70-ért is...Tulképp a főbb adatok megegyeznek:
1GB
Garaf Proc 900MHz
Mem órajel: 4200MHz
256 bites DDR5 RAM...Miért van az első és az utolsó HD6870-es közt ekkora árkülönbség??
Hol tudom a kártyák ROP értékeit megnézni??
60.000 Ft-nál többet nem szeretnék VGA-ra szánní, már az is rengeteg rá szerintem...
Viszont ugyanakkor szeretném ha legalább 2-3 évig mennének rajta a játékok simán, a jelenlegiek (pl: NFS Run) full grafikán, filmeket pedig FULL HD-ban tudjak nézni.
Nem akarok egy szaggatást sem
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest