- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Közben kiderült hogy erről van szó.
https://www.gainward.com/main/argbsync/
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 4070-es vga-t és volt benne egy kábel amit nem igen tudok mire jó. Sajnos egy gramm leírás nem volt mellékelve. Meg tudjátok mondnai mit tud?
-
marec1122
senior tag
válasz
Csupingo #69006 üzenetére
igen ezzel sikerült is beröffenteni a dolgot. A kérdés hogy van egy 2560*1080 as monitorom és ha játékot találnék indítani, még ha olyat is amit bírnia kéne az integrált gpuna,k villog a kép. Ha nem indítok játékot nem csinál ilyet. Lehet azért van mert fenn maradt az nvidia driver ?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy hirtelen kialakult problémám. Ha kiveszem a vga-t és átdugom alaplapira a HDMI-t miért nincs kép?
Át kellett volna lőni valamit biosba? -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
az alábbi vga problémára lehet valami megoldás
KÉP -
marec1122
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #54672 üzenetére
oksa. köszi
-
marec1122
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #54670 üzenetére
annál azért jelentékenyebb értéket képvisel még mindig.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
Hagy kérdezzem meg hogy a szakvélemények szerint mostanság hogy teljesít egy msi gtx 770 lightning egy gtx 970-hez képes. a kérdés valójában az hogy érdemes cserélni.
köszi
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
van egy olyan problémám hogy a grid autosport játék alatt néha elfeketedik a kép és leáll a játék. Ezeket az adatokat mértem. Egy MSI gtx 770 Lightning vga.
-
marec1122
senior tag
erre tud valaki mondani valamit?
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek egy gtx 770 lighting vga-ra hány kimenet köthető. tudom hogy égő a kérdés de még sosem kötöttem 2 kimenetnél többet egy vga ra sem. Most meg 2 monitort szeretnék és egy tv-t. hogy tudnám kivitelezni. lényegében hangozhatna úgy is a kérdés hogy mit a különbség a 2 dvi között, mivel a tv-t hdmi-n akarom.
továbbá be tudom úgy állítani hogy a 1 monitor legyen a fő képernyő(tálcával
) a másik monitor ennek kiterjesztése legyen tehát csak a háttér és ha kell átdobok egy ablakot és a tv megintcsak főképernyő képét mutassa ha filmet néznék vagy ilyesmi.
-
marec1122
senior tag
na leszedtem a display drivert de azt írja amikor akarom indítani hogy "NSIS error"
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
tudna valaki adni egy direkt linket egy radeon hd 5570 driver hez? pls ne az amd oldalát linkeljétek hanem egy catalistra vagy hasonlóra mutatót.
köszi
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
tegnap írtam hogy le kéne szednem az összes amd drivert ahhoz hogy 7850-ről nvidiára váltsak. leszedtem de még mindig képes fullhd megjelenítésre. ez normális. mintha továbbra is lenne rajta amd driver. tudom hülye kérdés de valahogy meg kéne állapítani.
-
marec1122
senior tag
válasz
BomiBoogie #22702 üzenetére
köszi
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
múltkor kérdeztem hogy amd->nvidia váltás miatt hogy lehet lepucolni a 7850 es driverét és azt a választ kaptam hogy szedjek le egy drivert és abban lesz uninstall.na most én leszedte egyet abban nem volt. azt szeretném kérni hogy linkeljetek egyet
köszönöm
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
úgy fest hogy hamarosan vga cserét fogok eszközölni. ati 7850-et valszeg egy nvidia 660 ti -re. na már most amikor múltkor lecseréltem a 260 gtx em a 7850-re és nem kapartam le az nvidia drivert összeomlott a rendszerem. szeretném ha pontosan leírnátok mitől és hogy szabaduljak meg mielőtt kihúzom a 7850-et a pci-bol. köszönöm
-
marec1122
senior tag
jah és ha a7850 et választom akkor táp gond sem lesz nagyon, ha jól láttam kevesebbet eszik mint a 260 gtx
-
marec1122
senior tag
köszönöm a válaszokat az említett probléma az nvidia ati átállás kapcsán? tipp ötlet
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
giga 260 gtx és egy mai 570/580 gtx közti fogyasztás különbözetre lennék kíváncsi.
illetve arra hogy az említett kariknak nem lenne e kifogása egy átmeneti am2+ alaplaphoz mint szállás.
azt félve jegyzem meg hogy egy chieftech 450es tápom van -
marec1122
senior tag
sziasztok!
melyik az ajánlottabb a kettő közül és miért
Sapphire hd 6950 2gb vs Sapphire HD7850 2GB
válaszokat köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest