- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
FehérHolló #42379 üzenetére
Nem 3 játék járt hozzá csak 3 free játékhoz plusz költőegység...Még a 770-hez is csak egy játékot adtak a watch dogsot de már az is kifogyott igy nem jár egyikhez se semmi. A készlet erejéig adták két nagykernél, többinél meg sose adtak...
-
tothjozsi96
addikt
válasz
FehérHolló #41789 üzenetére
Nem hinném, mivel ha alapjáraton megy egy gép akkor is a mhz számok nem nagyon mennek fel tehát nem mondhatni hogy dolgozna a vga miközben mondjuk csak sima fájlokat olvasgatsz vagy mittudjamén.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
FehérHolló #41786 üzenetére
Elméletileg igen, tehát ezt laptoppal a legegyszerűbb kipróbálni.
De szerintem az irányítása problémás lesz a játéknak, tehát addig a játékban szüneteltetni kell a jelenlegi állást ha lapozol stb.
Én próbáltam ezt laptoppal, laptopon ment rendesen a notepad stb. a 22"-os kijelzőn pedig ment az RTL MOST!
Tehát nekem sikerült, de szerintem az irányítás része vicces lesz ...
Ez az én véleményem ... -
válasz
FehérHolló #37189 üzenetére
Nos akkor megpróbálkozom egy ilyesmivel .
tényleg, nem írtam a, a felbontással együtt kiterjesztett képernyőre áll vissza a felbontás mellett , pedig egy monitor volt világ életemben .
De ez a 2 dolog együtt jár , mind két vga val . -
válasz
FehérHolló #37185 üzenetére
ilyenre gondoltál ?
-
shootme2
senior tag
válasz
FehérHolló #37180 üzenetére
Felesleges pénzkidobás lenne. Az a gép 200w-ot se fogyaszt még a leggagyibb 500-as táp is ki kell hogy szolgálja. Ha már nagyon a táphoz ragaszkodtok akkor inkább egy kölcsöntáppal kéne kipróbálni.
800.henrik: Elég félreérthető volt a kérdés. Úgy hangzott mintha a 3870-et gondolnád PCI-os nak. De egyébként létezik jóval kisebb fogyasztású kártya PCI-E be is.
-
válasz
FehérHolló #37177 üzenetére
A driver nem válaszol , olyan jelenségem már nincsen .
Mint mondtam windows7 és windows 8.1 el is ugyanez a helyzet .
Ami érdekesebb , hogy ha most kikapcsolom a gépet és rá 5 percre visszakapcsolom nem jelentkezik a gond, csak ha nagyobb időre ( értem ez alatt este kikapcs, és reggel be )De ha azt mondjátok akkor veszek egy másik tápot és megnézem .
Itt megjegyezném hogy a tápom nem nagyon melegszik , és a ventilátora is csak játék közben pörög fel kicsit jobban , akkor sem maxon , tehát elvileg annyira nincsen terhelve , de kitudja . -
os!
tag
válasz
FehérHolló #37149 üzenetére
Ha ez hardver hiba, akkor nagyon meglepődnék.
Először a driverben mindent tegyél defaultra, de ami mégjobb, ha letörlöd és újrarakod. Ha utóbbit választod, akkor az nvidia driverei közül az "ODE" alváltozatot javaslom, ha általános felhasználásra akarod (játékok/böngészés..). Azért írom, mert többféle quadro driver van, pl speciálisan AutoCADnek, stb, de az ODE az ami az általánosra való. -
agressiv
addikt
válasz
FehérHolló #12120 üzenetére
A topikba megírtam a választ.
BigBlackDog Különböző GPU-kkal nem lehet SLI-t csinálni, max physx-re tudnád használni a másik kártyát.
-
Spet
addikt
válasz
FehérHolló #12122 üzenetére
Milyen más játékok? Csak hogy tudjuk viszonyítani, vagy esetleg a többi játékból is tehetnél fel egy-két képet hasonló stílusú helyzetben (ala sötét árnyékos részt
)
-
BogyóBP
addikt
válasz
FehérHolló #12120 üzenetére
Én tippre 16 bitre gondolok, vagy rossz monitorszinprofilra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest