- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oravecz56
aktív tag
válasz
Mobiltündér #43472 üzenetére
(Most megint szereztem egy 4850 et és szintén nem indul vele , piros csíkok és a windows betöltésnél kék halál)
Ezért gondoltam a memoriára kék halál miatt
Fehér háttér függöleges szines csikok az táp kevés v-ot kap a vga szerintem.
Azért ne kövezzetek meg csak segiteni akartam a forum társnak.
. -
oravecz56
aktív tag
válasz
A gpu és a cpu kőzőtt van a memoria Ha tőbb van az elsöbe kezd betenni öket és ujra indit a rossz ki fog esni mármint hibázni fog
3 darab vga proba ugyan az a hibamás a baj)kezd a memoriával majd proba tápha a tápnál a 12v bioszban 12.3.....v kőrül van akkor megkapja a terhelés alatt is az adagját.A lap a pcie
hiba miatt talán de ritka eset.Ha 2 pcie van tedd át.
Alaplapi vagy igpu vga ha van kősd át ,ujraindit.
Fél ora az egéssz kifogod szürni a hibát -
asvald
senior tag
válasz
Mobiltündér #43474 üzenetére
Nem kizárt , hogy megölte a lapodat
hd 5770 , gts450 -
asvald
senior tag
válasz
nincsen mit szépíteni itt, a 3 kártya halott, főleg az utolsó , ha már win betöltése előtt csinálja ezt a piros csíkokat az biztosan kuka,
Eleve nem szabad ilyen kártyákat megvenni , már régen elhasználódtak ,csak valaki megsüti, berakja a gépébe megy 1-2 órát hibátlanul és eladja jóként -
FehérHolló
veterán
válasz
Mobiltündér #37188 üzenetére
Körülbelül igen.
Ha esetleg megveszed, arra számíts, hogy a pillanatnyi fogyasztás számolásánál/kijelzésénél nagyjából 10%-ot téved.
Ettől függetlenül még érvényes, amit előtte írtam a 0.7-es osztásról. -
800.henrik
senior tag
válasz
Mobiltündér #37184 üzenetére
Most láttam, hogy ezt írtad: "Ami érdekesebb , hogy ha most kikapcsolom a gépet és rá 5 percre visszakapcsolom nem jelentkezik a gond, csak ha nagyobb időre ( értem ez alatt este kikapcs, és reggel be )" Az alaplapi BIOS elem jó?
-
800.henrik
senior tag
válasz
Mobiltündér #37176 üzenetére
Azért kell PCI (nem PCI-E) videokártyával megnézni, mert az csak 10-20W-ot fogyaszt. Ha azzal jó, kevés a táp...
-
800.henrik
senior tag
válasz
Mobiltündér #37176 üzenetére
Nem PCI-E-t kérdeztem, hanem PCI:
PCI-E:
PCI:
Alaplapon:
-
FehérHolló
veterán
válasz
Mobiltündér #37178 üzenetére
Talán olcsóbban megúszod, ha veszel egy konnektorba dugható fogyasztásmérőt. Az olcsóbb fajtája az párezer forint, de kevesebb, mint 3.
Ha a mutatott fogyasztás a táp körülbelüli (tegyük fel, hogy 70%) hatásfokával leosztva megközelíti a táp névleges teljesítményét, akkor valóban az a gond, hogy kicsi a táp.
-
800.henrik
senior tag
válasz
Mobiltündér #37174 üzenetére
775 alaplapokon az északi hídban van az IGP, megnéztem, és ezen nincs: [link] PCI videokártyád van?
-
800.henrik
senior tag
válasz
Mobiltündér #37169 üzenetére
IGP-vel is ez van, videokártya nélkül?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Mobiltündér #37169 üzenetére
Kérj kölcsön egyet, ne vedd meg azonnal.
-
800.henrik
senior tag
válasz
Mobiltündér #37167 üzenetére
Annak is 450W kell... Próbáld ki másik, jobb táppal (FSP 400W), ha azzal megy, nem elég az LC-Power.
-
800.henrik
senior tag
-
800.henrik
senior tag
válasz
Mobiltündér #37163 üzenetére
Próbáld meg másikkal, ez kb 300W-os...
-
800.henrik
senior tag
válasz
Mobiltündér #37161 üzenetére
Táp milyen?
-
zozzo698
tag
válasz
Mobiltündér #37054 üzenetére
Megoldottam.....illetve rájöttem: Az amd overdrive emelte a gpu órajelét.....letiltottam azóta nincs gondom vele.
-
tajcsi
őstag
válasz
Mobiltündér #36634 üzenetére
Nagyon ovatosan, NAGYON ovatosan melegitsd fel egy picit pl hajszaritoval, de nagyon vigyazz, nehogy szetegeted a kartyat. A kartyanak sima feluleten kell elnni, majd a ramsuniket megprobalod elobb jobbra, majd balra elforditani, lassan ha megindulnak akkor nyert ugyed van. Ha ugyes kezed van esetleg zsilet isseithet ha nem akarsz hajszaritozni, de azt is nagyon ovatosan kell es eppen csak addig amig meg nem indulnak mozogni a ramsunok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest