- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zohan
senior tag
szerintetek mivel járnék jobban gtx 470 1gbal vagy gtx 295 1792 mb-al?
játékra használom a gépet és az alapvető különbség a dx10 vs 11 de mennyire látható ez?
mondjuk hogy bf3mazni fogok a gépen.
fogyasztásuk nem érdekel
-
Zohan
senior tag
válasz
do-Sequence #5997 üzenetére
ááá akkor nv 3:1
-
Zohan
senior tag
válasz
do-Sequence #5995 üzenetére
én nv párti vagyok ezért az nv-t mondanám.
-
Zohan
senior tag
a szinvilágot kár emlegetni mert ips és tn stb... senkinél se ugyanolyan.. az biztos nekem nvről atira cserélve ugyanaz..
-
Zohan
senior tag
elvileg ezek már multi driverek.. tehát szinte mind jók mindhez mivel valójában nincs is külön driver hozzá hanem egyben van az összesé..
Az alábbiak alapján tudom ezt mondani legujabb ati drivert tettem fel hd6870hez.. most egy hd2900gt illetve csajom 4850eséhez sem tettem fel ujabb drivert és mindnél tökéletes..
és mindezeket a saját gépembe kipróbálva. ráadásul ugy hogy előtte még NV driver volt fent( mondjuk ez HD Radeon szérián belül igaz )
szóval megoldásként ha a legujabb driver van fent szerezd be az egyel előbbit ha igy sem jó, elképzelhető hardver hiba.
(amugy megjegyzem atinál driver szinten nincs is olyan h 5550 vagy 5570 vagy 5770.. hanem 5xxx széria..!!!)
első takegba
desktop
utána hd radeon
és 5xxx
majd a win-ed megfelelőt. -
Zohan
senior tag
válasz
scope2007 #5881 üzenetére
természetesen nagyon megéreznéd. ugye 6950 már dx11-et tud.
(#5883) malware
nézd meg a vga hőmérsékletét pl aida-val.. ha magasak a hőmérsékletek akkor megvan h mi okozza és valszeg meg kell oldani a jobb hűtést neki.
Ha nem akkor próbálkozz uj driverrel ha ez sem akkor a többiek mondanak majd valami okosababt remélhetőleg. -
Zohan
senior tag
gtx560-nál a Ti jelzés miben különbözik a simától?
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5787 üzenetére
hát igen de..
az mégsem 6870 mert a párját már csak jövőre szándékoztam beszerezni ..
így járom az aprókat mert akár használt garis 5870 is jöhetne. -
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5784 üzenetére
gtx460 sem volt sok teteje 6870re cserélni de 6850re meg pláne semmi nem lenne
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5782 üzenetére
hát de akkor is na..
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5780 üzenetére
inkább az a gond h vtx3d.. valami komolyabb márkára vágyom..
asus,xfx esetleg gigabyte vagy sapphire.
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5778 üzenetére
43k
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5776 üzenetére
nem mert állítólag ha nagyker rendel az már nekik többe kerülne vagyis nekem kéne ráfizetni.. pedig nagykerbe aztmonda gianni, hogy tesztelték és télleg hibás.. választhato még a visszafizetést is ..de ennyiért hol kapok 6870-et?
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5761 üzenetére
már vissza is vittem gianni-nak aki meg a nygykerbe és tényleg hibás volt.. de vagy megvárom a gyxártói cserét ami legjobb esetben is 2-3 hét de láttunk már olyat hogy 2-3 hónap is volt.. vagy választok mást.. ciki a az egészben direkt tatrottam meg az alaplapomat h majd ati CFbe.. ebben az árban jobbat nem kapok.. rosszabat meg nehogymár vegyek..!! marad az nvidia de akkor ott vayok ahol a part szakad.. ugyanis CF miatt tartottam meg a lapomat is..
zsák utca..
-
Zohan
senior tag
aúgy ramot is cseréltem a masinába corsair vengeance 1866osra.. de az kizárt hogy ilyet okozhatna.
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5754 üzenetére
ez akkor igy tutira vga hiba?? valami szir szar nem lehet a driverben.. bár épp ésszel nem lehet.. mivel win installerhez nem kell driver.. és ott is ilyen
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5754 üzenetére
jaja vissza fogja venni attól nem félek
csak hát péntek van ki tudja mikor lesz másik..:S nekem meg kell a gép.. mert dolgozok is rajta.
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5752 üzenetére
másik vga jó volt.. (GTX 460)
de bioshoz nem kell vga driver és ott is cisnálta sőt win installerhez sem kell és ott is.
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5750 üzenetére
Giannitól vettem.. itt PH-n méghozzá ma.. erre az volt a válasza, hogy ez zsir uj nem lehet hibás.. mondom lol hogyne lehetne. de hogy próbáljam ki másik gépben is azt hivjam vissza...
ez azért igy elég vicces.
az mondjuk tuti h zsir uj mert én nyitottam bontottam ki gyári sealed matrica rajta volt.
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #5748 üzenetére
bios alatt is cisnálja bár nem mindig illetve win telepitő alatt is.. én is erre gondoltam.. ebből 72órás csere gari lesz :S
-
Zohan
senior tag
hi all
GTX 460at cseréltem le egy XFX 6870-re..
leszedtem a drivereket .. driver sweeperrel tiszitottam is utána a maradékokat..
ati driver fel ment lefbontás meg ilyenek rendben.. DE
a Képernyőn zöld pöttyök villognak mindenfelé.. VGA kapásból rossz? vagy inkább cisnáljak win reinstallt?
vagy hogyan tudhatom meg mi baja most?szerk.: jah és a zöld pöttyök menyisége és helye folyamatosan változik
jah és csak a sötét szineknél csinálja ezt. -
Zohan
senior tag
nos mindenféle képpen csere.. mert a lapom asus crosshair iv és nem támogatja az SLI-t.. viszont 6870CF-et tervezek akkor ha már sliről lemondtam..
csa kérdés a két gyártó közül melyik lenen a jobb.
és max a 6870 férne bele a keretbe.ám ha bekerülne az ati elkerülhető a win telepiítés? mondjuk driver sweeperrel?
vagy azért nem baj ha inkább telepítek..? -
Zohan
senior tag
hali mindneki!
ha választani kéne?
Sapphire 6870 1gb
vagy
XFX 6870 1GBmindkettő referencia darab. tudásban vagy tuningban nem tom a különbség vagy melyik a jobbb?
az biztos hogy a sapphire felszereltebb tartozék ügyileg és 1000ftal olcsóbb. de nem tudom miért XFX jobbnak tűnik.ötletek, javaslatok?
gtx 460amat cserélném le de nem tom melyikre még.
-
Zohan
senior tag
VGA driverben a PhysX-et mire állitsam??
CPUra vagy VGA-ra?
1db GTX 460asom van csak.. -
Zohan
senior tag
sziasztok...
kérdésem a kövi lenne physix..
olvastam hibrid physix rendszerről ati grafikai számitásokkal nvidia fizikázni..
de én nem vagyok ati kedvelő személy szerint..nvidia mellé nvidiát rakni? (most csak is physix-re gondolok)
mennyire kivitelezhető ez? illetve van e értelme vagy csak számomra hangzik jol?illetve ki próbált már ilyes félét és vélemények rola?
-
Zohan
senior tag
válasz
Franklin #1715 üzenetére
Csak egy kis chip kezdett el égni kb 2-3 centis lángal a gépem belsejében az volt a szerencse h pnt melete ültem lent a földön mert éppen néztem valamit a belsejében..
de itt a PH-n el is kelt a VGA aztán 1000ft ért
az esmény sorozat ugy kezdődöt h reset elindult és leállt megaától többi a linken
-
Zohan
senior tag
Hali
ismét egy kérdés.. a feljebbe mlitett Zotac GTX460 1gb bekerült a gépbe HDmi-n keresztül nincs hangom winben be van állitva a digitális kimenet hangra a vga driverben pedig engedélyezve.ezt irja ki.. gondolom a felsőt kéne aktiválni de azt nem tudom.. beállitás alapértelmezettként szüke nem lehet rákattolni..
ötlet??
thx
-
Zohan
senior tag
a vgak gyári pasztáját érdemes lecserélni arctic cooling mx3 ra?
konkrétan mondjuk ref hűtős zotac gtx460ra gondolok...
-
Zohan
senior tag
hali all.. 30k körül használtan milyen VGA-t ajánlanátok.. menyil lenne a legjobb? ati de leginkább nvidia érdekel..
-
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #1194 üzenetére
fogyasztása nem számit melegedésre ott van a vaporx + egy egész jol hűtőtt környezetbe kerülne..
Viszont a gari az igen.. az nem árt amugy sem.. -
Zohan
senior tag
válasz
csucsbicep #1191 üzenetére
az enyémet 17be számolják be. de volt már 17k-s kp ajánlatom is.. és ha itt nézek egyet ph-n mondjuk kapok 21ért (vaporx)már.. tehát a különbség 4-5k körül mozog.. amit rádobok +ba
-
Zohan
senior tag
szerintetek egy giga 9800GT 512m oc rev2 és egy 4890 1G vaporx között érezhető lesz a különbség? megérné lecserélni?
-
Zohan
senior tag
sziasztok egy kis help kéne abban hogy
olyan 4870x2 és/vagy 4890 érdekelne amelyiken van HDMI kimenet.. mármint hogy pontosan melyikeken is található (gyártó és tipus szerint) ? -
Zohan
senior tag
válasz
theartofdota #829 üzenetére
ha nincs itt kifejezetten olyan aki vga-kra szakosodott akkor talán de csak egy ötlet próbálkozz olyannál aki xbox meg ps3 reball-al foglalkozik.. hátha.. azok vanank itt ph-n is..
-
Zohan
senior tag
Sziasztok!
Volna egy nagyon témába vágó kárdésem, HDMI kábellel van rákötve a gépem a monitorra (giga 9800gtoc) de a hang az istennek sem közlekedik át rajta vana monitoron hátul hang kimenet.. (xbox-al használva jó) a monitor egy Samsung BX 2331 a konfigom az aláirásomba.
Igazából csak azért lenne fontos nekem h ne kelljen a hangfalat állandóan az xbox és a gép között dugdosni mindkettőbe hdmi aztán helló.
idáig jutottam: de nem jön a hang:
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest